2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Va
Canım en son 11di. Bir daha bakmadılar. Israrla bakılsın dedim. Atıyor vücuttan dedi dr. Başka dra geçtik. Bakalım hala vücutta da var gibi dedi :KK43: Tabi çok üzüldüm. Dün de kanda bir sürü seye bakılacak dedi. Bilrubin unutulmuş. Yarın tekrat kan verin demiş hemşire ya. Var mı böyle bir şey. Sinirlerim bozuldu. Yarın gidince söyleyeceğim ama. Dangalak muayene ücreti de çıkmaz diyormuş eşime. Benim derdim o sanki ya. Çocuğumun canının yanmaması. Halidecim senin bebişde de esmerlik var mi teninde? Sarılıktan olurmuş biraz da esmerlik.
yumuklagli yumuklagli söyleyeyim bari. Inşallah daha az acır canı kuzumun.
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim benim. Ben de hiiic dayanamiyorum. Rabbim yavrularimiza dirlik versin saglik versin. Benim kuzumda da Var canim esmerlik. Tamamen geçmesini bekliyorum. 8den sonra baktirmadim sariliga.
23kasimda aile hekimine sorarim ben de. Canim bir de benim aile hekimi dedi ki beyaz florasan lambalar var ya onun altina yatirabilirsin minigi. Vucuttan atmasina yardimci olurmus.

Va

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim benim. Ben de hiiic dayanamiyorum. Rabbim yavrularimiza dirlik versin saglik versin. Benim kuzumda da Var canim esmerlik. Tamamen geçmesini bekliyorum. 8den sonra baktirmadim sariliga.
23kasimda aile hekimine sorarim ben de. Canim bir de benim aile hekimi dedi ki beyaz florasan lambalar var ya onun altina yatirabilirsin minigi. Vucuttan atmasina yardimci olurmus.
Anladım canım çok sağol. Bi atsalardı yavrular. Kıyamıyorum hiç. Allah onlara dert vermesin hiç.

Kızlar selam.bebekleri gündüz çok uyutmayin yazmışsınız da bişey sormam benim kızım uyulmadigi zamanlarda meme istiyo memed tutunca da su tum birikmiyo ne yapayım sizce.uyuyunca su tum birikiyo hiç olmazsa uyandığında doyabiliyo.sizin her sefer emzirmede süt yetiyo mu

Kızlar selam.bebekleri gündüz çok uyutmayin yazmışsınız da bişey sormam benim kızım uyulmadigi zamanlarda meme istiyo memed tutunca da su tum birikmiyo ne yapayım sizce.uyuyunca su tum birikiyo hiç olmazsa uyandığında doyabiliyo.sizin her sefer emzirmede süt yetiyo mu

Ben gündüz 3-4 defa gözleri açıkken konuşup oylamaya çalışıyorum en azından 15 er dk..altını açarken zaten uyanık oluyor..bir de akşam 7 gibi günasiri banyo yaptırıyorum..sütüm eğer 1 saat kadar emerse rahat yetiyor..ama geçen akşam yaklaşık 3 saat emzirdim resmen emme krizine girdi o zaman göğüste süt falan kalmadı tabi biraz mama verdim..sen ne kadar süre tutuyorsun memede?

Bende gün aşırı banyo yaptırıyorum m emede saat olarak tutmuyorum duyunca memeyi ittirip uyuyakaliyo altı açıkken bi de gündüz iki uyku arası biraz uyanık tutuyorum çok durmuyo ya edecek ya uyuyacak öyle istiyo

Son düzenleme:
Ben gündüz 3-4 defa gözleri açıkken konuşup oylamaya çalışıyorum en azından 15 er dk..altını açarken zaten uyanık oluyor..bir de akşam 7 gibi günasiri banyo yaptırıyorum..sütüm eğer 1 saat kadar emerse rahat yetiyor..ama geçen akşam yaklaşık 3 saat emzirdim resmen emme krizine girdi o zaman göğüste süt falan kalmadı tabi biraz mama verdim..sen ne kadar süre tutuyorsun memede?
Seni 1 saat uyanık halde mi emiyo m emede mi uyuyo ben doyduysa m emede tutmuyorum gazını çıkarıp yaitiriyorum 3 saat süt geliyo mu memeden

Seni 1 saat uyanık halde mi emiyo m emede mi uyuyo ben doyduysa m emede tutmuyorum gazını çıkarıp yaitiriyorum 3 saat süt geliyo mu memeden

Hep memede uyuyor bizimki de..20 dk falan emiyor altını acıyorum uyanıyor sonra tekrar emziriyorum yine 15-20 dk sonra memede uyuyor..gazını cikarmak için omzuma alırsam uyanıyor, tekrar uyutmaya calisiyorum..uyursa gazi çıksa da çıkmasa da yerine yatirinca çoğu zaman uyanıp tekrar emmek istiyor..bazen bu şekilde akşam 7 den gece 11 e kadar sürüyor ben kendimi sürekli emzirirken buluyorum :( aç olmasa da rahatlamak için emmek istiyor kakasını falan emerken yapiyor çoğu zaman..Gaz için ilaç vermeye başladım bugün bakalım nasıl etkisi olacak..geçen gün bir memeyi bitirdik diğerine geçtik 3 saat emdi yaklaşık sonra sütüm gelmemeye başladı. .

