2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

erken olma riskinden dolayı anladımmm ben de kime ikiz desem erken doğuma hazırla diooo yaaa

Hosgeldin canim :))) tebrik ederim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin seninle konusmusduk hatirladinmi ?:)

Senin tek yumurtami ? Canim hayirlisi artk insallah vaktinde dunyaya gelirler

amiin cnm inşallah. iki taneler teyzesi şükürler olsun. hatırlamıyorum cnm konusmus olabılırız...

amiin cnm inşallah. iki taneler teyzesi şükürler olsun. hatırlamıyorum cnm konusmus olabılırız...
Aaa :) sende bendensin demek :) cok sevindim canim Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin seninle erkek infertilitesi hakkinda konusmusduk yani ben oyle hatirliyorum

Sana esimin gida takviyelerinden bahsetmistim hatirladinmi Solgarin ? Aldinizmi onlardan canm cok sevindim ya peki tek yumurta mi yoksa iki tanemi koydular ?

Sagolasin cnm. Hatirladim evet.
iki tane yumurta koydular cnm.
cok sukur benimle yavrularim...
Rabbim aetik saglikla kucagima almayi nasip etsin meleklerimi.
ve tabi sizleri ve tum isteyen kardeslerimi...

Sagolasin cnm. Hatirladim evet.
iki tane yumurta koydular cnm.
cok sukur benimle yavrularim...
Rabbim aetik saglikla kucagima almayi nasip etsin meleklerimi.
ve tabi sizleri ve tum isteyen kardeslerimi...
Amin canim insallah benim ekime denk geliyo 9 ay ama ikizleri 8.ayda aliyorlar bazen tek endisem insallah vakitlerinden once dogmazlar Rabbim saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah..
2015 ikiz anneleri topiginide gel arada :)

Amin canim insallah benim ekime denk geliyo 9 ay ama ikizleri 8.ayda aliyorlar bazen tek endisem insallah vakitlerinden once dogmazlar Rabbim saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah..
2015 ikiz anneleri topiginide gel arada :)

Aaa oyle yopikde mi var. Gelirim tabiki :)

Merhaba kızlar umarım minikleriniz de siz de iyisinizdir..her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi...bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun yine de..Bugün çok yoruldum ve karnimda bir sancı var. .umarım korkulacak birşey değildir...
T tebessumcu Rabbim yardimcin olsun canım. ..seni ve meleğini korusun inşallah

Canim o agrilar bendede var normal yani endise etme bende istirahat ediyorum hep ..

kızlar bugün 7 saat ders ve nöbetim vardı öldüm resmen ,Rabbim yavrularımızı bizlere bağılşasın yOosuN karın ağrıları bende de var,içeride neler oluyor diye meraktayım, T tebessumcu seni çok merak ettim,inşallah herşey yolundadır, halide25 tatil bitmedi anlaşılan:) neyse iyice dinlen umarı odak modak kalmamıştır:), adno28 sen de iyisindir inşallah, halgan nerelerdesin kız,ihmal ettin bizleri,durumlar nasıl ,hepinizi öptüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…