- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.621
amin sagol canim gel beraber olsun :)))Oyoy oyoy ellerine sağlık afiyet olsun kuzucuğada yarasın :)
Kiz daha cok minik bebis :) sen kilo almaya baslamis olmiyasin :Ama simdi olmadi ya özenirsek :)))
Saka saka canim hic tatli cekmiyo tuzlu ve eksi seyler istiyom hep sabahlari bir halsiz oluyorum canim hic bisey yapmak istemiyorkiyafetlerim dar gelmeye basladi buarada 1 ay sonra olmaz pantolanlar :)
Oo sen de tatlicibasi oldun ha gayret oglanlari cikarcaz insallahhBenimde cnm dunden beri lokum istio.yiyorumm.
Afiyet olsun yarasin kuzularimiza cnm
Ayy massallah canim ya sen kocaman etmissin Allaha sukurler olsun ki :)) bizler de o zamanlara geleydik sonra da saglikla doguraydik hayirli saglikli bi sekilde :)))Bendede cok halsizlik var ve sol kasik agrisi gunluk yokluyor beni ama agriya bile sukur :) bu arada ilaclari birakan yada birakmak uzere olan varmi crione jel icin son haftam sonra kullanmiycam sukur sadece claxene ignem kaliyor normal biz bu hafta ikili test yaptircaz zaman cabucak gecse bebeklerimize saglikla kavussak insallah
Ay bende normalde turşuyla aram yok turşuya sardım bu ayşeyle hakkı olayı doğrumudur acaba???:)Ama simdi olmadi ya özenirsek :)))
Saka saka canim hic tatli cekmiyo tuzlu ve eksi seyler istiyom hep sabahlari bir halsiz oluyorum canim hic bisey yapmak istemiyorkiyafetlerim dar gelmeye basladi buarada 1 ay sonra olmaz pantolanlar :)
Doğrumu bu ayşe ve hakkı olayı acaba doğruysa bizimki ayşe:)amin sagol canim gel beraber olsun :)))
Kiz daha cok minik bebis :) sen kilo almaya baslamis olmiyasin :amaan alsan da canin sagolsun kizzz . Bu arada ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi vikar ayseyi olmasin kiiiizzz
Oo sen de tatlicibasi oldun ha gayret oglanlari cikarcaz insallahh
amin sagol canim gel beraber olsun :)))
Kiz daha cok minik bebis :) sen kilo almaya baslamis olmiyasin :amaan alsan da canin sagolsun kizzz . Bu arada ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi vikar ayseyi olmasin kiiiizzz
Oo sen de tatlicibasi oldun ha gayret oglanlari cikarcaz insallahh
Cnm.hernzaman tutmuo o durum. Mesela benima rkadasim tursu bidonunu bitirmis erkek olmus.Doğrumu bu ayşe ve hakkı olayı acaba doğruysa bizimki ayşe:)
Cnm.hernzaman tutmuo o durum. Mesela benima rkadasim tursu bidonunu bitirmis erkek olmus.
Yengem de tursu yiyip duruo erkek olcak :)[/QUOTE
Hıım o zaman daha beklicez öğrenmek için :)
Ayyy hepimizin yaklaşık zamanlarda belli olcak hayırlısıyla:)
Doğrumu bu ayşe ve hakkı olayı acaba doğruysa bizimki ayşe:)
Aminnn canım hayırlısıyla....Evet kizlar hakkimizdan hayirlisi olsun insallah.kiz erkek farketmez. Rabbim hayirli akil ruh beden sagligi yerinde guzel ahlakli evlatlar versin insallah :)
gecmiş olsun canımİyi geceler arkadaşlar ben salı gününden beri gribim ve bir haftadirda hiç iştahım yok...yiyecek adına hiç birşey görmek istemiyorum düşününce bile midem bulanıyor sut bir kase çorba ve bi paket cubuk krakerle duruyorum bugün mesela..ama bugün daha çok mide agrim ve bulantım var..geçen haftadan bu haftaya üç kilo vermisimbebeğime birşey oldu diyep çok korkuyorum bir yandan..ilaç da icemiyorum ne yapicagimi şaşırdım
az kalmis seninde yavas yavas artik testler sirasiyla cinsiyet yorumlari sonra insallah saglikla dogum hazirliklarimizi paylasmak nasip olur Rabbim hepimize bu heycanimizi dolu dolu yasayip miniklerimizle hayirlu omur nasip etsin ekim glsin :)Ayy massallah canim ya sen kocaman etmissin Allaha sukurler olsun ki :)) bizler de o zamanlara geleydik sonra da saglikla doguraydik hayirli saglikli bi sekilde :)))
Canim henuz bebeklerimiz bizden beslenmiyor minigin Allah a emanet iyidir annesi icini ferah tut Allah sifa versinİyi geceler arkadaşlar ben salı gününden beri gribim ve bir haftadirda hiç iştahım yok...yiyecek adına hiç birşey görmek istemiyorum düşününce bile midem bulanıyor sut bir kase çorba ve bi paket cubuk krakerle duruyorum bugün mesela..ama bugün daha çok mide agrim ve bulantım var..geçen haftadan bu haftaya üç kilo vermisimbebeğime birşey oldu diye çok korkuyorum bir yandan..ilaç da icemiyorum ne yapicagimi şaşırdım
Gunaydin cnm sana da...Gunaydin kizlar hepinize hayirli pazarlar olsun insallahh :)
Sağol canım inşallah bir an önce iyilesirimgecmiş olsun canım( grip salgini var herkeste bol bol sıvı tüketmeye çalış insallah tez vakitte sagligina kavusursun.
doktorumda önemli birsey olsaydı bebeğe bir zarari olsaydı soylerdi herhalde diyorum ama yinede kuruntu yapmadan duramıyorum işteCanim henuz bebeklerimiz bizden beslenmiyor minigin Allah a emanet iyidir annesi icini ferah tut Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?