2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım Allah razi olsun. Inslh sorunsuz gider. Karın ağrısı olunca korkuyorum Rabbim e emanet onlar.

Yumuklagli canim hayirli haberlerle gel insallahh.

Hepinize gunaydinlar :) blowhole canim hersey yolunda gidecek merak etme <3
İzmirinsani canim insallah seninde ayni sekilde Rabbim bebeklerimizi bize bağıslasin gece bende gece uykularimi cok iyi alamiyorum basim agriyor 2 gundur

Sevincten o sevincten...
izmore bahar geldi.
izim evimize de bahar geldim
Allahima hamdolsunnnn

Izmirde cnm. Dr. Israel aruh yapti
Bende izmirliyim ondan sordum canım bende egede yaptırdım benimde doktorum Rafael Leviydi o egede yapalım dedi ...İsrael Aruhta tüp bebekte tanınan doktorlardan zaten. Benimde tutmasaydı o geçiyodu aklımdan ama şükürler olsun inşallah Allah hepimize devamını nasip etsin....

İnaşallah canım ya sıkıntımız devam ediyorya her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum ...saat 14:00 te randevumuz inşallah güzel haberlerle döneriz teyzesi:)

Allaha hamdolsun

Hamdolsun cnm...

Sukurler olsun canim. Sonsuz sukur...
doktorumu iyi gercekten. Eline sifa verene bakcaz tabi yine. Rabbim ol demese olmazdi. Rabbim verdi doktorlarimiz vesile...

Canım arkadaşım inşlh allahın izniyle. .

meraba kızlar...ben 7 haftalık oldu bebegım bende soyle bır belırtı oluyo sabah ılk kalktıgımda daha kahvaltı yapmadan once hıc bıseyım yok kalvaltı yaptıktan sonra aksam yatana kadar agzımda degısıklık tatda hafıf bulantım var ama boyle ogerecek yada kusacak kadar..degıl...oylee sızde nasıl oluyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…