2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Oyoy oyoy ellerine sağlık afiyet olsun kuzucuğada yarasın :)
amin sagol canim gel beraber olsun :)))

Ama simdi olmadi ya özenirsek :)))
Saka saka canim hic tatli cekmiyo tuzlu ve eksi seyler istiyom hep sabahlari bir halsiz oluyorum canim hic bisey yapmak istemiyor kiyafetlerim dar gelmeye basladi buarada 1 ay sonra olmaz pantolanlar :)
Kiz daha cok minik bebis :) sen kilo almaya baslamis olmiyasin : amaan alsan da canin sagolsun kizzz . Bu arada ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi vikar ayseyi olmasin kiiiizzz
Benimde cnm dunden beri lokum istio. yiyorumm.

Afiyet olsun yarasin kuzularimiza cnm
Oo sen de tatlicibasi oldun ha gayret oglanlari cikarcaz insallahh

Ayy massallah canim ya sen kocaman etmissin Allaha sukurler olsun ki :)) bizler de o zamanlara geleydik sonra da saglikla doguraydik hayirli saglikli bi sekilde :)))

Ama simdi olmadi ya özenirsek :)))
Saka saka canim hic tatli cekmiyo tuzlu ve eksi seyler istiyom hep sabahlari bir halsiz oluyorum canim hic bisey yapmak istemiyor kiyafetlerim dar gelmeye basladi buarada 1 ay sonra olmaz pantolanlar :)
Ay bende normalde turşuyla aram yok turşuya sardım bu ayşeyle hakkı olayı doğrumudur acaba???:)

Doğrumu bu ayşe ve hakkı olayı acaba doğruysa bizimki ayşe:)

Aynen cnmm tatlicibasi oldum ciktim. Kiz erkek farketmez rabbim hayirli evlatlar versin cnm. Esim lokum yedigimi gorunce ye ye daha cok ye diyo. Erkekciyiz de biraz...

İyi geceler arkadaşlar ben salı gününden beri gribim ve bir haftadirda hiç iştahım yok...yiyecek adına hiç birşey görmek istemiyorum düşününce bile midem bulanıyor sut bir kase çorba ve bi paket cubuk krakerle duruyorum bugün mesela..ama bugün daha çok mide agrim ve bulantım var..geçen haftadan bu haftaya üç kilo vermisim bebeğime birşey oldu diye çok korkuyorum bir yandan..ilaç da icemiyorum ne yapicagimi şaşırdım

gecmiş olsun canım ( grip salgini var herkeste bol bol sıvı tüketmeye çalış insallah tez vakitte sagligina kavusursun.

Ayy massallah canim ya sen kocaman etmissin Allaha sukurler olsun ki :)) bizler de o zamanlara geleydik sonra da saglikla doguraydik hayirli saglikli bi sekilde :)))
az kalmis seninde yavas yavas artik testler sirasiyla cinsiyet yorumlari sonra insallah saglikla dogum hazirliklarimizi paylasmak nasip olur Rabbim hepimize bu heycanimizi dolu dolu yasayip miniklerimizle hayirlu omur nasip etsin ekim glsin :)

Canim henuz bebeklerimiz bizden beslenmiyor minigin Allah a emanet iyidir annesi icini ferah tut Allah sifa versin

Bugun ygs gunu . Gencler ter dokecek amaninn :) yani gecmise doner misin diye sorsalar sirf su sinavlar yuzunden donmem. Kim bi daha girecek onca sinava da okuyacak :)

Canim henuz bebeklerimiz bizden beslenmiyor minigin Allah a emanet iyidir annesi icini ferah tut Allah sifa versin
doktorumda önemli birsey olsaydı bebeğe bir zarari olsaydı soylerdi herhalde diyorum ama yinede kuruntu yapmadan duramıyorum işte inşallah canım rabbime emanet hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…