- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Evet. Önceden aileden uzak olsun iyi derdim ama, uzaklaşınca kıymetini anladım :-( Çok zormuş gerçekten..İyiyiz cNim sen nasilsin? Valla bende o kadar useniyorum ki anlatamam camlar silincek daha perdeler halilar mutfak filan cok is var cok gercekten kimsesiz gibi yanliz olmak cok zor
Bende öyle 6 defa wv için kalktım gece,birde dön olmuyor. yat olmuyor. çok huzursuz bir gece oldu. Gün geçtikçe daha da şiddetleniyor.
Maşallah cnm güzel haberlerine çok sevindim,hiç sıkıntı yapma,benimde en başından itibaren 5 gün geride çıkıyordu,hala da aynı. Bazen fark 3 güne iniyor. Sonra yine 1 hafta,bizim vucut bu şekilde geliştiriyor demekki olsun.
Ayıptır söylemesi dün gece kirazı fazla kaçırmışım. Şimdi internetten bakınca gördüm. Hem idrar söktürürmüş hemde gaz ve şişkinlik yaparmış. Aklınızda olsun. Benim gibi bir oturuşta yarım kilo yemeyin,zaten ne sevsem yesem hep bir problem çıkarıyor başıma.
Kızlar selam!
Ne zamandır yazamadım yine, çılgınlar gibi çalıştırdılar beniarada girip okumaya çalışıyodum kaçırdıklarım olmuş olabilir.
Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de idare ediyoruz minikle, cuma günü kontrol var inşallah her şey yolunda çıkar, çok merak ediyorum gelişimi nasıl diye.
Annemler yazlığa gittiğinden beri doğru düzgün hiç akşam yemeği yemedim galiba, onlar burdayken en azından haftadaiki kere kursağımdan ev yemeği giriyodu. işten öyle geç çıkıyoruz ki yemek falan hak getire, hep bulduğumu yedim, öğlenleri zaten berbat yemekhane yemeği, bi sabahları yediğim yumurta var o kadar, inşallah bebiş faydalanabilmiştir bunlardan
İzin için bu haftayı saymazsak son iki hafta kaldı, sağlıkla işten ayrılacağım günleri iple çekiyorumhala bir sürü eksik eşya var alınacak, en azından yatağını dolabını ve küvetini aldık, bi iki tane de bodysi var şimdilik idare eder bence
kendime daha gecelik falan almadım, kendim için de ayrıca alışverişe gitmem gerek, ayh çok iş var hiç zaman yok
trendyolda bu aralar güzel indirimler oluyo bebişler için, haber vereyim dedim denk getirebilirsem ben de bir kaç parça alayım diyorum.
hepinizi öptüm kısçeler!
Günaydın hanimlar bizimde yarın kontrolümüz vaar
Bende temizlik için birini bulamayanlardanim. Bulamadığım gibi dursam neyse durmuyorum da kendimi yoruyorum sonra üzülüyorum. Eşimde busefer bana kızıyor ne gerek vardı hele ev yine aynı gibi cümleler kurunca eyvaaah o zaman başlıyorum bağırmaya. Babası ne gerek var der oğlu evi supurmeliyiz vs titizlenir bakalım bu küçük adam nasıl olacak 3 erkekle yalnız kaldım diyorum
İstanbulda herkes mi tok yemiş yaa. 2 3 yere giden doluyum diyor. É herkesi kabul edemem eve tanıdık vasıtasıyla olmasını istiyorum. Durumlar fena yaa
Zaten vücudumda hiç vitamin yok kiCanım benimde çatı ağrımın haricinde oturunca ve yatıp kalkınca özellikle ilk kalktığımda bir kaç adım atamıyorum topallıyorum doktoruum b12 eksikliği dedi be ilaca başladık sende de olabilrmi acaba
kelebek.hill nymeria-burcu sagolun kizlar evt cok sukur her sey iyiye gidio bi de ben hep su azligi acaba bobrek sorunu var bebekte ondan mi diye huzursuzdum bugun ben sormadan doktor kendisi soyledi mesanesi islevini iyi yapio bobreklerde de genisleme buyume yok demekki su sorunumuz bobrekle ilgili degil dedi daha bi rahatladim muhtemelen yorgunluk ve stresten oldu dedi ve hak verdim dusunuyorum da her gun 6-7 derse gir siniri stresi ayri merdiven in cik in cik nolacakti baska
Iste ben de bu yuzden 32 de ayrilcam isten.. Cunku cidden bu haftaya kadr her sey eskisi gibi devam etti mumkun mertebe kendmi geri cekip rahat tutmaya calistm ama bazen oyle gerildm ki agladm isyerinde.. Yani acimasiz insanlarr
Ama haberler cok guzel canm, dinlendikce eminm daha da normale donecek her sey
aynı senin gibiyim bende.. bazen inanılmaz geriliyorum ve karnım acıyor gibi geliyor.. bu süreçte bende çok ağladım ki hiç huyum değildir.. ama dediğin gibi insanlar ne yazıkki çok acımazsız.. asla taviz vermiyorlar özen göstermiyorlar..
Bence doktorunu bi ara sor. Hareketini hissediyorum diosun ama artık hareketleri dışarıdan bile görünüyor. Çok hafifse doktorunla görüşmelisin.Kızlar son 3 gündür bebegim hareket etmiyor sanki iki gün evdeydim dinledim dinledim yok dün aksam da soluma yattım dinledim eşim elini koydu tekme yok ama hareket ediyor sadece tekme atmıyor Dedi acaba karnıma içe doğru mu durdu da ben mi hissetmiyorum suan işteyim doktora gitme imkanım da yok Keşke bir vursa karnıma da rahat etsem
Canım bende de yok o ağrı, bünyeye göre değişiyor sanırımKizlar ya bu cati agrisi kacinci haftadz oluyor ki? Ben de hic ama hic olmadiolmasi gerekli sanirim rahmin doguma hazirlanmasi icin.
Kızlar son 3 gündür bebegim hareket etmiyor sanki iki gün evdeydim dinledim dinledim yok dün aksam da soluma yattım dinledim eşim elini koydu tekme yok ama hareket ediyor sadece tekme atmıyor Dedi acaba karnıma içe doğru mu durdu da ben mi hissetmiyorum suan işteyim doktora gitme imkanım da yok Keşke bir vursa karnıma da rahat etsem
Kızlar son 3 gündür bebegim hareket etmiyor sanki iki gün evdeydim dinledim dinledim yok dün aksam da soluma yattım dinledim eşim elini koydu tekme yok ama hareket ediyor sadece tekme atmıyor Dedi acaba karnıma içe doğru mu durdu da ben mi hissetmiyorum suan işteyim doktora gitme imkanım da yok Keşke bir vursa karnıma da rahat etsem
Ay cnm sevindim en azından az azda olsa bi ilerleme var inş toparlar bi daha ki sefere :)Kizlaaar biz geldik zeynebimle kontrolden cok sukur iyi haberler verebiliorum size suyumuz hala az olsa da artmaya devam ediyo az az en azindan azalmio sukurler olsun . 1100 gr 36 cm olmusuz bi hafta gerideyiz ama bastan beri 5 gun geride oldugumuzu dusunursek sadece 2 gun gerideyiz ama olsun en azindan cok da saymiyoruz yerimizde doktor onemli gormedi o kadar geriligi bizde durumlar boyle arkadaslar insallah hep beraber guzel haberler vermeye devam ederiz ve zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?