2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ben zaten dombili idim ama tedaviye baslamadan onceki kilomdayim . Allaha sukur hic kilo almadim. Su anda da zaten oyle cok istahim yok ilerde de bakalim neler olcek. Kizlar bu arada aile sagligi merkezlerine gidiyosunuz de mi. Cunku gebeligin takibini yapiyolar. Ben yarin gidip bilgilerimi vericem. Bakalim neler yapicaklar

evet canım ilaç yazdırmak için gittiğimde benim bilgilerimi aldılarr mayıs sonu gibi aşı var dediler faln

Bende yarin kismetse gidicem arkadaslar Seker yüklemesi yaptirmak gebelikte dogru birseymi ? saglik ocaklari yapiyormus Canan Karatay hamilelere tavsiye etmiyorda :)

Bende yarin kismetse gidicem arkadaslar Seker yüklemesi yaptirmak gebelikte dogru birseymi ? saglik ocaklari yapiyormus Canan Karatay hamilelere tavsiye etmiyorda :)
Ya doktorlar yaptırın dıyolar. Hatta bnm bi arkadasım doktora demiş ki canan karatay yaptırmayın diyo. Doktor kızmış ki o ne demek oyle.

Canan karataya katılan tek bir doktor görmedim peki diyelim doktor yapılması gerek dedi bizde cananı dinledik sonuçlarını göze alabilecek olan var mı,yok.Allah korusun çocukta bişey çıkarsa cananın haberi olur mu hayır...

kaldı ki şeker yüklemesi diye abarttığı verilen 100 gr lık şekerli su yani gün içinde canımız tatlı isteyip yesek zaten 100 gr almış oluruz.

maşallahhhh. bakk söylemiyor da face de falan... ben de burda çatlıyorum naptı bu kızdan niye ses seda yok diye. canım gözün aydınn. rabbim sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah kuzuları. ben de cuma günü gidicem inşallah.

Canım gözünaydın maşallah. .Rabbim korusun hepsini. .aklına kötü şeyler getirme. .
Amin canım cümlemizinkini korusun. Ama ben bu gidişle doğurana kadar deli çıkarım heralde . Dr a gitmeden bi gece önce aklımdan öyle senaryolar geçiyoki kaleme döksem 13 bölüm dizi çıkar . Dr. Kalp atışları devam dediğinde rahatlıyorum ama en fazla 2 gün sürüyor sonra başa dönüyorum. Bana bi ultrason aleti şart sanırım.)

Aynennnn kesinlikleee. Doktorun jest ve mimiklerini izlemekten ekrana bakamiyorum bile. Ne manyak olduk biz ya. Bu hormonlarda mi oldu yoksa onceden de manyaktik da simdi simdi mi ortaya cikti bunlar anlamadim
Ay bende aynıyım ya tam bi paronayağım oturup kendimi dinliyorum sürekli sanki kalp atşını duyarmışım gibi . Bence anne olma isteği ve buralara kadar gelip kaybetme korkusu bizi daha manyaklaştırıyo..Her zaman hepimiz için diyorum Allahım devamını nasip etsin eli ayağı düzgün aklı yerinde kız erkek farketmez bize ve isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin.. Aminnn..

kizlar ben cok fena hasta oldum dunden beri bütün vücudum aciyor öksürük sanırım gripte basliycak gece inleyip durdum bugün kontrolüm var doktoruma sorucam ne kullanabilirim diye kolumu kaldırmaya dermanim yok...kendim için değilde bebeğe birsey olur diye korkuyorum olmaz dimi kızlar

Kızlar lekelenmem devam ediyor. Sabah moralim çok bozuktu. Ama artık moralimi bozmama kararı aldım. Bebişimi üzmeyeceğim. Annesini bırakmayacak inşallah. Biz o kadar güçlüyüz ki, neleri atlattık. Insallah bunu da atlatacağım. Güzel bebeğim de annesiyle mücadeleye devam edecek. Hepiniz dualarımdasınız. Siz de bizi dularınızdan eksik etmeyin.

sağol canm darisi sana :) insallah Amin bugun doktorla daha yeni gorustum iyi gozukuyor suanda dedi tek yumurts ikizleri birbirinin ayni olurlar dedi cinsleri tenleri herseyleri birbirine benzer dedi senin icin tek gebelikten daha zor olur dedi iki kati karnin buyur iki kati belin agrir iki kati yorulursun dedi :) napalim kuzucuklar iyi olsunda Allah kolayini verir dogumun ekimin 20 si dedi ama ikiz oldugu icin erken alabiliriz dedi nisaninin ilk haftasi tekrar kontrole cagirdi kan tetkiklerini ozaman isteyecek sanirim iste boyle arkadaslarim

gecmis olsun tatlim en korktugum grip olmak ilik seyler ic balli limonlu birseyler yap agri kesici sadece minoset icebilirmisim mumkun mertebe dogal seylerle gecirmeye bak canm doktorun yonlendirir zaten gecmis olsun..

Merak etme canm dualarimdasin insallah birsey olmayacak hep boyle pozitif ol .

MaşALLAH MaşALLAH çok güzel haberler bunlar... nasıl memnun oldum anlatam. kendim görmüşüm gibi sevindim kuzucum. darısı başına...bu cuma benim de kontrolüm. kalbini duyarım inşallah. benim için bol bol dua et lütfen.

Sağol canım ya eksik olma insallah canim sende boyle guzel haberler alirsin dualarim seninle ve hepinizle Allah nasip etsin her isteyene insallah..

sen de iki katı mutluluk yaşarsın sonunda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…