2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

herkese merhaba, hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım. Birkaç gün devam eden kahverengi lekelenmenin ardından çarşamba günü tuvalette az miktarda olsa gördüğüm kanamayla acilen doktora gittik, normalde cuma kese görmeye gidecektik. Doktorum aşağıdan baktı ve keseleri gördü, ikizlerimiz olacakmış, şükürler olsun.Aama düşük tehliken var dedi, ikizlerime sevinemedim bile.... 10 gün rapor verdi, şimdi evde dinleniyorum. Ama dün akşam hafif kanamam oldu. Tavsiyeleriniz nelerdir?

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bende de 7.haftada kanama yaşadım. Kalp atisini gordu Küçük bir kanama alanı var dedi Dr. İstirahat et dedi. İki haftadır raporluyum.bi daha olmadı. Çoğu gebelikte olurmuş ve bebek sağlıklıysa gebelik devam edermiş. İğne proluton depot vuruluyor haftalik.korkma. mümkün oldukça uzan yorma kendini..sevgiler

Doktorun gereklı ılacı vermıştır bence tamamen dınlen yat ımkanın vardsa kesinlikle ağır bı şey kaldırma

Kullandığım ilaçlara ek bir ilaç vermedi, Başkent Üniversitesi'nden Esra hoca'ya gidiyorum .estrofem, proGestan, vitamin hapları ve coraspin alıyorum. Başka bir doktora gitsem mi bilemiyorum?

hayirli cumalar canlar..bebisimizi ve kalp atışını duyduk geldik çok şükür kesemizde bebisimizde büyümüş hersey normal dedi doktorumuz haftayla tam uyumluymusuz 7+4 üz bugün bir dahaki kontrol ayin 11 de o zaman kollarını ayaklarınida gorurmusuz cokk heyecanlı bekleyisler rabbim tüm isteyenleri sevindirsin inşallah

çok geçmiş olsun canım..elini karnina koy ve bol bol oku salavat getir canım inşallah hiç birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme zor ama bebisler hissediyormus

ayy hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu rabbim hep böyle devam ettirsin,ben de inşallah yarın gidicem umarım herşey yolundadır

halide25 Canım inşallah bir sorun çıkmaz. Dikkat et kendine lütfen. Ilaçlarını kullanıp dikkat edersen inşallah bir sorun cıkmaz. Bol bol da dua. Kendini hiç yorma canım. Bırak eşin yapsın agır işleri. Dularım seninle ve bebişinle.

canım çok geçmiş olsun...Ayrıca gözünaydın ikiz bebeklerin olacakmış...Allahın izniyle hiç birşey olmayacaktır.Rabbim korur onları...Sen sakin ol ve bol bol dua oku...

Maşallah canım.. Gözünüz aydın...hep böyle güzel haberler alırsınız inşallah...Ben de hayırlısı ile yarın görebilsem

Canim Allah sana bagislasn yavrularini Allah korusun insallah morelini bozma Allaha emanet onlar istirahat et.

Arkadaşlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin :) cok mutluyum kalp atislarini gordum 6 haftalik misim Ekim anneleri Allahin izniyle ikizlerim olcak :) Allaha şükurler olsun sonsuz şukurler olsun Saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Arkadaslar iyiki varsinizz sizi tanimiyorum ama seviyorum hepinizi ..

Canim hayirli cumalar hepinize bende cok mutluyum :) Allah herkese nasip etsin insallah Amin...

ayy hayırlı olsun canım ne güzel bir duygu rabbim hep böyle devam ettirsin,ben de inşallah yarın gidicem umarım herşey yolundadır
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi..inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…