2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ben de 6 haftalık hamıleyım ...ggebelıkte nelere dıkkat edıyorsunuz uyudugunuzda saga sola donerken....kalkarken kısaca neler tehlıkelı ....bırde sorum ....sık dr gıtmek zararlımı....

Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsin ben karbonhidratlari cok yememeye gayret gosteriyorum sebze meyve agirlikli gun icinde kuru yemis kayisi incir cok degil ama birde hergun yumurta sut yogurt yatma konusunda ben genelde sol tarafa yatiyom ama yuzu koyun yatmayi da istiyom :) Arada Allah korusun ya ya daha bir zarari olmaz diye dusunuyorum

Gunaydin canm gözunaydin :)

Günaydın kızlar maşallah hepiniz güzel haberlerle gelmişsiniz.İnşallah sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle geliriz.
Bu sabah ben de doktora gittim..miniklerimi gördüm şükürler olsun . yalnız bir tanesinin kalp atışı duyulur ken diğerinin daha minikmis görünüyor fakat cihazda cılız çıkıyor dedi doktor.haftaya tekrar çağırdı daha net duyulur dedi..Şükür iki kesede de bebek göründü.

Masallah canim benimde aynen biri biraz daha ufak gibi dedi ama keselerin durumu gayet iyi dedi masallah diyelim insallah hamileligimiz iyi gecer canm :)

Masallah canim benimde aynen biri biraz daha ufak gibi dedi ama keselerin durumu gayet iyi dedi masallah diyelim insallah hamileligimiz iyi gecer canm :)
Amin canım inşallah...sonucta yumurtaların boyutları da birbirinden farklı..ben ondan diye düşünüyorum embriyoların büyük ya da küçük olması..

Amin canım inşallah...sonucta yumurtaların boyutları da birbirinden farklı..ben ondan diye düşünüyorum embriyoların büyük ya da küçük olması..

Kesinlikle canm bencede..
Banada doktorum olabiliyor boyle dedi normal bir durummus.

Saool canim aklima takildi ama neden farkli gorundu tarh. Kendi doktorum bugun 7.hafta derken diger doktora gore yarin 6.hafta. acaba karindan veya vajinadan bakmak etkiliyo mu durumu

Olabilir canm bence her bebegin gelisimi farkli banada 6 haftalik dedi kalp atisini gormeyi sanmiyordum mesela ama gorduk insallah saglikli olsun da bebeklerimiz..

Olabilir canm bence her bebegin gelisimi farkli banada 6 haftalik dedi kalp atisini gormeyi sanmiyordum mesela ama gorduk insallah saglikli olsun da bebeklerimiz..

Yok cnm benim bebisim icin kendi doktorum 7 haftalik baska doktor yarin icin 6.hafta demisti gecen hafta. Sanirim biraz hizli buyudu ondandir

bebisini görenler duyanlar tebrik ediyorum gozunuz aydin canlarim rabbim dokuz ayimizida sorunsuz sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar midesi bulunanlar az herhalde aramızda değilmi :) çok şükür benimde bulantım yok bugün biraz ev işi yaptım belim ağrıdı biraz yatıyorum.birde benim sürekli canım yogurtla yenebilecek şeyler istiyor hele uzerine yogurt konup yenebilecek herseyi niyeyse :)

Bende hala tik yok :) cok sukur bakalim hep boylemi gidecek bende yavas yavas kendi isimi goruyorum agar kaldirmadan bel agrisi bende de oluyo

Bende hala tik yok :) cok sukur bakalim hep boylemi gidecek bende yavas yavas kendi isimi goruyorum agar kaldirmadan bel agrisi bende de oluyo
Evet canim inşallah olmaz ki ben pzrtsi iki aylık olucam rabbim nasip ederse hala bişey yok herhalde dahada olmaz gibi geliyor :) :) mecbur yapıyor insan ağır k aldırmadan cekmeden uzanmadan yavas yavaş yapıcaz artık

neler hıssetınız belırtı olarak ...bendede bulantı yok...sık ıdrara gıtme var gogus hassasıyetı ...cok sık acıkmam var... ıcımden telası bır turlu atamıyorum acaba nasıl cok sukur kalb sesını duyduk ama ıste dıger muaneye kadar ...ıcım gıdıyoo ...

Aynen bende de korku oluyo her muayeneye kadar. Yani elimde olsa eve bi ultrason cihazı alip hergun bakacam bebeye

halidem,hesaplar doğru transferim 27 ocakta yapıldı,sat 10 ocak baz alınıyor..yani kontrol günüm olan 26 şubatta 6 hafta lıktı .. ama kese 4,8 mm yani 4 buçuk haftaya tekabül ediyor .. çarşamba günü sabah tekrar bakılıcak eğer bi mucize olmamışsa ozaman alınıcak .. başka bir doktorla görüştüm ama kendi doktorumla aynı şeyi söledi .. normal bir gebelik olsaydı geç döllenme vs denilebilirdi ama seninki tüp bebek herşey planlı herşeyin zamanı belli olduğu için böyle birşeyden söz edilemez dedi malesef .. tabiiki Allah tan ümit kesilmez ancak durum bu kuzum

Kızlar bizde de sorun çıkmadı. Duydum bebeğimin kalbini. Doktorum.aynı annesi gibi aceleci dedi. Bir sorun yok çok şükür. Doktorum gebe takibi yapmadığı halde beni takip edecek inşallah. Rutin kontrol 15 gün sonra. Onun için memlekette ondan 15 gün sonra da yani 11. Haftada tekrar Ankara'ya. Inşallah her şey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…