Hep memede uyuyor bizimki de..20 dk falan emiyor altını acıyorum uyanıyor sonra tekrar emziriyorum yine 15-20 dk sonra memede uyuyor..gazını cikarmak için omzuma alırsam uyanıyor, tekrar uyutmaya calisiyorum..uyursa gazi çıksa da çıkmasa da yerine yatirinca çoğu zaman uyanıp tekrar emmek istiyor..bazen bu şekilde akşam 7 den gece 11 e kadar sürüyor ben kendimi sürekli emzirirken buluyorum :KK43: aç olmasa da rahatlamak için emmek istiyor kakasını falan emerken yapiyor çoğu zaman..Gaz için ilaç vermeye başladım bugün bakalım nasıl etkisi olacak..geçen gün bir memeyi bitirdik diğerine geçtik 3 saat emdi yaklaşık sonra sütüm gelmemeye başladı. .
Bende aynı sorunları yaşıyorum dr. Yarım saat emzir dedi denemek için bir saat tuttum beş saat tutsam memede kalıcak benimki memede uyumuyor dinlenip devam ediyor.bende nasıl yapıcam şaşırdım. Gaz ilacı ne veriyorsun . Biz biogaia sab simplex ve nurse harvey kullanıyoruz ama hiç biri tam çözüm olmadı...

Bende aynı sorunları yaşıyorum dr. Yarım saat emzir dedi denemek için bir saat tuttum beş saat tutsam memede kalıcak benimki memede uyumuyor dinlenip devam ediyor.bende nasıl yapıcam şaşırdım. Gaz ilacı ne veriyorsun . Biz biogaia sab simplex ve nurse harvey kullanıyoruz ama hiç biri tam çözüm olmadı...

Ay napicaz bilmiyorum valla heralde dedikleri gibi 3-4 ay böyle geçecek ya da 40 gün mucizesi denen şey olacak..Gaz için bugün doktor bize de sabah simplex verdi hemen kullanmaya başladım günde 4 kez 7ser damla kullanıcaz..5-6 gün kullanın yine konuşalım dedi doktorumuz..buz bide silikon meme ucu ile.emiyoruz o da ekstra gaz yapıyor. .

Canım aslında uyuyabilir. Daha onlar gece gündüz uykusu ayırt edemezler. Çok uyuamalrı lazım. 2 aylık bebek 16 saat uyumalıymış mesela. Ama şöyle yapıyorum ben uyandığında artık. Tek memeyi emiyor. Diğerini vermeden biraz oyalıyorum. Konusuyorum. Eliyle ayağıyla oynuyorumm seviyorum. Sonra diğer memeyi veriyorum. Gazinı çıkarıyorum uyuyor tekrar. yumuklagli yumuklagli eğer doyduğundan eminsen canım bakma sen ona salla kucağında biraz. Yarım kundak yap. Uyur. Bence mama vermeyin kızlar. Bazen doymadığından yapmıyorlar çünkü. Benim kizım da aksam 712 arası aynı memeye yapışık. Dr kilo alımı iyi dedikten sonra vermeyin asla mamayı. Ne kadar emerse o kadar süt olur. Ben mama vermedim hiç.

Kızlar 1 saat 3 saat memede tutmanın dışında bi çözüm bulun dr bebek memedeki sütün yüzde 80ini ilk 5dkda boşaltır dedi sonraki 10dk sütün doyurucu olan yağlı kısmını emse doyarmış benimki doyuyo ama gündüzleri uykuya derin dalamıyo ama illaki yatırıyorum gazını çıkarıp

Ay napicaz bilmiyorum valla heralde dedikleri gibi 3-4 ay böyle geçecek ya da 40 gün mucizesi denen şey olacak..Gaz için bugün doktor bize de sabah simplex verdi hemen kullanmaya başladım günde 4 kez 7ser damla kullanıcaz..5-6 gün kullanın yine konuşalım dedi doktorumuz..buz bide silikon meme ucu ile.emiyoruz o da ekstra gaz yapıyor. .
Benimkide silikonla emiyordu benım göğüs ucum yoktu ama şimdi çok şükür silikonsuz alıyor. Bunuda sağarak yaptım sürekli sağdım sütü zaten kızım boşaltamıyordu mastit oldum ilk başlarda . Sende dene canım zamanla alıcaktır. Bizimde sütümüz yetmiyor artık artırmak için ne yiceğimi içiceğimi şaşırdım...biz 43 günlüğüz ama bir fark yok malesef gazımız çok. Dr 4 aydan sonra azalır dedi:(

