- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.601
merhaba nereye yazacağımı bilemedim. bende tüp bebekle hamile kaldım ve 5+ 2 de yani bugün kesem 6mm idi doktorum haftaya göre az dedi. tüp bebek olduğu için geç döllenme de olamazmış.. fikri ve yorumu olan var mı? çok endişeliyim.. Allah bütün hamileleri ve isteyenleri tamamına erdirsin..
Gecmis olsun canim doktordan doktora fark var bence olabilir canm endise edecek bir durum degildir bence rahat ol canmİyi Akşamlar kızlarumarım herkes iyidir...Bugün okulda çok şiddetli bir idrar yolları sancısı ile doktora gittim. Ilk defa kaybetme korkusunu yaşadım. .şükürler olsun ki bebeklerimin ikisi de çok iyi. .önce kalp atışını duyduk..sonra doktor bol miktarda mikrop olduğunu söyledi. Serum ilaç vs..zor bir gündü. . Geçen cumartesi gittiğimde doktor 8+3 ve 7+6 olarak söylemişti. Bu doktor ise 8+5 ve 8+6 dedi. .boyları da sanırım 2.20cm ve 2.07cm olmuş. .boy keseye göre fazla sanki..haftayı yanlış ölçmüş olabilir mi?
Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar.
Benim 4. Ve 5. haftalarda günde 2-3 kere adet olacakmışım gibi 5-10 dk Süren sancılarım oldu. Sonra keseyi gördük çok şükür her şey yolundaymış. Şimdi kalp atışını bekliyoruz ama benim 6. Haftaya girmemle karın ağrım tamamen geçti. Göğüs ağrım arttı onun yerine. Sizlerden de ağrıları böyle erken dönemde geçen oldu mu?
Günaydın canım ne güzel dualar etmissin Amin Amin inşallah :)Gunaydin kızlar nasilsiniz. Yeni gun yeni baslangiclar yeni umutlar. Insallah ol deyince olduran gonullerimizi imanla dolduran yuce Allahim, evlatlarimizin imanli hayirli akil ruh ve beden açısından saglikli ve guzel ahlakli evlatlar olmasini ; saglikli bir gebelik sureci gecirip saglikli bir sekilde yavrumuzu yada yavrularimizi kucagimiza almamizi saglar. Amiiiiinnn Amiiinnn Amiiinnn
kArkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar.
Benim 4. Ve 5. haftalarda günde 2-3 kere adet olacakmışım gibi 5-10 dk Süren sancılarım oldu. Sonra keseyi gördük çok şükür her şey yolundaymış. Şimdi kalp atışını bekliyoruz ama benim 6. Haftaya girmemle karın ağrım tamamen geçti. Göğüs ağrım arttı onun yerine. Sizlerden de ağrıları böyle erken dönemde geçen oldu mu?
Amin canım ağzına sağlık ....Gunaydin kızlar nasilsiniz. Yeni gun yeni baslangiclar yeni umutlar. Insallah ol deyince olduran gonullerimizi imanla dolduran yuce Allahim, evlatlarimizin imanli hayirli akil ruh ve beden açısından saglikli ve guzel ahlakli evlatlar olmasini ; saglikli bir gebelik sureci gecirip saglikli bir sekilde yavrumuzu yada yavrularimizi kucagimiza almamizi saglar. Amiiiiinnn Amiiinnn Amiiinnn
Canım günaydın endişelenme benimde öyle olmuştu çok normal hatta bu ay yine kasık ağrım oldu. Göğüs ağrısına gelince o çok fena 8. Haftaya girmemize rağmen benim çok ağrılı soldan sağa dönerken sızlıyorlar ama o ne zaman geçicek bende bilmiyorum.inşallah en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyar ve rahatlarsın...Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar.
Canım benimde tüp bebek dr la gebelik için gittiğim dr um farklı ölçüyo bende anlamıyorum. Tüp drum vajinal ölçüyo diğeri karından sanırım ondan farkediyoyada ultrasonlar farklı bende bilemedim...İyi Akşamlar kızlarumarım herkes iyidir...Bugün okulda çok şiddetli bir idrar yolları sancısı ile doktora gittim. Ilk defa kaybetme korkusunu yaşadım. .şükürler olsun ki bebeklerimin ikisi de çok iyi. .önce kalp atışını duyduk..sonra doktor bol miktarda mikrop olduğunu söyledi. Serum ilaç vs..zor bir gündü. . Geçen cumartesi gittiğimde doktor 8+3 ve 7+6 olarak söylemişti. Bu doktor ise 8+5 ve 8+6 dedi. .boyları da sanırım 2.20cm ve 2.07cm olmuş. .boy keseye göre fazla sanki..haftayı yanlış ölçmüş olabilir mi?
Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar.
Gunaydin kızlar nasilsiniz. Yeni gun yeni baslangiclar yeni umutlar. Insallah ol deyince olduran gonullerimizi imanla dolduran yuce Allahim, evlatlarimizin imanli hayirli akil ruh ve beden açısından saglikli ve guzel ahlakli evlatlar olmasini ; saglikli bir gebelik sureci gecirip saglikli bir sekilde yavrumuzu yada yavrularimizi kucagimiza almamizi saglar. Amiiiiinnn Amiiinnn Amiiinnn
Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın. Kalp atışı için erken değil mi? Ben 5+6'da gittim göremedik. Doktor normal dedi. 7. Haftaya randevu verdiAminnnnn Aminnnnn canım n güzel dua etmişsiniz.
Ya bende göğüs hassasiyet falan hiç olmadı. Yani hayatımda hiç olmadı adet öncesi.ama gebelikte olmadı. Ayy hayırlısı pazartesi kontrolumuz var. Hem kese hem kalp atışı için cagirdilar. Rabbim inşlh duyarız
Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın. Kalp atışı için erken değil mi? Ben 5+6'da gittim göremedik. Doktor normal dedi. 7. Haftaya randevu verdi
Ben de sonradan başladı göğüs ağrısı. Daha erken bence biraz zaman geçsin başlar sende de.
Benimde karin agrum yok cnm. Olmadi da sanirim pek...Arkadaşlar günaydın. Hayırlı sabahlar.
Oyoy oyoy ellerine sağlık afiyet olsun kuzucuğada yarasın :)Nerelerdesiniz hatunlar niye kimsden ses cikmiyo :) doktofr karbonhidrattan uzak durun dedi ama ben pasta yaptim gelin yiyek
Ama simdi olmadi ya özenirsek :)))Nerelerdesiniz hatunlar niye kimsden ses cikmiyo :) doktofr karbonhidrattan uzak durun dedi ama ben pasta yaptim gelin yiyek:kk7
7:
Benimde cnm dunden beri lokum istio.Nerelerdesiniz hatunlar niye kimsden ses cikmiyo :) doktofr karbonhidrattan uzak durun dedi ama ben pasta yaptim gelin yiyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?