- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.141
QUOTEU"adno28, post: 39746304, member: 566696"]Allah kabul etsin ibadetlerimizi bende bazen oturarak kılıyorum agrim oldugu zamanlarda Rabbim kabul eder insallah.
Amin insallah canimben de normal kılıyorum ama transferden beri farzları kıldım sadece allahım namazlarımızı kabul eder inşallah
gCanım bende oturarak kalıyorum. Karnım aagiriyor ya oturarak bile gerilediğini hissediyorum. Rabbim kabul eder inşlh.@adno28
Hayirli sabahlar :)))hayirli Sabahlar güzel anneler
Kaçıncı kanı vericeksin canım ? iki gün arayla üç defa baktiktan sonra daha istememisti benim doktorumHayirli sabahlar :)))
Bugun cok mutluyum ama koku da var icim de azicik. yarin yine kan vercem degerime bakilacak insallah katlanarak buyucek Degerim.
Bir de gece uyuyamadim 3 den sonra. Sevincten, korkudan(aman birsey olmasin diye) , dusunmekten....
Siz de benim gibimiydiniz arkadaslar
hepimiz senin gibiyiz canım, mutluluk, korku, endişe, her duygu aynı anda kalbimizde, inşallah yükselecek iyi haberleri bekliyoruz dua ederek hep birlikte burda...
Kaçıncı kanı vericeksin canım ? iki gün arayla üç defa baktiktan sonra daha istememisti benim doktoruminşallah yükselmiştir bol bol dua stres yapma :) demesi kolay tabi üçüncü verdiğim kanda acayip stres olmuştum dört saati bulmuştu çıkması sanırım ondan :) transfer sonrasi hiç uyuyamamistim hep kabuslar görüyordum sonrası kese gorunecekmi sonrası kalp atışı duyulacakmi stres korku hiç bitmiyor ama kalp atışından sonra insan baya baya rahatliyor...zaten 6.7. haftada acayip yorgunluk ve uyku oluyor insanda uyuyamadilarinin acısı çıkıyor adeta :)))
o zaman senle hemen hemen aynı gun gitcez inşallah doguma.Hayırlı günler kızlar. Bende cuma günü 2.testi yapıcam dün güzel haberi alınca bende ne yerde ne gökte uyuyamiyorum ama çok mutluyuz. Rabbim herkese nasip etsin.bugun rapor aldım evde dinleniyor um . karın ağrı oluyor ondan korkuyorum canlar
bir su mide yanması reflü daha fazla coştu
o zaman senle hemen hemen aynı gun gitcez inşallah doguma.
hayırlı olsun cnm. saglıkla kucagına alasın sende ınsallah
Inşallah canım 7 sene sonra ilk defa pozitif gördük. Rabbim e emanet onlar.
BENİM DE 6. SENEM. SONSUZ ŞÜKÜR KEREM SAHİBİ YUCE RABBİMEInşallah canım 7 sene sonra ilk defa pozitif gördük. Rabbim e emanet onlar.
ÇOOOK ŞÜKÜR.... HALA KORKUMDAN İDRARDA BAKMADIM:)))))))))))))))))
DEGERİN KAÇ CIKTI DUN?
OH MAŞALLAH...Canım ben 8.gunu idrar yaptım cok çok silik çıktı sonra 11.gunu Birazdaha belirgindir. Sağolsun Adno28 bana kesin var dedi kan ver deyince bende artık 12 gün dün 170.42 çıktı hayırlısı artik inşlh cumada güzel çıkardı
Ay tatlım tabi senin gibiydik ve hala senin gibiyiz seinç endişe korku hiç bitmiyo inan sanırım ben kucağıma almadan rahat edemicem, hadi inşallah kat kat katlanmıştır değerin güzel sonucunu bizle paylaşırsın öpüyorum seniHayirli sabahlar :)))
Bugun cok mutluyum ama koku da var icim de azicik. yarin yine kan vercem degerime bakilacak insallah katlanarak buyucek Degerim.
Bir de gece uyuyamadim 3 den sonra. Sevincten, korkudan(aman birsey olmasin diye) , dusunmekten....
Siz de benim gibimiydiniz arkadaslar
Hayirli sabahlar günaydinlar tüm taze,cici annelerehayirli Sabahlar güzel anneler
Tebrik ederim canım Alla sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşatsın kucağına almayı nasip etsin inşallah...karın ağrısı normal canım bende hala var o endişe etmemeye çalış tadını çıkar:)Hayırlı günler kızlar. Bende cuma günü 2.testi yapıcam dün güzel haberi alınca bende ne yerde ne gökte uyuyamiyorum ama çok mutluyuz. Rabbim herkese nasip etsin.bugun rapor aldım evde dinleniyor um . karın ağrı oluyor ondan korkuyorum canlar
bir su mide yanması reflü daha fazla coştu
Günaydın canlar güzel Bir gün diliyorum hepinize bizim bugün kontrolümüz var dua edin olurmu???hayirli Sabahlar güzel anneler
sağolasın cnm aminnnn inşallah.Ay tatlım tabi senin gibiydik ve hala senin gibiyiz seinç endişe korku hiç bitmiyo inan sanırım ben kucağıma almadan rahat edemicem, hadi inşallah kat kat katlanmıştır değerin güzel sonucunu bizle paylaşırsın öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?