2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

merhaba nereye yazacağımı bilemedim. bende tüp bebekle hamile kaldım ve 5+ 2 de yani bugün kesem 6mm idi doktorum haftaya göre az dedi. tüp bebek olduğu için geç döllenme de olamazmış.. fikri ve yorumu olan var mı? çok endişeliyim.. Allah bütün hamileleri ve isteyenleri tamamına erdirsin..

Canım kesinlikle süt yaptı herhalde buldum. Bende her sabah içi yordum

Çok üzücü yardıma ihtiyacın var yemek yapsa çok iyi olur annem bende eşim vardiyalı babam vefat etti 5 ay önce
Oda arada bende kızıma bakıyor okula götürüyo bende kalmasa bile yemeğimi yapıyo sağolsun yardım çok önemli...

A.s canm hosgeldin :) Amin insallah guzel temennilerine halide25 canim iyiyiz sen nasilsin ? :) yemek yedim ay cok rahatsiz oldum karnim sis ekmegi kestim artk aksamlari yemiycem

A.s canm hosgeldin :) Amin insallah guzel temennilerine halide25 canim iyiyiz sen nasilsin ? :) yemek yedim ay cok rahatsiz oldum karnim sis ekmegi kestim artk aksamlari yemiycem
Ayy ben de saglikocagina gittigimde karbonhidrattan uzak dur dedi. Ama ekmek de olmayinca ne bilem anam doymuyoz sanki :)))) iki gundur uyku hali mevcut halsiz gibiyim. Canim bisey yemek istemiyor bi degisik kafayi yasiyorum . Bi de sali gunu kontrole gidicem ya simdiden stres sardi beni.

Hoşgeldin canim bizim kervana,Allaha kucağina almayı nasip etsin

Kızlar benim normalde 7 hafta ama takvimde 8. Hafta çıktı neden anlamadim 9 Şubat transfer günüm ben mi yanlış hesapliyorum://

Zaten o stres kucaklarimiza aldigimiz gune kadar devam edecek sanirim.
Ekmegi hayatimiza oyle bir sokmusuzki bende aynen doymuyorum ama dikkat etmezsem gidisat kotu :)

Canım karnın sismeye başladımı ben ohss olduğumdan bu ohss den mi kaynaklı yoksa kilo mu aldım bebek büyümeye mi başladı anlayamadım :)) sende durumlar nedir yaa benn normalde akşam ekmek yemezdim annemlerdeyiz yemeyince annem bir yandan eşim bir yandan baskı yapıyorlar bende çözemedim kendimi :))

Canım bende dün gece kanama gecırdım acıle gıttık bebekde sorun yok kanama sıkıntı olacak yerde degılmış kendı doktoruma eşden mı kaynaklı dedım o da eş daha tam oluşmadı ondan olamaz dedı 12. Hafta da anca oluşurmuş oyle dedı senle aynı haftadayız senın plesenta oluşmuşmu

Selam iki ve üç canlı hatunlar
üç gündür gripten doğru dürüst bişey yemedim anca süt yoğurt çorba...Bu aksam biraz daha iyi gibiyim şükürler olsun..yarın dahiliyeye randevum var tiroitlerim için bakalım ilaç dozunu ben ayarlarimmi diyecek yoksa endokrine mi sevk edecek

birde kızlar size bir sorum var ikili testi nerde yaptirmayi düşünüyorsunuz? ben tüp bebek yaptirdigim hastaneden randevuyu aldım ama ikili test kan testi muayene hepsi 240 tl tutuyor..yarın devlet hastanesine gittiğimde sorucam orda yapiliyormu yapılıyorsa orda yaptirmayi dusunuyorum ama yinede çok kararsızim yani devlet hastaneleri bu konuda nasıldır ?

Valla canm devlet hastanelerinde yapiliyor hemde 5 kurus vermeden :) ben devlet hastanesine gittigim icin yine orda yaptiririm ne gerekiyorsa sen bilirsin tabi ama 240 lira az degil paranda yanina kar kalir ama özele gitsen bile devlet hastanesinde yaptirabilirsin canim.

Canim ben çok sukur ohss falan olmadim benim siskinligim heralde ilaclardan diye dusunuyorum malum kiloda var biraz :) yeme konusuna gelincede kimseyi dinleme inanki frenleyebiliyorsan kendini simdiden az yemeye alismak gerek rahat bir hamilelik gecirmek icin..

Canım valla bugün gün kurusu incir üstüne sıcak su içtim. Biraz cikabildillm. Gerçi tam rahat olmadı ama inşlh düzelecek. Çok zor ya anlatamam karnim davul gibi oldu :)))
Zor dostum zor yiyipte çikamamak balli ilik suda ic sabahlari bide yuruyus olmazsa pazartesi gitcen ya fakulteye surup yazdir canim durumunu anlat yazarlar mutlaka

Kuzum senle aynı zamanda ogrendık sonucu aynı zamanda dogurcaz ınsallahhh :) kız hakkaten stres heralde dogana kadar olcak. Gercı ben kendımı biliyom. Benıs dogumca da uyurken gıder nefes alıyomu dıye kontrol edıp yanagını burnunu sıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…