- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.021
Sağol canım ya :) bizde şaşirdik cok körün istedigi bir göz Allah verdi iki göz Rabbim kucagimiza almayi nasip eder insallah Allah kimseye aratmasin hepimizin yavrularini bizlere bagislasintatlım senin haberini bekliyordum.ancak bugün açabildim bilgisayarı.çok şaşırdım.tek yumurta ikizlerin olacak.çok güzel birşey gözünüz aydınnnn
amin tatlım inşallahhhhhSağol canım ya :) bizde şaşirdik cok körün istedivi bir göz Allah verdi iki göz Rabbim kucagimiza almyi nasip eder insallah Allah kimseye aratmasin hepimizin yavrularini bizlere bagislasin
ciğer yerken dikkat edin diyorlar.eliniz değmesin.ağzınızın kenarınada bulaşırsa peçeteyle silip peçeteyi hemen atın diyorlar.denenmiş bir yerinize ciğer değerse bebekte leke oluyormuş.
ciğer yerken dikkat edin diyorlar.eliniz değmesin.ağzınızın kenarınada bulaşırsa peçeteyle silip peçeteyi hemen atın diyorlar.denenmiş bir yerinize ciğer değerse bebekte leke
oluyormuş.
Dogru diyorsunda ben korkarim yinede :) bir zarar gelmesinden biraz daha gecsinde bakalim :)Kizlar size bisey dicem de ayipfitili iterken sikinti yasamanizin sebebi bence vajinanin eski haline donmesi. Sanirim cinsel perhizdesiniz ama doktorunuza sorup sıkıntı yok ise perhizleri kaldirmaniz gerek bence. Soyle dusunjn rahim uzun sure iliskiden uzak kalirsa eski haline donuyo yavas yavas. E hepimizde tedavi oncesinden beri perhizdeyiz. O yuzden bunu doktorunuza sorup yelkenler fora deyin tabi abartmadan
Cok haklisin da dün doktorum gebelik boyunca birliktelik yasak demesin mi,esimle ben neye uğradığimizı şaşırdık:)Kizlar size bisey dicem de ayipfitili iterken sikinti yasamanizin sebebi bence vajinanin eski haline donmesi. Sanirim cinsel perhizdesiniz ama doktorunuza sorup sıkıntı yok ise perhizleri kaldirmaniz gerek bence. Soyle dusunjn rahim uzun sure iliskiden uzak kalirsa eski haline donuyo yavas yavas. E hepimizde tedavi oncesinden beri perhizdeyiz. O yuzden bunu doktorunuza sorup yelkenler fora deyin tabi abartmadan
aaa :) hadi yaaCok haklisin da dün doktorum gebelik boyunca birliktelik yasak demesin mi,esimle ben neye uğradığimizı şaşırdık:)
Kizlar size bisey dicem de ayipfitili iterken sikinti yasamanizin sebebi bence vajinanin eski haline donmesi. Sanirim cinsel perhizdesiniz ama doktorunuza sorup sıkıntı yok ise perhizleri kaldirmaniz gerek bence. Soyle dusunjn rahim uzun sure iliskiden uzak kalirsa eski haline donuyo yavas yavas. E hepimizde tedavi oncesinden beri perhizdeyiz. O yuzden bunu doktorunuza sorup yelkenler fora deyin tabi abartmadan
Cok haklisin da dün doktorum gebelik boyunca birliktelik yasak demesin mi,esimle ben neye uğradığimizı şaşırdık:)
Tüp bebek doktoru 1 ay daha cinsel perhiz demişti,ama normal kadin doğum doktoru gebelik boyunca dedi bana da saçma geldi :)Cok enteresan cunku cogu kisiden ve annem de dahil cogu kisiden sunu duydum hep iloski olacak ki dogum kolay olsun. Ilk 3 ay risk yoksa devam edilebilir bormal hayata. Doktorunun bu fikri bence yanlis. Biliyosunjz halmmilelik 3 donem.ilk trimesterdayiz biz. Ikinci trimestirda efer sikintiniz yoksa yapin ki anam rahat doğurasiniz
