- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.661
Canim ayni ilaci kullaniyoruz ve ayni sikayet var ben zaten buna basladigimdan beri yasiyorum bu kotu tadi ikili testimiz bu hafta sonuna suan 11+3uz birde ultrosonda hep iki gun geri cikiyor haftaya pazartesi gidelim diye dusunduk cok sukur biz bayagi atlattik doktorumda 12hafta cok onemli dedi belki beyin olarakta rahatlariz tedavi baslangicindan beri merakla gecti Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsinBenim 6.7. Haftalarım çok kötü geçti sürekli kusma bulantı şimdi 8. Haftaya girdik 2 gündür daha iyiyim canım. Bende önceden folbiol kullanıyodum eşim folidoce almış acaba o mu yapıyoki . Maşallh canım sen en azından 12. Haftaya gelmişsin şükür benim dr umda 12. Haftayı atlatırsak rahatlarız dedi. Sizin 2 li test zamnınız sanırım şimdi ...
Kizlar boyle aman aman hamislik geciren var mi yani bulanti kusma falan filan. Ben miyim bi tek hissiz :) ben de akinti var. Arada sol kasikta bisey hissediyom.onun haricinde sabahlari bazen inanilmaz bi aclik.acep normalmidir her sey. Saliya az kaldi ama ben korkuyom her doktor muayenesi oncesi.hele o doktorun kapisinda beklerken var yaaaa amanin kriz gecirdim gecircwm.doktorun resmwn agzinin icine bakiyom ne diycek diye. Hos kotu bisey olsa da Allahtan yapacak bisey uok ama insan yine de kaynetme korkusunu iliklerine kadar yasiyo.
Ayni psikolojideyiz canim.kalp atisini duyunca insan kaybetme korkusunu daha cok yasiyor. Benim sali kontrol var.pazartesinden gitmemek icin zor duruyorum. Allahim evlatlarimizi bize bagislasin insallahBende de hicbisey yok diyebilirim. sadece aclik hali ve acken tansiyon dusmesi gibi birsey. Ne bulanti ne kusma hicborsey yok. Biz henuz doktorumuzu gormedik. 21 Martta ilk randevum. Ha bire psikoyo sariyorum belirtim olmadigi icin acaba bebisim artik benimle degil mi diyekanama fln da yok cok sukur
Canım sen bebişin kalp atışını duymuşmuydun ???Selam guzel anneler...
dunden beri bir hallerdeyimki sormayin.
Devamli yatiorum basimi kaldiramiyorum.
kaldirinca basim donuo. Yuzum sapsari gozlerimin alti ccoktu mosmor oldu.
yemeklerden midem bulanio.patates yiyebiliorum sadece. Birde gozleme yedim.
midem almiyor. Kokulara karsi hassasiyetim artti. Devamli yat yat basiimda agridi ama kaldiramiorum da napcagimi sasirdim...
benim de çok mide yanması oluyor. Süt işe yarar diye biliyorum. Bi de tuzlu sarı leblebi. Yanlış değildir umarım. (Benn pek tuz kullanmadığım için çok tuzlu geliyor. )Fikri olan varsa yazarsa denerim..
çok teşekkür ederim deneyeceğim sağolSade soda mide yanmasini aninda keser buarada havuç yemek iyi gelir birde hani şu uzun marullar varya iste onlarda yemek mide yanmasina iyi gelir reflüm oldugu icin tecrubeliyim ne yenmesi gerekir bilirim :) gaviscon şurup da fayda sagliyor doktoruna danisarak kullanabilirsin hamileler kullaniyor diye biliyorum
Canim claxene icin tahlil falan yapiliyormu tup bebek doktorum transferde baslatti takip doktorun biraktirsin dedi 12.haftada gitcez ama nasil karar verecek mersk ettimBende 7.haftadan beri folidoce kullanıyorum kızlar bir şikayetim olmadı hiç...clexane ignemide son kutuyu kullanıyorum birakacakmisim çok şükür.progestanida günde bire düştük.
bende de aynı durum var açken oluyo ne oluyosa çok şükür başka şikayetim yok ama o kafamdaki saçma bebek orda mıdır sorusunu atamıyorum çok saçma kendime kızıyorum her seferindeBende de hicbisey yok diyebilirim. sadece aclik hali ve acken tansiyon dusmesi gibi birsey. Ne bulanti ne kusma hicborsey yok. Biz henuz doktorumuzu gormedik. 21 Martta ilk randevum. Ha bire psikoyo sariyorum belirtim olmadigi icin acaba bebisim artik benimle degil mi diyekanama fln da yok cok sukur
Benim hafif midem kalkiyor bulanma gibi degilde hemen beyaz leblebinatiyorum agzima iyi geliyor. Bende tuzlu yemem normalde ama beyaz leblebibenim de çok mide yanması oluyor. Süt işe yarar diye biliyorum. Bi de tuzlu sarı leblebi. Yanlış değildir umarım. (Benn pek tuz kullanmadığım için çok tuzlu geliyor. )Fikri olan varsa yazarsa denerim..
Suanda kalp atisini duyayim baska birsey istemiyorum diyorum ama eminim heyecan bitmiyordur:) Mesela dun aksam ruyamda ultrasonda bebegin cinsiyetini gordum. Erkekmis.Ayni psikolojideyiz canim.kalp atisini duyunca insan kaybetme korkusunu daha cok yasiyor. Benim sali kontrol var.pazartesinden gitmemek icin zor duruyorum. Allahim evlatlarimizi bize bagislasin insallah
Sanirim hareketlenmeye baslayinca kendini hissettirecek bize, o zaman daha kolay olacakbende de aynı durum var açken oluyo ne oluyosa çok şükür başka şikayetim yok ama o kafamdaki saçma bebek orda mıdır sorusunu atamıyorum çok saçma kendime kızıyorum her seferinde
evet hissetmeye başlayınca başlarda rahat ederiz de arkadaşlarımdan biliyorum bu sefer de hareketine takılıyosun bugün az hareket etti falan diye takıntı yapıyosun diyolar.ben şunu düşünüyorum kızlar annelerimizi anlamaya başladığımız o günler geldi ve şu an bile onlar bizim için tedirginlerse kabul edelim bu panik hali artık kalıcı :)Sanirim hareketlenmeye baslayinca kendini hissettirecek bize, o zaman daha kolay olacak
hayatının en özel anının tadını çıkar canım, bugün net duyulmazsa da korkma daha erken.inşallah duyarsın yüreğin ferahlasınKızlar benim için dua edin. Kese için gidicem. Çok garip duygalardayim
hayatının en özel anının tadını çıkar canım, bugün net duyulmazsa da korkma daha erken.inşallah duyarsın yüreğin ferahlasın
Canim banada yumoslar toplandı başlattı hala devam işte...tahlil yapmadı benim daha önce dusugum kan pıhtılaşma olayımda yok ama tedbir amaçlı verdi sanırımCanim claxene icin tahlil falan yapiliyormu tup bebek doktorum transferde baslatti takip doktorun biraktirsin dedi 12.haftada gitcez ama nasil karar verecek mersk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?