- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.401
Va
23kasimda aile hekimine sorarim ben de. Canim bir de benim aile hekimi dedi ki beyaz florasan lambalar var ya onun altina yatirabilirsin minigi. Vucuttan atmasina yardimci olurmus.
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim benim. Ben de hiiic dayanamiyorum. Rabbim yavrularimiza dirlik versin saglik versin. Benim kuzumda da Var canim esmerlik. Tamamen geçmesini bekliyorum. 8den sonra baktirmadim sariliga.Canım en son 11di. Bir daha bakmadılar. Israrla bakılsın dedim. Atıyor vücuttan dedi dr. Başka dra geçtik. Bakalım hala vücutta da var gibi dediTabi çok üzüldüm. Dün de kanda bir sürü seye bakılacak dedi. Bilrubin unutulmuş. Yarın tekrat kan verin demiş hemşire ya. Var mı böyle bir şey. Sinirlerim bozuldu. Yarın gidince söyleyeceğim ama. Dangalak muayene ücreti de çıkmaz diyormuş eşime. Benim derdim o sanki ya. Çocuğumun canının yanmaması. Halidecim senin bebişde de esmerlik var mi teninde? Sarılıktan olurmuş biraz da esmerlik.
yumuklagli söyleyeyim bari. Inşallah daha az acır canı kuzumun.
23kasimda aile hekimine sorarim ben de. Canim bir de benim aile hekimi dedi ki beyaz florasan lambalar var ya onun altina yatirabilirsin minigi. Vucuttan atmasina yardimci olurmus.