- 12 Şubat 2011
- 154
- 66
- 73
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
herkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz
Hayırlı, uğurlu olsun bebişleriniz, Allah tamamına erdirsin inşaallah, bildiğim kadarıyla progestan depo iğnesi veriyordu dr. benimde lekelenmelerim devam eder ve kanama olursa yapacağını söylemisti ama bana gerek kalmadı. riskli durumlarda bir dönem devam ediliyormuş bu iğneye ilaçlarınıza dikkat edip bol bol dinlenmelisiniz bence, ve yatarken ayaklarınızın altına yastık koyup yatın ve stres yerine bebeklerinizle keyif yapın :)
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinherkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bende de 7.haftada kanama yaşadım. Kalp atisini gordu Küçük bir kanama alanı var dedi Dr. İstirahat et dedi. İki haftadır raporluyum.bi daha olmadı. Çoğu gebelikte olurmuş ve bebek sağlıklıysa gebelik devam edermiş. İğne proluton depot vuruluyor haftalik.korkma. mümkün oldukça uzan yorma kendini..sevgilerherkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?
herkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir
Benimde oldu ayınn19 cok korktum dedim tamam bitiyor 2 hafta sevindim bu kadarmış sonra acile gittik bişey yapmadılar 2 gün sonrası için kan testi ve ultrason verdi dış gebelikden korkmuş doktor sonra tekrar ayın 20 de geldi kahverengi-kırmızımsı bi leke doktora gittiğimde cok şükür bin şükürki keseyi gördüm ayın 25 de gene geldi amà o gün yürümüştüm otobüs felan almıştım ondan şüphelendım şimdi hep uzanıyorum bi yemege tuvalete kalkıyorum. ...sanırım yorulunca geliyor cok dikkat edin martın 4 randevum var ınşallALLAH kalp atışlarınıda duyarım rabbim hepimiznkiniide korusun ınşallALLAH sagsağlım kucagımısa almak da nasıp olsun ınşallALLAH
Doktorun gereklı ılacı vermıştır bence tamamen dınlen yat ımkanın vardsa kesinlikle ağır bı şey kaldırmaherkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?
çok geçmiş olsun canım..elini karnina koy ve bol bol oku salavat getir canım inşallah hiç birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme zor ama bebisler hissediyormusherkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?
ayy hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu rabbim hep böyle devam ettirsin,ben de inşallah yarın gidicem umarım herşey yolundadırhayirli cumalar canlar..bebisimizi ve kalp atışını duyduk geldik çok şükür kesemizde bebisimizde büyümüş hersey normal dedi doktorumuz haftayla tam uyumluymusuz 7+4 üz bugünbir dahaki kontrol ayin 11 de o zaman kollarını ayaklarınida gorurmusuz cokk heyecanlı bekleyisler rabbim tüm isteyenleri sevindirsin inşallah
canım çok geçmiş olsun...Ayrıca gözünaydın ikiz bebeklerin olacakmış...Allahın izniyle hiç birşey olmayacaktır.Rabbim korur onları...Sen sakin ol ve bol bol dua oku...herkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Maşallah canım.. Gözünüz aydın...hep böyle güzel haberler alırsınız inşallah...Ben de hayırlısı ile yarın görebilsemhayirli cumalar canlar..bebisimizi ve kalp atışını duyduk geldik çok şükür kesemizde bebisimizde büyümüş hersey normal dedi doktorumuz haftayla tam uyumluymusuz 7+4 üz bugünbir dahaki kontrol ayin 11 de o zaman kollarını ayaklarınida gorurmusuz cokk heyecanlı bekleyisler rabbim tüm isteyenleri sevindirsin inşallah
Canim Allah sana bagislasn yavrularini Allah korusun insallah morelini bozma Allaha emanet onlar istirahat et.herkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?
hayirli cumalar canlar..bebisimizi ve kalp atışını duyduk geldik çok şükür kesemizde bebisimizde büyümüş hersey normal dedi doktorumuz haftayla tam uyumluymusuz 7+4 üz bugünbir dahaki kontrol ayin 11 de o zaman kollarını ayaklarınida gorurmusuz cokk heyecanlı bekleyisler rabbim tüm isteyenleri sevindirsin inşallah
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi..inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumayy hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu rabbim hep böyle devam ettirsin,ben de inşallah yarın gidicem umarım herşey yolundadır
Sağol canım inşallah hepimiz iyi haberler alalım çok bekledik çünküMaşallah canım.. Gözünüz aydın...hep böyle güzel haberler alırsınız inşallah...Ben de hayırlısı ile yarın görebilsem
gözün aydın canım senindeCanim hayirli cumalar hepinize bende cok mutluyum :) Allah herkese nasip etsin insallah Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?