- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.521
Ben eczaneden aldigim vazelini kullaniyorum :) organik :))) catlaklari da hic dusunmedim valla ne de olsa ne yaparsan yap catliyicak o karin :))Kızlar nemlendirici olarak ne kullanıyosunuz cildim daha çok kurumaya başladı. göbek için de yağlara başlayan var mı
ya çatlayacak da ilerde kaşıntı ve gerilme hissi oluyomuş rahat etmek için lazım yinedeBen eczaneden aldigim vazelini kullaniyorum :) organik :))) catlaklari da hic dusunmedim valla ne de olsa ne yaparsan yap catliyicak o karin :))
Ay canım ya bende çok üzüldüm hem hamilesin hem çalışıyosun sonuçta ne zorluklarla bebeğin şuan seninle şu zamanda misafirlikmi olur hiç . İnsan yardıma gelir böyle bi durumda misafir olup köşede oturmaya değil. Bence eşini bu konuda uyarsan ben çok yoruluyorum midem bulanıyo annede geldi bari bi yemek yapsa iyi olur desen yapçak gücüm kalmadı dinlenemiyorum desen nasıl olurki . Offffff....kızlar sizinle bi konuda dertleşmek istiyorum,kayınvalidem ildışında yaşıyor,2 gün önce bize geldi,genç kadın sonuçta hiçbir hastalığı da yok,ben hamileyim ve sürekli bulantı ve kusma yaşıyorum ama bana hiç destek olmuyor,işe gidiyorum 12 den 18.00'e kadar yoğun dersim var sınıflar 40 kişi,eve geliyorum pert vaziyetteyim anlayacağınız,bir tabak yemek yapayım demiyor,çok zoruma gidiyo,annem olsa asla böyle yapmazdı,ne de olsa el kadını....
kızlar sizinle bi konuda dertleşmek istiyorum,kayınvalidem ildışında yaşıyor,2 gün önce bize geldi,genç kadın sonuçta hiçbir hastalığı da yok,ben hamileyim ve sürekli bulantı ve kusma yaşıyorum ama bana hiç destek olmuyor,işe gidiyorum 12 den 18.00'e kadar yoğun dersim var sınıflar 40 kişi,eve geliyorum pert vaziyetteyim anlayacağınız,bir tabak yemek yapayım demiyor,çok zoruma gidiyo,annem olsa asla böyle yapmazdı,ne de olsa el kadını....
Ah canım ya. Kimi òyle iste. Sıkma canını ama eşine söyle güzel bir dille. O anne senin yemeklerini falan özledim derse yapar bence. Yoksa baska türlü suçlar gibi söylesen sizin aranız bozulur. Ben de iki jaftadır kayınvalidemde kalıyorum. Sağolsun her şeyi yapıyor. Ama ben rahatsız olup bir şeyler yapmaya çalışıyorum.kızlar sizinle bi konuda dertleşmek istiyorum,kayınvalidem ildışında yaşıyor,2 gün önce bize geldi,genç kadın sonuçta hiçbir hastalığı da yok,ben hamileyim ve sürekli bulantı ve kusma yaşıyorum ama bana hiç destek olmuyor,işe gidiyorum 12 den 18.00'e kadar yoğun dersim var sınıflar 40 kişi,eve geliyorum pert vaziyetteyim anlayacağınız,bir tabak yemek yapayım demiyor,çok zoruma gidiyo,annem olsa asla böyle yapmazdı,ne de olsa el kadını....
