- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.121
Renginden korkma bendede oldu canm hatta pembe geldi benden yavruagzi rengi gibi arastirdim bazilarindan gelebiliyormus oyle.Rengi biraz korkuttu beni teşekürleradno28
Saol canim inşlh. Dediğin gibi dir.elimden geldiğince dunleniyorumAğrı normal korkmayın benimde oldu şimdi rahatım özellikle alt tarafta baskı şeklinde olmuştu bol bol dinlenin benden size tavsiye
Saol canim. Hosbulduk. :))))Amanda aman :) kimler gelmis en taze hamişimiz sana diyecektim buaksam ekim annelerine gel diye hosgeldin tatlim iyiki geldin..
:) :) esimde canın zaten hiç faydali birsey çekmiyor diyorCanım güldürdun beni :) bende seviyorum cips yemeyi arada yemekten birsey olmaz canım :) zarari var tabi ama arada olur olsun :) ay benimde canım cekti ama midemi yakar simdiagrinin gecmesine sevindim bugun bende yattim hep namazlarim disinda.
öyle yapıcam canım küçük paket aldiricam :)))Canım zararlı olabilir ama bebiş istiyorsada yemek gerekir bence abartmadan:)))
evde nasıl yaparım ki ketçapli felan yaniCanım evdd de yapabilirsin patates cipsiyse aslında.
Hoşgeldin tatlımrabbim kucağına almayi nasip etsin...harika bir dokuz ay geciririz hep beraber inşallahMerhaba arkadaşlar. 12. Gün 170.42 çıktı. Arada karnim agiriyor bundan korkuyorum. RABBİM devamını getirsin inşlh
:) :) esimde canın zaten hiç faydali birsey çekmiyor diyorcanınız çekmesin diye çoğu seyide yazmıyordum buraya ama yesem mi yemesemmi kararsız kaldım bir sorayım dedim hakkınızı helal edin
alın canım sonra bi yerleriniz felan şişer allah korusunYazabilirsin tatlim sorun yok :)bizde alirizhelal olsun cani benim
dogrudur ben iple yazi cekiyom sevdigim bir meyve var :))alın canım sonra bi yerleriniz felan şişer allah korusunallahtan bulunan şeyleri istiyor canım...bir tanıdık geçen gün dört tane meyveye 20 tl vermiş bulmasida mesele
canım namaz kılmak sıkıntı olmaz de mi eğilip kalkmak ben de kılıyorum daa sana da danışmak istedim:)Canım güldürdun beni :) bende seviyorum cips yemeyi arada yemekten birsey olmaz canım :) zarari var tabi ama arada olur olsun :) ay benimde canım cekti ama midemi yakar simdiagrinin gecmesine sevindim bugun bende yattim hep namazlarim disinda.
Canım öncelikle Allah kabul etsin merak etme birsey olmaz :) ama eger agrin oluyorsa veya kendini rahat hissetmiyorsan oturarak ta kilabilirsin ben bazen oyle kiliyorum ilerki zamanlarda karnimiz buyuyunce oturarak kilabiliriz zaten :) Biz Allaha kulluk edelim de Rabbim kabul eder inşallah...canım namaz kılmak sıkıntı olmaz de mi eğilip kalkmak ben de kılıyorum daa sana da danışmak istedim:)
bişey olmaz canım rabbimin izniyle..ben transferden eve geldim kilmaya devam ettim hiç oturarakda kilmadimcanım namaz kılmak sıkıntı olmaz de mi eğilip kalkmak ben de kılıyorum daa sana da danışmak istedim:)
bişey olmaz canım rabbimin izniyle..ben transferden eve geldim kilmaya devam ettim hiç oturarakda kilmadimdoktorumada sormuştum verecek olan mevla onami secde etmeyecegiz demişti
ben de normal kılıyorum ama transferden beri farzları kıldım sadece allahım namazlarımızı kabul eder inşallahAllah kabul etsin ibadetlerimizi bende bazen oturarak kılıyorum agrim oldugu zamanlarda Rabbim kabul eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?