2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

30 gun soneaya randevu mu amaninnn .. ben gecwn hafta carsamba gitmistim doktora. 2 hafta sonra gel dedi. Meraklardayim simdiden .30 gun ne yaa aboooo bu arada kizlar bende her doktora gittigimde gerim gerim gerilip gergin don lastigine dönüyom. Allah korusun kotu bisey soylenmesinden cok korkuyom. Allahim yardim etsin de 9 ay saglikli bi gebelik gecirip hayirlarla saglikla bebeklerimize kavusabilelim

Canım gözünaydın maşallah kuzulara

aynısını bende yaşıyorum her gidişimde monitöre bakıp doktor iyi ses tonuyla konuşana kadar patlayacak bomba gibiyim hastaneden çıkınca da şeker kız candy oluyorum :))

aynısını bende yaşıyorum her gidişimde monitöre bakıp doktor iyi ses tonuyla konuşana kadar patlayacak bomba gibiyim hastaneden çıkınca da şeker kız candy oluyorum :))
Aynennnn kesinlikleee. Doktorun jest ve mimiklerini izlemekten ekrana bakamiyorum bile. Ne manyak olduk biz ya. Bu hormonlarda mi oldu yoksa onceden de manyaktik da simdi simdi mi ortaya cikti bunlar anlamadim

aynen ya:) gerçi ben kese ve kalp atışı için gittim daha da gitmedim doktora:) 10 günüm kaldı gitmeme

Arkadaslar kilo durumunuz nasil ?
ben 74 ile hamile kaldim suanda 77 yim
daha 2 aylik bende kusma yok ya oyuzden yiyorum insallah asiri kilo almam ekmegi kestim aksamlari

Arkadaslar kilo durumunuz nasil ?
ben 74 ile hamile kaldim suanda 77 yim
daha 2 aylik bende kusma yok ya oyuzden yiyorum insallah asiri kilo almam ekmegi kestim aksamlari
Ben tedavide ilaçlardan dolayı sanırım 3 kilo almıştım bir aydır da bir kilo almışım..bende hiç kusmadim ama normal ekmegi doktorum b12 için kes tam tahilli ye demişti onu kestim bende şu an 77 yim canım korkmuyor değilim çok kilo almaktan

ben insallah 95 i gecmemm :)) ayy nasil bisey olurum acaba boyumda 1.67 cok kisa sayilmam tuzuda cok tuketmeyin arkadaslar

ben insallah 95 i gecmemm :)) ayy nasil bisey olurum acaba boyumda 1.67 cok kisa sayilmam tuzuda cok tuketmeyin arkadaslar

Benimde hedefim en fazla 90 benimde boyun 172 Allahtan boy var yoksa top gibi yuvarlanicam evet üç aydan sonra iyice azaltın diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…