2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar doğum öncesi birini bulup foto cektireyim diyodum. Malum burası mahrumiyet bulabilecegimi de sanmiyodum. Geçen hafta sonu arkadaslarla bi yerlere kaçtık. Ani olsun diye böyle bi şey yaptık. Sizce nasıl. Anı olarak gideri var mı yoksa başka yaptırmaya çalışayım mi

Eklentiler

• 2016-05-17 18.56.50.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 115
Ya ben bu çatı ağrısını ilk zamanlarda yasamistim. Şimdi daha kötü durumdayım. Kalça kemigim o kadar çok ağrıyor ki yuruyemiyorum, oturup kalkamiyorum. Normal bişi mi onu da bilemedim.

Cnm bnm güle güle kullanın ben de beğendim sen söylediğinde baktım ama ürün tükenmiş mavisi kalmış sadece tekrar gelir mi acaba resimleri ekleyebilirsen yakından incelemiş oluruz
Canım hiç fotoğraf çekmedim kurduk baktık sonra söküp kutusuna koyduk tekrar

Çok teşekkür ederim canım, evet bitmiş sanırım bir arkadaş da prmbesini almıştı ama galiba o da bitmiş bir tek mavi kalmış.

Canım ben bebeği yanlamasına duruyor sanıyordum :)) ilk olduğundan tecrübesizim tabi doktor başı aşağıda deyince çok sevindim :)) bacakları da kasıklarımdaydı o ara top gibi kıvrılmıştı minnoşum :))

Rabbim hepimizinkilere sağlık versin

Çatı ağrısı denilen şey rahim ağrısımi sanki böle içten kemikler agriyomus gibi oluyor oysa bndede var her an agriyo

Ya ben bu çatı ağrısını ilk zamanlarda yasamistim. Şimdi daha kötü durumdayım. Kalça kemigim o kadar çok ağrıyor ki yuruyemiyorum, oturup kalkamiyorum. Normal bişi mi onu da bilemedim.

Kizlar cevaplar icn sagolun icimi rahatlattiniz yine
Cati agrisi dedigim evet malum bolge ve ic bacak kisminda gerilme agri oluyor genelde.. Gunduz hep sandalye ustunde olunca dinlenilmiyor tabi.. Zaten artk en rahat pozisyonda bile rahat degilm de gerci insan en azndan normal mi degil mi onu bilmek istiyorr..

Sirt agirisi da ben de her gun olmuyor bugn koruydu hop oturdm hop kalktm ne calistigimdan binsey anladm ne oturdugumdan.. Yani surekli gezinip durdmm cidden simdiden zorluyor hayirlisi bakalm ne hale geliciizz.. Ama tabi ki cok sukur melegim kipirdayinca unutuyom hepsini

Merhabalar arkadaşlar. Bugün biraz keyifsizim. Dün akşam gezmeye çıkmıştık eşimle. Çok geç döndük. Gece 12 ye doğru evdeydik. Bir yorulmuşum ki. Bu sabah da eşimi işe yolcu ettikten 2 saat sonra uyumuşum. 11 de bi telefonla uyandım. Öyle yorgun ve bitkin dim ki daha da uykum vardı. Neyse güç bela kahvaltı ettim. Hiçbir iş yapmadım. Dünden yemeğim vardı. Kös kös yatıp uzandım. Arkadaşıma gidip geldim. Hala uzanıyorum. Bugün daha başımda ara ara hafif bi uyuşma-karıncalanma ve ayaklarımın altında yanma oluyor. Bir de göbüş iyice büyüdü karnımın içi gerim gerim gerilmiş davul gibi Yarın dr kontrolümüz var, Şikayetlerimizi anlatacağım. Umarım yavrum iyidir.

Kızlar bu medela calma biberonu kullanan var mi aranizda? Bazı sitelerde kullanıcı yorumu olarak sterile edilince ister makine ister kaynatma özelliği kayboldu falan yazmışlar o yüzden almaktan emin olamadım.

Çok üzüldüm canım...Allah sabır versin

Kizlar ya bu cati agrisi kacinci haftadz oluyor ki? Ben de hic ama hic olmadi olmasi gerekli sanirim rahmin doguma hazirlanmasi icin.

Kızlar bugün dr a gittim bebegimin kafa yapısı normalimden büyük olduğunu söyledi kafası haftasına göre büyük muş ama erkeklerde genelde öyle oluyo dedi aranızda öyle olan var mı kafam çok takıldı

Ayy canım maşallah sana ne güzel elinden geliyor da yapmışsın.. Ben hiç beceremem ama çok şükür oğluşumun marifetli teyzeleri ve kayınvalidem imdadıma yetişiyor =)
Ben de ara ara rüyamda görüyorum oğluşumu emzirmeye çalışıyorum =) =) hayır olsun (^-^)

Cnm hiç Sıkma canını annem bana hamileykende doğuruncada aynı şeyi işitmiş kafam büyükmüş güya şimdi gayet normal walla :) benim Oğlanın da kafa vücut hersey büyük babasının kafasıda büyük zaten dert etme hem Dr.da normal Demiş bak sağlığı yerinde olsun yeterki banada bugün suyun fazla dedi Dr hiç umursamadım çocuğun sağlığı iyi napabilirim ki

Kızlar ya karnımda garip bi Sancı var tam olarak bi yerim ağrıyo gibi değilde kasıklardan yukarı tüm karnım sancıyo hiç böyle hissetmemiştim bi problem olabilir mi ki ? Erken dogum yaşayanları görünce biraz endişeliyim aslında nasıl hissetmişlerdi acaba :s

Genelde kanama geliyor erken dogumda balim benim bildigim. Gece bende kasik agrisiyla uyandigimi biliyorum da tuvalete gittim mi geciyor idrardan kaynakli oldugunu dusunuyorum :) sende yorulduysan yada bebisin baski yapiyorsa ondan kaynaklidir bence daha bugun doktordan geldin birsey olsaydi soylerdi sana doktorun

Sagol canim içim rahatladi biraz :)) kazasiz belasiz sağlık li bi şekilde kucagimiza alalım da başka bişe istemiom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…