2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım endişe etme bence 5 inci haftada 5 mm olanı da duydum..ama doktorun gelişimi takip etmesi gerek belki sonradan daha hızlı büyüyecek. .olmadı başka bir doktora daha göster mutlaka

Gecmis olsun canim doktordan doktora fark var bence olabilir canm endise edecek bir durum degildir bence rahat ol canm

Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar.

Benim 4. Ve 5. haftalarda günde 2-3 kere adet olacakmışım gibi 5-10 dk Süren sancılarım oldu. Sonra keseyi gördük çok şükür her şey yolundaymış. Şimdi kalp atışını bekliyoruz ama benim 6. Haftaya girmemle karın ağrım tamamen geçti. Göğüs ağrım arttı onun yerine. Sizlerden de ağrıları böyle erken dönemde geçen oldu mu?

Seker gunaydin. Agrilarin erken donemde gecmemis ki zamaninda gecmis. 4 ve 5.haftalarda normal regl zamaninda adet agrisi gibi olurmus. Onun haricinde de normal bence olanlar.

Gunaydin kızlar nasilsiniz. Yeni gun yeni baslangiclar yeni umutlar. Insallah ol deyince olduran gonullerimizi imanla dolduran yuce Allahim, evlatlarimizin imanli hayirli akil ruh ve beden açısından saglikli ve guzel ahlakli evlatlar olmasini ; saglikli bir gebelik sureci gecirip saglikli bir sekilde yavrumuzu yada yavrularimizi kucagimiza almamizi saglar. Amiiiiinnn Amiiinnn Amiiinnn

Günaydın canım ne güzel dualar etmissin Amin Amin inşallah :)

k

Agrilarin erken degil gayet normal canm gögus hassasiyetin 2 aylik olunca gecer birde adet gunun yaklasinca oluyor genelde sanki adetin gelecekmis gibi agrin olur endise etme yani canm

Amin canım ağzına sağlık ....

Canım günaydın endişelenme benimde öyle olmuştu çok normal hatta bu ay yine kasık ağrım oldu. Göğüs ağrısına gelince o çok fena 8. Haftaya girmemize rağmen benim çok ağrılı soldan sağa dönerken sızlıyorlar ama o ne zaman geçicek bende bilmiyorum.inşallah en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyar ve rahatlarsın...

Canım benimde tüp bebek dr la gebelik için gittiğim dr um farklı ölçüyo bende anlamıyorum. Tüp drum vajinal ölçüyo diğeri karından sanırım ondan farkediyoyada ultrasonlar farklı bende bilemedim...

Aminnnnn Aminnnnn canım n güzel dua etmişsiniz.
Ya bende göğüs hassasiyet falan hiç olmadı. Yani hayatımda hiç olmadı adet öncesi.ama gebelikte olmadı. Ayy hayırlısı pazartesi kontrolumuz var. Hem kese hem kalp atışı için cagirdilar. Rabbim inşlh duyarız

Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın. Kalp atışı için erken değil mi? Ben 5+6'da gittim göremedik. Doktor normal dedi. 7. Haftaya randevu verdi

Ben de sonradan başladı göğüs ağrısı. Daha erken bence biraz zaman geçsin başlar sende de.

Canım valla bilmiyorum hastane öyle dedi hem kese hem kalp atışı na bakılacak dediler hayırlısı artik. Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ayyy kizlar bugunnyatmaktan sistim....
uataktaan sabah 7.15 gibi kalktim ama salondaim. koltulta yatip duruorum. Terledim ama kalkip banyo yapmaya eriniyorum...o derece halsizlik var...
sizleer nasilsiniz

Benimde karin agrum yok cnm. Olmadi da sanirim pek...
ama goguslerim fenaaaaa aciyor. Takma kafaya

Nerelerdesiniz hatunlar niye kimsden ses cikmiyo :) doktofr karbonhidrattan uzak durun dedi ama ben pasta yaptim gelin yiyek

Bendede cok halsizlik var ve sol kasik agrisi gunluk yokluyor beni ama agriya bile sukur :) bu arada ilaclari birakan yada birakmak uzere olan varmi crione jel icin son haftam sonra kullanmiycam sukur sadece claxene ignem kaliyor normal biz bu hafta ikili test yaptircaz zaman cabucak gecse bebeklerimize saglikla kavussak insallah

Nerelerdesiniz hatunlar niye kimsden ses cikmiyo :) doktofr karbonhidrattan uzak durun dedi ama ben pasta yaptim gelin yiyek:kk7
7:
Ama simdi olmadi ya özenirsek :)))
Saka saka canim hic tatli cekmiyo tuzlu ve eksi seyler istiyom hep sabahlari bir halsiz oluyorum canim hic bisey yapmak istemiyor kiyafetlerim dar gelmeye basladi buarada 1 ay sonra olmaz pantolanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…