2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Daha iyi gibiyim hayırlara gitsin inş şu pimpirikli halimiz bi son bulaydı :s

Biz bu hafta sonu aldık canım yatak odası içinRabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Cnm hayirli olsun gule gule kullansin bebisin . yanlis hatirlamiosam denizlideydin sende besigi nerden ne kadara aldin bana da fikir olsun malum raporluyuz cikip gezemioz arastirip direkt gidip almam lazim

Bence dikkat etmen hem senin hem de Bebek için faydalı. Gereksiz şeyler yemiyorsun bebeğin de aç kalmaz

Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Bu balkon mu harikaymış bildiğin oturma odası. Bu balkonda çay çık güzel gider gerçekten. Ben hemen geliyorum. Ben de evi boyatıyorum bu hafta sonra bahar temizliği felan yorgunluk kahvesine geliyorum

Biz bu hafta sonu aldık canım yatak odası içinRabbim kullanmayı nasip etsin inşallah

Canm guzel gunlerde kullanin insallah cok tatlisss

Canm her seye telas yapiyoruz, haklisn tabi ki endise etmekte ama hicc telas etme bence yarn da ne guzel kontrol varms sorarsn zaten ama muhtemelen kendini fazla yordugun icndir

Kizlar ya bu cati agrisi kacinci haftadz oluyor ki? Ben de hic ama hic olmadi olmasi gerekli sanirim rahmin doguma hazirlanmasi icin.

Canm birak gec olsn bende son bi iki haftadir baya artti, gerci dr normal artacak demisti de... Yani senin de bu haftalarda baslar sanirm

Canm dur sakin ol bende de arada psikolojik bi korku oluyo, ama sakin olmamz lazm, hic problem oldugunu sanmiyorm, belki yer degisiyo, hem surekli buyuyolar yani sizi aci bende gece cok oluyo da donerken falan belki ters bi hareket yaptn sakin ol bakalm.. Bi sey olsa dr soylerdii

Cnm merb. Bende Cumartesi Memoriale doktoruma kontrole gittim, oğluşunun birazcık kafası büyük, o da iyi bişey dedi çünkü kafası büyük olanın beyin miktarı büyük olur ve daha zeki olurlar dedi :)
Şaka mı dedim yok dedi bunla ilgili binlerce bilimsel ve kanıtlanmış araştırmalar var dedi,nette araştır bulursunuz dedi. Rahat ol çok akıllı bebişlerimiz geliyor :)

Bende aynı ağrılar mevcut cnm böyle ağrılar oluncada cnm sıkılıyor sizlama dahada arttı bikacgundurzaten

Kızlar bu gün Eminönü ne gittim Bebek şekeri kapı süsü birde hastanede oda süsleme için bir şeyler aldım benim alış veriş bitti gibi beşik ve süt pompası alacağım yalnız süt pompası manuel mi alsam yoksa elektrikli mi karar veremedim acaba manuel işmi görür mü

Manuel kullananlar çok yorulduğunu zorlandığını söylüyolar

Oruç konusmussunuz bende tutulmamasindan yanayım. Oğluma hamileyken ramazana denk geldiğimde daha erken haftalardaydi.onda da denemedim bunda hiç düşünmüyorum hem hafta olarak ileri olacak hem havalar sicak günler uzun . Ayrıca Allah öyle kolaylıklar vermiş ki kalkıp oruç tutmak acziyeti kabul etmemek gibi geliyor. Günler kisalinca ödenir borçlar. 30 lu haftalarda bebekler daha hızlı büyüdügü için daha çok yemek ihtiyacımiz olacak ve günler çok uzun . Oruç borçsa , evlatta bu bedende bize emanet . Oruç borcu nasıl sorulacaksa emanetlerdende mesuluz. ..

Hadi yaaa ayy ne güzel dedin bunlari sen çok sevindim sabah sabah kendime geldim koca kafam anasının kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…