2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Veson inan biz bile ümitlendik Allah ablana sabir versin insallah tez vakitte nasip etsin hayirli saglikli evlatlar umidinizi yitirmeyin hic .

Off ya çok üzücü, umudunu kaybetmesin ablan, dondurulmuş embriyo varsa onları deneyebilir, Rabbim kucağına hasretini çektiği evladı nasip etsin
hayırlısı olsun inşallah.. vardır bunda da bir hikmet.. sabır ve tahammül göstermek gerekir. Rabbim inşallah en kısa hayırlı zamanda muratlarını versin
vardır bi hayır üzülmüştür illaki ama çok yıpratmasın kendini Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım..
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için az önce kendisiyle telefonda konuştum moreli hiç ummadığım kadar iyi.herşeyin Hayırlısı.maalesef bir Yum vardı dondurma şansımız olmadı zaten o yumurta bile mucizeydi ablamgil yurt dışında yaşıyor orda yumurta rezervin yok imkansız demişlerdi demekki imkansız değilmiş olabilirmiş bunu gördük en azından şimdi bütün evrakları istedi oraya gidince tekrar Dr ile görüşecekler sonuçta yumurta oluştu yani inşallah yaparlar orda yoksa bir sene daha beklemesi gerek. Bir de ablam niye tutmadı diye sormuş çok mu kalitesiz?? Yok normaldi niye tutmadığını anlamak için rahim içine bakmalıyız falan Demiş anestezi Altın'da rahimden Parça mı alacaklarmış ne 2600 istemişler.nu neydi şimdi anlamadık?ablam yarın yolcu artık Herşeyin hayırlısı

Veson inan biz bile ümitlendik Allah ablana sabir versin insallah tez vakitte nasip etsin hayirli saglikli evlatlar umidinizi yitirmeyin hic .
Çok saolun arkadaşlar Rabbim isteyen herkese versin inşallah doğum yapacak tüm Arkadaşlara Allah kolaylık versin tekrardan teşekkür ederim

Bizim minnoş da 1 hafta önce ptesi günü 2415 gr olmuştu. Haftasiyla uyumlu demişti dr

Kuzum o ofis histereskopi baska hastanelerde daha ucuza pailiyor. Ben baskentte 350ye falan yaotirmistim ayni islemi. Bu arada gecmis olsun. Ben de uzuldum. Insallah en yakin zamanda bebegine kavusur.

Merhaba kızlar. Yarın kontrolumuz var. Kordon aynı şekildeyse çarşamba da doğum. Bugün ağdamı yaptırdım. Çantamı kontrol edeceğim bir kez daha. Fotoğraf makinesini ayarlayacağım. Her şey hazır olacak. Sonra da doğuma. Inşallah kızım da gelemeye hazırdır.

Allah yardımcınız olsun vakti saati gelmişse olacaktır bugünlere ulaşmak bile bizler için mucize her şey yolunda gider inşallah

Hadi hayırlısı olsun, kuzucun sağlıkla annesine kavuşur inşallah

N
Kuzum o ofis histereskopi baska hastanelerde daha ucuza pailiyor. Ben baskentte 350ye falan yaotirmistim ayni islemi. Bu arada gecmis olsun. Ben de uzuldum. Insallah en yakin zamanda bebegine kavusur.
Hımm anladım cnm bir araştırırım şimdi olmadı yarın yolcu yurtdışında yaptırır belki

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Inşallah herşey yolunda gider tatlimm haberlerini bekliyoruz

halgan cim hakkinizda insallah en hayirli sekilde sonuclansin surec. Bebisini al gel saglikla inşallah

günaydın canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bugün inşallah ....

Hayırlısı olsun.benimde bugün kontrolüm var erken doğum olacak sanırım.bebek kilo alımı çok az 3 hafta geriden gidiyor.bayram öncesi doğum olur demişti doktor.bakalım bugün ne diyecek.bu son haftalar çok stresli geçiyor.hakkımızda hayırlısı artık.

kızlar doğumlar başladı ben emzirirken hiç meme yarası çekmemiş bir arkadaşımın uygulamasını söyliycem size faydasını göreceksiniz inşallah. emzirmeden önce ortadan kesilmiş kuru soğanı meme ucunuza sürüp bekletin ve sonrasında silip bebeğinizi emzirin bu ilk emzirmeden önce uygulanırsa çok işe yarıyo.emmez diye düşünmeyin çok acı çekenler gördüm bununla ilgili ama bu soğan olayına bir ebir şahit oldum. ve göğüs pedlerinde yazanında aksine göğüs ucunu nemli ve yumuşak tutmak yarayı önlüyo.zeytinyağı sürüp ped kullanabiliriz.kurudukça çatlıyormuş. dikkate almak isteyenlerin aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…