- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.041
Canım çok geçmiş olsun..Doktorun ile görüş bir ilaç versin.ben dün söyledim bir ilaç yazdı içinde vitamin falan da varmış. Şükürler olsun artık daha iyiyim..inşallah sen de en kısa surede düzelirsin .Ben yine cok kotuyum. Ne yesem cikarioyorum. Toplantim vardi tek kelime edemeden ogurmye basladim. Simdi de kasiklarim uyusmus gibi agrilarim var. Daha dun doktora gittim her sey yolunda ilaclara devam dedi. Bugun kendime gelemiyorum. Kanamam falan da yok cook sukur bebisim iyidir di mi
Benimde aynı ya akşam özellikle çok mide bulantım oluyo dün gece uyytmadı beni sıçaz dişimizi :)Ben yine cok kotuyum. Ne yesem cikarioyorum. Toplantim vardi tek kelime edemeden ogurmye basladim. Simdi de kasiklarim uyusmus gibi agrilarim var. Daha dun doktora gittim her sey yolunda ilaclara devam dedi. Bugun kendime gelemiyorum. Kanamam falan da yok cook sukur bebisim iyidir di mi
Ne güzel söylemİşsin canım hep kucağımda hayal ediyorum bende sonrada sana herşey serbest çekerim kuzum diyorum:)ben de bulantılardan yemek filan yiyemiyorum. çoğu zaman işten izin alıp eve geliyorum ama geçmiyor. yine de bebeğimi kucağıma alacağım günü düşündükçe bu sıkıntılar bana çok hafif geliyor. tedavi sürecim çok daha yıpratıcı idi. en azından şimdi beklentimiz ve bu sıkıntılarımızın neticesinde en güzel armağan bizi bekliyor inş.
Canim cok gecmis olsun,benim de ögleden sonra basliyo yatana kadar midem ağzimda,ilac yutarken bile kusacak gibiyim,Rabbim kolaylastirsinHala cok kotuyum ben. Kaburgalarim omuzlarim ogurmekten agriyo. Yarin yine gidemiyorum okula.
Canım yeni gördüm. Çok sevindim. Önce korkutmuş sonra sevindirmiş seni miniğin. Inşallah her sey güzel olacak.Selam kızlar uzun süredir sizi takibe devam ettim ama sıkıntılı süreci de yazıp sizide üzmek istemedim. Tüp bebek doktorumun ptesiyi bekleyelim olmadı alalım demesi üzerine bugün gebe takibi yapacak olan doktoruma gittim hemen Allahıma şükürler olsunki bi mucizeyle meleğimin kalp atışlarını duydum. Sizlerinkilere çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum. Şimdide bi sonraki randevu endişesi sardı. Allah hepimize yavrularını bağışlasın sağ salim aklı yerinde eli ayağı düzgün bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Amin canım inşallah Allah onları bizlere bağışlasın....Canım yeni gördüm. Çok sevindim. Önce korkutmuş sonra sevindirmiş seni miniğin. Inşallah her sey güzel olacak.
çok emin olmamakla beraber 5mmden mi ne fazla olmaması gerekmişKızlar içinizde yolk sac kesesinin büyüklüğü ile ilgili bilgisi olan varmı???
Benim olması gerektiğinden büyükmüş ve bu sıkıntılı bir durummuşçok emin olmamakla beraber 5mmden mi ne fazla olmaması gerekmiş
Canim ben 7+2 iken duydum gayet netti ,sanirim kişiden kişiye degisiyor,vajinal bakildi mi acaba ,duyarsin canim stres olma,inşallah hersey yoluna girecekKızlar merhaba ben 2 yılı burada hamilelik belirtileri okuyup hamile haberini alanları takip ederek geçirdim.bu sene tüp bebek yöntemiyle hamilelik haberimi aldım şükürler olsun.şu an 8 haftalık hamileyim.2 kez ultrasona girdim ilkinde keseyi gördük ikincide yani geçen hafta kalp atışını duymak için gittik fakat duyamadık.doktorum kalp atışının olduğunu ama 4 mart çarşamba tekrar gelmemi o zaman net duyabileceğimizi söyledi.benim gibi 8 ve sonrasında duyan var mı aranızda
dediğim gibi ama gün doğmadan neler doğar bellli olmaz be arkadaşımBenim olması gerektiğinden büyükmüş ve bu sıkıntılı bir durummuş
Ben de 7. Haftada duydum ama kişiden kişiye göre değişir kafana takma. 8. Haftada duyan çok kişi okudum değişik topiklerde. O kadar çok beklemişken kafanda kurup kendini üzme. Hem dr da duyacağını söylemiş zaten.Kızlar merhaba ben 2 yılı burada hamilelik belirtileri okuyup hamile haberini alanları takip ederek geçirdim.bu sene tüp bebek yöntemiyle hamilelik haberimi aldım şükürler olsun.şu an 8 haftalık hamileyim.2 kez ultrasona girdim ilkinde keseyi gördük ikincide yani geçen hafta kalp atışını duymak için gittik fakat duyamadık.doktorum kalp atışının olduğunu ama 4 mart çarşamba tekrar gelmemi o zaman net duyabileceğimizi söyledi.benim gibi 8 ve sonrasında duyan var mı aranızda
Ahh inşallah canım ya hep kalp çarpıntısı bende Allah hakkımızda hayırlısını eyler zaten...dediğim gibi ama gün doğmadan neler doğar bellli olmaz be arkadaşım
Ayy canimYalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
Canimsın Allah yardımcın olsun dualarimiz seninle inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlarYalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?