2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar boyle aman aman hamislik geciren var mi yani bulanti kusma falan filan. Ben miyim bi tek hissiz :) ben de akinti var. Arada sol kasikta bisey hissediyom.onun haricinde sabahlari bazen inanilmaz bi aclik.acep normalmidir her sey. Saliya az kaldi ama ben korkuyom her doktor muayenesi oncesi.hele o doktorun kapisinda beklerken var yaaaa amanin kriz gecirdim gecircwm.doktorun resmwn agzinin icine bakiyom ne diycek diye. Hos kotu bisey olsa da Allahtan yapacak bisey uok ama insan yine de kaynetme korkusunu iliklerine kadar yasiyo.

doktorumda önemli birsey olsaydı bebeğe bir zarari olsaydı soylerdi herhalde diyorum ama yinede kuruntu yapmadan duramıyorum işte inşallah canım rabbime emanet hepsi
Hic uzulme insallah iyilesirsin uc aydan sonra daha onemli beslenme suan vucuttan aldiklari yetiyormus Rabbim sfa versin

Benim kokulara karşı hassasiyetim var ögurme oluyo bazen birde basagrilarim var bugun yine basim basladi sabahlari bende cok acıkıyom :)

kızlar iki damla kırmızımsı leke gelmiş korktum ama bugün de pazar yarın da kontrolüm var sorun değildir inşallah

Canim benjmde sol kasik agrim var sadece birde agzimda kotu bir tat var. Sanirim folik asit yapiyor bende bazen endise ediyorum buyuseler kipirdayip bize burdayim deseler:)

kızlar iki damla kırmızımsı leke gelmiş korktum ama bugün de pazar yarın da kontrolüm var sorun değildir inşallah

ama bana kimse cevap yazmıyorrrrrrrrrrrr

C

anım korkma acele etme yarın kontrolün varsa yarın kendı doktorun gıt ıcın rahat etsın ıstıyosan doktorunu ara konuş

Canım inşallah devam etmez ama dr ara danış bence devam edersede bence bi dr git için rahat etsin...

Canim benjmde sol kasik agrim var sadece birde agzimda kotu bir tat var. Sanirim folik asit yapiyor bende bazen endise ediyorum buyuseler kipirdayip bize burdayim deseler:)
Benimde ağzımın içi zehir gibi ya ilaçlardan diye düşünüyorum bende....
Ayy o kıpırdadıkları günleri bi görsek hayırlısıyla:)

Bence şanslısın canım benim 2 haftam sürekli kusmayla geçti hiçbişiy yiyemedim su bile İçsem midem bulanıyordu halsizlikten ayağa kalkamadım bir iki gündür daha iyiyim. Ah o dr kontrolleri o acaba kalbi atıyormu endişesi bence biz kucağımıza alana kadar sürer bu...

Ya genelde herkeste oluyor önemli olan çok olması daha fazla gelmediyse inşallah sorun yoktur ama çoğalırsa mutlaka git canım Allah bebeğini korusun canım...
yaa aslında hemen iki noktaa çok da değill ama o bile yetti akşam da boğazlarım acıodu ıhlamurun içine az zencefil atıp 2 bardak içmiştim sonra da pişman olmuştum zararı olursa die ondan olur mu kii

yaa aslında hemen iki noktaa çok da değill ama o bile yetti akşam da boğazlarım acıodu ıhlamurun içine az zencefil atıp 2 bardak içmiştim sonra da pişman olmuştum zararı olursa die ondan olur mu kii
Haklısın canım insan korkuyor tabi dinlen sen fazla ayakta kalma .Yok canım ıhlamur serbest ama adaçayı içilmiyor aklında olsun...

Benimde ağzımın içi zehir gibi ya ilaçlardan diye düşünüyorum bende....
Ayy o kıpırdadıkları günleri bi görsek hayırlısıyla:)
Canim ben ilk 9 hafta tup bebek doktorumun yazdigi folibol kullandim sonra normal takip doktorum folidac gibi birsey di sanirim ilacin adi onu yazdi ve o gunden beri cok kotu bir tat var ilaclar icin son bir haftam degistirmedim artik bakalim birakinca gececekmi mide bulantin varmi senin

Canim insllah birsey yoktur bu haftalarda cogu gebede yasaniyor kaldiki seninki sukur devam etmemis stres olma

Benim 6.7. Haftalarım çok kötü geçti sürekli kusma bulantı şimdi 8. Haftaya girdik 2 gündür daha iyiyim canım. Bende önceden folbiol kullanıyodum eşim folidoce almış acaba o mu yapıyoki . Maşallh canım sen en azından 12. Haftaya gelmişsin şükür benim dr umda 12. Haftayı atlatırsak rahatlarız dedi. Sizin 2 li test zamnınız sanırım şimdi ...

kızlar benim de günüm günümü tutmuyor, bir gün hiç bulantım olmuyor normal geciriyorum ertesi gün cok kötüyüm gece bile en son ac yatıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…