2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Yalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
canım Allah yardımcın olsun.inşallah bebeğine bişey olmaz.benim kuzenim hamileyken apandisi patladı aldılar ama bebeğine bişey olmadı.Allah bebeğini sana bağışlasın inş.

Canım bebegın haftasıyla uyumlumu belkı bebegın küçükdur bence sıkıntı yapma ben 9. Hafta da bıle kalp atışını duyanı okudum

Bugun biraz ayakta fazla durdum biraz ev işi biraz yemek felan oturdum hiç uzanmadim aksama kadar..akşam olunca bana bir bel ağrısı kasık ağrısı kasik batması başladı sonra bir akıntı hissettim nasıl korktum kanama felanmi oldu diye aklım çıktı resmen çok şükür lekelenme felan yok ama hâlâ kasiklarim sanciyo hiç böyle olmamıştı sizlerinde oluyormu kızlar kasık batması

kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı????? ANKARA

Ayni dediklerin bugun bende de oldu akinti var hatta agrim olunca acile gitmeyi dusundum bi ara ama gecti cok sukur normal demekki icimizi ferah tutalim.

Ayni dediklerin bugun bende de oldu akinti var hatta agrim olunca acile gitmeyi dusundum bi ara ama gecti cok sukur normal demekki icimizi ferah tutalim.
benim hâlâ sanci oluyo soldan soldan esime söyledim o da daha gelmedi nobetten is mi yaptın bugün dedi o da paniklemis Allahım korusun durmadan okuyorum...birde forumda okuduklarimdan çok etkileniyorum artık sadece sik sik olmasada buraya girmeye karar verdim

Amin Rabbim korusun ben hic bakmiyorum forumlara canim insan yok yere vesvese yapiyor etkileniyor bence bu agrilar normal yerlesms agrilari takilma Allah korusun kanama olmadigi surece rahat ol.

tebbessümcü Arkadasimiz ne oldu acaba Allahim insallah onuda bebeginide korusun.

Kızlar napıyosunuz sabah yine bulantı öğürtü istifra derken ne başladık biz şimdi biraz daha iyiyim sürekli çubuk kraker yiyorum sizler napıyosunuz topic çok sakin bugün???

Tebessümcü canım sen naptın bakıyorum senden bir haber yok umarım herşey yolundadır..

SAT a göre 6,5 hafta ultrasona göre 8 hafta.sordum cihazı baz al dediler hastaneden.
Canım panik yapma hemen. Transferden 2 hafta öncesinden hesaplama yapmak gerekiyormuş sat baz alınmamalı demişti dr onu alırsak hep geriden geliceksin ve hep sana küçük dicekler demişti.Allahın izniyle inşallah güzel olacak ...

Ay zor ya surekli cubuk kraker yemek ama napcan miden kotu olunca bende yatiyom is guc yapasim yok kalbim hizli carpiyo is yapinca az yapiyom dinleniyom cogu ya birturlu randevu alamadim devlet hastanesinden 3 gün içinde alicam tee 2 hafta sonraya vercekler yapacak bisey yok mecburen bekliycem ikiz olunca ozeller bizi asar mecburen devlete gidicem Allah yardimcimiz olsun tebessumcu arkadas benimde aklimda ins.iyidirler..

Bu randevuları beklemek çok zor ya hep bi endişe bende ...ne güzel aslında bende hep ikiz isterdim ama nasip değilmiş bunada şükür Allah sana bağışlasın bebişlerini.maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcı ız olsun. Asıl benim yolk kesem büyük ve küçülmemiş buda sıkıntılı bir durummuş dr takip edicez dedi ona çok sıkılıyorum dua edin benim içinde lütfen...

ikiz olunca maddi olarak farkı anlamadım ama

Ederim canim merak etme birde arkadaslar bir dua var internetten Ashabi Bedir oku yazin cok faziletli ve etkili bir dua her turlu hayirli isleriniz icin ve isteklerimiz icin Allah kabul etsin ins.evet canim ikiz hem guzel hem zor ama Rabbimin hediyesi diye dusunuyorum insallah Onun izniyle bakilir bir sekilde yakinimda ablam var cok sukur Annem sagolsun basimizdan eksik olmasin buyuklerimiz birsekilde bakilir yardimlari olur ins.dua ederim canim senin icin insallah Rabbim bebegini korusun sana bagislasin

Amin canım Allah hepimizinkini korusun ve bizlere bağışlasın....Allah razı olsun canım ağzına sağlık...

Yani tek gebelik olsaydi ozelde dogum yapmayi isterdim ama ikiz olunca herseyi dusunmek zorundayim Allah korusun erken dunyaya gelebiliyorlar yani buyuzden ozel hastane kulfetli olur diye devlet hastanesine talimiz :) canim bu yuzden yani birde kredi borcumuz var ustesinden gelemeyiz.Saglik olsun napalim

canım çok sevindim ikiz bebeklerin olucak rabbim bizlerede nasip etsin banada dua et canım rabbim banada versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…