2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyiyiz cNim sen nasilsin? Valla bende o kadar useniyorum ki anlatamam camlar silincek daha perdeler halilar mutfak filan cok is var cok gercekten kimsesiz gibi yanliz olmak cok zor
Evet. Önceden aileden uzak olsun iyi derdim ama, uzaklaşınca kıymetini anladım :-( Çok zormuş gerçekten..

Hadi yaaa demek yaramazlik yapan kirazmisss neyse canm sakin ol dinlenirsn bu aksam insallah.. Iste hic bi seyi kacirma hakkimz yok ki benm de asiri midem yaniyo bi seyi fazla yersem ozellikle yagli tabi..

Kontrolune az kalms canm ins guzel haberlerle gel, baya buyumustur seninki de sen de 32 de ayrilcaksin izne sanirm benm de 3 haftam kaldi ben de 32 de ayrilma karari aldm, bu kadr strese gerek yok uzak duralm diye dusunuyorm...

Izne ayrilinca da tamamlarsn artk eksiklerini.. Ben internetten cok alisveris yapiyorm ve hic hayal kirikligi yasamadm sukur, agirlastikca da oyle yaparsn

Amaa yemeklerine dikkat etmelisn canikomm

Bu temizlik isleri cidden zor isler.. Hic sevmezdm de zaten su an bi de halimiz malum.. Evet temizlikci bulmak da cidden zor, bi de ev emanet ediyorz sonucta yani.. Sukur ki ben bi tanidigimz vasitasiyla bulmustm bu nedenle icim rahatca emanet edebiliyorm darisi basiniza insallah.. Ama sakn kendinizi yormayinnn

kelebek.hill nymeria-burcu sagolun kizlar evt cok sukur her sey iyiye gidio bi de ben hep su azligi acaba bobrek sorunu var bebekte ondan mi diye huzursuzdum bugun ben sormadan doktor kendisi soyledi mesanesi islevini iyi yapio bobreklerde de genisleme buyume yok demekki su sorunumuz bobrekle ilgili degil dedi daha bi rahatladim muhtemelen yorgunluk ve stresten oldu dedi ve hak verdim dusunuyorum da her gun 6-7 derse gir siniri stresi ayri merdiven in cik in cik nolacakti baska

Zaten vücudumda hiç vitamin yok ki Nasıl yaşıyorum ben de şaşıyorum
Cuma günü gidicem doktora bakalım söylicem. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Önceden benim de sadece ilk kalktığımda oluyordu, şimdi sürekli bir ağrı var :-(

Iste ben de bu yuzden 32 de ayrilcam isten.. Cunku cidden bu haftaya kadr her sey eskisi gibi devam etti mumkun mertebe kendmi geri cekip rahat tutmaya calistm ama bazen oyle gerildm ki agladm isyerinde.. Yani acimasiz insanlarr

Ama haberler cok guzel canm, dinlendikce eminm daha da normale donecek her sey

aynı senin gibiyim bende.. bazen inanılmaz geriliyorum ve karnım acıyor gibi geliyor.. bu süreçte bende çok ağladım ki hiç huyum değildir.. ama dediğin gibi insanlar ne yazıkki çok acımazsız.. asla taviz vermiyorlar özen göstermiyorlar..

Gunaydin güzel anneler .umarim keyifler yerindedir ..
Dun haberlerde gördüm.8aylik hamile bir bayan uçuncu kattan dusmus pencere silerken dengesini kaybetmiş kadin.çok üzüldüm.onun da ne hayalleri vardi kim bilir yavrusunu görüp koklayabilmek ..Rabbim mekanini cennet etsin..yavrusunu sezeryanla almis doktorlar
İsmini de annesinin ismini koymuşlar .çok duygulsndim.ömrü güzel olsun yavrunun da.
Siz de kendinize dikkat edin kizlar .yormayin kendinizi .yavaş yavaş yapin.son ona sikistirmsyin bence .ben ilk kizimda bile yetistirememistim .doğum şeker idir ...utudur.. temizliktir ..bayag is cikiyor sonraya .

Yani zaten bayan olarak hassasiz bir de hamileyken ekstra ekstra hassas ve kimsenin umrnda degil.. Ben cidden bazen beddua edecek konuma geldm ama Allah'a havale ettm bence gunah yani hamile insana bu kadr kaba ve dusuncesiz davranmak azarlamak..
Neyse ki gun sayiyorm artk.. Bi an once uzaklasmak istiyorm ve bunlarn hepsi de mudurden kaynaklaniyor, su sira hep dogum izninden dondugumde gitmis olur insallah diye dua ediyorm emekli olacak insallahhhh

Allah bizlere sabirlar versin canmm

Kızlar son 3 gündür bebegim hareket etmiyor sanki iki gün evdeydim dinledim dinledim yok dün aksam da soluma yattım dinledim eşim elini koydu tekme yok ama hareket ediyor sadece tekme atmıyor Dedi acaba karnıma içe doğru mu durdu da ben mi hissetmiyorum suan işteyim doktora gitme imkanım da yok Keşke bir vursa karnıma da rahat etsem

Bence doktorunu bi ara sor. Hareketini hissediyorum diosun ama artık hareketleri dışarıdan bile görünüyor. Çok hafifse doktorunla görüşmelisin.

