2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

ne kadar güzel anlatmışsın. maşallah . ben de bugün keseyi gördüm. Allahım kalp atışını da nasip eder kucağımıza almayı da inşallah. :)
aminnn canim. Cok sukur... su aserme donemimdeki hastaligimi unutturdu kuzularimin guzel kalplerinin sesleri. O ani kocanla godersen eger videoya falan ceksin. Benim aklima sonradan geldi...

iyi akşamlar gzl hamişler. Bazen kurup kurup sıkıntı yapıyoruz kendimize.boşuna stres oluyoruz. Brz rahatlamak için size okuduğum kitabı tavsiye edeceğim. Hamile bayanın uzman doktora soruları - yaşadıkları anlaşılır ve komik bir şekilde anlatılmış. Fasulyenin günlüğü. Kendinize bebişlere iyi bakın...

Canım daha kanama oluyomusun benım kanamam kesıldı Allah'a şükür daha yok ama leke devam edıyo bende ıkı hafta sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıyıcek
Yok canım benim lekelenmem de kesildi ama ultrasonla baktığında kanama alanı hala görünüyor, dikkatli olmak gerek dedi. Tamamen geçseydi bir Allah'ın izniyle.

Kızlar sürekli evde olmak çok sıkıcı. Iş de yapamıyorum Bir de hep yüzüstü uyumaya alışıktım. Şimdi rahatsız oluyirum ama başka türlü de uyayamıyorum. Hamilelik depresyonuna girdim sanırım

depresif hal bende de var napcam bilmiyorum,hep durgun,moral bozukluğu yaşıyor gibiyim

is yapmamak gerçekten çok sıkıcı..herşey gözüme gözüme batıyor eşim bugün evde o temizlik yapıyor ben karismamak için hiç bakmıyorum ne yapıyor diye insan boş duydukca dahada çok kuruyor...havada soğuk bide hâlâ iyilesemedim midem ağrıyor bulanıyor gibi şikayetçi olmakda istemiyorum ama ruh halim bozuk

depresif hal bende de var napcam bilmiyorum,hep durgun,moral bozukluğu yaşıyor gibiyim
Aynen canım. O kadar çok istedik hamile kalmayı. Dua ettik. Hamileyiz ama tam anlamıyla kaygısız olmadığımızdan sürekli bir sorun mu olacak diye telaslandığımızdan sanırım bir türlü rahat edemiyoruz. Inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımızda rahat edeceğiz. Allah'ım hepimize güç versin.

Benim de arkadasım geldi temizledi biraz. Esim haftasonu bile çalısıyor bu aralar yetişemiyor. Sürekli evde hiçbir şey yapmadan oturmak çok sıkıyor. Ufak tefek yapıyorum iş ama tabi ağır işler yapmamaya çalışıyorum. Bahar da geliyor ev iyice bunaltmaya başlayacak bizi. Yine de şükürler olsun.

Aynen canim yengemler teyzemler felan şimdi senin en mutlu olman gereken zaman niye moralin yokki diyolar bende bilmiyorum başından beri hep bi stresdeydik belkide ondan...kafamiza nasıl islemisse artık hep bi olumsuzluk olacak gibi beklemedeyiz yani en azından ben öyleyim hamileligimin tadını cikaramiyorum bebeğe bişey alacak oluyorum aklıma alma alma yedi ay olana kadar diyenler geliyor vazgeciyorum

bizim hafta sonumuz hic olmadığı için...bir aydır eşim hergün isteydi sabah gidip gece onda veya onikide geliyor dün rapor aldi dışı apse yapmış o yüzden bugün evde..sürekli yalnız olmakda beni çok bunaltiyor zaten..üç ayı doldursaydik hayırlısıyla birazda olsa rahatlariz inşallah

Ben bir de raporluyum. Sürekli evde olmak da sıkıyor. Çalışmak da yoruyordu gerçi. Ne bileyim işte bir garip hallerdeyim. Inşallah güzel şeyler olsun hep. Bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza. Sağlıkla büyütelim. Bir de benim sorunum hala inanamıyorum sanırım anne olacağıma.

kızlar canınızı hiç sıkmayın ben gebelik testi yapılmadan önce karaciğer değerlerim yükseldiği için 2 gün yoğun bakımda ( hemde kadın doğum) 5 gün de normal odada kaldım inanın yoğun bakımdan servise çıkmak bile nefes aldırdı bana sonra tam safra kesesi ameliyatı olacaktım ki test pozitif çıktı.ben çıktığımdan beri her akşam yatağıma yatarken yoğun bakımdaki kadınları düşünüyorum evinizda sağlıkla istirahat ettiğinize sakın sıkılmayın bahar gelicek bizim en güzel aylarımıza denk gelecek hafif karnımızla yürüyüşler yapıcaz bunları düşünün canlar...

Çok geçmiş olsun canım. Cok haklısın bende kanamam olunca bir gece kaldım. Aslında dediğin gibi gerçekten zor canım. Çok çok haklısın. Şu bulantılar yüzünden ben biraz da böyleyim. Içim hasta gibi sürekli. Ne yesem kusmadam da sürekli bulantı yaşıyorum. Ama yine de hergünümüze çok şükür. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu güzellikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…