Daha iyi gibiyim hayırlara gitsin inş şu pimpirikli halimiz bi son bulaydı :sGenelde kanama geliyor erken dogumda balim benim bildigim. Gece bende kasik agrisiyla uyandigimi biliyorum da tuvalete gittim mi geciyor idrardan kaynakli oldugunu dusunuyorum :) sende yorulduysan yada bebisin baski yapiyorsa ondan kaynaklidir bence daha bugun doktordan geldin birsey olsaydi soylerdi sana doktorun
Cnm hayirli olsun gule gule kullansin bebisin . yanlis hatirlamiosam denizlideydin sende besigi nerden ne kadara aldin bana da fikir olsun malum raporluyuz cikip gezemioz arastirip direkt gidip almam lazimBiz bu hafta sonu aldık canım yatak odası içinRabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
İyi günlerde kullan nereden aldın ve ne kadara aldın öğrene bilir miyimBiz bu hafta sonu aldık canım yatak odası içinRabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Bence dikkat etmen hem senin hem de Bebek için faydalı. Gereksiz şeyler yemiyorsun bebeğin de aç kalmazCanım ailede şeker hastası olanlar olduğu için risk altındayım ben o yüzden yaptırdım şeker yüklemesini. Yoksa bu kadar dikkat edemezdim, illa ki hamileyim yemeliyim psikolojisine kapılıyor insanama tabii doktor diyetisyene yönlendirince insan daha dikkatli oluyor. bire bir uymak çok zor diyete, çalıştığım için biraz esnetiyorum. şekerimi ölçüyorum belirli aralıklarla
Ekmeği tahıllı ekmek önerdi her öğünde bir dilim. günlük 12 bardak su. ara öğünlerde meyve (1 porsiyon) yersen yanında süt ya da yoğurt tüket dedi. şekeri direk yükseltmiyormuş. muz, meyve suları, tatlılar , kola, cips, abur cubur... uzak durmaya çalış şekeri direk yükseltir dedi, çok çok az tüketmeye çalışıyorum. ara öğünlerde fındık, leblebi, ceviz (sayıyla :) ) tüketebilirsin dedi. sade sodayı da önermedi tansiyonu yükseltiyormuş (aromalıları zaten önermiyorlar). öyle işte canım, ben hamilelikten önce diyet yapmıştım 5 kilo falan vermiştim. bünyem alışık diyete ama bebişimi aç bırakmıyorum tabi. bunlara uymaya çalışıyorum inşallah haftasına göre gider. (en son kontrolde kilosu 2 hafta önde dikkat et demişti). Sağ salim kavuşalım bebişlerimize hayırlısıyla
Bu balkon mu harikaymış bildiğin oturma odası. Bu balkonda çay çık güzel gider gerçekten. Ben hemen geliyorum. Ben de evi boyatıyorum bu hafta sonra bahar temizliği felan yorgunluk kahvesine geliyorumKızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Biz bu hafta sonu aldık canım yatak odası içinRabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Merhabalar arkadaşlar. Bugün biraz keyifsizim. Dün akşam gezmeye çıkmıştık eşimle. Çok geç döndük. Gece 12 ye doğru evdeydik. Bir yorulmuşum ki. Bu sabah da eşimi işe yolcu ettikten 2 saat sonra uyumuşum. 11 de bi telefonla uyandım. Öyle yorgun ve bitkin dim ki daha da uykum vardı. Neyse güç bela kahvaltı ettim. Hiçbir iş yapmadım. Dünden yemeğim vardı. Kös kös yatıp uzandım. Arkadaşıma gidip geldim. Hala uzanıyorum. Bugün daha başımda ara ara hafif bi uyuşma-karıncalanma ve ayaklarımın altında yanma oluyor.Bir de göbüş iyice büyüdü karnımın içi gerim gerim gerilmiş davul gibi Yarın dr kontrolümüz var, Şikayetlerimizi anlatacağım. Umarım yavrum iyidir.
Kizlar ya bu cati agrisi kacinci haftadz oluyor ki? Ben de hic ama hic olmadiolmasi gerekli sanirim rahmin doguma hazirlanmasi icin.
Kızlar ya karnımda garip bi Sancı var tam olarak bi yerim ağrıyo gibi değilde kasıklardan yukarı tüm karnım sancıyo hiç böyle hissetmemiştim bi problem olabilir mi ki ? Erken dogum yaşayanları görünce biraz endişeliyim aslında nasıl hissetmişlerdi acaba :s
Buyur gel cnm hatta uzun bi kahvaltı faslına gel :)Bu balkon mu harikaymış bildiğin oturma odası. Bu balkonda çay çık güzel gider gerçekten. Ben hemen geliyorum. Ben de evi boyatıyorum bu hafta sonra bahar temizliği felan yorgunluk kahvesine geliyorum
Ben gelirim vallaa. Hangi semt?Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Cnm merb. Bende Cumartesi Memoriale doktoruma kontrole gittim, oğluşunun birazcık kafası büyük, o da iyi bişey dedi çünkü kafası büyük olanın beyin miktarı büyük olur ve daha zeki olurlar dedi :)Kızlar bugün dr a gittim bebegimin kafa yapısı normalimden büyük olduğunu söyledi kafası haftasına göre büyük muş ama erkeklerde genelde öyle oluyo dedi aranızda öyle olan var mı kafam çok takıldı
Bende aynı ağrılar mevcut cnm böyle ağrılar oluncada cnm sıkılıyor sizlama dahada arttı bikacgundurzatenKizlar sizde de cati agrisi benm kadr yogun mu yaa.. Baya agriyo ayaga kalktigim her an hissediyorm, dinlenme diye bi sey kalmadi zatenotursam kalkinca sizlarr yatsam kalkinca sizlarrr.. Normal bi durumsa sorun yok tabi ama meraklardaymmm
Sirt agrisi da oluyorr.. Bileklerm aksamlari davul oluyorr.. Ayaga kalkinca gobegimde sanki ton tasiyo gibiyim siss gerginm aboovvvcanm kizim valla sikayet degil normal mi anlamaya calisiyorm tamam mi melegimm
Bende aynı ağrılar mevcut cnm böyle ağrılar oluncada cnm sıkılıyor sizlama dahada arttı bikacgundurzaten
Sancaktepe :) buyur gel cnmBen gelirim vallaa. Hangi semt?
Balkon 10 numara
Manuel kullananlar çok yorulduğunu zorlandığını söylüyolarKızlar bu gün Eminönü ne gittim Bebek şekeri kapı süsü birde hastanede oda süsleme için bir şeyler aldım benim alış veriş bitti gibi beşik ve süt pompası alacağım yalnız süt pompası manuel mi alsam yoksa elektrikli mi karar veremedim acaba manuel işmi görür mü
Tsk ederim cnm :)
Hadi yaaa ayy ne güzel dedin bunlari sen çok sevindim sabah sabah kendime geldim koca kafam anasının kuzusuCnm merb. Bende Cumartesi Memoriale doktoruma kontrole gittim, oğluşunun birazcık kafası büyük, o da iyi bişey dedi çünkü kafası büyük olanın beyin miktarı büyük olur ve daha zeki olurlar dedi :)
Şaka mı dedim yok dedi bunla ilgili binlerce bilimsel ve kanıtlanmış araştırmalar var dedi,nette araştır bulursunuz dedi. Rahat ol çok akıllı bebişlerimiz geliyor :)
Evet canım travelTravel Sistem mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?