Canım hiç fotoğraf çekmedim kurduk baktık sonra söküp kutusuna koyduk tekrarCnm bnm güle güle kullanın ben de beğendim sen söylediğinde baktım ama ürün tükenmiş mavisi kalmış sadece tekrar gelir mi acaba resimleri ekleyebilirsen yakından incelemiş oluruz
Hangi markadan ne kadara almıştım cnm
Ay maşallah kocaman olmuş :)Merhaba kizceler biz geldik :')
1329 gr 37 cm olmusuz veeeee basi asagidaymis :)
doktorum bundan sonra degiseceginiz zannetmiyorjm dedi
Canım ben bebeği yanlamasına duruyor sanıyordum :)) ilk olduğundan tecrübesizim tabi doktor başı aşağıda deyince çok sevindim :)) bacakları da kasıklarımdaydı o ara top gibi kıvrılmıştı minnoşum :))Büyüyüyecek sağlıkla gelecek inşallah kuzumuz:)
Bende bugün aynı şeyi hissettim ve sanırım başı aşağıya dönmüş dedim:) ellerini aşağıda ayaklarınıda dediğin gibi üst göbeğimin yan tarafında hissettim sanırım aynı hisleri yaşamışız:)
Canım benim sadece çok yürüdüğüm zaman belim ağrıyor çat ağrısını da sadece bir kere yaşadım ama sevebini bilmiyorum.
Çat ağrısı bebişin döndüğüne işaretmiş baskı yaptığı için ağrırmış ben o yüzden dönmedi sanıyordum hatta benim bebişi
Cnm valla ayni sikayetler bende de var hele sirt agrisi beni bitiriyo yaaa sanki sirtimdaki kemikler batiyo her yerime sistim iyice karnim gerilio her hareketimde cogu hamile yasio boyle seyleri normaldir cnm kuzular icin dayanicaz yeterki sag salim kucagimiza alalim cnm :)
Çatı ağrısı denilen şey rahim ağrısımi sanki böle içten kemikler agriyomus gibi oluyor oysa bndede var her an agriyo
Dün akşam ilk defa yaşadım bunu yere oturmuştum ayağa bile zor kalktım ..hatta eşim kolay kolay sormaz ne oldu diye o bile koşup geldi o yardım etti koltuğa koydu özel bölgemde ve bel kısmımda kaburgalarım ağrıdı resmen tek sebebi malesef yorgunluk Can'ım o gn bir kaç saatte olsa iyi bir dinlenme olması lazım senin için
Ya ben bu çatı ağrısını ilk zamanlarda yasamistim. Şimdi daha kötü durumdayım. Kalça kemigim o kadar çok ağrıyor ki yuruyemiyorum, oturup kalkamiyorum. Normal bişi mi onu da bilemedim.
Biz bu hafta sonu aldık canım yatak odası içinKızlar bebeklerinize beşik aldınız mı ben yatak odasına sepet beşik almayı düşnüyorum siz ne dersiniz
Travel Sistem mi pekiWellgro voyage aldım canım anne ltfen sitesinden indirim koduyla beraber 450 tl ye geldi :)
Oek duyulmuş bir marka değil. Ya nasip dedik aldık ama içimize sindi şükür :)
Çok üzüldüm canım...Allah sabır versinGunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
Kizlar ya bu cati agrisi kacinci haftadz oluyor ki? Ben de hic ama hic olmadiKizlar cevaplar icn sagolun icimi rahatlattiniz yine
Cati agrisi dedigim evet malum bolge ve ic bacak kisminda gerilme agri oluyor genelde.. Gunduz hep sandalye ustunde olunca dinlenilmiyor tabi.. Zaten artk en rahat pozisyonda bile rahat degilm de gerciinsan en azndan normal mi degil mi onu bilmek istiyorr..
