2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım çok geçmiş olsun..Doktorun ile görüş bir ilaç versin.ben dün söyledim bir ilaç yazdı içinde vitamin falan da varmış. Şükürler olsun artık daha iyiyim..inşallah sen de en kısa surede düzelirsin .

Benimde aynı ya akşam özellikle çok mide bulantım oluyo dün gece uyytmadı beni sıçaz dişimizi :)

Ne güzel söylemİşsin canım hep kucağımda hayal ediyorum bende sonrada sana herşey serbest çekerim kuzum diyorum:)

Canım yeni gördüm. Çok sevindim. Önce korkutmuş sonra sevindirmiş seni miniğin. Inşallah her sey güzel olacak.

Kızlar merhaba ben 2 yılı burada hamilelik belirtileri okuyup hamile haberini alanları takip ederek geçirdim.bu sene tüp bebek yöntemiyle hamilelik haberimi aldım şükürler olsun.şu an 8 haftalık hamileyim.2 kez ultrasona girdim ilkinde keseyi gördük ikincide yani geçen hafta kalp atışını duymak için gittik fakat duyamadık.doktorum kalp atışının olduğunu ama 4 mart çarşamba tekrar gelmemi o zaman net duyabileceğimizi söyledi.benim gibi 8 ve sonrasında duyan var mı aranızda

Canim ben 7+2 iken duydum gayet netti ,sanirim kişiden kişiye degisiyor,vajinal bakildi mi acaba ,duyarsin canim stres olma,inşallah hersey yoluna girecek

evet vajinal bakıldı prof dr bakarken yanında benim kendi doktorum vardı o kese dolu kalp atışı da var merak etme dedi.yine de çarşamba netleşecek

Ben de 7. Haftada duydum ama kişiden kişiye göre değişir kafana takma. 8. Haftada duyan çok kişi okudum değişik topiklerde. O kadar çok beklemişken kafanda kurup kendini üzme. Hem dr da duyacağını söylemiş zaten.

teşekkür ederim.doktor bi aksilik görse bilgilendirirdi diye düşünüyorum hamile kalınca telaşlı bekleyişlerim biter demiştim ama insan daha da kuruyomuş

Yalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize

Yalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
Ayy canim (( benim hemen ediyorum Rabbim bebegini ve seni korusun edicemcanim Duam seninle panik yapma icinden ne dua biliyorsan okumaya calis Ya mübdi cek elin karninda Allahim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…