- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.741
aynen kızlar...allah yardımcımız olsunnHepimiz stres topuna dönüştük kız:)Allah yardımcımız olsun işimiz zor,süre uzun ya :))
Amin.aynen kızlar...allah yardımcımız olsunyn
merhaba canlarr..bugün baya yoğun bir gündübenim için.hemenanlatmaya başlayayaım.
bu sabah işe gittim hala o mide bulantılarım halsızliğim ve düşük tansiyonuma rağmen, işverenime 2 hafta rapor almm gerektiğini, ancak onun için sorun olacaksa işi de bırakabileceğimi söyledim. işverenim sağolsun anlayışlı çıktı ve rapor al dedi. gittim rapor almaya, dr.um özel olduğu için onun vereceği rapor sgk tarafından kabul görmeyeceği için beni sgk anlaşması olan özel bir hastaneye gönderdi burda izmirde. gittim hastaneye . orda bir dr ile tanıştım. bu dr. benimle aynı yerde tüp bebek yaptırmış olan arkadaşımın doğum için . önerdiği dr. idi. neyse tanıştık dr.la eşim de geldi özel hastaneye.
dr.a dedim ki benim tüp bebek dr.um çok yoğun ve ben onunla sürekli irtibat halinde olamıyorum, arkadaşımında önerisi ile tüp bebek dr.um dışında sizinle de devam etmek istiyorum sorun olur mu dedim . olmaz tabiki devam edebilirsiniz her ikimizle de dedi. gelin muayene edelim dedi. belki kalbini duyarız dedi bebeklerin. heyecanla yattım ultrasona veeeeeeeeeeee hayatımın en güzel seslerini duydum orda. ben başladm ağlamaya. kocam kıkır kıkır gülüyordu....
Allahım nasıl bir duygu... anlatılmaz. Rabbiimden dilerim ki tüm isteyen kardeşlerim yaşasınlar bu hissi...herkese versin güzel Allahım... o an ben dünyada değildim. miniklerimin minik kalpleri hızla çarpıyordu. annelerine biz burdayız anne diyorlardı adeta... o an anladım ki ben anne olmak için doğmuşum. var oluş nedenim bu...
27 martta beklerken birden sürpriz yaptılar anne ve babalarına... çok başka mutluyum... çok farklıyım bugün.... kendimi tamamen evlatlarıma adadım...
sizlerle paylaşmak istedim. duymayan arkadaşlarım da inşaAllah tez vakitte duyarsınız....ve duyan arkadaşlarım, inşaAllah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza versin evlatlarımızı.
Canım çok sevindim gözün aydın maşallah
hadi hayırlı olsun canım benim de haftasonu randevum var çook heyecanlıyım:)Kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş eller kolları durmuyo tam olarak bebek gördüm bugün ultrasonda çok heyecanlıydı :) doktorumuzu da ayarladık çok şükür 1 ay sonraya randevu aldık ikili test için de.9.haftanın içindeymişim herşey yolunda dedi doktor şükürler olsun.güzel haberlerin darısı başınıza olsun
gözünaydin canim sevindim :)sağolasın inşallah sende kıpır kıpır görürsün çikolata ye de gir ultrasona :)
Ohhh yesinler o minnagi :))Kızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş eller kolları durmuyo tam olarak bebek gördüm bugün ultrasonda çok heyecanlıydı :) doktorumuzu da ayarladık çok şükür 1 ay sonraya randevu aldık ikili test için de.9.haftanın içindeymişim herşey yolunda dedi doktor şükürler olsun.güzel haberlerin darısı başınıza olsun
Duymuştum canım çikolata uyarıyomuş sanırım hareket ediyolarmış. Arkadaşım hareketleri kesilip korkunca hemen çikolata yiyordum demişti...sağolasın inşallah sende kıpır kıpır görürsün çikolata ye de gir ultrasona :)
Ay maşallah canım ne güzel bi his dimiKızlar kontrolden geldim bebişim büyümüş eller kolları durmuyo tam olarak bebek gördüm bugün ultrasonda çok heyecanlıydı :) doktorumuzu da ayarladık çok şükür 1 ay sonraya randevu aldık ikili test için de.9.haftanın içindeymişim herşey yolunda dedi doktor şükürler olsun.güzel haberlerin darısı başınıza olsun
Sevindim canım inşallah bian önce geçerde sende kurtulursun endişeden dularım seninle ...Kızlar kanama alanım duruyormuş ama aktif değil şükür. Inşallah bir an evvel tamamen geçer. Bebeğim de haftasına göre daha ilerdeymiş. Çok şükür. 4. Aya kadar dikkate devam ama. Bir an evvel düşük tehlikem geçer inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin.
