- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.681
çok teşekkür ederim deneyeceğim sağolben 7+5 teyim. Sanırım 1.5 haftadır mide yanması yaşıyorum. Inş. Işe yarayacak bunlar.. Iyi geceler.
Dualarımdasın canım...Kızlar benim için dua edin. Kese için gidicem. Çok garip duygalardayim
Benimde ilk gebelik tup bebek diye tedbir amacli kullandim senin gibi ama pihtilasma testi yapiliyormu hamileyken ben tahlil istiycem cunku daha once gebeligim olmadigi icin tereddut ediyorum hakkimizda hayirlisi insallahCanim banada yumoslar toplandı başlattı hala devam işte...tahlil yapmadı benim daha önce dusugum kan pıhtılaşma olayımda yok ama tedbir amaçlı verdi sanırımgecenki kontrolumde son kutuyu yazıyorum bunuda kullan bırakıyoruz dedi..ama basinDada demişti 12.haftaya kadar kullanıcaz diye zaten 11 küsür olucam o zaman bitecek
Canım sen bebişin kalp atışını duymuşmuydun ???
Canim ben 7+1de gittim normal ustten bakti ve duyduk sukurler olsun seninkide buyumus olacak tahminen ustten bakardaha duymadim cnm. 27 sinde randevum var o zaman duyabilecegiz.Allahim insallAllah nasip ederse. Kalp atisi vajinal ultrasindami duyulacak kizlar?yoksa usttenmi ultrason olacak bilginiz varmi?
daha duymadim cnm. 27 sinde randevum var o zaman duyabilecegiz.Allahim insallAllah nasip ederse. Kalp atisi vajinal ultrasindami duyulacak kizlar?yoksa usttenmi ultrason olacak bilginiz varmi?
benimde 7+3 de karindan bakildi duyuldu çok şükür.daha duymadim cnm. 27 sinde randevum var o zaman duyabilecegiz.Allahim insallAllah nasip ederse. Kalp atisi vajinal ultrasindami duyulacak kizlar?yoksa usttenmi ultrason olacak bilginiz varmi?
Ben 7.haftada tup bebek doktorumu biraktim yani malesef takip yapmiyor normal kadin dogum doktoruna basladik testleri yapti haftayada ikili test varKizlar siz hala tup bebek doktorlariniza mi gidiyorsunuz? 21 Martta 7+0 olucam ve tup bebek doktorumla ilk randevum. Basla bir kadin dogumcuya da gitmedim. Dogru mu bu?
Canim dikkat et.doktora sordun mu?kızlarr bugün kalktığımda yine az k.rengi leke gelmiş anlamadım iki gecedir böleeee
Ben 7.haftada tup bebek doktorumu biraktim yani malesef takip yapmiyor normal kadin dogum doktoruna basladik testleri yapti haftayada ikili test varKizlar siz hala tup bebek doktorlariniza mi gidiyorsunuz? 21 Martta 7+0 olucam ve tup bebek doktorumla ilk randevum. Basla bir kadin dogumcuya da gitmedim. Dogru mu bu?
ben bu hafta tüp bebek doktoruyla son kontrole gidicem sanırım gebe takibi yapmıyormuş benim doktorum, ikna edemezsem diğer alternatfime gidicem. seni takibi bırakmaları için erken aslında acele etme derimKizlar siz hala tup bebek doktorlariniza mi gidiyorsunuz? 21 Martta 7+0 olucam ve tup bebek doktorumla ilk randevum. Basla bir kadin dogumcuya da gitmedim. Dogru mu bu?
ben bu hafta tüp bebek doktoruyla son kontrole gidicem sanırım gebe takibi yapmıyormuş benim doktorum, ikna edemezsem diğer alternatfime gidicem. seni takibi bırakmaları için erken aslında acele etme derim
Canım şu sebepten sordum oanlattığın halsizlik yiyememe bulantı benim bebişin kalp atışlarıyla başlamıştı seninde öyle olabilir o yüzden merak ettim hadi hayırlısıyla sende duy o dünyanın en güzel sesini inşallah :)daha duymadim cnm. 27 sinde randevum var o zaman duyabilecegiz.Allahim insallAllah nasip ederse. Kalp atisi vajinal ultrasindami duyulacak kizlar?yoksa usttenmi ultrason olacak bilginiz varmi?
Canım yapılıyorsa mutlaka yaptır eğer varsa devamedersin riske atmamış olursun ben geçen sefer kan pıhtılaşması olduğunu bilmediğim için talihsiz bi son yaşadım o yüzden bu konuda fazla hassasım...Benimde ilk gebelik tup bebek diye tedbir amacli kullandim senin gibi ama pihtilasma testi yapiliyormu hamileyken ben tahlil istiycem cunku daha once gebeligim olmadigi icin tereddut ediyorum hakkimizda hayirlisi insallah
Canim buhaftaya kadar geldik risk almak istemiyorum gebelik oncesi test yapilmadi simdi bu haftalarda yapiliyormu gidince soracagim oyle kafam daha rahat ederCanım yapılıyorsa mutlaka yaptır eğer varsa devamedersin riske atmamış olursun ben geçen sefer kan pıhtılaşması olduğunu bilmediğim için talihsiz bi son yaşadım o yüzden bu konuda fazla hassasım...
Canım şu sebepten sordum oanlattığın halsizlik yiyememe bulantı benim bebişin kalp atışlarıyla başlamıştı seninde öyle olabilir o yüzden merak ettim hadi hayırlısıyla sende duy o dünyanın en güzel sesini inşallah :)
Kizlar siz hala tup bebek doktorlariniza mi gidiyorsunuz? 21 Martta 7+0 olucam ve tup bebek doktorumla ilk randevum. Basla bir kadin dogumcuya da gitmedim. Dogru mu bu?
2 hafta sürdü canım sürekli istifra ediyordum doğru düzgün hiçbişiy yiyemedim ben günde 3 lt su içererim onu bile içemiyordum devam etseydi serum vericeklerdi çok şükür devam ama hafifledi en azından . Ben yatktan kalkamıyordum tansiyon sanıp ölçüyoduk oda normaldi. Ama herşeye değer tabi :)Insallah canimm ondandir. Rabbim yavrularimizi korusun... 27 sine kadar zaman nasil geccek bilemiyorum... dr.mun asistani hepsi normal dedi. senin ne kadar surdu cnm bu durumlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?