- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.421
Sağol canim :)kızlar diş ağırınız ya da baş ağrınız olursa karanfil çiğneyin işe yarıyor geçen hafta ağrısı boynuma kadar vurdu hem dişim hem başım.annem söylemişti çiğnedim 10 dk sonra kesildi
benim ilk hcg den sonra bir kere daha alındı ikinci değerden sonra keseyi görmeye gittik bi daha da almadılar.demir için kadın doğum doktoruna bu durumdan bahset gerekirse o tahlil ister ama tüp bebek tedavisi başlamadan bu demir durumundan bilgileri olmadı mı o zaman da kan değerlerine bakılmıştırKızlar gunaydinn
Birse sormak istiyorum tup bebek doktorunuz sizden hamilelik kesinleştikten sonra kan tahlili istedi mi ? Ben de öncesinde kansızlık vardı şimdi bu durum bebeği etkiler mi diye endişe ediyorum demir depoları boş demişti birkaç ay önce gittiğim dahiliye doktoru..ilaç kullandım ama tup bebek olayina başlayınca bırakmıştım..Tüp bebek doktorumda sadece tedavi başında rutin değerlere baktı demir depolarimi kontrol etmedi..Bu cmt kese görmeye gideceğiz inşallah o zaman soracağım..ama bir yandan da normal doktoruma erken gitsem mi diye dusunuyorum kararsız kaldım. .
demir depolarıma bakmadı demişsin orayı atlamışım canım pardon sen yine de ilk kadın doğum dr na sor onlar ilgili birimden tahlil yapmasını istiyor
Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bugun gordum pıtırcıkları kalpleri nasil atiyor güm güm :) Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu biri 7 hafta 5 gün digeri 7 hafta 3 gün 12mm-14mm saglikli gozukuyorlar masallahh İnsallah kucaklarimiza almak nasip olur ..
Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bugun gordum pıtırcıkları kalpleri nasil atiyor güm güm :) Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu biri 7 hafta 5 gün digeri 7 hafta 3 gün 12mm-14mm saglikli gozukuyorlar masallahh İnsallah kucaklarimiza almak nasip olur ..
Maşallah canimSSağlıkla kucagina aldığın günü de görürsün insallah
masallahh ne guzel
Maşallah kuzucuklara bizde gördük 7+ 6 dedi kalbide telaşlı telaşlı atıyodu zamanlarımız aynı demekki. Ben her randevuya korkarak gidiyorum yüreğim ağzımda geçermi onuda bilmiyorum.Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bugun gordum pıtırcıkları kalpleri nasil atiyor güm güm :) Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu biri 7 hafta 5 gün digeri 7 hafta 3 gün 12mm-14mm saglikli gozukuyorlar masallahh İnsallah kucaklarimiza almak nasip olur ..
Evet canm :) bende bugun endiseliydim ama kalp seslerini duyunca rahatladim nasilda güm güm atiyor :) endise etme canm insallah kucaklarimiza aldigimiz gunleride goruruz :)Maşallah kuzucuklara bizde gördük 7+ 6 dedi kalbide telaşlı telaşlı atıyodu zamanlarımız aynı demekki. Ben her randevuya korkarak gidiyorum yüreğim ağzımda geçermi onuda bilmiyorum.
AMin canım inşallah:)Evet canm :) bende bugun endiseliydim ama kalp seslerini duyunca rahatladim nasilda güm güm atiyor :) endise etme canm insallah kucaklarimiza aldigimiz gunleride goruruz :)
Amin canim insallah sagol darisi sana :)
gözün aydın canım maşallah kuzucuklarina rabbim isteyen herkese yasatsinArkadaşlar hayırlı günler hepinize bugun gordum pıtırcıkları kalpleri nasil atiyor güm güm :) Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu biri 7 hafta 5 gün digeri 7 hafta 3 gün 12mm-14mm saglikli gozukuyorlar masallahh İnsallah kucaklarimiza almak nasip olur ..
biz de öyle, perşembe benim de kontrolüm:)
Benim de kalp atisindan 20 gün sonraya gün verdi,bana da çok uzun gibi geldibana kalp atislarini duyduktan sonra 1 ay sonraya randevu verdi cok uzun değil mi ?
Benim de kalp atisindan 20 gün sonraya gün verdi,bana da çok uzun gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?