2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kızlar,canlar;nabersiniz bayağıdır uğrayamadım,herkesten güzel haberler duymak istiyoruz ona göre:) ben en son kalp atışını duymaya gittim doktor 20 gün sonrasına gün vermişti bu haftasonu gidicem inşallah,hep bi merak içindeyiz ,içeride nasıl yavrucaklar acaba diye,9 ay çok uzun ya napcaz:)

Benimde ilk gebelik tup bebek diye tedbir amacli kullandim senin gibi ama pihtilasma testi yapiliyormu hamileyken ben tahlil istiycem cunku daha once gebeligim olmadigi icin tereddut ediyorum hakkimizda hayirlisi insallah

daha duymadim cnm. 27 sinde randevum var o zaman duyabilecegiz.Allahim insallAllah nasip ederse. Kalp atisi vajinal ultrasindami duyulacak kizlar?yoksa usttenmi ultrason olacak bilginiz varmi?
Canim ben 7+1de gittim normal ustten bakti ve duyduk sukurler olsun seninkide buyumus olacak tahminen ustten bakar

daha duymadim cnm. 27 sinde randevum var o zaman duyabilecegiz.Allahim insallAllah nasip ederse. Kalp atisi vajinal ultrasindami duyulacak kizlar?yoksa usttenmi ultrason olacak bilginiz varmi?
benimde 7+3 de karindan bakildi duyuldu çok şükür.

Kizlar siz hala tup bebek doktorlariniza mi gidiyorsunuz? 21 Martta 7+0 olucam ve tup bebek doktorumla ilk randevum. Basla bir kadin dogumcuya da gitmedim. Dogru mu bu?

Kizlar siz hala tup bebek doktorlariniza mi gidiyorsunuz? 21 Martta 7+0 olucam ve tup bebek doktorumla ilk randevum. Basla bir kadin dogumcuya da gitmedim. Dogru mu bu?
Ben 7.haftada tup bebek doktorumu biraktim yani malesef takip yapmiyor normal kadin dogum doktoruna basladik testleri yapti haftayada ikili test var

Ben 7.haftada tup bebek doktorumu biraktim yani malesef takip yapmiyor normal kadin dogum doktoruna basladik testleri yapti haftayada ikili test var

ben bu hafta tüp bebek doktoruyla son kontrole gidicem sanırım gebe takibi yapmıyormuş benim doktorum, ikna edemezsem diğer alternatfime gidicem. seni takibi bırakmaları için erken aslında acele etme derim

ben bu hafta tüp bebek doktoruyla son kontrole gidicem sanırım gebe takibi yapmıyormuş benim doktorum, ikna edemezsem diğer alternatfime gidicem. seni takibi bırakmaları için erken aslında acele etme derim

Sanirim 10 yada 12. haftaya kadar takip ederler ama benim ki cok seyrek cagiriyor diye kurtlaniyorum. Transferden sonra testi 15. gunde istedi sonra 15 gun sonra gel dedi fln. Baska bir doktora da ayni anda gitmem lazim mi onu bilemedim yoksa ilaclarimi fln o demeden birakmam

aynen benim de öyle oldu zaten transferden sonra adet tarihimde çağırdı sonrasında 2 hafta sonra kese için çağırdı bir de kalp atışına en son geçtiğimiz 2 hafta önce çağırdı.başlarda normali ayda bir yada 3 haftada bir doğuma yaklaştıkça sıklaşıyo kontrol merak etme 2 hafta demesi öngördüğü bir sorun olmaması demektir rahat ol canım.güvenirsen 12.haftadan sonra da aynı doktorla devam edersin ama başka bi sebep olursa 3.ayı garantile başka doktorla devam et

Canım şu sebepten sordum oanlattığın halsizlik yiyememe bulantı benim bebişin kalp atışlarıyla başlamıştı seninde öyle olabilir o yüzden merak ettim hadi hayırlısıyla sende duy o dünyanın en güzel sesini inşallah :)

Benimde ilk gebelik tup bebek diye tedbir amacli kullandim senin gibi ama pihtilasma testi yapiliyormu hamileyken ben tahlil istiycem cunku daha once gebeligim olmadigi icin tereddut ediyorum hakkimizda hayirlisi insallah
Canım yapılıyorsa mutlaka yaptır eğer varsa devamedersin riske atmamış olursun ben geçen sefer kan pıhtılaşması olduğunu bilmediğim için talihsiz bi son yaşadım o yüzden bu konuda fazla hassasım...

Canim buhaftaya kadar geldik risk almak istemiyorum gebelik oncesi test yapilmadi simdi bu haftalarda yapiliyormu gidince soracagim oyle kafam daha rahat eder

Insallah canimm ondandir. Rabbim yavrularimizi korusun... 27 sine kadar zaman nasil geccek bilemiyorum... dr.mun asistani hepsi normal dedi. senin ne kadar surdu cnm bu durumlar ?

Benim doktorum kalp atışına kadar takip yapacak..geçen hafta keseyi gördüğümuzde artık doktor bakmaya başlayın dedi..10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.

Insallah canimm ondandir. Rabbim yavrularimizi korusun... 27 sine kadar zaman nasil geccek bilemiyorum... dr.mun asistani hepsi normal dedi. senin ne kadar surdu cnm bu durumlar ?
2 hafta sürdü canım sürekli istifra ediyordum doğru düzgün hiçbişiy yiyemedim ben günde 3 lt su içererim onu bile içemiyordum devam etseydi serum vericeklerdi çok şükür devam ama hafifledi en azından . Ben yatktan kalkamıyordum tansiyon sanıp ölçüyoduk oda normaldi. Ama herşeye değer tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…