2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar bugün bir aylık heyet raporu aldım. Hayırlısı olsun bakalım. Gebelik kesesinin arkasında kanama alanı oluşmuş. Inşallah bir an evvel geçer. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

HAYIRLI OLSUN CANIM. RABBİM YARDIMCIN OLSUN... AYY BU CORASPİNDENDİR O. DELİ ETCEK BENİ O CORASPİN. İÇMESEM OLURMU DİYE ARADIM DR.UN ASİSTANİ İLE GÖRÜŞTÜM. İÇİNİZ RAHAT ETSİN İÇMEK İSTEMİYORSANIZ İÇMEYİN, 10. HAFTA YİNE BAŞLARIZ AMA DEDİ.

amin.ben de heyet raporuyla iki ay izin alıcam. hizmet seminerim başladı amirime gelemem dedim ama nafile. anlayışsız adam izin vermeyince ben de rapor almaya karar verdim.Allah anlayışlı amirlerle karşılaştırsın

Kizlar bazilariniz diyo ya kahverengi lekelenme diye. Benim de kist patladiktan sonra basladi. Akintim onceden su gibiydi simdi kahverengi torullarla geliyo. Doktorummu aradim gormeden bi sey diyemem diye persembeye randevu verdi. Ama persembeyi bekleyemem ben. Zaten yasadiklarimdan psikolojim bozuldu. Sizlerin nasil buu akinti? Yogun mu az mi?

Kızlar bugün bir aylık heyet raporu aldım. Hayırlısı olsun bakalım. Gebelik kesesinin arkasında kanama alanı oluşmuş. Inşallah bir an evvel geçer. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
geçmiş olsun canım,rabbim sağlık sıhhat versin,bebeğin inşallah bu süreçte daha da toparlanacaktır.heyet raporunu özel hastane doktorundan mı aldın canım devlet hastanesi şartı var mı

hadi hayırlısı stres hiç bitmiyor ki,sonra kalp atışı derken testler 9 ay stres altındayız Allah yardımcımız olsun
ayyy inşallah sağlıkla duyarım yavrumun kalbinin sesini.
aklımı yitircem düşünmekten.
her gece her gece rüyalar görüyorum. Rabbim hayırlara çıkarsın.
Gerçi güzel rüyalar görüyorum . ama düşünmekten helak oluyor insan.
benmi çok hassasım kızlar, yoksa siz de benim gibimisiniz? cuma günü nasıl gelcek bana bilmiyorum...
gece uyaınıyorum bebeğimi düşünüyorum.1 saat uyku yok sonra

Canım benim ilk kanamam adetten de fenaydı. Şimdi kahverengi leke oluyor çok az.

geçmiş olsun canım,rabbim sağlık sıhhat versin,bebeğin inşallah bu süreçte daha da toparlanacaktır.heyet raporunu özel hastane doktorundan mı aldın canım devlet hastanesi şartı var mı
Özelden aldım canım. Normalde haftasonu devlette yattım. Ordan da veririrz dedi dr ama uzun sürüyormuş tek tek tüm drları gezmek. Özelde imza yetkisi vermişler rapor bölümüne daha çabuk halloldu. Kesenin hemen arkasında kanama alanı görünce dr kesinlikle dinlenmelisin dedi. Normal rapor hakkım da vardı ama müdür ücretli isteyelim heyet raporu al dedi. Biz de öyle yaptık canım.

Canim benim kan degil. Emminim ondan. Kahverengi hatta epey koyu. Kistim patlammisti gecen hafta dun basladi bu akintida. Cok telasliyim. Yerimden kalkmiyorum ama oluyor.
Canım zaten kahvetengiyse akıntı sorin değil diyorlar. Benim òyle bir kanamam oldu ki düşük sandık biz üstüm başım mahvoldu o derece. Yine de bir şey olmamış bebeğime. Inşallah şunu da atlatırsam daha da bir şey olmaz :) Allahım korusun bebeklerimizi.

