2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ben de yataktan kalkamiorum cnm...
tansiyonum da surekli dusuk...
senin gibi bende su dahi icemiyorum...
dogru durust yiyemiyorum bende...
calisiorum normalde bugun gitmedim.
kara kara yarin napcagimi dusunuyorum. Nasil gidecegimi... gidip konusayim isi birakaim diyorum.

Bu halde zor çalisirsin canm zor ya benimde bulantim yok dedim ama tiksinti geliyo bazi kokulardan bu aksam yemegi zor hazirladim ögurme geliyo sogan kokusu duyunca

Canım rapor alsan çok zor çünkü bu durumda çalışman işyerin anlayışla karşılarmı acaba ???

Bu halde zor çalisirsin canm zor ya benimde bulantim yok dedim ama tiksinti geliyo bazi kokulardan bu aksam yemegi zor hazirladim ögurme geliyo sogan kokusu duyunca

Aramiza hosgeldin cnim ilk belirtim benim de oyleydi. Gun gun artti )

Canım rapor alsan çok zor çünkü bu durumda çalışman işyerin anlayışla karşılarmı acaba ???

Sanmiorum cnmsanirim birakcam isi

Günaydın kızlar. Benim karnım pul pul dökülmeye başladı. Kilo almadım ama sanki karnım erken büyüyor. Ne kullanacaksınız çatlak oluşmaması için? Lierac diye bir krem önerdiler bana ama tam bilmiyorum ne kullanmam gerektiğini.

kakao yağı badem yağı zeytinyağı üçünü karıştırıp kullananlar memnun kalmış gerçi çatlayacak cilt illa çatlar ama kaşıntını döküntünü önler.bir de haftada bir vazelin

günaydın o kremi bende duydum ama ne sürsekte yinede çatlayacak ama krem belki daha az çatlamasina neden olur badem yagi bile surenleri duydum ben

yalnız kakao yağı beyaz tenlilerde bronzlaşma için kullanılıyo cilt rengin açıksa bronzlaşmak istemiyorsan kullanma

Catlaklar da beni cok korkutuyo,kuzenimin karnını görünce korkmustum,Türkiye haritasi gibiydi,umarim bizimkiler çok çatlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…