2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım çok sevindim gözün aydın maşallah

Canım çok sevindim gözün aydın maşallah

Sagolasin cnmmm.
Kizlar topik ne kadar sessiz.sizler de benim gibi istirahattemisiniz yoksa :)

Ben tansion hala dusuk. Mide bulantisi devam... basim da agrio.. yatmaktan basim agridi ama ne oturabiliyorum ne yatabiliorum...bugun annemler geliolar sukur... siz nasilsiniz

Kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş eller kolları durmuyo tam olarak bebek gördüm bugün ultrasonda çok heyecanlıydı :) doktorumuzu da ayarladık çok şükür 1 ay sonraya randevu aldık ikili test için de.9.haftanın içindeymişim herşey yolunda dedi doktor şükürler olsun.güzel haberlerin darısı başınıza olsun

hadi hayırlı olsun canım benim de haftasonu randevum var çook heyecanlıyım:)

Ohhh yesinler o minnagi :))
bende gobus olduğu için dokuzuncu hafta net göremedik ikili test ime iki hafta var benimde

on gündür ilk defa canım bişey çekti esime söyledim gelirken Alfa yapayım diye
haftaya bugün devlet hastnsne randevum var 11 haftalik olucaz inşallah ikili test için randevu verir yoksa kendi doktorumda yaptırmak zorunda kalicam

Ay maşallah canım ne güzel bi his dimi

Kızlar kanama alanım duruyormuş ama aktif değil şükür. Inşallah bir an evvel tamamen geçer. Bebeğim de haftasına göre daha ilerdeymiş. Çok şükür. 4. Aya kadar dikkate devam ama. Bir an evvel düşük tehlikem geçer inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin.

Sevindim canım inşallah bian önce geçerde sende kurtulursun endişeden dularım seninle ...

Ay maşallah canım ne güzel bi his dimi
harika bişey insan gerçekten anneliği tatmaya başlıyor, yediklerimin onu büyüttüğünü görmek o karşılığı ondan alabilmek doktorun bebeğin maşallahı var demesi bide onun kalbini dinlemek için kendi nefesimi tutmak söylense yapılamıycak gibi gelirdi bugünü yaşatan Rabbime sonsuz şükür olsun bütün duam bebek isteyene taşıyana ve doğurmak üzere olana cümlesine...

Bende bidahaki kontrolümde 9. Hatanın içinde olucam Allah inşallah bizede nasip eder görmeyi...

ne kadar güzel anlatmışsın. maşallah . ben de bugün keseyi gördüm. Allahım kalp atışını da nasip eder kucağımıza almayı da inşallah. :)

Canım daha kanama oluyomusun benım kanamam kesıldı Allah'a şükür daha yok ama leke devam edıyo bende ıkı hafta sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıyıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…