- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.701
2 hafta sürdü canım sürekli istifra ediyordum doğru düzgün hiçbişiy yiyemedim ben günde 3 lt su içererim onu bile içemiyordum devam etseydi serum vericeklerdi çok şükür devam ama hafifledi en azından . Ben yatktan kalkamıyordum tansiyon sanıp ölçüyoduk oda normaldi. Ama herşeye değer tabi :)
Bu halde zor çalisirsin canm zor ya benimde bulantim yok dedim ama tiksinti geliyo bazi kokulardan bu aksam yemegi zor hazirladim ögurme geliyo sogan kokusu duyuncaBen de yataktan kalkamiorum cnm...
tansiyonum da surekli dusuk...
senin gibi bende su dahi icemiyorum...
dogru durust yiyemiyorum bende...
calisiorum normalde bugun gitmedim.
kara kara yarin napcagimi dusunuyorum. Nasil gidecegimi... gidip konusayim isi birakaim diyorum.
Canım rapor alsan çok zor çünkü bu durumda çalışman işyerin anlayışla karşılarmı acaba ???Ben de yataktan kalkamiorum cnm...
tansiyonum da surekli dusuk...
senin gibi bende su dahi icemiyorum...
dogru durust yiyemiyorum bende...
calisiorum normalde bugun gitmedim.
kara kara yarin napcagimi dusunuyorum. Nasil gidecegimi... gidip konusayim isi birakaim diyorum.
Bu halde zor çalisirsin canm zor ya benimde bulantim yok dedim ama tiksinti geliyo bazi kokulardan bu aksam yemegi zor hazirladim ögurme geliyo sogan kokusu duyunca
Canım rapor alsan çok zor çünkü bu durumda çalışman işyerin anlayışla karşılarmı acaba ???
Aramiza hosgeldin cnimilk belirtim benim de oyleydi. Gun gun artti )
Canim benim olmaz artk kusmam 2 ayi gectik şükür olsaydi simdiye kadsr olurdu
Sanmiorum cnmsanirimam isi
Gözun aydın canım. Darısi kalp atışına inşallah.Günaydın kızlar
Rabbime çok çok şükür kese mızı gördük tek kese Allahım hayırlısıyla kucagimiza almayida nasip etsin.
Gözünaydınn inşallah kalbini de güm güm duyarsınGünaydın kızlar
Rabbime çok çok şükür kese mızı gördük tek kese Allahım hayırlısıyla kucagimiza almayida nasip etsin.
Günaydın kızlar
kakao yağı badem yağı zeytinyağı üçünü karıştırıp kullananlar memnun kalmış gerçi çatlayacak cilt illa çatlar ama kaşıntını döküntünü önler.bir de haftada bir vazelinGünaydın kızlar. Benim karnım pul pul dökülmeye başladı. Kilo almadım ama sanki karnım erken büyüyor. Ne kullanacaksınız çatlak oluşmaması için? Lierac diye bir krem önerdiler bana ama tam bilmiyorum ne kullanmam gerektiğini.
günaydın o kremi bende duydum ama ne sürsekte yinede çatlayacakGünaydın kızlar. Benim karnım pul pul dökülmeye başladı. Kilo almadım ama sanki karnım erken büyüyor. Ne kullanacaksınız çatlak oluşmaması için? Lierac diye bir krem önerdiler bana ama tam bilmiyorum ne kullanmam gerektiğini.
Hayırli olsun kalp atışinda da ayni heyecani duyman dileğiyleGünaydın kızlar
Allah razı olsun kızlar.İnşlh Rabbim herkese nasip eder bu duyguyuHayırli olsun kalp atışinda da ayni heyecani duyman dileğiyle
Saol canımmm i inşallahGözun aydın canım. Darısi kalp atışına inşallah.
İnşaallah canımGözun aydın canım. Darısi kalp atışına inşallah.
çok güzel bir his dimi?
Gözünaydınn inşallah kalbini de güm güm duyarsın
Catlaklar da beni cok korkutuyo,kuzenimin karnını görünce korkmustum,Türkiye haritasi gibiydi,umarim bizimkiler çok çatlamazGünaydın kızlar. Benim karnım pul pul dökülmeye başladı. Kilo almadım ama sanki karnım erken büyüyor. Ne kullanacaksınız çatlak oluşmaması için? Lierac diye bir krem önerdiler bana ama tam bilmiyorum ne kullanmam gerektiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?