koca kafaHadi yaaa ayy ne güzel dedin bunlari sen çok sevindim sabah sabah kendime geldim koca kafam anasının kuzusu
çok güzel site cnm tşkr :) ama beğendiğim ürünler tükenmiş yaKızlar belki almamis olanlar düşünür veya siteden başka şeyler ilginizi çeker diye ekliyorum. Ben hala bebek arabasında kararsız kaldım.
http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
MinikPiranha senin aldığını çok beğendim güle güle kullan
Görür girmez paylaştım bende bakmadim ama anladığım kadarıyla her ay güncelleniyor indirimler. İnşallah tekrar gelir istediklerinç
çok güzel site cnm tşkr :) ama beğendiğim ürünler tükenmiş ya
Canim oncelikle balkonunu cok begendim. Tam keyif yapmalik. Ayrica arada sancilar olacakmis yalanci dogum sancisiymis. Yorulmamaya calis. Balkonunda bizim icin uzanarak cay ic:)Kızlar ya karnımda garip bi Sancı var tam olarak bi yerim ağrıyo gibi değilde kasıklardan yukarı tüm karnım sancıyo hiç böyle hissetmemiştim bi problem olabilir mi ki ? Erken dogum yaşayanları görünce biraz endişeliyim aslında nasıl hissetmişlerdi acaba :s
Sorma canim gunaydin herkese. Bende bir zorlaniyorum donerken anlatamam tir ceviriyorum sanki. Uyuyamiyorum zaten devamli tuvalet ihtiyacima kalkiyorum uyuyamadigim icin nasil olcak bilmiyorumGünaydın Kızlar,dün gece resmen hiç uyumadım, nasıl bir gaz sancısı çektim anlatamam,sağa dönüyorum olmuyor. Sola dönüyorum olmuyor. O kadar ağır geldi ki karnım,hareket etmek çok zor çok.
İyiyiz cNim sen nasilsin? Valla bende o kadar useniyorum ki anlatamam camlar silincek daha perdeler halilar mutfak filan cok is var cok gercekten kimsesiz gibi yanliz olmak cok zorGunaydin kizlar nasilsiniz? Ben bu aralar o kadar yogunum ki gun boyu ayaktatim. Su ramazan bi gelse de dinlensem. Evimi bile supurup silemiyorum. Bi tembel oldum ki sormayin. Dogumdan once yaz temizligi yapmak istiyorum ama normalde bile temizlikci bulamiyorum ramazanda nasil bulacagim bilmiyorum. Valla yalniz olmak ne zor.
Canim cok sevindim hayirli haberlerine bizde oglumla gidicez bugun ogleden sonra bakali gerci test sonucu gostericez ama ultrasonada bakar heralde devlete gittigim icin ben ordan bir cacik olmuyor ayda bir ozele gidiyoruz babasiyla oglumuzu gormeye o yuzdenKizlaaar biz geldik zeynebimle kontrolden cok sukur iyi haberler verebiliorum size suyumuz hala az olsa da artmaya devam ediyo az az en azindan azalmio sukurler olsun . 1100 gr 36 cm olmusuz bi hafta gerideyiz ama bastan beri 5 gun geride oldugumuzu dusunursek sadece 2 gun gerideyiz ama olsun en azindan cok da saymiyoruz yerimizde doktor onemli gormedi o kadar geriligi bizde durumlar boyle arkadaslar insallah hep beraber guzel haberler vermeye devam ederiz ve zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi :)
Sagol cnm bnm hadi bakim Insallah sizden de guzel haberler bekliyoruz :)Canim cok sevindim hayirli haberlerine bizde oglumla gidicez bugun ogleden sonra bakali gerci test sonucu gostericez ama ultrasonada bakar heralde devlete gittigim icin ben ordan bir cacik olmuyor ayda bir ozele gidiyoruz babasiyla oglumuzu gormeye o yuzden
Günaydın Kızlar,dün gece resmen hiç uyumadım, nasıl bir gaz sancısı çektim anlatamam,sağa dönüyorum olmuyor. Sola dönüyorum olmuyor. O kadar ağır geldi ki karnım,hareket etmek çok zor çok.
