- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.161
Günaydın canlar güzel Bir gün diliyorum hepinize bizim bugün kontrolümüz var dua edin olurmu???
Allah mutluluğunu daİm etsin canım inş herşey yolunda gitçek:)sağolasın cnm aminnnn inşallah.
ama coook mutluyum
aminnn..sağolasın cnmAllah mutluluğunu daİm etsin canım inş herşey yolunda gitçek:)
OH MAŞALLAH...
BENİM 8. GUN IDRARDA DA CIKMADI :)
DUN 12. GUNDU BENIMDE KANDA ÇIKTI ŞUKUR...
benim cuma değil de yyarın 2. testim
Canım sen nerde yaptırdın transferini???aminnn..sağolasın cnm
Tebrik ederim canım Alla sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşatsın kucağına almayı nasip etsin inşallah...karın ağrısı normal canım bende hala var o endişe etmemeye çalış tadını çıkar:)
Izmirde cnm. Dr. Israel aruh yaptiCanım sen nerde yaptırdın transferini???
Izmirde cnm. Dr. Israel aruh yaptiCanım sen nerde yaptırdın transferini???
Sevincten o sevincten...Yumuklagli canim hayirli haberlerle gel insallahh.
Hepinize gunaydinlar :) blowhole canim hersey yolunda gidecek merak etme <3
İzmirinsani canim insallah seninde ayni sekilde Rabbim bebeklerimizi bize bağıslasin gece bende gece uykularimi cok iyi alamiyorum basim agriyor 2 gundur
Insallah cnmm. Dua edinInşallah yarın güzel çıkacak
Sevincten o sevincten...
izmore bahar geldi.
izim evimize de bahar geldim
Allahima hamdolsunnnn
Bende izmirliyim ondan sordum canım bende egede yaptırdım benimde doktorum Rafael Leviydi o egede yapalım dedi ...İsrael Aruhta tüp bebekte tanınan doktorlardan zaten. Benimde tutmasaydı o geçiyodu aklımdan ama şükürler olsun inşallah Allah hepimize devamını nasip etsin....Izmirde cnm. Dr. Israel aruh yapti
İnaşallah canım ya sıkıntımız devam ediyorya her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum ...saat 14:00 te randevumuz inşallah güzel haberlerle döneriz teyzesi:)Yumuklagli canim hayirli haberlerle gel insallahh.
İzmirinsani canim insallah seninde ayni sekilde Rabbim bebeklerimizi bize bağıslasin gece bende gece uykularimi cok iyi alamiyorum basim agriyor 2 gundur
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım kalp atışını duymusmuydun sen ?İnaşallah canım ya sıkıntımız devam ediyorya her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum ...saat 14:00 te randevumuz inşallah güzel haberlerle döneriz teyzesi:)
İnşallah canım dualarımız seninle ve pıtırcıkla :) Allah işlerinizi rast getirsin inşallahİnaşallah canım ya sıkıntımız devam ediyorya her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum ...saat 14:00 te randevumuz inşallah güzel haberlerle döneriz teyzesi:)
Allaha hamdolsun
Bende izmirliyim ondan sordum canım bende egede yaptırdım benimde doktorum Rafael Leviydi o egede yapalım dedi ...İsrael Aruhta tüp bebekte tanınan doktorlardan zaten. Benimde tutmasaydı o geçiyodu aklımdan ama şükürler olsun inşallah Allah hepimize devamını nasip etsin....
Amin canım inşallah.Evet canım duymuştuk fakat yolk kesmiz büyükmüş o küçülmeliymiş dr onu takip ediyor buda sıkıntılı bir durummuşinşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım kalp atışını duymusmuydun sen ?
Yumuklagli canim hayirli haberlerle gel insallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?