Bu aralar ne kadar olumsuz seyler yasiyoruz. Ben 1 gun oncesi bebegimin kalp atislarini duydum. Ertesi gun hastaneye dustum. 5 gun kaldim hastanede bana asir geldi. Suan ciddi anlamda psikolojimin bozuldugunu hissediyorum. Hastaneye ambulansla gittik yoldan gecen her ambulans sanki beni almaya geliyo :-( 2 gundur de kahverengi akinti. Bizim hayatimmiz hep ddiken ustunce gececek onu anladim. Cok hayallarim vardi soyle yaparim boyle yaparim diye, arkadaslarim battaniye ormeye yeleklere baslamiisti. Simmdi sadece hayirli saglikli eliayagi duzgun kucagimiza alalim diyoruz. Hayalleri 8.aya erteledik. Allahim hepimizin yardimcisi olsun. Sana da cok gecmis olsun cnm.

Oyle canım. Çok zor günler geçiriyoruz ne yazık ki! Gerçekten çok zor. Annem bebek kıyafetleri bile almış. Kanamam olunca ne yapacağımı şaşırdım. Gribim kayınvalidemde kalacaktık. Okuldan geldim. Evi toparlayım dedim. Yorgun hissedip yattım. Eşim aradı hadi in gidelim diye. Gitmeden tuvalete gideyim dedim. Sanırım yaşadığım en zor andı. Hemen hastaneye gittik. Ne çok gözyaşım varmış. Eşimi annesiyle gizlice konuşurken duydum, anne ben atlatırım ama Hülya ne yapar bir şey olursa, bir daha tedaviye nasıl dayanır dedi. Veren Allah, sağlıkla kucağımıza da o verecek, alacaksa da o alacak. Ama tedavide çektiklerimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın. Zor olduğunu biliyordum ama bu derece olacağını bilmiyordum. Allahım bize ve minik kuzularımıza güç versin. Her anımıza şükür.

Amin canim insallah Rabbim korusun bende bugun doktora gittim devlet hastanesi oldugu i icin ultrosonu sabaha verdiler bende cok merak ediyorum acaba nasillar diye insallah iyidirler kizlar ya benim ust arka dislerimden biri agriyo ama az az siddetli degil hangisi oldugunuda kestiremiyom ay insallah basima is acmaz ilacda kullanamam naparim Oysa hep fircalarim ama demekki oluyormus hamileyken

Canim insallah bi daha böyle bir sey yasamazsin Rabbim seni ve bebegini korusun insallah büyuk gecmis olsun canm..

kızlar merhaba, benim yaklaşık 2 haftaya yakındır, kanamam, lekelenmem var. Artık umursamıyorum :) Doktora gittim, ilk tuvalette adet kanaması gibi kanamam olduğunda doktor düşük tehdidi, yat dinlen dedi. Tüp bebekte ve ikiz gebeliklerde olurmuş, 10 gün yatak istirahatı ile coraspini kestik. Geçen cumadan beri çalışıyorum kanamam ve lekelenmem yine var. Allah korusun bebişlerimizi.Doktorum iğne vs de önermedi, bu perşembe yine gidicem, kalp atışlarını dinledik geçen hafta. Ben de başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum. Çünkü normal jinekologlar tüp bebek işinden pek anlamıyorlar doğrusu.Doktorum geçen perşembe 5 hafta gebelik dedi, transfer ve son adet hesaplamalarına göre bile 7 haftayı geçtik? şaştım kaldım, neye inanayım?

ayy kızlar gerçekten çok stresliyiz nedense normal çocuk sahibi olan arkadaşlar çok şaşırıyor bana ve kızıyor rahatla artık die ama nedense ben de atlatamıyorumm ama bakıyorum burda herkeste var...allahım bebişlerimizi sağ salım sağlıklı bir şekilde görmek nasip eder inşallah

Canım ben tüp bebek drumu aradim kanamam olunca. Gün aşırı progestan ve haftada bir pruluton vurul dedi. Gunde 3 tane de 200lük progestan fitil kullanıyorum. Burdakiler kesinlikle yapamayız dediler. Yazmadı vile iģneyi. En son özelde bir doktora kabul ettirdim. Çok farklı tedaviler uyguluyorlar.

Benim de dişimin dipleri çok agrıyor canım. Şu kanamam geçsin de her şeye razıyım gerçekten.

kızlar diş ağırınız ya da baş ağrınız olursa karanfil çiğneyin işe yarıyor geçen hafta ağrısı boynuma kadar vurdu hem dişim hem başım.annem söylemişti çiğnedim 10 dk sonra kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…