2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

İnşallah canim,Senin adina cok sevindim ,umarim Hepimiz sorunsuz atlatiriz

sık idrara çıkma bende gece 11 den sonra başlıyor sabaha kadar saat başı gittiğim gece oldu göğüs hassasiyeti bi kaç gündür azaldı gibi..ama iki gündür sivilcelenme başladı yeni ergen gibi birde çok halsizlik yorgunluk...

Kiz valla ne dogru dedin,keske cihaz olsa da evde bakabilsek cok sükür,kan idrar testlerim temizcıktı,bi dahaki randevum 20 gün sonra,sizlerin ne zaman
gözün aydın canım..benden hiç idrar testi istemedi doktorum neye bakılıyorki ordan benimde 11 mart canım

gözün aydın tatlim insan ne hissedecegini şaşırıyor değilmi duyunca..eşimle ben bi saflasmistik

gözün aydın canım..benden hiç idrar testi istemedi doktorum neye bakılıyorki ordan benimde 11 mart canım
Canim idrar ile ilgili lökosit,epitel hücresiyle ilgili biseyler yaziyo,kan icin,tam kan sayimi,gizli şeker var mi ,hepatit ,kan cıvıklığı,tsh,anti hcv ve anti hiv gibi degerlere bakilmis,cok şükür hersey normal

ben de 6 haftalık hamıleyım ...ggebelıkte nelere dıkkat edıyorsunuz uyudugunuzda saga sola donerken....kalkarken kısaca neler tehlıkelı ....bırde sorum ....sık dr gıtmek zararlımı....
Canım ben doktoruma sordum saga sola yatmakta ılk 3 ay sıkıntı yok dedı ultrasona gırmek fazla ıyı degıl eğer sıkıntı yoksa ayda bır cagırıyolar ılk 3 ay yedıgın ıctıgınde cok onemlı degılmış cocuk senden herseyı alıyomuş

Ay sivilceler bende de var. Genc kiz gibiyim massallah ama usak dogacam insallah benden de kan idrar istenmedi ama onlar zaten tup bebek tedavisi oncesi yapilmisti. Siz de tedavi oncesi bakilmamis miydi onlara?

Merhaba tatlı kuzucukların melek anneleri. ben de Allah ın izniyle Ekim ayında Bebeğimi kucağıma alacağım. size bi şey sorucam bu hafta sürekli karnım ağrıyor. bağırsaklarım iç içe düğümlenmiş gibi.siz de oluyor mu

Canim bugünden beri benimde karnim ağrıyo,aynen dedigin gibi

Ay sivilceler bende de var. Genc kiz gibiyim massallah ama usak dogacam insallah benden de kan idrar istenmedi ama onlar zaten tup bebek tedavisi oncesi yapilmisti. Siz de tedavi oncesi bakilmamis miydi onlara?
Canim tüp bebek tedavisinde bu testler yapildi ben doktor degistirdigimden olsa gerek,testler tekrarlandi

merhaba arkadaşlar bizde bugün kalp atışlarını duyduk cok şükür, cooookkkk güzel bir duyguydu, 7 artı 2 günlük olmuş minik kuşum:) progestanıda bıraktırdı doktorum ayrıca, sizlere olduğu gibi benden de tahliller istedi

Canim Hayırlı olsun gebeligin. Cok yatma.yuru yavas yavas.bi de kuru kayisi yeyip booool su ic

Selam kızlar uzun süredir sizi takibe devam ettim ama sıkıntılı süreci de yazıp sizide üzmek istemedim. Tüp bebek doktorumun ptesiyi bekleyelim olmadı alalım demesi üzerine bugün gebe takibi yapacak olan doktoruma gittim hemen Allahıma şükürler olsunki bi mucizeyle meleğimin kalp atışlarını duydum. Sizlerinkilere çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum. Şimdide bi sonraki randevu endişesi sardı. Allah hepimize yavrularını bağışlasın sağ salim aklı yerinde eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Amin canim. Kuzum sana da cok gecmis olsun. Allahim saglikka kucaginiza almayi nasip etsin inşallah yavrunuzu

C ccharming tamı tamına aynıyız:) hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…