- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.441
Canım gözünaydın maşallah kuzularaArkadaşlar hayırlı günler hepinize bugun gordum pıtırcıkları kalpleri nasil atiyor güm güm :) Allah isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu biri 7 hafta 5 gün digeri 7 hafta 3 gün 12mm-14mm saglikli gozukuyorlar masallahh İnsallah kucaklarimiza almak nasip olur ..
aynısını bende yaşıyorum her gidişimde monitöre bakıp doktor iyi ses tonuyla konuşana kadar patlayacak bomba gibiyim hastaneden çıkınca da şeker kız candy oluyorum :))30 gun soneaya randevu mu amaninnn.. ben gecwn hafta carsamba gitmistim doktora. 2 hafta sonra gel dedi. Meraklardayim simdiden .30 gun ne yaa aboooo bu arada kizlar bende her doktora gittigimde gerim gerim gerilip gergin don lastigine dönüyom . Allah korusun kotu bisey soylenmesinden cok korkuyom. Allahim yardim etsin de 9 ay saglikli bi gebelik gecirip hayirlarla saglikla bebeklerimize kavusabilelim
Canım gözünaydın maşallah. .Rabbim korusun hepsini. .aklına kötü şeyler getirme. .Maşallah kuzucuklara bizde gördük 7+ 6 dedi kalbide telaşlı telaşlı atıyodu zamanlarımız aynı demekki. Ben her randevuya korkarak gidiyorum yüreğim ağzımda geçermi onuda bilmiyorum.
Aynennnn kesinlikleee. Doktorun jest ve mimiklerini izlemekten ekrana bakamiyorum bile. Ne manyak olduk biz ya. Bu hormonlarda mi oldu yoksa onceden de manyaktik da simdi simdi mi ortaya cikti bunlar anlamadimaynısını bende yaşıyorum her gidişimde monitöre bakıp doktor iyi ses tonuyla konuşana kadar patlayacak bomba gibiyim hastaneden çıkınca da şeker kız candy oluyorum :))
aynen ya:) gerçi ben kese ve kalp atışı için gittim daha da gitmedim doktora:) 10 günüm kaldı gitmeme30 gun soneaya randevu mu amaninnn.. ben gecwn hafta carsamba gitmistim doktora. 2 hafta sonra gel dedi. Meraklardayim simdiden .30 gun ne yaa aboooo bu arada kizlar bende her doktora gittigimde gerim gerim gerilip gergin don lastigine dönüyom . Allah korusun kotu bisey soylenmesinden cok korkuyom. Allahim yardim etsin de 9 ay saglikli bi gebelik gecirip hayirlarla saglikla bebeklerimize kavusabilelim
ben sabah sanki hamile değilim akşama doğru 5 aylık gibiyim :)kızlar karnınız şişti mi ya:) benim karnım bugün esnek balon gibi,belirgin bi şekilde gerginlik var:))
Allah iyiliğini vere:) o da güzel bi şiş bi sön oh ne ala:))ben sabah sanki hamile değilim akşama doğru 5 aylık gibiyim :)
Çok sağol canım :)Canım gözünaydın maşallah kuzulara
Bebeler ah bebeler :)) sağol adaşımadno28 adasim massallah bebelere kizzzz :)
beni 13 gün sonraya çağırmış oluyor yarınBenim de kalp atisindan 20 gün sonraya gün verdi,bana da çok uzun gibi geldi
Alemsin canım çok güldümBen de simdiden 5 aylik gibiyim . 9 aya ulasmayi mevlam nasip ederse nasi bi canliya donuscem hic bilmiyom
Ben tedavide ilaçlardan dolayı sanırım 3 kilo almıştım bir aydır da bir kilo almışım..bende hiç kusmadim ama normal ekmegi doktorum b12 için kes tam tahilli ye demişti onu kestimArkadaslar kilo durumunuz nasil ?
ben 74 ile hamile kaldim suanda 77 yim
daha 2 aylik bende kusma yok ya oyuzden yiyorum insallah asiri kilo almam ekmegi kestim aksamlari
ben insallah 95 i gecmemm :)) ayy nasil bisey olurum acaba boyumda 1.67 cok kisa sayilmam tuzuda cok tuketmeyin arkadaslarBen tedavide ilaçlardan dolayı sanırım 3 kilo almıştım bir aydır da bir kilo almışım..bende hiç kusmadim ama normal ekmegi doktorum b12 için kes tam tahilli ye demişti onu kestimbende şu an 77 yim canım korkmuyor değilim çok kilo almaktan
ben insallah 95 i gecmemm :)) ayy nasil bisey olurum acaba boyumda 1.67 cok kisa sayilmam tuzuda cok tuketmeyin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?