Sirt agirisi da ben de her gun olmuyor bugn koruydu hop oturdm hop kalktm ne calistigimdan binsey anladm ne oturdugumdan.. Yani surekli gezinip durdmmcidden simdiden zorluyor hayirlisi bakalm ne hale geliciizz.. Ama tabi ki cok sukur melegim kipirdayinca unutuyom hepsini
Ayy canım maşallah sana ne güzel elinden geliyor da yapmışsın.. Ben hiç becerememmerhaba sevgili güzel hamiş arkadaşlarım..
İnanılmaz sıkıcı yoğun stresli günler yaşıyorum bu aralar.. İş yerinde çok sıkıldım.. 20 gün sonra izne ayrılacağım ama inannın geçmek bilmiyor ş u 20 gün bana.. 32. haftamı doldurur doldurmaz ayrılacağım izne.. bir gün gün bile dayanamayacağımı farkettim artık.. Hani diyordum 2 hafta daha dişimi sıkayım ama olacak gibi değil.. Sanırım psikolojimden kaynaklanıyor..
bu arada bebişin beşiği dahil olmak üzere herşeyini aldık.. Çok şükür eksiğimiz kalmadı artık.. Listeye bağlı kalıp aşırıya kaçmamaya özen gösterdim.. Hayatımda yaptığım en planlı alışveriş oldu kızım için yaptığım hazırlıkkk
Hastane odası süslemeleri ve ıvır zıvırları da hallettik mi tamamdır
kızımın uyku seti, nevresim takımı, hastane çıkışı ve baby nest ini ben yaptım.. Dikiş makinem fazlasıyla kendini amorti etti
Şimdi yapılacak bir kapı süsü kaldı şu bebek kıyafeti şeklinde olupta asılanlardan.. Onu da ben yapıcam ve bitecek inşallah dikiş nakış kısmı da..
Ahh biraz bahsedince iyi geldiğini hissettimm..
Her gece rüyamda kızımı görüyorum teyzeleri.. Hep de emzirmek için çabalıyorum.. Hayırlar olsun inşallah
Cnm hiç Sıkma canını annem bana hamileykende doğuruncada aynı şeyi işitmiş kafam büyükmüş güya şimdi gayet normal walla :) benim Oğlanın da kafa vücut hersey büyük babasının kafasıda büyük zaten dert etme hem Dr.da normal Demiş bak sağlığı yerinde olsun yeterki banada bugün suyun fazla dedi Dr hiç umursamadım çocuğun sağlığı iyi napabilirim kiKızlar bugün dr a gittim bebegimin kafa yapısı normalimden büyük olduğunu söyledi kafası haftasına göre büyük muş ama erkeklerde genelde öyle oluyo dedi aranızda öyle olan var mı kafam çok takıldı
Genelde kanama geliyor erken dogumda balim benim bildigim. Gece bende kasik agrisiyla uyandigimi biliyorum da tuvalete gittim mi geciyor idrardan kaynakli oldugunu dusunuyorum :) sende yorulduysan yada bebisin baski yapiyorsa ondan kaynaklidir bence daha bugun doktordan geldin birsey olsaydi soylerdi sana doktorunKızlar ya karnımda garip bi Sancı var tam olarak bi yerim ağrıyo gibi değilde kasıklardan yukarı tüm karnım sancıyo hiç böyle hissetmemiştim bi problem olabilir mi ki ? Erken dogum yaşayanları görünce biraz endişeliyim aslında nasıl hissetmişlerdi acaba :s
Sagol canim içim rahatladi biraz :)) kazasiz belasiz sağlık li bi şekilde kucagimiza alalım da başka bişe istemiom:))Cnm hiç Sıkma canını annem bana hamileykende doğuruncada aynı şeyi işitmiş kafam büyükmüş güya şimdi gayet normal walla :) benim Oğlanın da kafa vücut hersey büyük babasının kafasıda büyük zaten dert etme hem Dr.da normal Demiş bak sağlığı yerinde olsun yeterki banada bugün suyun fazla dedi Dr hiç umursamadım çocuğun sağlığı iyi napabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?