- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.061
canım Allah yardımcın olsun.inşallah bebeğine bişey olmaz.benim kuzenim hamileyken apandisi patladı aldılar ama bebeğine bişey olmadı.Allah bebeğini sana bağışlasın inş.Yalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
Allah bebeğini sana bağışlasın bian öncede sağlığına kavuşmayı nasip etsin dualarımız seninle ...Yalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
Canım bebegın haftasıyla uyumlumu belkı bebegın küçükdur bence sıkıntı yapma ben 9. Hafta da bıle kalp atışını duyanı okudumKızlar merhaba ben 2 yılı burada hamilelik belirtileri okuyup hamile haberini alanları takip ederek geçirdim.bu sene tüp bebek yöntemiyle hamilelik haberimi aldım şükürler olsun.şu an 8 haftalık hamileyim.2 kez ultrasona girdim ilkinde keseyi gördük ikincide yani geçen hafta kalp atışını duymak için gittik fakat duyamadık.doktorum kalp atışının olduğunu ama 4 mart çarşamba tekrar gelmemi o zaman net duyabileceğimizi söyledi.benim gibi 8 ve sonrasında duyan var mı aranızda
Canim rabbim korusun bebeğinide senide inşallah ikinizede zarar gelmeden çıkarsınız hastanedenYalvaririm bana dua edin. Hastanedeyim. Kistim varmis ve patlamis. Ameliyat olabilirim. Bebegim de alinabilir. Nolur dua edin bize
Ayni dediklerin bugun bende de oldu akinti var hatta agrim olunca acile gitmeyi dusundum bi ara ama gecti cok sukur normal demekki icimizi ferah tutalim.Bugun biraz ayakta fazla durdum biraz ev işi biraz yemek felan oturdum hiç uzanmadim aksama kadar..akşam olunca bana bir bel ağrısı kasık ağrısı kasik batması başladı sonra bir akıntı hissettim nasıl korktum kanama felanmi oldu diyeaklım çıktı resmen çok şükür lekelenme felan yok ama hâlâ kasiklarim sanciyo hiç böyle olmamıştı sizlerinde oluyormu kızlar kasık batması
benim hâlâ sanci oluyo soldan soldanAyni dediklerin bugun bende de oldu akinti var hatta agrim olunca acile gitmeyi dusundum bi ara ama gecti cok sukur normal demekki icimizi ferah tutalim.
Amin Rabbim korusun ben hic bakmiyorum forumlara canim insan yok yere vesvese yapiyor etkileniyor bence bu agrilar normal yerlesms agrilari takilma Allah korusun kanama olmadigi surece rahat ol.benim hâlâ sanci oluyo soldan soldanesime söyledim o da daha gelmedi nobetten is mi yaptın bugün dedi o da paniklemis Allahım korusun durmadan okuyorum...birde forumda okuduklarimdan çok etkileniyorum artık sadece sik sik olmasada buraya girmeye karar verdim
SAT a göre 6,5 hafta ultrasona göre 8 hafta.sordum cihazı baz al dediler hastaneden.Canım bebegın haftasıyla uyumlumu belkı bebegın küçükdur bence sıkıntı yapma ben 9. Hafta da bıle kalp atışını duyanı okudum
Canım panik yapma hemen. Transferden 2 hafta öncesinden hesaplama yapmak gerekiyormuş sat baz alınmamalı demişti dr onu alırsak hep geriden geliceksin ve hep sana küçük dicekler demişti.Allahın izniyle inşallah güzel olacak ...SAT a göre 6,5 hafta ultrasona göre 8 hafta.sordum cihazı baz al dediler hastaneden.
Ay zor yaKızlar napıyosunuz sabah yine bulantı öğürtü istifra derken ne başladık biz şimdi biraz daha iyiyim sürekli çubuk kraker yiyorum sizler napıyosunuz topic çok sakin bugün???
Tebessümcü canım sen naptın bakıyorum senden bir haber yok umarım herşey yolundadır..
Bu randevuları beklemek çok zor ya hep bi endişe bende ...ne güzel aslında bende hep ikiz isterdim ama nasip değilmiş bunada şükür Allah sana bağışlasın bebişlerini.maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcı ız olsun. Asıl benim yolk kesem büyük ve küçülmemiş buda sıkıntılı bir durummuş dr takip edicez dedi ona çok sıkılıyorum dua edin benim içinde lütfen...Ay zor yasurekli cubuk kraker yemek ama napcan miden kotu olunca bende yatiyom is guc yapasim yok kalbim hizli carpiyo is yapinca az yapiyom dinleniyom cogu ya birturlu randevu alamadim devlet hastanesinden 3 gün içinde alicam tee 2 hafta sonraya vercekler yapacak bisey yok mecburen bekliycem ikiz olunca ozeller bizi asar mecburen devlete gidicem Allah yardimcimiz olsun tebessumcu arkadas benimde aklimda ins.iyidirler..
ikiz olunca maddi olarak farkı anlamadım amaAy zor yasurekli cubuk kraker yemek ama napcan miden kotu olunca bende yatiyom is guc yapasim yok kalbim hizli carpiyo is yapinca az yapiyom dinleniyom cogu ya birturlu randevu alamadim devlet hastanesinden 3 gün içinde alicam tee 2 hafta sonraya vercekler yapacak bisey yok mecburen bekliycem ikiz olunca ozeller bizi asar mecburen devlete gidicem Allah yardimcimiz olsun tebessumcu arkadas benimde aklimda ins.iyidirler..
Bu randevuları beklemek çok zor ya hep bi endişe bende ...ne güzel aslında bende hep ikiz isterdim ama nasip değilmiş bunada şükür Allah sana bağışlasın bebişlerini.maddi manevi zor bir süreç Allah yardımcı ız olsun. Asıl benim yolk kesem büyük ve küçülmemiş buda sıkıntılı bir durummuş dr takip edicez dedi ona çok sıkılıyorum dua edin benim içinde lütfen...
Amin canım Allah hepimizinkini korusun ve bizlere bağışlasın....Allah razı olsun canım ağzına sağlık...Ederim canim merak etme birde arkadaslar bir dua var internetten Ashabi Bedir oku yazin cok faziletli ve etkili bir dua her turlu hayirli isleriniz icin ve isteklerimiz icin Allah kabul etsin ins.evet canim ikiz hem guzel hem zor ama Rabbimin hediyesi diye dusunuyorum insallah Onun izniyle bakilir bir sekilde yakinimda ablam var cok sukur Annem sagolsun basimizdan eksik olmasin buyuklerimiz birsekilde bakilir yardimlari olur ins.dua ederim canim senin icin insallah Rabbim bebegini korusun sana bagislasin
ikiz olunca maddi olarak farkı anlamadım ama
Yani tek gebelik olsaydi ozelde dogum yapmayi isterdimikiz olunca maddi olarak farkı anlamadım ama
canım çok sevindim ikiz bebeklerin olucak rabbim bizlerede nasip etsin banada dua et canım rabbim banada versinYani tek gebelik olsaydi ozelde dogum yapmayi isterdimama ikiz olunca herseyi dusunmek zorundayim Allah korusun erken dunyaya gelebiliyorlar yani buyuzden ozel hastane kulfetli olur diye devlet hastanesine talimiz :) canim bu yuzden yani birde kredi borcumuz var ustesinden gelemeyiz.Saglik olsun napalim
Sende sagol canim icini ferah tut müminin mümine ettigi dua kabul olurmus birbirimize hep dua ederek bebislerimizi bekleyecegiz insallah..Amin canım Allah hepimizinkini korusun ve bizlere bağışlasın....Allah razı olsun canım ağzına sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?