2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

[QUOTadno28, post: 39745026, member: 566696"]Amanda aman :) kimler gelmis en taze hamişimiz sana diyecektim buaksam ekim annelerine gel diye hosgeldin tatlim iyiki geldin..[/QUOTE]
Saol ca
Amanda aman :) kimler gelmis en taze hamişimiz sana diyecektim buaksam ekim annelerine gel diye hosgeldin tatlim iyiki geldin..
Saol canim. Hosbulduk. :))))

:) :) esimde canın zaten hiç faydali birsey çekmiyor diyor canınız çekmesin diye çoğu seyide yazmıyordum buraya ama yesem mi yemesemmi kararsız kaldım bir sorayım dedim hakkınızı helal edin

:) :) esimde canın zaten hiç faydali birsey çekmiyor diyor canınız çekmesin diye çoğu seyide yazmıyordum buraya ama yesem mi yemesemmi kararsız kaldım bir sorayım dedim hakkınızı helal edin

Yazabilirsin tatlim sorun yok :)bizde aliriz helal olsun cani benim

Yazabilirsin tatlim sorun yok :)bizde aliriz helal olsun cani benim
alın canım sonra bi yerleriniz felan şişer allah korusun allahtan bulunan şeyleri istiyor canım...bir tanıdık geçen gün dört tane meyveye 20 tl vermiş bulmasida mesele

canım namaz kılmak sıkıntı olmaz de mi eğilip kalkmak ben de kılıyorum daa sana da danışmak istedim:)

canım namaz kılmak sıkıntı olmaz de mi eğilip kalkmak ben de kılıyorum daa sana da danışmak istedim:)
Canım öncelikle Allah kabul etsin merak etme birsey olmaz :) ama eger agrin oluyorsa veya kendini rahat hissetmiyorsan oturarak ta kilabilirsin ben bazen oyle kiliyorum ilerki zamanlarda karnimiz buyuyunce oturarak kilabiliriz zaten :) Biz Allaha kulluk edelim de Rabbim kabul eder inşallah...

bişey olmaz canım rabbimin izniyle..ben transferden eve geldim kilmaya devam ettim hiç oturarakda kilmadim doktorumada sormuştum verecek olan mevla onami secde etmeyecegiz demişti

bişey olmaz canım rabbimin izniyle..ben transferden eve geldim kilmaya devam ettim hiç oturarakda kilmadim doktorumada sormuştum verecek olan mevla onami secde etmeyecegiz demişti

Allah kabul etsin ibadetlerimizi bende bazen oturarak kılıyorum agrim oldugu zamanlarda Rabbim kabul eder insallah.

QUOTEU"adno28, post: 39746304, member: 566696"]Allah kabul etsin ibadetlerimizi bende bazen oturarak kılıyorum agrim oldugu zamanlarda Rabbim kabul eder insallah.[/QUOTE]

Canım bende oturarak kalıyorum. Karnım aagiriyor ya oturarak bile gerilediğini hissediyorum. Rabbim kabul eder inşlh.@adno28

QUOTE="sevecen86, post: 39745409, member: 190667"]Hoşgeldin tatlımrabbim kucağına almayi nasip etsin...harika bir dokuz ay geciririz hep beraber inşallah [/QUOTE]
Hosbulduk csnim.Amin inslhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…