- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
İnşallah canim,Senin adina cok sevindim ,umarim Hepimiz sorunsuz atlatirizKızlar bizde de sorun çıkmadı. Duydum bebeğimin kalbini. Doktorum.aynı annesi gibi aceleci dedi. Bir sorun yok çok şükür. Doktorum gebe takibi yapmadığı halde beni takip edecek inşallah. Rutin kontrol 15 gün sonra. Onun için memlekette ondan 15 gün sonra da yani 11. Haftada tekrar Ankara'ya. Inşallah her şey yolunda gider.
sık idrara çıkma bende gece 11 den sonra başlıyor sabaha kadar saat başı gittiğim gece olduneler hıssetınız belırtı olarak ...bendede bulantı yok...sık ıdrara gıtme var gogus hassasıyetı ...cok sık acıkmam var... ıcımden telası bır turlu atamıyorum acaba nasıl cok sukur kalb sesını duyduk ama ıste dıger muaneye kadar ...ıcım gıdıyoo ...
gözün aydın canım..benden hiç idrar testi istemedi doktorum neye bakılıyorki ordanKiz valla ne dogru dedin,keske cihaz olsa da evde bakabilsekcok sükür,kan idrar testlerim temizcıktı,bi dahaki randevum 20 gün sonra,sizlerin ne zaman
gözün aydın tatlimKızlar bizde de sorun çıkmadı. Duydum bebeğimin kalbini. Doktorum.aynı annesi gibi aceleci dedi. Bir sorun yok çok şükür. Doktorum gebe takibi yapmadığı halde beni takip edecek inşallah. Rutin kontrol 15 gün sonra. Onun için memlekette ondan 15 gün sonra da yani 11. Haftada tekrar Ankara'ya. Inşallah her şey yolunda gider.
Canim idrar ile ilgili lökosit,epitel hücresiyle ilgili biseyler yaziyo,kan icin,tam kan sayimi,gizli şeker var mi ,hepatit ,kan cıvıklığı,tsh,anti hcv ve anti hiv gibi degerlere bakilmis,cok şükür hersey normalgözün aydın canım..benden hiç idrar testi istemedi doktorum neye bakılıyorki ordanbenimde 11 mart canım
benden de istenmedi dün gittim doktoraa büyümüş kuzucuklarımız inşallah böyle devam ederler...16 mart tekrar bizim de:)gözün aydın canım..benden hiç idrar testi istemedi doktorum neye bakılıyorki ordanbenimde 11 mart canım
Canım ben doktoruma sordum saga sola yatmakta ılk 3 ay sıkıntı yok dedı ultrasona gırmek fazla ıyı degıl eğer sıkıntı yoksa ayda bır cagırıyolar ılk 3 ay yedıgın ıctıgınde cok onemlı degılmış cocuk senden herseyı alıyomuşben de 6 haftalık hamıleyım ...ggebelıkte nelere dıkkat edıyorsunuz uyudugunuzda saga sola donerken....kalkarken kısaca neler tehlıkelı ....bırde sorum ....sık dr gıtmek zararlımı....
Canim bugünden beri benimde karnim ağrıyo,aynen dedigin gibiMerhaba tatlı kuzucukların melek anneleri. ben de Allah ın izniyle Ekim ayında Bebeğimi kucağıma alacağım. size bi şey sorucam bu hafta sürekli karnım ağrıyor. bağırsaklarım iç içe düğümlenmiş gibi.siz de oluyor mu
Bende de var dediginiz agrilar ama normal arkadaslar Allah korusun meleklerimizi...Canim bugünden beri benimde karnim ağrıyo,aynen dedigin gibi
Canim tüp bebek tedavisinde bu testler yapildi ben doktor degistirdigimden olsa gerek,testler tekrarlandiAy sivilceler bende de var. Genc kiz gibiyim massallah ama usak dogacam insallahbenden de kan idrar istenmedi ama onlar zaten tup bebek tedavisi oncesi yapilmisti. Siz de tedavi oncesi bakilmamis miydi onlara?
Gözünaydin canım ne güzel maşallah :)merhaba arkadaşlar bizde bugün kalp atışlarını duyduk cok şükür, cooookkkk güzel bir duyguydu, 7 artı 2 günlük olmuş minik kuşum:) progestanıda bıraktırdı doktorum ayrıca, sizlere olduğu gibi benden de tahliller istedi
Canim Hayırlı olsun gebeligin. Cok yatma.yuru yavas yavas.bi de kuru kayisi yeyip booool su icMerhaba tatlı kuzucukların melek anneleri. ben de Allah ın izniyle Ekim ayında Bebeğimi kucağıma alacağım. size bi şey sorucam bu hafta sürekli karnım ağrıyor. bağırsaklarım iç içe düğümlenmiş gibi.siz de oluyor mu
Selam kızlar uzun süredir sizi takibe devam ettim ama sıkıntılı süreci de yazıp sizide üzmek istemedim. Tüp bebek doktorumun ptesiyi bekleyelim olmadı alalım demesi üzerine bugün gebe takibi yapacak olan doktoruma gittim hemen Allahıma şükürler olsunki bi mucizeyle meleğimin kalp atışlarını duydum. Sizlerinkilere çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum. Şimdide bi sonraki randevu endişesi sardı. Allah hepimize yavrularını bağışlasın sağ salim aklı yerinde eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Amİn canım hepimize inşalla isteyen herkese...Amin canim. Kuzum sana da cok gecmis olsun. Allahim saglikka kucaginiza almayi nasip etsin inşallah yavrunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?