- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.381
Canim , ben sisli memorialde tedavi oldum.ordaki doktorumuz dedi ki coraspini kullanican.eger ki kan veya kahverengi lekelenmen olursa coraspini kesinlikle birakiyosun.Halide iste bundan korkuyorun icenlerin hep kanamalri olmus. Ee bu sdkilde tehLikeye atilmiormu yavrular amaa
Anladım canım. Benim de dışarda baya oldu ama ultrasonda rahimde kanama odağı görünmüyor dedi anlayamadım hiçbir şey. Şimdi kahverengi lekelenmem devam ediyor. Yarın başka bir doktora daha gideceğim. Ne diyecek bakalım.Canim, benim kanamam disarda okmadi yani leke veya kan gelmedi. Sadece ultrasonda bebisin yan tarafinda kanama odagi gördü dpktor. Ve ona istinaden 10 gun rapor ve sabah aksam progestan verdi. Gecen carsamba kontroldeydik.kanama odagimiz kuculmus.yorulma dedi doktor.
Canim gecen gun bi yerde okudum olabiliyomus lekelenmeler. Bebis iyi ise Allahin izniyle bir sey olmaz kuzucum :) sen sogukkanliligini koru. Allahin izniyle Rabbim bu asamaya kadar getirdi bundan sonrasini da nasip edecekAnladım canım. Benim de dışarda baya oldu ama ultrasonda rahimde kanama odağı görünmüyor dedi anlayamadım hiçbir şey. Şimdi kahverengi lekelenmem devam ediyor. Yarın başka bir doktora daha gideceğim. Ne diyecek bakalım.
Bacı ne güzel yazmışsın:) inşallah hersey güzel olacak,içimizi ferah tutalım yeter kiCanim , ben sisli memorialde tedavi oldum.ordaki doktorumuz dedi ki coraspini kullanican.eger ki kan veya kahverengi lekelenmen olursa coraspini kesinlikle birakiyosun.
Benim lekelenmem olmadi .kanamam olmadi. Yukarda da yazdim.ultrasonda gozuktu kanama odagi idi. Cok sukur gecen carsamba kuculmus dedi doktorumuz. Bi de gecen burda mi okumistum hatirlamiyorum da bi arkadas yazmisti ki tup bebek yaptiranlarin cogunda kanama oluyo diye .ama aklimizdan cikardigimiz bisey var ki o da normal yolla hamis olanlarda da kanama odaklari veya lekelenmeler oluyo diye. Korkmamak sakin olmak gerek bu durumlarda. Unutmayalim Allah verdi bize bu nimetleri dilerse Allah alir. Bizim duamiz saglikli bir sekilde gebeligimizin devam etmesi ve saglikli bir sekilde yavrumuzu kucagimiza almak olsun bacilar :) her sey Allahin izniyle guzel hatta cok guzrl olucak :)
Anladım canım. Benim de dışarda baya oldu ama ultrasonda rahimde kanama odağı görünmüyor dedi anlayamadım hiçbirCanim, benim kanamam disarda okmadi yani leke veya kan gelmedi. Sadece ultrasonda bebisin yan tarafinda kanama odagi gördü dpktor. Ve ona istinaden 10 gun rapor ve sabah aksam progestan verdi. Gecen carsamba kontroldeydik.kanama odagimiz kuculmus.yorulma dedi doktor.
Ah canım aynı şeyleri yaşamısız. Ben de cuma gecesi hastanede kaldım. Benim de kahverengi lekelenmem var şu an. Tüp bebek drum kan sulandırıcıdan dedi. Rahimde de kanama odağı görülmedi. Inşallah ikimizin de yoluna girer her şey canım. Allah bebrklerimizi bize bağışlasın.Kızlar nasılsınız görüşmeyeli??? Uzun zamandır ziyaret edemedim sayfayı.bende herşey yolundaydı dün sabaha kadar.uyandım kanaman var,hemen Dr ü aradık ve geldik.baktı bebek iyi dedi kalp atışlarını dinledik çok şükür.damar çatlaması olmuş dedi ve tedbir amaçlı dünden beri hastanede yatıyorum,yarın sabah tekrar Bakıcaz kuzucuğuma.kanama değil ama kahverengi lekelenme devam ediyor o da normalmiş içerde kalan pis kanmış ve atılıyormuş.
Haklısın canım. Zaten drum da sorun olmadığını sòyledi. Inşallah sorun yaşamam artık. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.Canim gecen gun bi yerde okudum olabiliyomus lekelenmeler. Bebis iyi ise Allahin izniyle bir sey olmaz kuzucum :) sen sogukkanliligini koru. Allahin izniyle Rabbim bu asamaya kadar getirdi bundan sonrasini da nasip edecek
canım hamilelikte kan pıhtılaşması daha çabuk oluyormuş pıhtılaşması daha tehlikeli bizim için o yüzden kan sulandırıcı veriliyo kanama olursa kes dedikleri de vücudun verdiği yeterli tepkisi.kan sulandırıcı verilmeyen bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı malesef...benim dr da 12.haftaya kadar verdi iğne vuruyorum koldanArkadaslar coraspini ne kadar sure ictiniz?
birkac yazi gordum kanamam oldu dr. coraspini birak dedi yazmislar.
sizde de oldumu?
Icmeye korkuyorum. Icmesem birsey olurmu?
canım hamilelikte kan pıhtılaşması daha çabuk oluyormuş pıhtılaşması daha tehlikeli bizim için o yüzden kan sulandırıcı veriliyo kanama olursa kes dedikleri de vücudun verdiği yeterli tepkisi.kan sulandırıcı verilmeyen bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı malesef...benim dr da 12.haftaya kadar verdi iğne vuruyorum koldan
şimdiye kadar olmadı çok şükür herşey yolunda giderse 4 hafta sonra kesecek iğneyi inşallah.bide jelim var ona da 12.haftaya kadar dedi.Anladım canım. ben de dedim bu coraspinin amacı ne. şimdi anladım sağoll.
sen de kanama falan olmadığı değilmi?
şimdiye kadar olmadı çok şükür herşey yolunda giderse 4 hafta sonra kesecek iğneyi inşallah.bide jelim var ona da 12.haftaya kadar dedi.
Bende coraspin ve gobekten kancanım hamilelikte kan pıhtılaşması daha çabuk oluyormuş pıhtılaşması daha tehlikeli bizim için o yüzden kan sulandırıcı veriliyo kanama olursa kes dedikleri de vücudun verdiği yeterli tepkisi.kan sulandırıcı verilmeyen bazı arkadaşlarım sıkıntı yaşadı malesef...benim dr da 12.haftaya kadar verdi iğne vuruyorum koldan
Bende coraspin ve gobekten kan sulandirici igne oluyorum canım çok şükür kanama lekelenme felan olmadı iğneyi üç ay dolana kadar kullanicam sanırımAnladım canım. ben de dedim bu coraspinin amacı ne. şimdi anladım sağoll.
sen de kanama falan olmadığı değilmi?
evet crinone ve cleXane iğne.crinone sadece gece yatarken yapıyorum.bazen pıhtı halinde geri geliyocrinone mi canım? onu ben de kullanıyorum her sabah ve akıntı yapıyor. su gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?