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben bu aralar o kadar yogunum ki gun boyu ayaktatim. Su ramazan bi gelse de dinlensem. Evimi bile supurup silemiyorum. Bi tembel oldum ki sormayin. Dogumdan once yaz temizligi yapmak istiyorum ama normalde bile temizlikci bulamiyorum ramazanda nasil bulacagim bilmiyorum. Valla yalniz olmak ne zor.
Kizlaaar biz geldik zeynebimle kontrolden cok sukur iyi haberler verebiliorum size suyumuz hala az olsa da artmaya devam ediyo az az en azindan azalmio sukurler olsun . 1100 gr 36 cm olmusuz bi hafta gerideyiz ama bastan beri 5 gun geride oldugumuzu dusunursek sadece 2 gun gerideyiz ama olsun en azindan cok da saymiyoruz yerimizde doktor onemli gormedi o kadar geriligi bizde durumlar boyle arkadaslar insallah hep beraber guzel haberler vermeye devam ederiz ve zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi :)
Kızlar bu gün Eminönü ne gittim Bebek şekeri kapı süsü birde hastanede oda süsleme için bir şeyler aldım benim alış veriş bitti gibi beşik ve süt pompası alacağım yalnız süt pompası manuel mi alsam yoksa elektrikli mi karar veremedim acaba manuel işmi görür mü
aynı işler ben de var. ben en iyisi bacımı çağırayım ramazan d atek o geir:)İyiyiz cNim sen nasilsin? Valla bende o kadar useniyorum ki anlatamam camlar silincek daha perdeler halilar mutfak filan cok is var cok gercekten kimsesiz gibi yanliz olmak cok zor
Bende öyle 6 defa wv için kalktım gece,birde dön olmuyor. yat olmuyor. çok huzursuz bir gece oldu. Gün geçtikçe daha da şiddetleniyor.Sorma canim gunaydin herkese. Bende bir zorlaniyorum donerken anlatamam tir ceviriyorum sanki. Uyuyamiyorum zaten devamli tuvalet ihtiyacima kalkiyorum uyuyamadigim icin nasil olcak bilmiyorum
Kizlaaar biz geldik zeynebimle kontrolden cok sukur iyi haberler verebiliorum size suyumuz hala az olsa da artmaya devam ediyo az az en azindan azalmio sukurler olsun . 1100 gr 36 cm olmusuz bi hafta gerideyiz ama bastan beri 5 gun geride oldugumuzu dusunursek sadece 2 gun gerideyiz ama olsun en azindan cok da saymiyoruz yerimizde doktor onemli gormedi o kadar geriligi bizde durumlar boyle arkadaslar insallah hep beraber guzel haberler vermeye devam ederiz ve zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi :)
Ayıptır söylemesi dün gece kirazı fazla kaçırmışım. Şimdi internetten bakınca gördüm. Hem idrar söktürürmüş hemde gaz ve şişkinlik yaparmış. Aklınızda olsun. Benim gibi bir oturuşta yarım kilo yemeyin,zaten ne sevsem yesem hep bir problem çıkarıyor başıma.Gunaydn canm, ay ne yedn de onkadar gaz oldu acaba kii???Bugn zor gecer sana ama ayaklarini falan sicak tut en azndan cidden etkisi oluyor
Ayy canım maşallah sana ne güzel elinden geliyor da yapmışsın.. Ben hiç becerememama çok şükür oğluşumun marifetli teyzeleri ve kayınvalidem imdadıma yetişiyor =)
Ben de ara ara rüyamda görüyorum oğluşumu emzirmeye çalışıyorum =) =) hayır olsun (^-^)
Canım benimde çatı ağrımın haricinde oturunca ve yatıp kalkınca özellikle ilk kalktığımda bir kaç adım atamıyorum topallıyorum doktoruum b12 eksikliği dedi be ilaca başladık sende de olabilrmi acabaYa ben bu çatı ağrısını ilk zamanlarda yasamistim. Şimdi daha kötü durumdayım. Kalça kemigim o kadar çok ağrıyor ki yuruyemiyorum, oturup kalkamiyorum. Normal bişi mi onu da bilemedim.
ben medela almaya karar vermiştim sonra avent natural aldım :). Emzik te suavinex aldım çok güzel geldi gözüme ispanyol markası. İnşallah çok fazla ihtiyacımız olmaz biberona.Hangısını alcak yaa dr browns mu, chicco mu, avent mi mandela mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?