- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.101
yok canım ayrı iki yumurta ikizi:)Senin tek yumurtami ? Canim hayirlisi artk insallah vaktinde dunyaya gelirler
Canım benim de bugün 6 saat ders ve nöbet vardı. Tükendim inan ki. Bir de bulantım yok diyordum kendime nazar ettim. 2. Ders bulantıyla dersten çıktım. Yer yemez midem yanmaya başlıyorkızlar bugün 7 saat ders ve nöbetim vardı öldüm resmen ,Rabbim yavrularımızı bizlere bağılşasın @yOosuN karın ağrıları bende de var,içeride neler oluyor diye meraktayım,@tebessumcu seni çok merak ettim,inşallah herşey yolundadır,@halide25 tatil bitmedi anlaşılan:) neyse iyice dinlen umarı odak modak kalmamıştır:),adno28 sen de iyisindir inşallah, halgan nerelerdesin kız,ihmal ettin bizleri,durumlar nasıl ,hepinizi öptüm :)
kızlar bugün 7 saat ders ve nöbetim vardı öldüm resmen ,Rabbim yavrularımızı bizlere bağılşasın @yOosuN karın ağrıları bende de var,içeride neler oluyor diye meraktayım,@tebessumcu seni çok merak ettim,inşallah herşey yolundadır,@halide25 tatil bitmedi anlaşılan:) neyse iyice dinlen umarı odak modak kalmamıştır:),adno28 sen de iyisindir inşallah, halgan nerelerdesin kız,ihmal ettin bizleri,durumlar nasıl ,hepinizi öptüm :)
kızlar bugün 7 saat ders ve nöbetim vardı öldüm resmen ,Rabbim yavrularımızı bizlere bağılşasın @yOosuN karın ağrıları bende de var,içeride neler oluyor diye meraktayım,@tebessumcu seni çok merak ettim,inşallah herşey yolundadır,@halide25 tatil bitmedi anlaşılan:) neyse iyice dinlen umarı odak modak kalmamıştır:),adno28 sen de iyisindir inşallah, halgan nerelerdesin kız,ihmal ettin bizleri,durumlar nasıl ,hepinizi öptüm :)
yok canım ayrı iki yumurta ikizi:)
Benimde bulantim yok ama midem yaniyor hep yaCanım benim de bugün 6 saat ders ve nöbet vardı. Tükendim inan ki. Bir de bulantım yok diyordum kendime nazar ettim. 2. Ders bulantıyla dersten çıktım. Yer yemez midem yanmaya başlıyorBu arada tebessümcüyü ben de çok merak ettim. Inşallah iyidir.
Ne yazık ki bende de reflü varBenimde bulantim yok ama midem yaniyor hep yazaten reflum vardi benim yemek borumda yanma hissi hep var
Ne yazık ki bende de reflü varöğleden beri hiçbir şey yiyemedim.
Canım güldürdun beni :) bende seviyorum cips yemeyi arada yemekten birsey olmaz canım :) zarari var tabi ama arada olur olsun :) ay benimde canım cekti ama midemi yakar simdiİyi Akşamlar iki ve üç canlılarherkes iyidir inşallah..ben bugün paso yattım Allaha şükür kasik agrim geçti...size bişey danışmaya geldim benim canim kaç gündür cips istiyor iki gün önce yedim bir paket ama pişman oldum açıkçası zararlı olur bebise diye ama yine canım istiyor yesem ne olur
Canım zararlı olabilir ama bebiş istiyorsada yemek gerekir bence abartmadan:)))İyi Akşamlar iki ve üç canlılarherkes iyidir inşallah..ben bugün paso yattım Allaha şükür kasik agrim geçti...size bişey danışmaya geldim benim canim kaç gündür cips istiyor iki gün önce yedim bir paket ama pişman oldum açıkçası zararlı olur bebise diye ama yine canım istiyor yesem ne olur
Canım evdd de yapabilirsin patates cipsiyse aslında.İyi Akşamlar iki ve üç canlılarherkes iyidir inşallah..ben bugün paso yattım Allaha şükür kasik agrim geçti...size bişey danışmaya geldim benim canim kaç gündür cips istiyor iki gün önce yedim bir paket ama pişman oldum açıkçası zararlı olur bebise diye ama yine canım istiyor yesem ne olur
Arkadaşlar bende sanırım jel kalıntısı hafif kahverengi ve krem rengi putur putur bir şeyler oluyor Afedersiniz wc de özellikle sizlerede oluyor mu?
Arkadaşlar bende sanırım jel kalıntısı hafif kahverengi ve krem rengi putur putur bir şeyler oluyor Afedersiniz wc de özellikle sizlerede oluyor mu?
Ağrı normal korkmayın benimde oldu şimdi rahatım özellikle alt tarafta baskı şeklinde olmuştu bol bol dinlenin benden size tavsiyeMerhaba arkadaşlar. 12. Gün 170.42 çıktı. Arada karnim agiriyor bundan korkuyorum. RABBİM devamını getirsin inşlh
Amanda aman :) kimler gelmis en taze hamişimiz sana diyecektim buaksam ekim annelerine gel diye hosgeldin tatlim iyiki geldin..Adnocum.bende geldim topiginize :))))
Amin canim insallah devamida gelecek o agrilar olacak canim korkmaa :) bebek ve bebisler yerlesiyor ondan rahat ol canmMerhaba arkadaşlar. 12. Gün 170.42 çıktı. Arada karnim agiriyor bundan korkuyorum. RABBİM devamını getirsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?