- 14 Ocak 2014
- 283
- 273
- 323
- 37
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.481
Amin canım cümlemizinkini korusun. Ama ben bu gidişle doğurana kadar deli çıkarım heralde . Dr a gitmeden bi gece önce aklımdan öyle senaryolar geçiyoki kaleme döksem 13 bölüm dizi çıkar . Dr. Kalp atışları devam dediğinde rahatlıyorum ama en fazla 2 gün sürüyor sonra başa dönüyorum. Bana bi ultrason aleti şart sanırım.)
inşallahh canim ya :) sağolsen de iki katı mutluluk yaşarsın sonunda inşallah :)
Gayet normal canim :) bende erkenden uykum geliyor artkkızlar inanılmaz derecede uyku basıyor bana:)) işyer,ndfe resmen uyukluyorum.
olmuşmuydu sizde kızlar....
bende öyleyim evde olsam gözümü açamazdım işyerinde uykumu açmak için savaş veriyorum :)kızlar inanılmaz derecede uyku basıyor bana:)) işyer,ndfe resmen uyukluyorum.
olmuşmuydu sizde kızlar....
hadi gözünaydın benim de haftaya randevum bebişimi görmeyi özledim inşallah iyi haberler alırız bizdedoktordan geldik çok şükür bebisimiz gayet iyiymiş kalp atışını dinledik tekrar 2.15 cm olmuş gelişim iyi dedi..bende parol icebilirmisim ağrı kesici dahada kötü olursan bir antibiyotik adı verdi onu icebilirmisim ama icmeyi düşünmüyorum
ikili testimize randevu aldik nisanin ikisi sonra kan verecekmisimyani üç hafta daha bebisi görmek yok zaman nasıl gececek bilmiyorum
hadi gözünaydın benim de haftaya randevum bebişimi görmeyi özledim inşallah iyi haberler alırız bizde
Maşallah kuzucuğa sanada çok geçmiş olsun canım dinlen bol boldoktordan geldik çok şükür bebisimiz gayet iyiymiş kalp atışını dinledik tekrar 2.15 cm olmuş gelişim iyi dedi..bende parol icebilirmisim ağrı kesici dahada kötü olursan bir antibiyotik adı verdi onu icebilirmisim ama icmeyi düşünmüyorum
ikili testimize randevu aldik nisanin ikisi sonra kan verecekmisimyani üç hafta daha bebisi görmek yok zaman nasıl gececek bilmiyorum
Senin ne kadarlık canım şimdi canım???aynen bende senın gıbıyım daha pazartesı gunu kontrol gunumdu surda ıkı gun gectı acba nasıl bır sorun yoktur ıns. demekten kendımı bı turlu alamıyorum ...bu endıseler benı cok dusunduruyo rahat olum dıyorum dunyalıgı varsa saglıklıysa ınsallah allahım nasıbımızde varsa kucagımaza aılırız dıyorum ama ....ah aha ah ıste dınletemıyoz ...
Senin ne kadarlık canım şimdi canım???
Bizde yeni 8 haftaa girdik :)8 haftalık canım .....
benim 9.haftaya girmek üzeregozun aydın aydın canım kacıncı haftadasın....
Maşallah hepimize:)bizim dr ptesi mercimeklikten fasulyeliğe geçmişiz öyle dedi:)benim 9.haftaya girmek üzere
Sağol canım inşallah rabbim kimseye kötü haber duyurmasin sende güzel haberlerle gelirsin inşallahhadi gözünaydın benim de haftaya randevum bebişimi görmeyi özledim inşallah iyi haberler alırız bizde
Sağol canım dinleniyorum geldim bi uyumusum şimdi gözümü açtım bütün vucuduma dikenler batıyor ama bebiş iyi ya bunuda atlatirim Allahın izniyleMaşallah kuzucuğa sanada çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol
bizede bugün fasulyelikten bamyaliga terfi ettiğimizi söylediMaşallah hepimize:)bizim dr ptesi mercimeklikten fasulyeliğe geçmişiz öyle dedi:)
Ay maşallah annesibizede bugün fasulyelikten bamyaliga terfi ettiğimizi söyledi
canım seninle bizim zaman aynı elleri kolları belli miydi gördünüz müdoktordan geldik çok şükür bebisimiz gayet iyiymiş kalp atışını dinledik tekrar 2.15 cm olmuş gelişim iyi dedi..bende parol icebilirmisim ağrı kesici dahada kötü olursan bir antibiyotik adı verdi onu icebilirmisim ama icmeyi düşünmüyorum
kolu nokta kadar belli belirsiz zaten daha kuyruk tam kapanmamis doktorda fazla ugrasmadi zaten gelişimi iyi görünce 12 haftada belli olur dedi artık ikili testte görürüz herseyi inşallahcanım seninle bizim zaman aynı elleri kolları belli miydi gördünüz mü
anladım ben de p.tesi gidicem de doktora merak ettim canımmm sağol..kolu nokta kadar belli belirsiz zaten daha kuyruk tam kapanmamis doktorda fazla ugrasmadi zaten gelişimi iyi görünce 12 haftada belli olur dedi artık ikili testte görürüz herseyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?