- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.641
Gùnaydın canm :) güzel bir pazar olur inşallah..Gunaydin kizlar hepinize hayirli pazarlar olsun insallahh :)
Hic uzulme insallah iyilesirsin uc aydan sonra daha onemli beslenme suan vucuttan aldiklari yetiyormus Rabbim sfa versindoktorumda önemli birsey olsaydı bebeğe bir zarari olsaydı soylerdi herhalde diyorum ama yinede kuruntu yapmadan duramıyorum işteinşallah canım rabbime emanet hepsi
Benim kokulara karşı hassasiyetim var ögurme oluyo bazen birde basagrilarim varKizlar boyle aman aman hamislik geciren var mi yani bulanti kusma falan filan. Ben miyim bi tek hissiz :) ben de akinti var. Arada sol kasikta bisey hissediyom.onun haricinde sabahlari bazen inanilmaz bi aclik.acep normalmidir her sey. Saliya az kaldi ama ben korkuyom her doktor muayenesi oncesi.hele o doktorun kapisinda beklerken var yaaaa amanin kriz gecirdim gecircwm.doktorun resmwn agzinin icine bakiyom ne diycek diye. Hos kotu bisey olsa da Allahtan yapacak bisey uok ama insan yine de kaynetme korkusunu iliklerine kadar yasiyo.
Canim benjmde sol kasik agrim var sadece birde agzimda kotu bir tat var. Sanirim folik asit yapiyor bende bazen endise ediyorum buyuseler kipirdayip bize burdayim deseler:)Kizlar boyle aman aman hamislik geciren var mi yani bulanti kusma falan filan. Ben miyim bi tek hissiz :) ben de akinti var. Arada sol kasikta bisey hissediyom.onun haricinde sabahlari bazen inanilmaz bi aclik.acep normalmidir her sey. Saliya az kaldi ama ben korkuyom her doktor muayenesi oncesi.hele o doktorun kapisinda beklerken var yaaaa amanin kriz gecirdim gecircwm.doktorun resmwn agzinin icine bakiyom ne diycek diye. Hos kotu bisey olsa da Allahtan yapacak bisey uok ama insan yine de kaynetme korkusunu iliklerine kadar yasiyo.
anım korkma acele etme yarın kontrolün varsa yarın kendı doktorun gıt ıcın rahat etsın ıstıyosan doktorunu ara konuşkızlar iki damla kırmızımsı leke gelmiş korktum ama bugün de pazar yarın da kontrolüm var sorun değildir inşallah
ama bana kimse cevap yazmıyorrrrrrrrrrrr
Dinlen fazla hareket etmekızlar iki damla kırmızımsı leke gelmiş korktum ama bugün de pazar yarın da kontrolüm var sorun değildir inşallah
Canım inşallah devam etmez ama dr ara danış bence devam edersede bence bi dr git için rahat etsin...kızlar iki damla kırmızımsı leke gelmiş korktum ama bugün de pazar yarın da kontrolüm var sorun değildir inşallah
Benimde ağzımın içi zehir gibi ya ilaçlardan diye düşünüyorum bende....Canim benjmde sol kasik agrim var sadece birde agzimda kotu bir tat var. Sanirim folik asit yapiyor bende bazen endise ediyorum buyuseler kipirdayip bize burdayim deseler:)
sabah iki damla gelmiş bi daha da bişi yok amaaaa doktorumun da cep nosu yok kiiiiiCanım inşallah devam etmez ama dr ara danış bence devam edersede bence bi dr git için rahat etsin...
Bence şanslısın canım benim 2 haftam sürekli kusmayla geçti hiçbişiy yiyemedim su bile İçsem midem bulanıyordu halsizlikten ayağa kalkamadım bir iki gündür daha iyiyim. Ah o dr kontrolleri o acaba kalbi atıyormu endişesi bence biz kucağımıza alana kadar sürer bu...Kizlar boyle aman aman hamislik geciren var mi yani bulanti kusma falan filan. Ben miyim bi tek hissiz :) ben de akinti var. Arada sol kasikta bisey hissediyom.onun haricinde sabahlari bazen inanilmaz bi aclik.acep normalmidir her sey. Saliya az kaldi ama ben korkuyom her doktor muayenesi oncesi.hele o doktorun kapisinda beklerken var yaaaa amanin kriz gecirdim gecircwm.doktorun resmwn agzinin icine bakiyom ne diycek diye. Hos kotu bisey olsa da Allahtan yapacak bisey uok ama insan yine de kaynetme korkusunu iliklerine kadar yasiyo.
Ya genelde herkeste oluyor önemli olan çok olması daha fazla gelmediyse inşallah sorun yoktur ama çoğalırsa mutlaka git canım Allah bebeğini korusun canım...sabah iki damla gelmiş bi daha da bişi yok amaaaa doktorumun da cep nosu yok kiiiii
yaa aslında hemen iki noktaa çok da değill ama o bile yetti akşam da boğazlarım acıodu ıhlamurun içine az zencefil atıp 2 bardak içmiştim sonra da pişman olmuştum zararı olursa die ondan olur mu kiiYa genelde herkeste oluyor önemli olan çok olması daha fazla gelmediyse inşallah sorun yoktur ama çoğalırsa mutlaka git canım Allah bebeğini korusun canım...
Haklısın canım insan korkuyor tabi dinlen sen fazla ayakta kalma .Yok canım ıhlamur serbest ama adaçayı içilmiyor aklında olsun...yaa aslında hemen iki noktaa çok da değill ama o bile yetti akşam da boğazlarım acıodu ıhlamurun içine az zencefil atıp 2 bardak içmiştim sonra da pişman olmuştum zararı olursa die ondan olur mu kii
Canim ben ilk 9 hafta tup bebek doktorumun yazdigi folibol kullandim sonra normal takip doktorum folidac gibi birsey di sanirim ilacin adi onu yazdi ve o gunden beri cok kotu bir tat var ilaclar icin son bir haftam degistirmedim artik bakalim birakinca gececekmi mide bulantin varmi seninBenimde ağzımın içi zehir gibi ya ilaçlardan diye düşünüyorum bende....
Ayy o kıpırdadıkları günleri bi görsek hayırlısıyla:)
Canim insllah birsey yoktur bu haftalarda cogu gebede yasaniyor kaldiki seninki sukur devam etmemis stres olmayaa aslında hemen iki noktaa çok da değill ama o bile yetti akşam da boğazlarım acıodu ıhlamurun içine az zencefil atıp 2 bardak içmiştim sonra da pişman olmuştum zararı olursa die ondan olur mu kii
Benim 6.7. Haftalarım çok kötü geçti sürekli kusma bulantı şimdi 8. Haftaya girdik 2 gündür daha iyiyim canım. Bende önceden folbiol kullanıyodum eşim folidoce almış acaba o mu yapıyoki . Maşallh canım sen en azından 12. Haftaya gelmişsin şükür benim dr umda 12. Haftayı atlatırsak rahatlarız dedi. Sizin 2 li test zamnınız sanırım şimdi ...Canim ben ilk 9 hafta tup bebek doktorumun yazdigi folibol kullandim sonra normal takip doktorum folidac gibi birsey di sanirim ilacin adi onu yazdi ve o gunden beri cok kotu bir tat var ilaclar icin son bir haftam degistirmedim artik bakalim birakinca gececekmi mide bulantin varmi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?