Tatlım Dediğin gibi 2.trimestrda olabilir ama benim eşim bebeklere birşey olur diye çok korkuyor.biz 9 ay Artı lohusalık perhizdeyizCok enteresan cunku cogu kisiden ve annem de dahil cogu kisiden sunu duydum hep iloski olacak ki dogum kolay olsun. Ilk 3 ay risk yoksa devam edilebilir bormal hayata. Doktorunun bu fikri bence yanlis. Biliyosunjz halmmilelik 3 donem.ilk trimesterdayiz biz. Ikinci trimestirda efer sikintiniz yoksa yapin ki anam rahat doğurasiniz
inşallah benimki de geçer.bu hafta gözüm uykudan kalkmadı.zavallı eşim nolur biraz kalk da yüzünü görelim diyo. ben gözümü açamıyorum.biran önce şu sıkıntılarımız bitse de hamileliğin tadını çıkarsak.bu günlere de binlerce defa şükür[/QUOTE][QUOTE="syagmrts, post: 39698813, member: 655605"kalmadı. arkadaşım.benimde ilk haftalar çokkkkk karnım ağrıdı.izin aldım.10 gündür evdeyim.geçti çok şükür
Canim bu zorlu sürecler hepimizi yıpratiyo ama gececek ins,ben de cok fenayim,bulantilar öğleden sonra basliyo yatana kadar devam ediyo,hayirlisiyla 3 ayı atlatirsak sanirim sıkıntılarımız bitecekBen yine cok kotuyum. Ne yesem cikarioyorum. Toplantim vardi tek kelime edemeden ogurmye basladim. Simdi de kasiklarim uyusmus gibi agrilarim var. Daha dun doktora gittim her sey yolunda ilaclara devam dedi. Bugun kendime gelemiyorum. Kanamam falan da yok cook sukur bebisim iyidir di mi
Bende olanlar sende şimdi olmaya başlamış:))))bende çok uyuyordum şimdi daha iyiyim.geçecek inş tatlım.3 ay bi bitsin çok daha güzel günler bizi bekliyor inşinşallah benimki de geçer.bu hafta gözüm uykudan kalkmadı.zavallı eşim nolur biraz kalk da yüzünü görelim diyo. ben gözümü açamıyorum.biran önce şu sıkıntılarımız bitse de hamileliğin tadını çıkarsak.bu günlere de binlerce defa şükür
İyidir canim endise etme miden bulandigi icin tabiki vucut halsiz dusuyor birsy yiyemeyince gucsuz kaliyorsun zor inanki Allah yardımcıniz olsun midesi bulananlarBen yine cok kotuyum. Ne yesem cikarioyorum. Toplantim vardi tek kelime edemeden ogurmye basladim. Simdi de kasiklarim uyusmus gibi agrilarim var. Daha dun doktora gittim her sey yolunda ilaclara devam dedi. Bugun kendime gelemiyorum. Kanamam falan da yok cook sukur bebisim iyidir di mi
ben de bulantılardan yemek filan yiyemiyorum. çoğu zaman işten izin alıp eve geliyorum ama geçmiyor. yine de bebeğimi kucağıma alacağım günü düşündükçe bu sıkıntılar bana çok hafif geliyor. tedavi sürecim çok daha yıpratıcı idi. en azından şimdi beklentimiz ve bu sıkıntılarımızın neticesinde en güzel armağan bizi bekliyor inş.Ben yine cok kotuyum. Ne yesem cikarioyorum. Toplantim vardi tek kelime edemeden ogurmye basladim. Simdi de kasiklarim uyusmus gibi agrilarim var. Daha dun doktora gittim her sey yolunda ilaclara devam dedi. Bugun kendime gelemiyorum. Kanamam falan da yok cook sukur bebisim iyidir di mi
Çok guzel dedin canm aynen onun hayaliyle insan herseye katlaniyor Rabbim herkese nasip etsin insallah..ben de bulantılardan yemek filan yiyemiyorum. çoğu zaman işten izin alıp eve geliyorum ama geçmiyor. yine de bebeğimi kucağıma alacağım günü düşündükçe bu sıkıntılar bana çok hafif geliyor. tedavi sürecim çok daha yıpratıcı idi. en azından şimdi beklentimiz ve bu sıkıntılarımızın neticesinde en güzel armağan bizi bekliyor inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?