2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

aynen bende senın gıbıyım daha pazartesı gunu kontrol gunumdu surda ıkı gun gectı acba nasıl bır sorun yoktur ıns. demekten kendımı bı turlu alamıyorum ...bu endıseler benı cok dusunduruyo rahat olum dıyorum dunyalıgı varsa saglıklıysa ınsallah allahım nasıbımızde varsa kucagımaza aılırız dıyorum ama ....ah aha ah ıste dınletemıyoz ...

doktordan geldik çok şükür bebisimiz gayet iyiymiş kalp atışını dinledik tekrar 2.15 cm olmuş gelişim iyi dedi..bende parol icebilirmisim ağrı kesici dahada kötü olursan bir antibiyotik adı verdi onu icebilirmisim ama icmeyi düşünmüyorum
ikili testimize randevu aldik nisanin ikisi sonra kan verecekmisim yani üç hafta daha bebisi görmek yok zaman nasıl gececek bilmiyorum

hadi gözünaydın benim de haftaya randevum bebişimi görmeyi özledim inşallah iyi haberler alırız bizde

Maşallah kuzucuğa sanada çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol

Senin ne kadarlık canım şimdi canım???

canım seninle bizim zaman aynı elleri kolları belli miydi gördünüz mü

canım seninle bizim zaman aynı elleri kolları belli miydi gördünüz mü
kolu nokta kadar belli belirsiz zaten daha kuyruk tam kapanmamis doktorda fazla ugrasmadi zaten gelişimi iyi görünce 12 haftada belli olur dedi artık ikili testte görürüz herseyi inşallah

kolu nokta kadar belli belirsiz zaten daha kuyruk tam kapanmamis doktorda fazla ugrasmadi zaten gelişimi iyi görünce 12 haftada belli olur dedi artık ikili testte görürüz herseyi inşallah
anladım ben de p.tesi gidicem de doktora merak ettim canımmm sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…