- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.501
pzrtsi on haftalık oluyoruz belli olur belki görürsünanladım ben de p.tesi gidicem de doktora merak ettim canımmm sağol..
evet 10 hafta dolmuş olacak inşallah herşey iyi gider depzrtsi on haftalık oluyoruz belli olur belki görürsün
geçen hafta yüzüm ve cildim çok kuruyor du nemlendirici suruyordum bu hafta kuru değil niyeyse...göbek için daha gerilemeye baslamadi sursekmi bişeyler bende kararsizimKızlar nemlendirici olarak ne kullanıyosunuz cildim daha çok kurumaya başladı. göbek için de yağlara başlayan var mı
Bende bu sabah gittim kayit icin banada ayni seyleri soyledi tavsiyelerde bulundu tuzu çok tüketme dedi simdiden dikkatt edersen saglikli bir hamileligin olur dedi 3 beyazdan uzak durmak gerek gercekten uzak duramasakta abartmadan yemek insallah basarabiliriz .Günaydın kızlardün sağlık ocağından hemşire aradı gebelik takibi için. .çok mutlu oldum artık kendimi daha güvende hissediyorum..sanırım 20.haftada tetanoz aşısı varmış.ama ikiz gebeliklerde ve genelde tüp bebeklerde kendi doktoromuza danışmamızı istiyorlarmış.Birçok bilgi aldı ve zaman zaman arayacağını söyledi.
Maşallah hepimize:)bizim dr ptesi mercimeklikten fasulyeliğe geçmişiz öyle dedi:)
Bizde yeni 8 haftaa girdik :)
Düşüncesizligin bukadarina pes dogrusu! Kayinvalideni cok kinadim canim sen iki canlisin vede calisiyorsun yazik sanadakızlar sizinle bi konuda dertleşmek istiyorum,kayınvalidem ildışında yaşıyor,2 gün önce bize geldi,genç kadın sonuçta hiçbir hastalığı da yok,ben hamileyim ve sürekli bulantı ve kusma yaşıyorum ama bana hiç destek olmuyor,işe gidiyorum 12 den 18.00'e kadar yoğun dersim var sınıflar 40 kişi,eve geliyorum pert vaziyetteyim anlayacağınız,bir tabak yemek yapayım demiyor,çok zoruma gidiyo,annem olsa asla böyle yapmazdı,ne de olsa el kadını....
Bence tamamen vicdan meselesi,ben hicbirsey demiyorum yansitmamaya çalışıyorum ama icim içimi yedi,bi de bana diyo ki kendini yorma falan,çatlicam sinirdenDüşüncesizligin bukadarina pes dogrusu! Kayinvalideni cok kinadim canim sen iki canlisin vede calisiyorsun yazik sanadabir kap yemek hazirlamak zormu ya
Benim annem hem gelinimizin cocuguna bakti hem yemegini hazirladi anneme gelir yemeklerini yer cocugunu alir giderdi halada oyleler cocuk okuldan sonra anneme gelir yemekleri hep annemde yerler ustelik benim birde engelli erkek kardesim var buna ragmen yapar Allah razi olsun gelinimiz annemin evine bir supurge tutmus insan degildir :) annem der hep kendi evine yapamiyorda banami yapacak yani demek istedigim bu halinle senden bekliyorsa ayip ediyor Allah yardımcın olsun sende yapma yahu belki sen yapmayinca yapar ne bilim
yansıtmamayı çalışmak çözmez aksine senin olmadık bi zmanda bu şaşmış hormonlarla patlamana sebep olur.yorgunluğunu dile getir gün içindeki fiziksel şikayetlerini kendine saklama paylaş.bazıları gelinlerinin çalışan kadın olduğunu kabul etmek istemiyo çalışıyosa yemeğini de yetiştircek gözüyle bakıyo biz ne işler yaptık modunda oluyo.Bence tamamen vicdan meselesi,ben hicbirsey demiyorum yansitmamaya çalışıyorum ama icim içimi yedi,bi de bana diyo ki kendini yorma falan,çatlicam sinirden
Ay Allahım ya,netcez biz bilmiyorum,sabah kahvaltıyı hazırlıyorum zar zor ana yemeği yapıp gidiyorum işe,akşam gelince pilavı falan yapıyorum,o ise evde ... bi pilav yapmak çok mu zor..! onu bile yapmaktan aciz... nasıl bir insanlık hala anlamış değilim,yemek yedikten sonra sofrayı toplamaya bile yardım etmiyo,ben Allah'a havale ettim,başka da bişey demiyorum...benimkisi evlendiğim ilk sene şehir dışından gelip tam 3 ay öyle hiçbişey yapmadan kaldı.travmasını hala atamadım.:)
yahu ne kadinmis pess sinir oldum resmen eşinde birsey diyemez anasi napsinAy Allahım ya,netcez biz bilmiyorum,sabah kahvaltıyı hazırlıyorum zar zor ana yemeği yapıp gidiyorum işe,akşam gelince pilavı falan yapıyorum,o ise evde ... bi pilav yapmak çok mu zor..! onu bile yapmaktan aciz... nasıl bir insanlık hala anlamış değilim,yemek yedikten sonra sofrayı toplamaya bile yardım etmiyo,ben Allah'a havale ettim,başka da bişey demiyorum...
valla canım resmen uyukluyorum:))Gayet normal canim :) bende erkenden uykum geliyor artk
bu uykulari cok arayacagiz :)
Canim uslubunca dile getir konuyu. Yapiversin eline yapismaz ya! Sen tabi benim kadar set olma, annecim en azinda bi corba makarna bisey yapabilor misin de. Ya da okuldayken arayip annecom bugün su yemegi yapar misin canim cekti sen guzel yapiyosun diye azcik gazla. Mutlaka iyi bi tepki verir o dakızlar sizinle bi konuda dertleşmek istiyorum,kayınvalidem ildışında yaşıyor,2 gün önce bize geldi,genç kadın sonuçta hiçbir hastalığı da yok,ben hamileyim ve sürekli bulantı ve kusma yaşıyorum ama bana hiç destek olmuyor,işe gidiyorum 12 den 18.00'e kadar yoğun dersim var sınıflar 40 kişi,eve geliyorum pert vaziyetteyim anlayacağınız,bir tabak yemek yapayım demiyor,çok zoruma gidiyo,annem olsa asla böyle yapmazdı,ne de olsa el kadını....
aynen canım pc başında resmen uyukluyorum :))bende öyleyim evde olsam gözümü açamazdım işyerinde uykumu açmak için savaş veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?