- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.361
Günaydın kızlarsabah doktora gittik. Rabbime binlerce şükürler olsun miniklerim büyümüşler. Biri 8+3, diğeri 7+6 olmuş..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Inşallahhalgan ve @tebessumcu de güzel haberlerini alır..kızlar dualarım sizlerle
O paranoyaklik bende de var :)))Iste ağrı olunca insan korkuyor.gerci ağrı olmayincada korkuyor hepten paranoyak oldum:)
saolun kızlar.
Gunaydin kizlar Allahim yuzumuzu hep guldursun ve hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhamiiiiiinnnn
Günaydın 8 Mart Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun.seneye kucağında bebişleri olan güzel Anneler olarak kadınlar gününü kutlarız inş.
Günaydın 8 Mart Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun.seneye kucağında bebişleri olan güzel Anneler olarak kadınlar gününü kutlarız inş.
çarşamba kontrolumuz var şimdiden heyecan bastı beni yaa
ben bebisime yelek oruyorum bitmek üzere hattadün başka bi renk daha aldik annemle..bitirip ona başlamaya heves ediyorum daha 6,5 aydan fazla var
zaman
ıl geçecek yahuu
Estağfurullah canım ben de yeni öğrendim..8 hafta 3 günlük diğeri de 7 hafta 6 günlük demekmiş canım..Gozun aydin canim masallah...
8+3 ve 7+6 ne demek cnm. Bu tur rakamlari her yerde goruorum da cehaletime verin:))))
Ellerine sağlık canım..iyi günlerde giysin bebişin..benim de çok hevesim var bişeyler almak için ama hep etrafımdakiler engelliyor malesef...çarşamba kontrolumuz var şimdiden heyecan bastı beni yaa
ben bebisime yelek oruyorum bitmek üzere hattadün başka bi renk daha aldik annemle..bitirip ona başlamaya heves ediyorum daha 6,5 aydan fazla var zaman nasıl geçecek yahuu
aaaaa ayni anda konmuyormu embriyolar?Estağfurullah canım ben de yeni öğrendim..8 hafta 3 günlük diğeri de 7 hafta 6 günlük demekmiş canım..
Evet canım aynı anda konuyor ama tutunma süreleri farklı olabiliyor ..bir de yumurtaliklarin boyutları birbirinden farklı..mesela birinde 18 mm olan yumurta dollenmisken digerinde 22 mm yumurta dollenmis olabiliyor..Bu da gelişiminde farklılık ortaya çıkarıyor.ilk biri küçük dediğinde çok uzulmustum ama 1 hafta da yakalamış maşallah. .geçen hafta gittiğimizde minicikti şimdi bebek şeklini almış kuzum. .kalp atışları da aynı hızdaydi..aaaaa ayni anda konmuyormu embriyolar?
Ahhh yavrum benim masallah. saglikla kucagina da al insallah canim... demek boyle oluyormur :) bende bu hacta gorcem cok heyecanliyimEvet canım aynı anda konuyor ama tutunma süreleri farklı olabiliyor ..bir de yumurtaliklarin boyutları birbirinden farklı..mesela birinde 18 mm olan yumurta dollenmisken digerinde 22 mm yumurta dollenmis olabiliyor..Bu da gelişiminde farklılık ortaya çıkarıyor.ilk biri küçük dediğinde çok uzulmustum ama 1 hafta da yakalamış maşallah. .geçen hafta gittiğimizde minicikti şimdi bebek şeklini almış kuzum. .kalp atışları da aynı hızdaydi..
Canim benim doktorum devam ettiriyo. Dedi ki eger lekelenme kanama olirsa borakacaksin.simdilik devam yaniArkadaslar coraspini ne kadar sure ictiniz?
birkac yazi gordum kanamam oldu dr. coraspini birak dedi yazmislar.
sizde de oldumu?
Icmeye korkuyorum. Icmesem birsey olurmu?
Halide senin de kanaman olmuştu değil mi? Ne durumdasın, devam etmiyor değil mi?Canim benim doktorum devam ettiriyo. Dedi ki eger lekelenme kanama olirsa borakacaksin.simdilik devam yani
Canım coraspini ne zamana kadar kullanacaksin doktorun ne dediCanim benim doktorum devam ettiriyo. Dedi ki eger lekelenme kanama olirsa borakacaksin.simdilik devam yani
Canim, benim kanamam disarda okmadi yani leke veya kan gelmedi. Sadece ultrasonda bebisin yan tarafinda kanama odagi gördü dpktor. Ve ona istinaden 10 gun rapor ve sabah aksam progestan verdi. Gecen carsamba kontroldeydik.kanama odagimiz kuculmus.yorulma dedi doktor.Halide senin de kanaman olmuştu değil mi? Ne durumdasın, devam etmiyor değil mi?
Ne zamana kadar kullanacagimla ilgili bisey soylemedi cancagzimCanım coraspini ne zamana kadar kullanacaksin doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?