2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar gunaydinn
Birse sormak istiyorum tup bebek doktorunuz sizden hamilelik kesinleştikten sonra kan tahlili istedi mi ? Ben de öncesinde kansızlık vardı şimdi bu durum bebeği etkiler mi diye endişe ediyorum demir depoları boş demişti birkaç ay önce gittiğim dahiliye doktoru..ilaç kullandım ama tup bebek olayina başlayınca bırakmıştım..Tüp bebek doktorumda sadece tedavi başında rutin değerlere baktı demir depolarimi kontrol etmedi..Bu cmt kese görmeye gideceğiz inşallah o zaman soracağım..ama bir yandan da normal doktoruma erken gitsem mi diye dusunuyorum kararsız kaldım. .

benim ilk hcg den sonra bir kere daha alındı ikinci değerden sonra keseyi görmeye gittik bi daha da almadılar.demir için kadın doğum doktoruna bu durumdan bahset gerekirse o tahlil ister ama tüp bebek tedavisi başlamadan bu demir durumundan bilgileri olmadı mı o zaman da kan değerlerine bakılmıştır

demir depolarıma bakmadı demişsin orayı atlamışım canım pardon sen yine de ilk kadın doğum dr na sor onlar ilgili birimden tahlil yapmasını istiyor

demir depolarıma bakmadı demişsin orayı atlamışım canım pardon sen yine de ilk kadın doğum dr na sor onlar ilgili birimden tahlil yapmasını istiyor

Perşembe ye randevu aldim asıl takip yaptıracagim doktordan ama cmt si de tup bebek doktorum da randevum var..önceden gideyim ben o zaman asıl doktoruma..Bu hafta olmasa diğer hafta nasılsa gitmek zorundayım. . Sağol canım. .

Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bugun gordum pıtırcıkları kalpleri nasil atiyor güm güm :) Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu biri 7 hafta 5 gün digeri 7 hafta 3 gün 12mm-14mm saglikli gozukuyorlar masallahh İnsallah kucaklarimiza almak nasip olur ..

Maşallah canim SSağlıkla kucagina aldığın günü de görürsün insallah

masallahh ne guzel

Maşallah kuzucuklara bizde gördük 7+ 6 dedi kalbide telaşlı telaşlı atıyodu zamanlarımız aynı demekki. Ben her randevuya korkarak gidiyorum yüreğim ağzımda geçermi onuda bilmiyorum.

Maşallah kuzucuklara bizde gördük 7+ 6 dedi kalbide telaşlı telaşlı atıyodu zamanlarımız aynı demekki. Ben her randevuya korkarak gidiyorum yüreğim ağzımda geçermi onuda bilmiyorum.
Evet canm :) bende bugun endiseliydim ama kalp seslerini duyunca rahatladim nasilda güm güm atiyor :) endise etme canm insallah kucaklarimiza aldigimiz gunleride goruruz :)

gözün aydın canım maşallah kuzucuklarina rabbim isteyen herkese yasatsin
bende yarın kontrole gidicem eşimle diyoruz acaba kollarını felan gorurmuyüz artık diye çok heyecanlıyız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…