- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.081
Esmacim ederim elbet :) İnsallah Rabbim kimseye aratmasin herkese nasip etsin tez vakitte sanada yasatsin bu duygulari Allahim cift cift versin insallah..canım çok sevindim ikiz bebeklerin olucak rabbim bizlerede nasip etsin banada dua et canım rabbim banada versin
ammmiiiiiin allah razı olsun çok saol rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah prednolu bıraktınmıEsmacim ederim elbet :) İnsallah Rabbim kimseye aratmasin herkese nasip etsin tez vakitte sanada yasatsin bu duygulari Allahim cift cift versin insallah..
Sagol canim Amin...
Canim sende sagol Amin insallah prednolu daha birakmadim 7.haftama girdim 8.haftaya kadar kullan dedi tup bebek doktoru canmammmiiiiiin allah razı olsun çok saol rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah prednolu bıraktınmı
erken olma riskinden dolayı anladımmm ben de kime ikiz desem erken doğuma hazırla diooo yaaaYani tek gebelik olsaydi ozelde dogum yapmayi isterdimama ikiz olunca herseyi dusunmek zorundayim Allah korusun erken dunyaya gelebiliyorlar yani buyuzden ozel hastane kulfetli olur diye devlet hastanesine talimiz :) canim bu yuzden yani birde kredi borcumuz var ustesinden gelemeyiz.Saglik olsun napalim
merhaba arkasaşlar bende geldim.benıde alırmısınız aranıza:))))
Senin tek yumurtami ? Canim hayirlisi artk insallah vaktinde dunyaya gelirlererken olma riskinden dolayı anladımmm ben de kime ikiz desem erken doğuma hazırla diooo yaaa
Hosgeldin canim :))) tebrik ederim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin seninle konusmusduk hatirladinmi ?:)
Senin tek yumurtami ? Canim hayirlisi artk insallah vaktinde dunyaya gelirler
Hoşgeldin hemşehrim hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin:)merhaba arkasaşlar bende geldim.benıde alırmısınız aranıza:))))
Canım özel hastanelerin çoğu doğumda ordaysan küvöz parası almıyo ben de devlete gitcektim ama özele devam edyorum bilgin olsun sor hastaneye..Canim sende sagol Amin insallah prednolu daha birakmadim 7.haftama girdim 8.haftaya kadar kullan dedi tup bebek doktoru canm
Aaa :) sende bendensin demek :) cok sevindim canim Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin seninle erkek infertilitesi hakkinda konusmusduk yani ben oyle hatirliyorumamiin cnm inşallah. iki taneler teyzesi şükürler olsun. hatırlamıyorum cnm konusmus olabılırız...
Canım özel hastanelerin çoğu doğumda ordaysan küvöz parası almıyo ben de devlete gitcektim ama özele devam edyorum bilgin olsun sor hastaneye..[/QUOTE
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin iyimis gercekten bir dusuneyim.
Sana esimin gida takviyelerinden bahsetmistim hatirladinmi Solgarin ? Aldinizmi onlardan canm cok sevindim ya peki tek yumurta mi yoksa iki tanemi koydular ?merhaba arkasaşlar bende geldim.benıde alırmısınız aranıza:))))
Sana esimin gida takviyelerinden bahsetmistim hatirladinmi Solgarin ? Aldinizmi onlardan canm cok sevindim ya peki tek yumurta mi yoksa iki tanemi koydular ?
Amin canim insallah benim ekime denk geliyo 9 ay ama ikizleri 8.ayda aliyorlar bazen tek endisem insallah vakitlerinden once dogmazlar Rabbim saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah..Sagolasin cnm. Hatirladim evet.
iki tane yumurta koydular cnm.
cok sukur benimle yavrularim...
Rabbim aetik saglikla kucagima almayi nasip etsin meleklerimi.
ve tabi sizleri ve tum isteyen kardeslerimi...
Amin canim insallah benim ekime denk geliyo 9 ay ama ikizleri 8.ayda aliyorlar bazen tek endisem insallah vakitlerinden once dogmazlar Rabbim saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah..
2015 ikiz anneleri topiginide gel arada :)
Benim profilimden bulursun mesajlardan :)Aaa oyle yopikde mi var. Gelirim tabiki :)
Merhaba kızlarumarım minikleriniz de siz de iyisinizdir..her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi...bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun yine de..Bugün çok yoruldum ve karnimda bir sancı var. .umarım korkulacak birşey değildir...
T tebessumcu
Rabbim yardimcin olsun canım. ..seni ve meleğini korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?