2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

canım bu soğan olayını arkadaşım bana önermişti,mutlaka uygulama yapıcam

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz,kilosu kaçtı haftasına göre

hadi hayırlısı canım inşallah küveze gerek kalmaz ,kalsa bile olabilen bir durum canım önemli olan toparlanması.Dualarımız seninle.Çok stres yapma canım sütünüde etkilemesin...

Kızlar benim yaramaz yeniden olanları değiştirdi. Artık bu iki günde gelmezse niyetlenip cuma günü öğlen doğumumuz var. Kızım yine kordonu ikiye çıkarmış; ama tekken daha fazla baskı yapıyordu. Bu arada hastanenin doğum fotoğrafçısı varmış. Bir aksilik olmazsa doğuma girecek. Kaç gündür doğum fotoğraflarına bakıp hevesleniyordum. İnşallah kızım sağlıkla doğar. İnşallah her şey güzel olur. Doğumum inşallah güzel geçer. Sizle burada hikayemizi de paylaşırım. Bir sene evvel ben bu anları asla hayal edemezdim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım da bu zorlu süreç güzel nihayetlenir. Hepimiz zor bir yolculuğun son düzlüğündeyiz. İnşallah hepimiz sağ salim mucizelerimize kavuşuruz. Dualarınızı bekliyorum.

A amazon12345 canım arkadaşın bebeği de son haftalarda almamış kilo doktoru balık yağı vermiş. Seninki nasıl bir durum bilmiyorum. Inşallah çözüme kavuşur canım. Dualarım sizinle. Allah meleklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

Dualarimiz seninle hersey cok guzel olacak

mrb arkadaşlar 63le hamile kaldım şuan 64.5 kiloyum bebeğim en son 33. hafta 2160 kiloydu haftasına göre iyi dedi doktorum ekim 15inde doğum olacak inşallah oğlum erken gelmeye niyetlenmezse :)

Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…