- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.001
inşallah birlikte görcez güzel günleri:) burdaki teyzeler minik kuşlarımız için sürekli dua ediyor hiç merak etmeyin arkadaşlar, hepsİ Allah a emanet....
ım bende de oluyo ılac içerde kalınca o rengı alıyomuş durdukça sarılaşıyomuş bızım bu halımız ne olucak bende ıltıhapdan suphelenmıştım doktor bana artık kendını dınlemeyı bırak yakında olmayan seyıde görmeye başlıycaksınGunaydin kizlar nasilsiniz. Bisey sorcam boyle az sari akinyiniz var mi . Ben de onceden su gibiydi akintim ama simdi progestandan midir bedir bilmiyorum boyle sari akintim olmus. Normal mi ki?
Günaydinlar hepinize :)Gunaydin kizlar nasilsiniz. Bisey sorcam boyle az sari akinyiniz var mi . Ben de onceden su gibiydi akintim ama simdi progestandan midir bedir bilmiyorum boyle sari akintim olmus. Normal mi ki?
Dinlemeyelim kendimizi arkadaşim benimde dünde beri sağ şakağımda ağri hep masaj yaptim gecti gibi insallah migrenim tutmaz naparim bilmemCan
ım bende de oluyo ılac içerde kalınca o rengı alıyomuş durdukça sarılaşıyomuş bızım bu halımız ne olucak bende ıltıhapdan suphelenmıştım doktor bana artık kendını dınlemeyı bırak yakında olmayan seyıde görmeye başlıycaksın
Can
ım bende de oluyo ılac içerde kalınca o rengı alıyomuş durdukça sarılaşıyomuş bızım bu halımız ne olucak bende ıltıhapdan suphelenmıştım doktor bana artık kendını dınlemeyı bırak yakında olmayan seyıde görmeye başlıycaksın
Günaydinlar hepinize :)
Halidecim bendede ayni dedigin gibi var daha once su gibiydi simdi az sari normaldir bence
Sormadim canim ama progestandan olabilirmis bendede yeni basladi evet hamile kalan bir kac arkadasim var onlara sordum normal dedi kendimi dinlememeye karar verdim artk kizlar yok yere stres yasatmayalim kendimize Allah korusun insallahTesnim1903 Kendimizi dinlemeyelim Evet de doktorlar da sunu anlamıyorlar. Biz tedavi ile anne adayiyiz. O yuzden vucuttaki herhangi bi degisim bizi tedirgin ediyo. Allahim yardimcimiz olsun insallah. Ama doktorunda hakli dogrusu yakinda olmayan seyleri de gormeye baslicaz :)
adno28 canim sen doktoruna sordun mu yoksa sende de benimki gibi yeni mi basladi? Benim carsamba gunu kontrolum var kizlar. Insallah sorun olmaz ve aklima da bu mevzu gelirsw soracagim doktora ben de.
Benimde aynı canım sanki daralmış itemiyorum fitili zor oluyor..ben hiç ağızdan almadım fitil olarak kullandım tedaviden beriama üç dört gündür afedersiniz sanki vajina daralmis gibi zor itiyorum sanırım rahim büyüdüğü için oluyor
tatlım senin haberini bekliyordum.ancak bugün açabildim bilgisayarı.çok şaşırdım.tek yumurta ikizlerin olacak.çok güzel birşey gözünüz aydınnnnCanim Allah sana bagislasn yavrularini Allah korusun insallah morelini bozma Allaha emanet onlar istirahat et.
Arkadaşlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin :) cok mutluyum kalp atislarini gordum 6 haftalik misim Ekim anneleri Allahin izniyle ikizlerim olcak :) Allaha şükurler olsun sonsuz şukurler olsun Saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah. Arkadaslar iyiki varsinizz sizi tanimiyorum ama seviyorum hepinizi ..
kızlar aynı durumu ben de yaşıyorum,vajina daralmış da artık fitil,crinone zar zor itiliyor hayırlısıyla kurtulsaydıkBenimde aynı canım sanki daralmış itemiyorum fitili zor oluyor..
ultrason cihazını almayı bizde düşündük:)))))))))))))Aynen bende de korku oluyo her muayeneye kadar. Yani elimde olsa eve bi ultrason cihazı alip hergun bakacam bebeye
banada 3 hafta sonra gel dedi.benimde tahliller temiz çok şükür.çiğ etten,kedi köpekten uzak dur dedi sadece.Kiz valla ne dogru dedin,keske cihaz olsa da evde bakabilsekcok sükür,kan idrar testlerim temizcıktı,bi dahaki randevum 20 gün sonra,sizlerin ne zaman
merhaba arkadaşım.benimde ilk haftalar çokkkkk karnım ağrıdı.izin aldım.10 gündür evdeyim.geçti çok şükürMerhaba tatlı kuzucukların melek anneleri. ben de Allah ın izniyle Ekim ayında Bebeğimi kucağıma alacağım. size bi şey sorucam bu hafta sürekli karnım ağrıyor. bağırsaklarım iç içe düğümlenmiş gibi.siz de oluyor mu
bazı yerlerde yemek yaparken bile ete dokunmayın diyorlar,sucuk yemeyin falan,iyice pişirip yesek sorun olmaz bencebanada 3 hafta sonra gel dedi.benimde tahliller temiz çok şükür.çiğ etten,kedi köpekten uzak dur dedi sadece.
sorma arkadaşım ya bıktım akıntıdan.her türlüsü mevcut bende.Gunaydin kizlar nasilsiniz. Bisey sorcam boyle az sari akinyiniz var mi . Ben de onceden su gibiydi akintim ama simdi progestandan midir bedir bilmiyorum boyle sari akintim olmus. Normal mi ki?
pişmişte sıkıntı olmaz herhalde dediğin gibibazı yerlerde yemek yaparken bile ete dokunmayın diyorlar,sucuk yemeyin falan,iyice pişirip yesek sorun olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?