2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ben beyaz tenliyim çatlama potansiyelimi henüz bilmiyorum annem çatlamamış ama benim de cildim kuru.ben kakao kullanamıycağım için bebe yağı kullanmayı düşünüyorum bu hafta başlıycam

Ben Bio Oil kullaniyorum. Hatta tum vucudumda. Hamilelik planli oldugu icin 3 ay oncesinden baslamistim vucut esneklik kazansin diye. Ama sanada tavsiye ederim.

Kalp atisi icin ne zamana randevu verdi? Benim ilk randevum 7+0 da olacak. Hem kalp hem kese olur diye umud ediyorum :)
canım haftaya yani 24.de gidicem.dün gittim ilk randevu kese için yani 5+3 de kesemizi gördük şükür. sende görürüsün inşlh canım

merhaba canlarr..bugün baya yoğun bir gündübenim için.hemenanlatmaya başlayayaım.
bu sabah işe gittim hala o mide bulantılarım halsızliğim ve düşük tansiyonuma rağmen, işverenime 2 hafta rapor almm gerektiğini, ancak onun için sorun olacaksa işi de bırakabileceğimi söyledim. işverenim sağolsun anlayışlı çıktı ve rapor al dedi. gittim rapor almaya, dr.um özel olduğu için onun vereceği rapor sgk tarafından kabul görmeyeceği için beni sgk anlaşması olan özel bir hastaneye gönderdi burda izmirde. gittim hastaneye . orda bir dr ile tanıştım. bu dr. benimle aynı yerde tüp bebek yaptırmış olan arkadaşımın doğum için . önerdiği dr. idi. neyse tanıştık dr.la eşim de geldi özel hastaneye.
dr.a dedim ki benim tüp bebek dr.um çok yoğun ve ben onunla sürekli irtibat halinde olamıyorum, arkadaşımında önerisi ile tüp bebek dr.um dışında sizinle de devam etmek istiyorum sorun olur mu dedim . olmaz tabiki devam edebilirsiniz her ikimizle de dedi. gelin muayene edelim dedi. belki kalbini duyarız dedi bebeklerin. heyecanla yattım ultrasona veeeeeeeeeeee hayatımın en güzel seslerini duydum orda. ben başladm ağlamaya. kocam kıkır kıkır gülüyordu....
Allahım nasıl bir duygu... anlatılmaz. Rabbiimden dilerim ki tüm isteyen kardeşlerim yaşasınlar bu hissi...herkese versin güzel Allahım... o an ben dünyada değildim. miniklerimin minik kalpleri hızla çarpıyordu. annelerine biz burdayız anne diyorlardı adeta... o an anladım ki ben anne olmak için doğmuşum. var oluş nedenim bu...
27 martta beklerken birden sürpriz yaptılar anne ve babalarına... çok başka mutluyum... çok farklıyım bugün.... kendimi tamamen evlatlarıma adadım...
sizlerle paylaşmak istedim. duymayan arkadaşlarım da inşaAllah tez vakitte duyarsınız....ve duyan arkadaşlarım, inşaAllah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza versin evlatlarımızı.

Canım çok sevindim senin anlattıklarından kalp atışlarını. Başladığını hissetmiştim. Dünyanın en güzel sesi o güm güm atan telaşlı kalp ...Allah devamınıda nasip etsin inşallah. İşyerinin anlayışınada sevindim nerde çalışıyordun sen ?Bu arada dr kime gittin canım ???

Gözünaydın çok mutlu oldum Allah bizim aklımızın ermeyeceği kadar güzel hazırlıyor herşeyi rast getiriyor Rabbim devamını da rast getirsin inşallah

gözünaydın canim bambaşka bir duygu insan ne hissedecegini bile kestiremiyor..çok şükür bugunleri bize yaşatan rabbimize..darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah

Kızlar bana hastaneden haber geldi perşembe olan randevu yarın sabaha çekilmiş sabah gidicez belki de tüp bebek doktoruyla son kontrolüm olacak dua edin oradan güzel haberler alarak ayrılayım...

amin canımmm sağolasın inşaAllah. ben özel bir şirkette çalışıyorum. hukuk/icra biriminde bölüm sorumlusuyum canım.
benim tüp bebek dr.um İsrael ARUH. rutin kontrol için gittiğim dr. da Reşat BOZOKLAR canım. özel çınarlı kadın doğum hastanesinde.

Gözünaydın çok mutlu oldum Allah bizim aklımızın ermeyeceği kadar güzel hazırlıyor herşeyi rast getiriyor Rabbim devamını da rast getirsin inşallah

sağolasın canım. amin inşaAllah.

gözünaydın canim bambaşka bir duygu insan ne hissedecegini bile kestiremiyor..çok şükür bugunleri bize yaşatan rabbimize..darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah

Şükürler olsun canımmm. sonsuz şükür.

Ben Bio Oil kullaniyorum. Hatta tum vucudumda. Hamilelik planli oldugu icin 3 ay oncesinden baslamistim vucut esneklik kazansin diye. Ama sanada tavsiye ederim.
Bana da bi eczacı arkadaşim onu tavsiye etti. Bakalım hemen alıp kullanacağim inşallah.

Catlaklar da beni cok korkutuyo,kuzenimin karnını görünce korkmustum,Türkiye haritasi gibiydi,umarim bizimkiler çok çatlamaz
Umarım canım lierac önermislerdi bana ama baya pahalı. Bi eczacı arkadaşım bioil de etkili dedi. Sanirım onu la başlayacağım.

İyi aksamlar güzel anneler :)
Ya bugun kaşıniyorum resmen heryerim kollarim dahi pul pul deri dökülüyor ay ne farkli birsey bu hamilelik :) sizlerde de oldumu ?

Bende kasinti ve pullanma yok ama dudaklarim catlak catlak oldu :S yarun bizim kontrol var. Insallah her sey yolundadir. Yine doktor kontrolu var ya gerilmeye basladim

Bende kasinti ve pullanma yok ama dudaklarim catlak catlak oldu :S yarun bizim kontrol var. Insallah her sey yolundadir. Yine doktor kontrolu var ya gerilmeye basladim
CAnım sen cok pozıtıf bır kızdın bu hamılelık senı streslı bırı yaptı takıcagın bışey yoksada eften püften seylerı kafaya takıyosun

CAnım sen cok pozıtıf bır kızdın bu hamılelık senı streslı bırı yaptı takıcagın bışey yoksada eften püften seylerı kafaya takıyosun
Kiz sorma neye donustum ben de anlamiyomm nerde o eski şaşali neseli halide nerde bu delibaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…