2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın Kızlar,dün gece resmen hiç uyumadım, nasıl bir gaz sancısı çektim anlatamam,sağa dönüyorum olmuyor. Sola dönüyorum olmuyor. O kadar ağır geldi ki karnım,hareket etmek çok zor çok.

Canim oncelikle balkonunu cok begendim. Tam keyif yapmalik. Ayrica arada sancilar olacakmis yalanci dogum sancisiymis. Yorulmamaya calis. Balkonunda bizim icin uzanarak cay ic:)

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben bu aralar o kadar yogunum ki gun boyu ayaktatim. Su ramazan bi gelse de dinlensem. Evimi bile supurup silemiyorum. Bi tembel oldum ki sormayin. Dogumdan once yaz temizligi yapmak istiyorum ama normalde bile temizlikci bulamiyorum ramazanda nasil bulacagim bilmiyorum. Valla yalniz olmak ne zor.

Günaydın Kızlar,dün gece resmen hiç uyumadım, nasıl bir gaz sancısı çektim anlatamam,sağa dönüyorum olmuyor. Sola dönüyorum olmuyor. O kadar ağır geldi ki karnım,hareket etmek çok zor çok.
Sorma canim gunaydin herkese. Bende bir zorlaniyorum donerken anlatamam tir ceviriyorum sanki. Uyuyamiyorum zaten devamli tuvalet ihtiyacima kalkiyorum uyuyamadigim icin nasil olcak bilmiyorum

İyiyiz cNim sen nasilsin? Valla bende o kadar useniyorum ki anlatamam camlar silincek daha perdeler halilar mutfak filan cok is var cok gercekten kimsesiz gibi yanliz olmak cok zor

Kizlaaar biz geldik zeynebimle kontrolden cok sukur iyi haberler verebiliorum size suyumuz hala az olsa da artmaya devam ediyo az az en azindan azalmio sukurler olsun . 1100 gr 36 cm olmusuz bi hafta gerideyiz ama bastan beri 5 gun geride oldugumuzu dusunursek sadece 2 gun gerideyiz ama olsun en azindan cok da saymiyoruz yerimizde doktor onemli gormedi o kadar geriligi bizde durumlar boyle arkadaslar insallah hep beraber guzel haberler vermeye devam ederiz ve zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi :)

Canim cok sevindim hayirli haberlerine bizde oglumla gidicez bugun ogleden sonra bakali gerci test sonucu gostericez ama ultrasonada bakar heralde devlete gittigim icin ben ordan bir cacik olmuyor ayda bir ozele gidiyoruz babasiyla oglumuzu gormeye o yuzden

Sagol cnm bnm hadi bakim Insallah sizden de guzel haberler bekliyoruz :)

Gunaydn canm, ay ne yedn de onkadar gaz oldu acaba kii??? Bugn zor gecer sana ama ayaklarini falan sicak tut en azndan cidden etkisi oluyor

Gunaydin, kiz hem tuk gun ayaktaym diyosn hem tembelim diyosn evi temizlemedn diye tembel minoldn simdiii yorma kendini canm yavas yavas hallolur hepsiii...

Ohhh canm ne guzel haberlerle geldin sen boyleee cok sevindm canm, o kadar geri olmanin bence de hic sakincasi yok ki hem iyiye gidiyo her sey cok sukur zaten olsa dr un soylerdi ben ne konusuyosammm

Canm bi arkadasm hemen ise basladigi icn cok kullandi gogus pompasini, manuelle cok zorlandigimdan elektrikli de aldi.. Ben aslnda soyle dusunuyorm ilk alti ay yaninda durcaksak hep sanki elektrikliye cok ihtiyacimiz olmayabilir ama ben de aldm ilk lazm olur diye... Ama ise baslayip mesela isyerinde sagma gibi ihtiyac olsa bu sefer de elektrikliyi tasimak da sorun manuel de gerekecek gibi mesela ben 30 tl ye wee baby nin manuel pompasini buldm o da yedek alinabilir lazm olursa.. Ama kesinlikle elektrikli cok rahat ve kolay ondan eminimm biraz kariaik yazdm amaa...

