- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.561
Zor dostum zoryiyipte çikamamak balli ilik suda ic sabahlari bide yuruyus olmazsa pazartesi gitcen ya fakulteye surup yazdir canim durumunu anlat yazarlar mutlaka
O zaten Allah kerim kimbilir kac defa bakariz :) hadi cogunuzun bitane ben artk sasi olurumKuzum senle aynı zamanda ogrendık sonucu aynı zamanda dogurcaz ınsallahhh :) kız hakkaten stres heralde dogana kadar olcak. Gercı ben kendımı biliyom. Benıs dogumca da uyurken gıder nefes alıyomu dıye kontrol edıp yanagını burnunu sıkarım
Aminnnn inşallahh canım. Benim abimin ikizlerı var. Yengemın artık pestılı cıkmıştı :) Allah yardımcin olsun kuzu :)))O zaten Allah kerim kimbilir kac defa bakariz :) hadi cogunuzun bitane ben artk sasi olurumSaka bi yana Allah saglikla kucaklarimiza almayo nasip etsin insallah olmayanlarada nasip etsin bu duygulari ..
Bir okadar güzel ama zorlugu mutlak Allah elbet kolayini verir :) üçüz olanlar napsin :) Allah buyuk canm sagolasinAminnnn inşallahh canım. Benim abimin ikizlerı var. Yengemın artık pestılı cıkmıştı :) Allah yardımcin olsun kuzu :)))
ya bende öyle dusuuyorum zaten ona vereceğim parayi bebişimin eksiklerini alırım diyorum..yarın sorucam yapılıyorsa orda hafta içine kadın doğuma randevu alicam artıkValla canm devlet hastanelerinde yapiliyor hemde 5 kurus vermeden :) ben devlet hastanesine gittigim icin yine orda yaptiririm ne gerekiyorsa sen bilirsin tabi ama 240 lira az degil paranda yanina kar kalir ama özele gitsen bile devlet hastanesinde yaptirabilirsin canim.
maddi manevi zor oluyor ilk üç sene..benimde eltimin ikizleri var kadın ayakta kurudu resmen ne aliyosan iki tane biseyi tek alayım olmuyo biri aglayinca diğeride ağlıyor diyodu..birde sütte yetmedi hemen mamaya geçildi aylık Dört yüz lira mama ve beze gidiyo diyodu babasigil felan yardım ettiler hep :) allah yardımcınız olsun hem çok zor hem çok güzel bi tasta iki kuş tabiBir okadar güzel ama zorlugu mutlak Allah elbet kolayini verir :) üçüz olanlar napsin :) Allah buyuk canm sagolasin
Canım hala devam ama en azından bebeğim haftası ile uyumlu. Kalbi güm güm :). Inşallah haftalar ilerledikçe plasenta yukarı çıkar. Ben artık raporla atlatacağım bu ayları. Bebeģim sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.sevindim canım, gözün aydın darısı bana. ben de cumartesi başka bir doktora daha gidicem, benim de senin gibi kanamalarım var, ama mantıklı bir cevap vermiyor doktorum...
Canım bana öyle dedi. Hatta arkadaşıma da başka bir doktor 9. Haftada aynısını söyleyip ilişkiyi yasaklamıştı. Bu adam da baya iyi bi dr. Uzun araştırmalar sonucu gittim. Bi kesilse rahatlayacağım ama kesilmiyor bir türlü. En azından bebeģimde sıkıntı yok Allaha şükür.Canım bende dün gece kanama gecırdım acıle gıttık bebekde sorun yok kanama sıkıntı olacak yerde degılmış kendı doktoruma eşden mı kaynaklı dedım o da eş daha tam oluşmadı ondan olamaz dedı 12. Hafta da anca oluşurmuş oyle dedı senle aynı haftadayız senın plesenta oluşmuşmu
Ben de inanılmaz sıkışıyorum sabahları.günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin miniklerimize kavuştursun..sabahları gözünü açamayan ben hiç şaşmadan 6 daki sıkışma töreniyle güne başlar oldum sonrasında uyuyamıyorum kuzum beni hazırlıyo sanırım :)
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin miniklerimize kavuştursun..sabahları gözünü açamayan ben hiç şaşmadan 6 daki sıkışma töreniyle güne başlar oldum sonrasında uyuyamıyorum kuzum beni hazırlıyo sanırım :)
Aynen yaaa ben bazı geceler dört beş kere kalktigimi biliyorum...eşim meyve suyu sıkıyor gece onda felan o zaman hele saat başı wcdeyim artık erken içmeye çalışıyorum :)Iyi sabaha kadar duruyosubuz hatunlar. Ben gece deliksiz uyufugumu hic hatirlamiyoru.. 2 3 saatte bi tuvalet molasi :S
kasık ağrısı falan bende de kalmadı,ama bulantı kusma devam ediyorKizlar onceden sol kasigimda falan agri hissediyodum simdi onu da hissetmiyom. Sizlerde durumlar nasil. Gece midem kaziniyo.sabah erken saatte midem kaziniyo ama öyle boyle degil . Onun haricinde bazen uyku hali mevcut. Sizlrrde kasik agrisi var mi
Ben de en bastan beri kusma yok da sabahlari kalkinca iki bardak su iciyorum o esnada bulantim oluyo... yoksa Allaha sukur oyle aman aman bi bulanti da yok. Nadiren iste...kasık ağrısı falan bende de kalmadı,ama bulantı kusma devam ediyor
Ee tabi o da var. Hem çok susuyorum hem de çok tuvalete kalkıyorum. Allah'ım sağlıkla versin onları bize de uyku falan hikaye :)Iyi sabaha kadar duruyosubuz hatunlar. Ben gece deliksiz uyufugumu hic hatirlamiyoru.. 2 3 saatte bi tuvalet molasi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?