- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.081
Sagol canim amiin cumlesine kavustursun saglikla rabbim
Kuzum cok gecmis ilsun oncelikle.halide25 canim emmede gelisme var mi? Benim iki gün emdi. Dün mastit oldum 40 derece atesle hateneye gittim. Igne yaptiilar. Emzieremedim 8 saat. Biberonla sagip verdik. Simdi yine almiyir memeyi. Kafayı yiycem artık
Rabbim sağlicakla kurtarsın cnm.Kızlar selam hepinize doğuran arkadaşlar umarım herşey yolundadır yada en kısa sürede yoluna girer. Bizde bugün soon kontrolümüzü yaptırdık nasipse Allahın izniyle çarşamba doğum olacak çok heyecanlıyım....
Insallah canim. Brnim de iki gun emdi. Dun iste bi gece biberon aldi simdi tekrar emmiyorKuzum cok gecmis ilsun oncelikle.
ben humana cay ve rezene icmeye basladim. Meme emiyo sukur.arada mama da veriyorum ama.carsamba kontrolde sariligi gerilemeye baslamisti. Insallah düşüşe gecti daha yukselmez. Bol su ve hosaf ic. Ben humana yi sabah ac karna ogken amsam yatmadan icmeye caliaiyorum.sanirim farketti biraz daha... insallah en kisa surede emme sorununj asarsiniz kuzucum
Kuzucum, bizim kiz memeyi tutuyodu ilk bastan beri ama emme refleksi cok guclu olmadigi icin cekemiyormus. Ben de sarilik olunca öğrendim ve cok uzuldum. Simdi emziririken göğsüme masaj yapiyorum. Sut kanallarinin yerini öğrendim.ozellikle oralara basarak kizima emerken yardim etmeye calisiyorum. Yoksa cok guclu cekemiyor. Bir de goguslerini sicak tut.sicak havlu koy.sütün kaynasin derler bizde. Sik sik da banyo yap ki gogusler rahat olsun sut gelsin.Insallah canim. Brnim de iki gun emdi. Dun iste bi gece biberon aldi simdi tekrar emmiyorİnşallah benimki de emer sen nasıl hallettin emzirme işini canım? Bana tüyo ver bu konuda.
Amin cnm darısı geride kalanlara olsun inşallah...Rabbim sağlicakla kurtarsın cnm.
Sagol canim. Sukur emdi tekrar ama doyuyor mu anlamiyorum sagdigim sutten vermek istiyirum ama bu kez de biberona hemen alisir diye korkuyorum. Insallah doyuyordur. Ben de goturcem doktora sarilik icin ama sürekli kan aliyirlar diye korkuyorum. Insallah bizimki de ilerlememistir tekrardan.Kuzucum, bizim kiz memeyi tutuyodu ilk bastan beri ama emme refleksi cok guclu olmadigi icin cekemiyormus. Ben de sarilik olunca öğrendim ve cok uzuldum. Simdi emziririken göğsüme masaj yapiyorum. Sut kanallarinin yerini öğrendim.ozellikle oralara basarak kizima emerken yardim etmeye calisiyorum. Yoksa cok guclu cekemiyor. Bir de goguslerini sicak tut.sicak havlu koy.sütün kaynasin derler bizde. Sik sik da banyo yap ki gogusler rahat olsun sut gelsin.
Sıkı durun sırada ben varım:) pazartesi doğum var çok heyecanlıyım, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sıkı durun sırada ben varım:) pazartesi doğum var çok heyecanlıyım, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar selamm
Emziren annecikler durumlar nasıl ?? Umarım yavaş yavaş yoluna giriyordur herşey..
Ben raporumu aldım evdeyim artık. hazırlıkları tamamlamak istiyorum, daha hastane çantaları hazır değil, bebeğin kıyafetleri ütülenmedi, odasını tam yerleştirmedik..biraz stres oluyorum yapılacak o kadar çok şey var ki
Siz yatagını falan ne zaman hazırladınız? Şimdiden uyku setini yıkayıp yerleştirsem erken mi olur?? Daha 5 haftam var ama hazır iş yapabiliyorken yapayım istiyorum..Bana fikir verin n'olur..
Bir de küvet olarak ne aldınız?Ayaklı küvetlerden alayım istedim ama ya çok pahalı ya da ayakları çok dandik. BabyJem in kısa ayaklı olanı var katlanabilir acaba kullanışlı olur mu ki?
Hadi hayırlısı canım. Allah yardımcın olsun. Darısı perşembe günü bana inşallah. .
Önce kendinin ve bebisin kıyafetlerini yıka ütüle. 1 haftanı alıyor inan. Sonra odasını düzenle. Çantaları hazırla. En son uyku setini vs ser. Ben geçen hafta serdim. Hatta her şeyin üzerini çarşaflarla örttüm toz olmasın diye :)))) küvet olarak da normal plastik oval büyükçe bişi aldım. Kova ve maşrapa ile. Öyle özel bişi almadım ama sana kalmış tabiki canım. Kolay gelsin şimdiden.
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Genel anestezi mi spinal mi olacak? Saglikla ve kolaylikla al kuzunu kucağına insallah.Sıkı durun sırada ben varım:) pazartesi doğum var çok heyecanlıyım, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?