2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım benim de bugün 6 saat ders ve nöbet vardı. Tükendim inan ki. Bir de bulantım yok diyordum kendime nazar ettim. 2. Ders bulantıyla dersten çıktım. Yer yemez midem yanmaya başlıyor Bu arada tebessümcüyü ben de çok merak ettim. Inşallah iyidir.

Canımcım hepimizin halini hatrini sormussun çok sağol iyiyim bende çok şükür Allah yardimcınız olsun sizin icin yorucu bir hamilelik tabiki İnsallah guzel bir donem geciririz hep birlikte :)

Benimde bulantim yok ama midem yaniyor hep ya zaten reflum vardi benim yemek borumda yanma hissi hep var

Tebessümcü arkadaşımızi bende merak ediyorum inşallah iyi haberlerini aliriz Bebegi insallah onunladir.

Ne yazık ki bende de reflü var öğleden beri hiçbir şey yiyemedim.

( daha şimdiden boyle yanarsa ilerde zorlaniriz ama yapacak birsey yok benim hergun bir sade sodam var o çok iyi geliyor mideme ayrica bebegin gelisiminede faydasi varmis maden suyunun aklinizda olsun arkadaslar..

İyi Akşamlar iki ve üç canlılar herkes iyidir inşallah..ben bugün paso yattım Allaha şükür kasik agrim geçti...size bişey danışmaya geldim benim canim kaç gündür cips istiyor iki gün önce yedim bir paket ama pişman oldum açıkçası zararlı olur bebise diye ama yine canım istiyor yesem ne olur

Canım güldürdun beni :) bende seviyorum cips yemeyi arada yemekten birsey olmaz canım :) zarari var tabi ama arada olur olsun :) ay benimde canım cekti ama midemi yakar simdi agrinin gecmesine sevindim bugun bende yattim hep namazlarim disinda.

Canım zararlı olabilir ama bebiş istiyorsada yemek gerekir bence abartmadan:)))

Canım evdd de yapabilirsin patates cipsiyse aslında.

Arkadaşlar bende sanırım jel kalıntısı hafif kahverengi ve krem rengi putur putur bir şeyler oluyor Afedersiniz wc de özellikle sizlerede oluyor mu?

Arkadaşlar bende sanırım jel kalıntısı hafif kahverengi ve krem rengi putur putur bir şeyler oluyor Afedersiniz wc de özellikle sizlerede oluyor mu?

Crinone jel yapar canim endise etme fazlasi geri geliyor maalesef cok rahatsiz olmustum ben o jelden onun yerine progestan fitil kullaniyorum oda yapiyo yani geri geliyo yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…