Teşekkür ederim canım benim. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı.Sevindim canım inşallah bian önce geçerde sende kurtulursun endişeden dularım seninle ...
harika bişey insan gerçekten anneliği tatmaya başlıyor, yediklerimin onu büyüttüğünü görmek o karşılığı ondan alabilmek doktorun bebeğin maşallahı var demesi bide onun kalbini dinlemek için kendi nefesimi tutmak söylense yapılamıycak gibi gelirdi bugünü yaşatan Rabbime sonsuz şükür olsun bütün duam bebek isteyene taşıyana ve doğurmak üzere olana cümlesine...Ay maşallah canım ne güzel bi his dimi
Bende bidahaki kontrolümde 9. Hatanın içinde olucam Allah inşallah bizede nasip eder görmeyi...harika bişey insan gerçekten anneliği tatmaya başlıyor, yediklerimin onu büyüttüğünü görmek o karşılığı ondan alabilmek doktorun bebeğin maşallahı var demesi bide onun kalbini dinlemek için kendi nefesimi tutmak söylense yapılamıycak gibi gelirdi bugünü yaşatan Rabbime sonsuz şükür olsun bütün duam bebek isteyene taşıyana ve doğurmak üzere olana cümlesine...
ne kadar güzel anlatmışsın. maşallah . ben de bugün keseyi gördüm. Allahım kalp atışını da nasip eder kucağımıza almayı da inşallah. :)merhaba canlarr..bugün baya yoğun bir gündübenim için.hemenanlatmaya başlayayaım.
bu sabah işe gittim hala o mide bulantılarım halsızliğim ve düşük tansiyonuma rağmen, işverenime 2 hafta rapor almm gerektiğini, ancak onun için sorun olacaksa işi de bırakabileceğimi söyledim. işverenim sağolsun anlayışlı çıktı ve rapor al dedi. gittim rapor almaya, dr.um özel olduğu için onun vereceği rapor sgk tarafından kabul görmeyeceği için beni sgk anlaşması olan özel bir hastaneye gönderdi burda izmirde. gittim hastaneye . orda bir dr ile tanıştım. bu dr. benimle aynı yerde tüp bebek yaptırmış olan arkadaşımın doğum için . önerdiği dr. idi. neyse tanıştık dr.la eşim de geldi özel hastaneye.
dr.a dedim ki benim tüp bebek dr.um çok yoğun ve ben onunla sürekli irtibat halinde olamıyorum, arkadaşımında önerisi ile tüp bebek dr.um dışında sizinle de devam etmek istiyorum sorun olur mu dedim . olmaz tabiki devam edebilirsiniz her ikimizle de dedi. gelin muayene edelim dedi. belki kalbini duyarız dedi bebeklerin. heyecanla yattım ultrasona veeeeeeeeeeee hayatımın en güzel seslerini duydum orda. ben başladm ağlamaya. kocam kıkır kıkır gülüyordu....
Allahım nasıl bir duygu... anlatılmaz. Rabbiimden dilerim ki tüm isteyen kardeşlerim yaşasınlar bu hissi...herkese versin güzel Allahım... o an ben dünyada değildim. miniklerimin minik kalpleri hızla çarpıyordu. annelerine biz burdayız anne diyorlardı adeta... o an anladım ki ben anne olmak için doğmuşum. var oluş nedenim bu...
27 martta beklerken birden sürpriz yaptılar anne ve babalarına... çok başka mutluyum... çok farklıyım bugün.... kendimi tamamen evlatlarıma adadım...
sizlerle paylaşmak istedim. duymayan arkadaşlarım da inşaAllah tez vakitte duyarsınız....ve duyan arkadaşlarım, inşaAllah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza versin evlatlarımızı.
Canım daha kanama oluyomusun benım kanamam kesıldı Allah'a şükür daha yok ama leke devam edıyo bende ıkı hafta sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıyıcekKızlar kanama alanım duruyormuş ama aktif değil şükür. Inşallah bir an evvel tamamen geçer. Bebeğim de haftasına göre daha ilerdeymiş. Çok şükür. 4. Aya kadar dikkate devam ama. Bir an evvel düşük tehlikem geçer inşallah. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?