- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Hayırlı olsun canım sağ salim sorunsuz bir şekilde kucağına alirsin inşallah..ben coraspin, clexane igne, folidoce ,b12 için ilaç,progestan fitil olarak günde üç taneydi bugün ikiye düştü doktorummrb kızlar bende tup bebek yaptırdım...ocakta ..suan 6 haftalık hamıleyım ...ınsallah kucagımıza almak nasıp olur ıns..ısteyen herkeslere nasıp olsun.....hangı ılac kullanıyorsunuz ....rahmım normale gore 1.2 cm kucuk mus ılk denemede hamılelıgım olmustu 8 haftalıkken kalbı durdu....suan ıkıncı ...coraspırın estrofem crınone jel vede kullanıyorum tabı ayrıyetten ban t kullanacan daha sonra ....sızler hangı ılacları kullanıyorsunuz....
nden ıstedı canım kan sayımı ıdrar kültürü vb. Şeyler şımdı onlar la uğraşıcam dışarda yaptırıyorum doktorumun oldugu hastanede bayağı pahalı tuttuselam kızlar sizden doktorunuz idrar ve kan testleri istedi mi
Canım şişkınlık olabılır moralını bozma 3 ayda alabılecegın en fazla kılo 1 kılo ben 2.5 kılo verdım ama gobegın aksıne daha şişKızlar iyi akşamlar. .o kadar çok yemesem de göbeğim çıktı resmen. .sizde de böyle oldu mu..yoksa bu göbek gerçekten kilo muçok moralim bozuldu
Aile hekimi yapıyormuş cnm bende hafta içi halledecegimBe
nden ıstedı canım kan sayımı ıdrar kültürü vb. Şeyler şımdı onlar la uğraşıcam dışarda yaptırıyorum doktorumun oldugu hastanede bayağı pahalı tuttu
Allahim ne üzücü bir haberselam kızlar .. dün kontrolüm vardı ama pek iyi haberlerle gelemedimbebeğim 6 haftalık olmasına rağmen kese 4 buçuk haftalık görünüyor .. tüp bebek olduğu için geç döllenme vs denemiyor malesef .. çarşamba sabahı son birkez daha bakılıcak ve haala bi değişiklik olmamışsa malesef aynı gün alıcaklar bebeğimi Allah ım sizinkileri sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşallah ..
pselam kızlar .. dün kontrolüm vardı ama pek iyi haberlerle gelemedimbebeğim 6 haftalık olmasına rağmen kese 4 buçuk haftalık görünüyor .. tüp bebek olduğu için geç döllenme vs denemiyor malesef .. çarşamba sabahı son birkez daha bakılıcak ve haala bi değişiklik olmamışsa malesef aynı gün alıcaklar bebeğimi Allah ım sizinkileri sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşallah ..
Canim kalp atısı falan gelmişse niye alsınlr ki. Benim transferım 28ocakta ypıldı. Ben 6subtta pozıtıf hberı aldim. Doktora gittigimde 19aubatta yanlıs hatırlamiyosam bnm hesbıma gore 5+5 olmam gerekiyordu ama dpktor 4+6 gunluk dedı. Transfwr gınumden tam 14gun gerı gıderek 14ocak sat alarak hesapladı. O muayenede ıcım rhat etmedı. Sonrakı hafta baska bi doktora gittim. O da aynı sekilde 14ocagı baz aldı ve bebegın 6+0 gunlük oldugunu kesenın haftayla uyumlu oldugunu soyledı ve cok sukur klp atısleını duydu. Ynı hemen alırız falan ne demek. Bence sen baska bi doktora gıt. Icını de ferah tut. Insallah ıyı olcak hersey. Ilk aylarda bebegın kc haftalık oldugu konusu zaten tartısmalıdır. Baska bı doktor degerlendırmeden aldırma bebegını.selam kızlar .. dün kontrolüm vardı ama pek iyi haberlerle gelemedimbebeğim 6 haftalık olmasına rağmen kese 4 buçuk haftalık görünüyor .. tüp bebek olduğu için geç döllenme vs denemiyor malesef .. çarşamba sabahı son birkez daha bakılıcak ve haala bi değişiklik olmamışsa malesef aynı gün alıcaklar bebeğimi Allah ım sizinkileri sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşallah ..
Kızlar iyi akşamlar. .o kadar çok yemesem de göbeğim çıktı resmen. .sizde de böyle oldu mu..yoksa bu göbek gerçekten kilo muçok moralim bozuldu
Canim gozun aydin olsun insallah. Allaha sukurler olsunnnn :)Kızlar bugün doktor randevumuz vardi,kalp atislarini duyduk,su an hersey cok iyi dedi doktor.kan ve idrar tahlili yaptik sonucunu alip yol alicaz ins
Cok şûkür Rabbime,Ne güzel bir duygu o kalp sesini duymak...9 ay yüregimiz agzimizda gezicez,Rabbim dayanma gücü versin bizlereCanim gozun aydin olsun insallah. Allaha sukurler olsunnnn :)
benim de kanamam olmuştu, kahverengi leke öncesi ve sonrasında da. doktor düşük tehdidi olabilir dedi, hemen doktora gitmek ve bol yatak istirahai ve bol bol dua. Allah yardımcımız olsun hep beraber, bu arada biz kanama olduğu gün ikizlerin kesesini de gördük...sabır ve dua ile :)ya fazla kanama olmadı sadece peçeteye sıldım o kadar şimdi kesildi kahverengı lekeler war
Allah sabır versin, inşallah her şey yolunda gider. duaet moralini bozmaselam kızlar .. dün kontrolüm vardı ama pek iyi haberlerle gelemedimbebeğim 6 haftalık olmasına rağmen kese 4 buçuk haftalık görünüyor .. tüp bebek olduğu için geç döllenme vs denemiyor malesef .. çarşamba sabahı son birkez daha bakılıcak ve haala bi değişiklik olmamışsa malesef aynı gün alıcaklar bebeğimi Allah ım sizinkileri sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşşallah ..
tebrik ediyorum, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinBen de ikiz annesi olucam hayırlısıyla. Bizim doğumlarımız sanırım 36. hafta olacak :))Allah izin verirse insallah canm :) Amin canm Hepimizin kucagina almak nasip olsun insallah ..
tebrik ediyorum, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinBen de ikiz annesi olucam hayırlısıyla. Bizim doğumlarımız sanırım 36. hafta olacak :))
Kızlar bugün doktor randevumuz vardi,kalp atislarini duyduk,su an hersey cok iyi dedi doktor.kan ve idrar tahlili yaptik sonucunu alip yol alicaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?