2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Maşallah maşallah bizim yavrular güçlüler hatunlar,herşeyin üstesinden gelirler inşallah

halgan cım gözün aydin,keske biz de videoya çekseydik yav,ne iyi etmişsiniz,benim progestan bitince birakicam

canim cok gecmis olsun Rabbim sana bagislasin melegini masallah barekallah :) Amin insallah.

İyi geceler güzel anneler
sanki ekim anneleri olarak daha kalabaliktik öncesinde şimdi bi kaç kişi haricinde yazan yok
benimde progestan üçden ikiye düşürdük sanırım 11 de teke düşürecek
ama iki gündür igne canımı çok yakmaya başladı en az bir ay daha devam ettirecek doktorum sanırım gobusum mosmor oldu artık bebisim iyi olsunda hepsine razıyım çok şükür

Ben de progestab hap killaniyom sabah aksam.ve inanilmaz basdonmesi yapiyo bende. Doktor mide bulantisi yapar demisti ama elhamdulillah mide bulantisi yok ama ilaci ictikten 1 saat sonra kafam jole kivamina gelip dunyaya 5 tur daha attiriyom

Kullanıyorum canım günde 4 tü bugün 3 e düşürdü bir tanede iğne yaptı bugün p. Depot diye sen günde kaç tane kullanıyosun? Bende raporluyum canım 10 gün...
Canim gunde 2 tane.sabah aksam tok karna agizdan aliyorum.ama az ecvel de desigim gibi bas donmesi beni cok zorluyo.esimin destegi ile yuruyom

Canim gunde 2 tane.sabah aksam tok karna agizdan aliyorum.ama az ecvel de desigim gibi bas donmesi beni cok zorluyo.esimin destegi ile yuruyom
Ya bende hem bulantı hem baş dönmesi var ama 3 gündür çok kötüyüm dediğin gibi ayakta durmaya halim yok . Ben 1 ağızdan 2 tanede vajinal alıyorum canım...

Ben de progestab hap killaniyom sabah aksam.ve inanilmaz basdonmesi yapiyo bende. Doktor mide bulantisi yapar demisti ama elhamdulillah mide bulantisi yok ama ilaci ictikten 1 saat sonra kafam jole kivamina gelip dunyaya 5 tur daha attiriyom
ben hiç ağızdan almadım fitil olarak kullandım tedaviden beri ama üç dört gündür afedersiniz sanki vajina daralmis gibi zor itiyorum sanırım rahim büyüdüğü için oluyor

Ya kizlar ben boyle arada korkuyom acaba bebise bisey oldu mu kslp atisi devam ediyo mu diye. Allahimmmm yardim etsin yarabbimmm

ben hiç ağızdan almadım fitil olarak kullandım tedaviden beri ama üç dört gündür afedersiniz sanki vajina daralmis gibi zor itiyorum sanırım rahim büyüdüğü için oluyor
Bende gunde 3 kere progestan fitil kullaniyom aynen dedigin gibi canm zor itiyom olablir

Ya kizlar ben boyle arada korkuyom acaba bebise bisey oldu mu kslp atisi devam ediyo mu diye. Allahimmmm yardim etsin yarabbimmm

Halidecim bak kizicam ama evham yapma yüregini ferah tut canm ya hersey guzel gidecek insallah Rabbimin izniyle rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…