- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
Maşallah maşallah bizim yavrular güçlüler hatunlar,herşeyin üstesinden gelirler inşallahSelam kızlar uzun süredir sizi takibe devam ettim ama sıkıntılı süreci de yazıp sizide üzmek istemedim. Tüp bebek doktorumun ptesiyi bekleyelim olmadı alalım demesi üzerine bugün gebe takibi yapacak olan doktoruma gittim hemen Allahıma şükürler olsunki bi mucizeyle meleğimin kalp atışlarını duydum. Sizlerinkilere çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum. Şimdide bi sonraki randevu endişesi sardı. Allah hepimize yavrularını bağışlasın sağ salim aklı yerinde eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Benim progestan devam, vitaminler devam, bir de hibor kan iğnesi. Hayırlısı olsun bakalım. Bu arada dr demeseydi eşim videoya almayacaktı, hiç de aklımıza gelmemişti. Ama kalp sesimizi videoya aldık. Dinleyip duruyorum.
Bizide dr uyardı yardımcısı çekti bende dinleyip ağlıyorum sevinçtenhalgan cım gözün aydin,keske biz de videoya çekseydik yav,ne iyi etmişsiniz,benim progestan bitince birakicam
Amİn canım hepimize inşalla isteyen herkese...
Senin kaç günlük canım şimdi bebişin?
Canım aynıyız bizde 6+3 üç. Bizdede bir kanama odağı gördü dr dinlenceksin dedi bende uzanıyorum sürekli sende çok dikkat et canım...6+3teyiz canim .insallah kanama odagimiz gecerse daha iyi olucam
Selam kızlar uzun süredir sizi takibe devam ettim ama sıkıntılı süreci de yazıp sizide üzmek istemedim. Tüp bebek doktorumun ptesiyi bekleyelim olmadı alalım demesi üzerine bugün gebe takibi yapacak olan doktoruma gittim hemen Allahıma şükürler olsunki bi mucizeyle meleğimin kalp atışlarını duydum. Sizlerinkilere çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum. Şimdide bi sonraki randevu endişesi sardı. Allah hepimize yavrularını bağışlasın sağ salim aklı yerinde eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Allah korusun meleklerimizi arkadaslar endise etmeyin dua edicez bol bolCanım aynıyız bizde 6+3 üç. Bizdede bir kanama odağı gördü dr dinlenceksin dedi bende uzanıyorum sürekli sende çok dikkat et canım...
Amin canım hepimizinkinİ bağışlasın Allah devamını nasip etsin...canim cok gecmis olsun Rabbim sana bagislasin melegini masallah barekallah :) Amin insallah.
Progestan kullaniyo musun sen de canim.bana 10gun rapor verdi doktorCanım aynıyız bizde 6+3 üç. Bizdede bir kanama odağı gördü dr dinlenceksin dedi bende uzanıyorum sürekli sende çok dikkat et canım...
Kullanıyorum canım günde 4 tü bugün 3 e düşürdü bir tanede iğne yaptı bugün p. Depot diye sen günde kaç tane kullanıyosun? Bende raporluyum canım 10 gün...Progestan kullaniyo musun sen de canim.bana 10gun rapor verdi doktor
Ben de progestab hap killaniyom sabah aksam.ve inanilmaz basdonmesi yapiyo bende. Doktor mide bulantisi yapar demisti ama elhamdulillah mide bulantisi yok ama ilaci ictikten 1 saat sonra kafam jole kivamina gelip dunyaya 5 tur daha attiriyomİyi geceler güzel anneler
sanki ekim anneleri olarak daha kalabaliktik öncesinde şimdi bi kaç kişi haricinde yazan yok
benimde progestan üçden ikiye düşürdük sanırım 11 de teke düşürecek
ama iki gündür igne canımı çok yakmaya başladı en az bir ay daha devam ettirecek doktorum sanırımgobusum mosmor oldu artık bebisim iyi olsunda hepsine razıyım çok şükür
Canim gunde 2 tane.sabah aksam tok karna agizdan aliyorum.ama az ecvel de desigim gibi bas donmesi beni cok zorluyo.esimin destegi ile yuruyomKullanıyorum canım günde 4 tü bugün 3 e düşürdü bir tanede iğne yaptı bugün p. Depot diye sen günde kaç tane kullanıyosun? Bende raporluyum canım 10 gün...
Ya bende hem bulantı hem baş dönmesi var ama 3 gündür çok kötüyüm dediğin gibi ayakta durmaya halim yok . Ben 1 ağızdan 2 tanede vajinal alıyorum canım...Canim gunde 2 tane.sabah aksam tok karna agizdan aliyorum.ama az ecvel de desigim gibi bas donmesi beni cok zorluyo.esimin destegi ile yuruyom
ben hiç ağızdan almadım fitil olarak kullandım tedaviden beriBen de progestab hap killaniyom sabah aksam.ve inanilmaz basdonmesi yapiyo bende. Doktor mide bulantisi yapar demisti ama elhamdulillah mide bulantisi yok ama ilaci ictikten 1 saat sonra kafam jole kivamina gelip dunyaya 5 tur daha attiriyom
Bende gunde 3 kere progestan fitil kullaniyom aynen dedigin gibi canm zor itiyom olablirben hiç ağızdan almadım fitil olarak kullandım tedaviden beriama üç dört gündür afedersiniz sanki vajina daralmis gibi zor itiyorum sanırım rahim büyüdüğü için oluyor
Ya kizlar ben boyle arada korkuyom acaba bebise bisey oldu mu kslp atisi devam ediyo mu diye. Allahimmmm yardim etsin yarabbimmm
Nerden temin edebiliriz :)) aslinda imkanim olsa almak isterdimPsikopat anne adayi gormek isteyen bana baksinya ne bilim iste .. hep dedigim gibi eve ultrason cihazi sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?