Tekme atmasın birsey olmaz . Hareketi varsa tamamdır. Doktorlar zaten tekmesini say demiyor hareketini say diyor. Ayrıca yerleri daralıyor tekmede geniş yerde atılır. Rahat ol şimdiden böyle gerilirsen son haftalarda yandın. Yerleri çook daraldığı için bu hareketti sanırım deyip varsayimlar yapıyorsun. Helede haftası geçip beklediğinde...

Bence de doktorunuzla görüşün.
Hareket ediyormuş, bir şey olduğundan değil de huzursuz olmayın durduk yere.

Doktorum bana hareketlerde azalma hissedersen hemen gel diyor.

Sakin ol canm hareketlerini hissediyorsan hoc sorun yoktur eminim.. Bazen iceri dogru vuruyorlar ben de bikac gun ayni gerginligi yasamistm ama sukur ki gecti, eminm senin de normale doner bikac gune doktora sonradan sordm neden oldu acaba diye, her seyden olabilir dedi pozisyondan, yorgunluktan az hissedebilirsin demisti..

canım bence bıraz oyna salla elınle gobegını. gecen bnm de oyle oldu ama hem cok yormustum kendımı hemde gec yatmıstım ondan oldugunu dusundum.. telafı edercesıne bu ıkı gundur de ınanılmaz hareketlı gece gunduz hıc rahat vermıo... salladıktan snr az da olsa yıne de hareket etmezse ıs neymıs cık hemen aıle hekımlerı bıle bakabılıo kalp atısına neresı yakınsa sana bı ugra derım ben. ınsallah bı problem yoktur azıcık tembellık yapıyordur... ben ıns dogunca ısırcam o arada tembellık yapan popodan anneyı uzmek neymıs gorsun

Merhaba Hanımlar,

Yine uzun zamandır yazamıyordum :) Nişanımız, İş yoğunluğu, Ev , Çocuk, Bohça vs. derken çok yoğun günler geçirdik :) Kızım sağolsun hiç yormadı beni ama son 1 haftada müthiş karnım çıktı taşıyamıyorum sanki 8 aylık gibiyim. Karnımın yan bağlarında müthiş ağrılar ve Artık yavaş yavaş Ayak sancıları denen ve 7. ayda başlayan kasılmalar başladı bende. Oğlumda hiç yaşamamıştım. Çok acıymış :)

Geçmişi okuyabildiğim kadarıyla Ramazandan konuşmuşsunuz.. Ben bu Ramazan Oruç tutmayı düşünmüyorum. Rabbim affetsin ki zaten bildiğim kadarıyla bizlere bu durumda farz değil. Oğluma hamileyken yine çalışıyorum doktor kontrolüm olduğu gün işten doktora yetişmek için yine deli gibi koşturmuştum o koşturmada yemek yemeyi unutmuşum (ki o zaman avrupa yakasında çalışıp, Anadolu yakasında doktora gidiyordum).. Trafik vs. derken zor yetiştim ve bir tost bile alamamıştım. Doktorum ultrasonda bebeği görünce " sen açmısın?" diye şarladı bana bende "evet koşturmaktan unuttum bugün dedim. ultrasonda bebeğimin halini gösterdi.. Büzülmüş hareketsiz yatıyordu yavrum.. Hemen git bişeyler atıştır yarım saat sonra gel dedi.. Dediğini yaptım gerçekten çocuk canlandı.. O günü hiç unutamam.. Siz siz olun sakın kendinizi aç ve susuz bırakmayın. Hemen etkileniyorlar..

Temizlik konusunda bende fenalardayım.. Oğlum bugünlerde biraz pasaklı halıları kaldırdım.. Salonun camları sildim.. Diğer odalar duruyor onlarıda bu hafta yapıcam allah nasip ederse ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok ağırlaştım Eşim yardım ediyor allah razı olsun.. Ütü çamaşır akşam yemeğe yardım hepsini of demeden yapıyor ama onada çok yüklenmek istemiyorum.. Zira haftasonları bile çalışıyor bu sıralar..

Bizde durumlar böyle. Çok uzun yazdım sanırım.. Amma çok şey biriktirmişim

Ay cnm sevindim en azından az azda olsa bi ilerleme var inş toparlar bi daha ki sefere :)

tecrubelı anneler sorum size:
bebek bezlerıne bakıyorum da kampanyalı olanlardan ıkı paket alsam koysam dıyorum ıste ıcınde 88 ya da 108 tane olanlardan... ama ne kdr gıder hemen bebek buyur de kucuk gelır mı ? bıde belkı sevmez o bezı baska alman gerekır dıyolar napıım en kucukten farklı bı kac marka mı alıyımm napmak lazım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…