2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

mrb kızlar bende tup bebek yaptırdım...ocakta ..suan 6 haftalık hamıleyım ...ınsallah kucagımıza almak nasıp olur ıns..ısteyen herkeslere nasıp olsun.....hangı ılac kullanıyorsunuz ....rahmım normale gore 1.2 cm kucuk mus ılk denemede hamılelıgım olmustu 8 haftalıkken kalbı durdu....suan ıkıncı ...coraspırın estrofem crınone jel vede kullanıyorum tabı ayrıyetten ban t kullanacan daha sonra ....sızler hangı ılacları kullanıyorsunuz....

Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsinbende crinone jel kullaniyordum tahris etti progestanverdi doktor fitil bende bugun ogrendim ikiz olduklarini :) cok guzel duygular Rabbim isteyem herkese nasip etsin insallah..

Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsinbende crinone jel kullaniyordum tahris etti progestanverdi doktor fitil bende bugun ogrendim ikiz olduklarini :) cok guzel duygular Rabbim isteyem herkese nasip etsin insallah..

evet canım cok guzel bı duygu ...kac haftalık oldu bebıslerın ...... rabbım ıns kucagımızada almayı nasıp etsın ıns. saglıkla...

evet canım cok guzel bı duygu ...kac haftalık oldu bebıslerın ...... rabbım ıns kucagımızada almayı nasıp etsın ıns. saglıkla...
Canim Sagol Amin insallah sende canm :) 6 haftalik canm hala ruyadayim sanki Allaha hamd olsun...

selam kızlar sizden doktorunuz idrar ve kan testleri istedi mi

Canim ikiz ikiz gozun aydin olsuun insallah :) massallahhhhhh Mevla kucağıniza da almayi nasip etsin insallahhh

halgan canim benim dikkat etmwye calisiyorum.evde yatistayim. Progestana devam. Carsamba kontrol var yine. Insallah her sey yolundadir. Dualarinizda bu kardesinizi de unutmayin insallahhh

Ayy sizin eve 2 tane mucize geliyor desene. Masallah cnm cok sevindimmm, Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Maşallah güzel anne,çok mutlu oldum en az senin kadar,Rabbim gönlune göre versin dualarini eksik etme

Maşallah güzel anne,çok mutlu oldum en az senin kadar,Rabbim gönlune göre versin dualarini eksik etme
Amin canim hep dualarim sizlerle inan her gun topikteki arkadaslarimda kucaklarina alsinlar insallah diye dua ediyorum Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah..
Kanamasi olan arkadasim Allah yardimcın olsunyuregini ferah tut canmdualarim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…