Sorma canim gunaydin herkese. Bende bir zorlaniyorum donerken anlatamam tir ceviriyorum sanki. Uyuyamiyorum zaten devamli tuvalet ihtiyacima kalkiyorum uyuyamadigim icin nasil olcak bilmiyorum
Bende öyle 6 defa wv için kalktım gece,birde dön olmuyor. yat olmuyor. çok huzursuz bir gece oldu. Gün geçtikçe daha da şiddetleniyor.

Maşallah cnm güzel haberlerine çok sevindim,hiç sıkıntı yapma,benimde en başından itibaren 5 gün geride çıkıyordu,hala da aynı. Bazen fark 3 güne iniyor. Sonra yine 1 hafta,bizim vucut bu şekilde geliştiriyor demekki olsun.

Gunaydn canm, ay ne yedn de onkadar gaz oldu acaba kii??? Bugn zor gecer sana ama ayaklarini falan sicak tut en azndan cidden etkisi oluyor
Ayıptır söylemesi dün gece kirazı fazla kaçırmışım. Şimdi internetten bakınca gördüm. Hem idrar söktürürmüş hemde gaz ve şişkinlik yaparmış. Aklınızda olsun. Benim gibi bir oturuşta yarım kilo yemeyin,zaten ne sevsem yesem hep bir problem çıkarıyor başıma.

hayır olsun inşallah canım.. emzirmek iyi diyorlar :)

Kızlar selam!

Ne zamandır yazamadım yine, çılgınlar gibi çalıştırdılar beni arada girip okumaya çalışıyodum kaçırdıklarım olmuş olabilir.

Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de idare ediyoruz minikle, cuma günü kontrol var inşallah her şey yolunda çıkar, çok merak ediyorum gelişimi nasıl diye.

Annemler yazlığa gittiğinden beri doğru düzgün hiç akşam yemeği yemedim galiba, onlar burdayken en azından haftadaiki kere kursağımdan ev yemeği giriyodu. işten öyle geç çıkıyoruz ki yemek falan hak getire, hep bulduğumu yedim, öğlenleri zaten berbat yemekhane yemeği, bi sabahları yediğim yumurta var o kadar, inşallah bebiş faydalanabilmiştir bunlardan

İzin için bu haftayı saymazsak son iki hafta kaldı, sağlıkla işten ayrılacağım günleri iple çekiyorum hala bir sürü eksik eşya var alınacak, en azından yatağını dolabını ve küvetini aldık, bi iki tane de bodysi var şimdilik idare eder bence

kendime daha gecelik falan almadım, kendim için de ayrıca alışverişe gitmem gerek, ayh çok iş var hiç zaman yok

trendyolda bu aralar güzel indirimler oluyo bebişler için, haber vereyim dedim denk getirebilirsem ben de bir kaç parça alayım diyorum.

hepinizi öptüm kısçeler!

Ya ben bu çatı ağrısını ilk zamanlarda yasamistim. Şimdi daha kötü durumdayım. Kalça kemigim o kadar çok ağrıyor ki yuruyemiyorum, oturup kalkamiyorum. Normal bişi mi onu da bilemedim.
Canım benimde çatı ağrımın haricinde oturunca ve yatıp kalkınca özellikle ilk kalktığımda bir kaç adım atamıyorum topallıyorum doktoruum b12 eksikliği dedi be ilaca başladık sende de olabilrmi acaba

Hangısını alcak yaa dr browns mu, chicco mu, avent mi mandela mı
ben medela almaya karar vermiştim sonra avent natural aldım :). Emzik te suavinex aldım çok güzel geldi gözüme ispanyol markası. İnşallah çok fazla ihtiyacımız olmaz biberona.

Günaydın hanimlar bizimde yarın kontrolümüz vaar
Bende temizlik için birini bulamayanlardanim. Bulamadığım gibi dursam neyse durmuyorum da kendimi yoruyorum sonra üzülüyorum. Eşimde busefer bana kızıyor ne gerek vardı hele ev yine aynı gibi cümleler kurunca eyvaaah o zaman başlıyorum bağırmaya. Babası ne gerek var der oğlu evi supurmeliyiz vs titizlenir bakalım bu küçük adam nasıl olacak 3 erkekle yalnız kaldım diyorum
İstanbulda herkes mi tok yemiş yaa. 2 3 yere giden doluyum diyor. É herkesi kabul edemem eve tanıdık vasıtasıyla olmasını istiyorum. Durumlar fena yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…