- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.861
canım bu soğan olayını arkadaşım bana önermişti,mutlaka uygulama yapıcamkızlar doğumlar başladı ben emzirirken hiç meme yarası çekmemiş bir arkadaşımın uygulamasını söyliycem size faydasını göreceksiniz inşallah. emzirmeden önce ortadan kesilmiş kuru soğanı meme ucunuza sürüp bekletin ve sonrasında silip bebeğinizi emzirin bu ilk emzirmeden önce uygulanırsa çok işe yarıyo.emmez diye düşünmeyin çok acı çekenler gördüm bununla ilgili ama bu soğan olayına bir ebir şahit oldum. ve göğüs pedlerinde yazanında aksine göğüs ucunu nemli ve yumuşak tutmak yarayı önlüyo.zeytinyağı sürüp ped kullanabiliriz.kurudukça çatlıyormuş. dikkate almak isteyenlerin aklında bulunsun
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz,kilosu kaçtı haftasına göreHayırlısı olsun.benimde bugün kontrolüm var erken doğum olacak sanırım.bebek kilo alımı çok az 3 hafta geriden gidiyor.bayram öncesi doğum olur demişti doktor.bakalım bugün ne diyecek.bu son haftalar çok stresli geçiyor.hakkımızda hayırlısı artık.
rica ederim canım tarihin de hayırlı olsun Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun birileri doğum tarihi aldıkça benim bile elim ayağım titrer oldu :)
Hadi hayırlısı olsun canım bende çok heyecanlandım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Arkadaşlar 30 eylülde nasipse bebişlerimi alacaklar şafak 15çok heyecanliyim
NEDEN BEBEK KILO ALMIYOMUS ARKADASIM DR NEDEDI BUNUN ICIN?Bugün kontrolüm vardı.yarın doğum olacak.bebek artık kilo almıyor.2 kilo şuan.hakkımızda hayırlısı.stres ve heyecan var.inşallah bebeğim sağlıklı doğar ve küveze ihtiyaç olmaz.dualarınızı bekliyorum.
hadi hayırlısı canım inşallah küveze gerek kalmaz ,kalsa bile olabilen bir durum canım önemli olan toparlanması.Dualarımız seninle.Çok stres yapma canım sütünüde etkilemesin...Bugün kontrolüm vardı.yarın doğum olacak.bebek artık kilo almıyor.2 kilo şuan.hakkımızda hayırlısı.stres ve heyecan var.inşallah bebeğim sağlıklı doğar ve küveze ihtiyaç olmaz.dualarınızı bekliyorum.
Canm islh saglickla kucagna alirsin rabbim hemizin yanmzda olsun.Bugün kontrolüm vardı.yarın doğum olacak.bebek artık kilo almıyor.2 kilo şuan.hakkımızda hayırlısı.stres ve heyecan var.inşallah bebeğim sağlıklı doğar ve küveze ihtiyaç olmaz.dualarınızı bekliyorum.
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniklerin. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Hepiniz sagolun arkadaslar :) Allah yardmcmz olsun insallah hepimizin...
Arkadaşlar 30 eylülde nasipse bebişlerimi alacaklar şafak 15çok heyecanliyim
Kızlar benim yaramaz yeniden olanları değiştirdi. Artık bu iki günde gelmezse niyetlenip cuma günü öğlen doğumumuz var. Kızım yine kordonu ikiye çıkarmış; ama tekken daha fazla baskı yapıyordu. Bu arada hastanenin doğum fotoğrafçısı varmış. Bir aksilik olmazsa doğuma girecek. Kaç gündür doğum fotoğraflarına bakıp hevesleniyordum. İnşallah kızım sağlıkla doğar. İnşallah her şey güzel olur. Doğumum inşallah güzel geçer. Sizle burada hikayemizi de paylaşırım. Bir sene evvel ben bu anları asla hayal edemezdim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım da bu zorlu süreç güzel nihayetlenir. Hepimiz zor bir yolculuğun son düzlüğündeyiz. İnşallah hepimiz sağ salim mucizelerimize kavuşuruz. Dualarınızı bekliyorum.
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniklerin. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Çok heyecanliSaglikla gelsinler insallah
Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuKızlar benim yaramaz yeniden olanları değiştirdi. Artık bu iki günde gelmezse niyetlenip cuma günü öğlen doğumumuz var. Kızım yine kordonu ikiye çıkarmış; ama tekken daha fazla baskı yapıyordu. Bu arada hastanenin doğum fotoğrafçısı varmış. Bir aksilik olmazsa doğuma girecek. Kaç gündür doğum fotoğraflarına bakıp hevesleniyordum. İnşallah kızım sağlıkla doğar. İnşallah her şey güzel olur. Doğumum inşallah güzel geçer. Sizle burada hikayemizi de paylaşırım. Bir sene evvel ben bu anları asla hayal edemezdim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım da bu zorlu süreç güzel nihayetlenir. Hepimiz zor bir yolculuğun son düzlüğündeyiz. İnşallah hepimiz sağ salim mucizelerimize kavuşuruz. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?