Canım aslında uyuyabilir. Daha onlar gece gündüz uykusu ayırt edemezler. Çok uyuamalrı lazım. 2 aylık bebek 16 saat uyumalıymış mesela. Ama şöyle yapıyorum ben uyandığında artık. Tek memeyi emiyor. Diğerini vermeden biraz oyalıyorum. Konusuyorum. Eliyle ayağıyla oynuyorumm seviyorum. Sonra diğer memeyi veriyorum. Gazinı çıkarıyorum uyuyor tekrar. yumuklagli yumuklagli eğer doyduğundan eminsen canım bakma sen ona salla kucağında biraz. Yarım kundak yap. Uyur. Bence mama vermeyin kızlar. Bazen doymadığından yapmıyorlar çünkü. Benim kizım da aksam 712 arası aynı memeye yapışık. Dr kilo alımı iyi dedikten sonra vermeyin asla mamayı. Ne kadar emerse o kadar süt olur. Ben mama vermedim hiç.
Yok zaten en fazla 40 dk tutuyorum hatta dr 30 dakika dedi alıyorum sonra zaten memeleri boşaltmasından anlıyorum.emzik verdim onuda almadı beğenmedi başka alıcam şimdi beğenene kadar denicem...mamayı süt yetmediğinden veriyorum mecburen dr da 1 yada 2 verelim dedi çünkü birde kaka problemimiz var verdiğim mama kakasını yapmasını sağlıyor. Tam 7 gün yapamadı kızım mamayı verdim ertesi gün yaptı. Fitil kullanmak istemiyorum alışkanlık yapmasın diye....

halide25 halide25 canım degeri 8e düşmüş kızımın. Sorun yok dedi dr. Bir aya vucuttan ve yüzden de atarmış. O kadar mutluyum ki :) Dünden beri yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Diger degerlerin de hepsi normal çıktı şükürler olsun.

halide25 halide25 canım degeri 8e düşmüş kızımın. Sorun yok dedi dr. Bir aya vucuttan ve yüzden de atarmış. O kadar mutluyum ki :) Dünden beri yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Diger degerlerin de hepsi normal çıktı şükürler olsun.
Masallah masallah :) kiz ben sana dedim ya duser gecer. Emdikce atacak hiic sikinti etme. Ayni surecleri yasiyoruz :)) Mevlam sevinclerinizi arttirsin kuzu :))

Canim sütün birikmesi diye bisey yok ki. Ineklerde sut birikince cogalir da bizim sutun artmasi icin bol bol emzirmek gerekli. İlk baslarda memede durmak istiyorlar da zamanla gececek emin ol buna. Ben bi yerde okumistum. Diyordu ki efer 1 saat icinde ikinci kez emzirecekseniz ayni memeden devam edin. Cunku yagli faydali kismi memede kaliyormis. Onu alsin diye.

Kiz 3 saat meme nasil emiyor bebis. Sok oldum. Hadi o emiyo sen nasi duruyosun. Meme ucun acimiyo mu cisin gelmiyo mu kiz :)

Kiz 3 saat meme nasil emiyor bebis. Sok oldum. Hadi o emiyo sen nasi duruyosun. Meme ucun acimiyo mu cisin gelmiyo mu kiz :)

:)) sorma meme ucundan biri mefta oldu zaten iyice..silikonla emiyor ya diğerini o koruyor heralde..ben nasıl durayım habire ağlıyorum o emerken:) ama kızlar yumuklagli yumuklagli o ilaç çok işe yaradı resmen rahatladi çocuk şimdi mışıl mışıl uyuyor inşallah bu gece güzel geçer;) sab simpleks damla ilacın adi

:)) sorma meme ucundan biri mefta oldu zaten iyice..silikonla emiyor ya diğerini o koruyor heralde..ben nasıl durayım habire ağlıyorum o emerken:) ama kızlar yumuklagli yumuklagli o ilaç çok işe yaradı resmen rahatladi çocuk şimdi mışıl mışıl uyuyor inşallah bu gece güzel geçer:KK66: sab simpleks damla ilacın adi
Bizde onu kullanıyoruz cnm günde 4 defa 7 damla . Meme ucun için fito krem var banada dr vermişti meme ucum yara olduğunda birde göğüs kalkanı var canım ben onunla atlattım. Meme ucu hiçbiryere değmediği için çabuk iyileşiyor ve içinde süt birikiyor ziyan olmuyor kesinlikle tavsiye ederim benimki aventin...

Back
X