2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gozun aydin canim masallah...
8+3 ve 7+6 ne demek cnm. Bu tur rakamlari her yerde goruorum da cehaletime verin:))))

Kızları benim bı haftadan beri acayip başım ağrıyor akşam üstü başlıyor sabaha kadar mıde bulantılarımı unutturdu bana benım gıbı

Kolay gelsin oh oh maşallah :)
bugun esimle bizde konustuk zaman cabucak gecsin diye :)

Ellerine sağlık canım..iyi günlerde giysin bebişin..benim de çok hevesim var bişeyler almak için ama hep etrafımdakiler engelliyor malesef...

aaaaa ayni anda konmuyormu embriyolar?
Evet canım aynı anda konuyor ama tutunma süreleri farklı olabiliyor ..bir de yumurtaliklarin boyutları birbirinden farklı..mesela birinde 18 mm olan yumurta dollenmisken digerinde 22 mm yumurta dollenmis olabiliyor..Bu da gelişiminde farklılık ortaya çıkarıyor.ilk biri küçük dediğinde çok uzulmustum ama 1 hafta da yakalamış maşallah. .geçen hafta gittiğimizde minicikti şimdi bebek şeklini almış kuzum. .kalp atışları da aynı hızdaydi..

Ahhh yavrum benim masallah. saglikla kucagina da al insallah canim... demek boyle oluyormur :) bende bu hacta gorcem cok heyecanliyim

Arkadaslar coraspini ne kadar sure ictiniz?
birkac yazi gordum kanamam oldu dr. coraspini birak dedi yazmislar.
sizde de oldumu?
Icmeye korkuyorum. Icmesem birsey olurmu?

Arkadaslar coraspini ne kadar sure ictiniz?
birkac yazi gordum kanamam oldu dr. coraspini birak dedi yazmislar.
sizde de oldumu?
Icmeye korkuyorum. Icmesem birsey olurmu?
Canim benim doktorum devam ettiriyo. Dedi ki eger lekelenme kanama olirsa borakacaksin.simdilik devam yani

Halide iste bundan korkuyorun icenlerin hep kanamalri olmus. Ee bu sdkilde tehLikeye atilmiormu yavrular amaa

Halide senin de kanaman olmuştu değil mi? Ne durumdasın, devam etmiyor değil mi?
Canim, benim kanamam disarda okmadi yani leke veya kan gelmedi. Sadece ultrasonda bebisin yan tarafinda kanama odagi gördü dpktor. Ve ona istinaden 10 gun rapor ve sabah aksam progestan verdi. Gecen carsamba kontroldeydik.kanama odagimiz kuculmus.yorulma dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…