2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

O zaten Allah kerim kimbilir kac defa bakariz :) hadi cogunuzun bitane ben artk sasi olurum Saka bi yana Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah olmayanlarada nasip etsin bu duygulari ..

O zaten Allah kerim kimbilir kac defa bakariz :) hadi cogunuzun bitane ben artk sasi olurum Saka bi yana Allah saglikla kucaklarimiza almayo nasip etsin insallah olmayanlarada nasip etsin bu duygulari ..
Aminnnn inşallahh canım. Benim abimin ikizlerı var. Yengemın artık pestılı cıkmıştı :) Allah yardımcin olsun kuzu :)))

ya bende öyle dusuuyorum zaten ona vereceğim parayi bebişimin eksiklerini alırım diyorum..yarın sorucam yapılıyorsa orda hafta içine kadın doğuma randevu alicam artık

Bir okadar güzel ama zorlugu mutlak Allah elbet kolayini verir :) üçüz olanlar napsin :) Allah buyuk canm sagolasin
maddi manevi zor oluyor ilk üç sene..benimde eltimin ikizleri var kadın ayakta kurudu resmen ne aliyosan iki tane biseyi tek alayım olmuyo biri aglayinca diğeride ağlıyor diyodu..birde sütte yetmedi hemen mamaya geçildi aylık Dört yüz lira mama ve beze gidiyo diyodu babasigil felan yardım ettiler hep :) allah yardımcınız olsun hem çok zor hem çok güzel bi tasta iki kuş tabi

Bir de tabiki cinsel ilişki yasak dedi. Sanırım 3 aydır zaten yoktu. Allah hepimize kolayliķ versin...
sevindim canım, gözün aydın darısı bana. ben de cumartesi başka bir doktora daha gidicem, benim de senin gibi kanamalarım var, ama mantıklı bir cevap vermiyor doktorum...
Canım hala devam ama en azından bebeğim haftası ile uyumlu. Kalbi güm güm :). Inşallah haftalar ilerledikçe plasenta yukarı çıkar. Ben artık raporla atlatacağım bu ayları. Bebeģim sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.

Canım bana öyle dedi. Hatta arkadaşıma da başka bir doktor 9. Haftada aynısını söyleyip ilişkiyi yasaklamıştı. Bu adam da baya iyi bi dr. Uzun araştırmalar sonucu gittim. Bi kesilse rahatlayacağım ama kesilmiyor bir türlü. En azından bebeģimde sıkıntı yok Allaha şükür.

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin miniklerimize kavuştursun..sabahları gözünü açamayan ben hiç şaşmadan 6 daki sıkışma töreniyle güne başlar oldum sonrasında uyuyamıyorum kuzum beni hazırlıyo sanırım :)

Ben de inanılmaz sıkışıyorum sabahları.

Canım bende ayn sabahlari sıkışık kalıyorum. Mesane resmen davul gibi:)

Iyi sabaha kadar duruyosubuz hatunlar. Ben gece deliksiz uyufugumu hic hatirlamiyoru.. 2 3 saatte bi tuvalet molasi :S

Iyi sabaha kadar duruyosubuz hatunlar. Ben gece deliksiz uyufugumu hic hatirlamiyoru.. 2 3 saatte bi tuvalet molasi :S
Aynen yaaa ben bazı geceler dört beş kere kalktigimi biliyorum...eşim meyve suyu sıkıyor gece onda felan o zaman hele saat başı wcdeyim artık erken içmeye çalışıyorum :)

Bu arada cumamiz mübarek olsun rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin isteyen herkese bizim yaşadığımız sevinci yasatsin bizlerede sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Kizlar onceden sol kasigimda falan agri hissediyodum simdi onu da hissetmiyom. Sizlerde durumlar nasil. Gece midem kaziniyo.sabah erken saatte midem kaziniyo ama öyle boyle degil . Onun haricinde bazen uyku hali mevcut. Sizlrrde kasik agrisi var mi

kasık ağrısı falan bende de kalmadı,ama bulantı kusma devam ediyor

kasık ağrısı falan bende de kalmadı,ama bulantı kusma devam ediyor
Ben de en bastan beri kusma yok da sabahlari kalkinca iki bardak su iciyorum o esnada bulantim oluyo... yoksa Allaha sukur oyle aman aman bi bulanti da yok. Nadiren iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…