- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
gözün aydın canım senindebir kız bir oglan olsun tam olsun inşallah :)))
Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsinbende crinone jel kullaniyordum tahris etti progestanverdi doktor fitil bende bugun ogrendim ikiz olduklarini :) cok guzel duygular Rabbim isteyem herkese nasip etsin insallah..mrb kızlar bende tup bebek yaptırdım...ocakta ..suan 6 haftalık hamıleyım ...ınsallah kucagımıza almak nasıp olur ıns..ısteyen herkeslere nasıp olsun.....hangı ılac kullanıyorsunuz ....rahmım normale gore 1.2 cm kucuk mus ılk denemede hamılelıgım olmustu 8 haftalıkken kalbı durdu....suan ıkıncı ...coraspırın estrofem crınone jel vede kullanıyorum tabı ayrıyetten ban t kullanacan daha sonra ....sızler hangı ılacları kullanıyorsunuz....
Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsinbende crinone jel kullaniyordum tahris etti progestanverdi doktor fitil bende bugun ogrendim ikiz olduklarini :) cok guzel duygular Rabbim isteyem herkese nasip etsin insallah..
evet canım cok guzel bı duygu ...kac haftalık oldu bebıslerın ...... rabbım ıns kucagımızada almayı nasıp etsın ıns. saglıkla...
Canim Sagol Amin insallah sende canm :) 6 haftalik canm hala ruyadayim sanki Allaha hamd olsun...evet canım cok guzel bı duygu ...kac haftalık oldu bebıslerın ...... rabbım ıns kucagımızada almayı nasıp etsın ıns. saglıkla...
A.s canm ben daha kadin dogum doktoru bulamadim kendime bu hafta bakicam bugun son kez tup bebek doktorum bakti kendine gebelik takibi yapacak doktor ayarla dedi bakicam bu hafta ins.selam kızlar sizden doktorunuz idrar ve kan testleri istedi mi
Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsinbende crinone jel kullaniyordum tahris etti progestanverdi doktor fitil bende bugun ogrendim ikiz olduklarini :) cok guzel duygular Rabbim isteyem herkese nasip etsin insallah..
Ayy halidecim çok sagol canm.Aminn insallah cümlemize nasip etsin insallah.Canim ikiz ikiz gozun aydin olsuun insallah :) massallahhhhhh Mevla kucağıniza da almayi nasip etsin insallahhh
kızlar yardım edın kanamam warrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyımmmAyy halidecim çok sagol canm.Aminn insallah cümlemize nasip etsin insallah.
Allah razi olsun canm.
Canim Allah sana bagislasn yavrularini Allah korusun insallah morelini bozma Allaha emanet onlar i
Arkadaşlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin :) cok mutluyum kalp atislarini gordum 6 haftalik misim Ekim anneleri Allahin izniyle ikizlerim olcak :) Allaha şükurler olsun sonsuz şukurler olsun Saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Arkadaslar iyiki varsinizz sizi tanimiyorum ama seviyorum hepinizi ..
Maşallah güzel anne,çok mutlu oldum en az senin kadar,Rabbim gönlune göre versin dualarini eksik etmeCanim Allah sana bagislasn yavrularini Allah korusun insallah morelini bozma Allaha emanet onlar istirahat et.
Arkadaşlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin :) cok mutluyum kalp atislarini gordum 6 haftalik misim Ekim anneleri Allahin izniyle ikizlerim olcak :) Allaha şükurler olsun sonsuz şukurler olsun Saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Arkadaslar iyiki varsinizz sizi tanimiyorum ama seviyorum hepinizi ..
Sağol tatlım aminnn hepimize inşallah benimki uyuyor benimki oynuyor dediğimiz gunleride görürüz inşallah :))sevecen86 canim gozun Aydın Allah hayirli ugurlu etsin. Tamamina erdirip kucaginiza da almanizi nasip etsin insallahhh :)
Cok geçmiş olsun canım,hemen acile git bence,genelde proluton iğne yapıyorlar dikkat etkızlar yardım edın kanamam warrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyımmm
ya fazla kanama olmadı sadece peçeteye sıldım o kadar şimdi kesildi kahverengı lekeler warCok geçmiş olsun canım,hemen acile git bence,genelde proluton iğne yapıyorlar dikkat et
Allah izin verirse insallah canm :) Amin canm Hepimizin kucagina almak nasip olsun insallah ..Ayy sizin eve 2 tane mucize geliyor desene. Masallah cnm cok sevindimmm, Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Amin canim hep dualarim sizlerle inan her gun topikteki arkadaslarimda kucaklarina alsinlar insallah diye dua ediyorum Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah..Maşallah güzel anne,çok mutlu oldum en az senin kadar,Rabbim gönlune göre versin dualarini eksik etme
inşallah ilerlemez ama risk olabilir ihmal etme benceya fazla kanama olmadı sadece peçeteye sıldım o kadar şimdi kesildi kahverengı lekeler war
kahverengiyse korkma canm kanama olsa bile korkma bazi gebeliklerde oluyormus dinlen istirahat et insallah Allaha emanet meleklerimiz...ya fazla kanama olmadı sadece peçeteye sıldım o kadar şimdi kesildi kahverengı lekeler war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?