canım kronikleşmiştir o. yapacağın şey, gün kurusunu yani koyu renk kayısıyı 5-6 tane koy suyun içine kaynat, onu iç sabahları. her sabah yap. dr. söyledi yap bunu diye. ben düzeldim şükür.kızlar ya bu kabızık beni deli edicek( puffff
ne yaptıysam bir türlü düzen girmiyor... siz nasıl besleniyorsunuz yaaa
Allah sağlık versin canım,inşallah herşey yoluna girer,kanamalar tamamen biter artıkAh canım ya. Kimi òyle iste. Sıkma canını ama eşine söyle güzel bir dille. O anne senin yemeklerini falan özledim derse yapar bence. Yoksa baska türlü suçlar gibi söylesen sizin aranız bozulur. Ben de iki jaftadır kayınvalidemde kalıyorum. Sağolsun her şeyi yapıyor. Ama ben rahatsız olup bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Maşallah canım çok sevindim :)Dualarimiz kabul oldu. 2 haftalik sancili surec bugun guzel haberlerle son buldu sanirim. Doktooruma gittim, bebiss 8+5 olmus. Onca yasadiklarima ragmen gunu gunune uyumlu findigim. Kollarimiz, bacaklarimiz belirmis. Kipir kipir afacann vardi. insallah bundan sonra kimse boyle kotu seyler yasamaz. Allahim hepimizin yardimcisi olsun
canım süpper bi haber bu,çok dua ettik senin için,inşallah hep böyle güzel şeyler duyarızDualarimiz kabul oldu. 2 haftalik sancili surec bugun guzel haberlerle son buldu sanirim. Doktooruma gittim, bebiss 8+5 olmus. Onca yasadiklarima ragmen gunu gunune uyumlu findigim. Kollarimiz, bacaklarimiz belirmis. Kipir kipir afacann vardi. insallah bundan sonra kimse boyle kotu seyler yasamaz. Allahim hepimizin yardimcisi olsun
bende de kabızlık oluyordu,duphalac şurup var ,bi ölçek iç bağırsakların tertemiz olur evelallah:)canım kronikleşmiştir o. yapacağın şey, gün kurusunu yani koyu renk kayısıyı 5-6 tane koy suyun içine kaynat, onu iç sabahları. her sabah yap. dr. söyledi yap bunu diye. ben düzeldim şükür.
canım valla sinir oluyorum yaacanım kronikleşmiştir o. yapacağın şey, gün kurusunu yani koyu renk kayısıyı 5-6 tane koy suyun içine kaynat, onu iç sabahları. her sabah yap. dr. söyledi yap bunu diye. ben düzeldim şükür.
gün kurusu normal kayısı gibi değil canım. beni dinle sen. çok iyi geliyor. bana bizzat dr söyledi. benimki de kronikleşmişti artık. ne yapsam faydasızdı. her sabah kaynatmasını içmesem bile, 4 tane gün kurusu yiyip üzerine mutlaka ve mutlaka 2 su bardaağı su içiyordum (ılık olursa iyi olur) anında düzeldim. şükür..canım valla sinir oluyorum yaanormal kaysı yapıyordum sabahları sıcak suyun içine içiyoırum işe gitmeden süt içiyorum; ama nafile bide gün kurusunu yapıyım..ama korkuyorum bebişime bişe olucak diye...
canım valla sinir oluyorum yaanormal kaysı yapıyordum sabahları sıcak suyun içine içiyoırum işe gitmeden süt içiyorum; ama nafile bide gün kurusunu yapıyım..ama korkuyorum bebişime bişe olucak diye...
sevindim canım, gözün aydın darısı bana. ben de cumartesi başka bir doktora daha gidicem, benim de senin gibi kanamalarım var, ama mantıklı bir cevap vermiyor doktorum...Kızlar bu arada içim rahat etmedi daha iyi bir dra gittim. Doktor bebeğin eşi çok aşağıda dedi. Rahim ağzına yakın olduğundan kanama oluyor dedi. Sakın ağır kaldırma, yükseğe uzanma, kendini yorma ve çalışma dedi. Rahim büyüyüp de bebeğin eşi yukarı çıktığında rahatlayacaksın. O da hamilelik ilerledikçe olacak dedi. En azından rahatladım ben de. Inşallah kanamalarım kesilir bir an evvel de içim rahat eder.
canım, sabah kalktığında 2 tane gün kurusu kayısı arkasından bol su iç. poblemin çözülür. Yürüyüş te iyi geliyor aklında olsun. Bol su şartkızlar ya bu kabızık beni deli edicek( puffff
ne yaptıysam bir türlü düzen girmiyor... siz nasıl besleniyorsunuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?