- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.581
Iyi sabaha kadar duruyosubuz hatunlar. Ben gece deliksiz uyufugumu hic hatirlamiyoru.. 2 3 saatte bi tuvalet molasi :S
Bendede kasik agrisi kalmadi tuvalet konusuna gelince hamile kalmadan once gece tuvalete hic kalkmazdim simdi ise 2 kez gece wcdeyim :)Ben de en bastan beri kusma yok da sabahlari kalkinca iki bardak su iciyorum o esnada bulantim oluyo... yoksa Allaha sukur oyle aman aman bi bulanti da yok. Nadiren iste...
Bende aynı sıkıntıdayım canım bu gece de pamuğu dolduracak kadar kanama oldu gündüzü kahverengi akıntı seklınde oluyo gece gelıyo nedense psıkolojım bozjlduCanım bana öyle dedi. Hatta arkadaşıma da başka bir doktor 9. Haftada aynısını söyleyip ilişkiyi yasaklamıştı. Bu adam da baya iyi bi dr. Uzun araştırmalar sonucu gittim. Bi kesilse rahatlayacağım ama kesilmiyor bir türlü. En azından bebeģimde sıkıntı yok Allaha şükür.
Canım ben artık takmıyorum. Kendimi yormuyirum sadece. Sen de öyle yap. Taktıkça artıyor sanki. Plasenta aşağıda olduğundan oluyormuş bu kanama. Dinlen dedi. Haftalar geçtikçe yukarı çıkacakmış inşallah. Allah korusun meleklerimizi.Bende aynı sıkıntıdayım canım bu gece de pamuğu dolduracak kadar kanama oldu gündüzü kahverengi akıntı seklınde oluyo gece gelıyo nedense psıkolojım bozjldu
ben akşam yemekten sonra sızıp kalıyorum bişey yiyip içmeyince gece uyanmıyorum ama böyle de günüm çok erken başlıyo :)Iyi sabaha kadar duruyosubuz hatunlar. Ben gece deliksiz uyufugumu hic hatirlamiyoru.. 2 3 saatte bi tuvalet molasi :S
ben kullaniyorum canim geri gelmesi cok normal endise etmeKızlar merhaba bende progestan ı fitil kullanıyom böle kullanan varmı bir süre sonra az bişey dışarı geliuo böyle sorunu olan varmı
sevindim sağol kasımlarında batma oluyo normal dimeben kullaniyorum canim geri gelmesi cok normal endise etme
bende kullanıyorum gece yapıp yattığım için hergün geri gelmiyo ama haftanın 1 günü parça halinde geliyo fazlalıkKızlar merhaba bende progestan ı fitil kullanıyom böle kullanan varmı bir süre sonra az bişey dışarı geliuo böyle sorunu olan varmı
Canım bende günde 4 kez kullanıyorum bendede geri geliyor normal bu durum evham yapma...Sağol ben sabah 2 gece 2 koyuyorum
Benim büyüdü. Zaten göbekliydim :) Iyice göbekli oldum şimdiden.hayırlı cumalar .....kızlar ....nasıl gıdıyoo hamılelık .......8 hafta 5gunluk oldukk...9hafta lık desek de olur sunu merak edıyorum karnınızda azda olsa buyudugunu hısseden varmı..boyle gobegın alt tarafı ....dolgunlukda olsa bısedegısık oluyo ınsan:)
günde üç kere kullanırken bendende çok geliyordu ikiye düşünce dahada azaldı bu hafta sadece geceye düştük yine geliyor sabah ama çok değil normal yani canımKızlar merhaba bende progestan ı fitil kullanıyom böle kullanan varmı bir süre sonra az bişey dışarı geliuo böyle sorunu olan varmı
Bende henüz bişey yok zaten göbekliydim aynı göbeğim duruyor bu hafta bir kilo vermisim zaten hastalıktanhayırlı cumalar .....kızlar ....nasıl gıdıyoo hamılelık .......8 hafta 5gunluk oldukk...9hafta lık desek de olur sunu merak edıyorum karnınızda azda olsa buyudugunu hısseden varmı..boyle gobegın alt tarafı ....dolgunlukda olsa bısedegısık oluyo ınsan:)
Canım kusura bakma ıkıde bır soru soruyorum ben den bı anda kanama gelıyo sonra duzelıyo 6 7 saat sonra bı daha oluyo bazen az bazen cok oluyoCanım ben artık takmıyorum. Kendimi yormuyirum sadece. Sen de öyle yap. Taktıkça artıyor sanki. Plasenta aşağıda olduğundan oluyormuş bu kanama. Dinlen dedi. Haftalar geçtikçe yukarı çıkacakmış inşallah. Allah korusun meleklerimizi.
Canım bazen benim de artıyor ama akıntıyla karışık. Aslında yoğunluk aynı ama akıntiyle olunca fazlaymış gibi geliyor. Hala kahverengi lekelenmem devam ediyor benim de. Tamamen bir bitseydi.Canım kusura bakma ıkıde bır soru soruyorum ben den bı anda kanama gelıyo sonra duzelıyo 6 7 saat sonra bı daha oluyo bazen az bazen cok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?