- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
İşin garip tarafıda o zaten patronum bayan ve 2 çocuğu var
Ayy canım bende belki 2 haftadır bu durumdan muzdaribimCanım benimde çatı ağrımın haricinde oturunca ve yatıp kalkınca özellikle ilk kalktığımda bir kaç adım atamıyorum topallıyorum doktoruum b12 eksikliği dedi be ilaca başladık sende de olabilrmi acaba
ben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.heh ozmn aynı benım kı gıbı; müdürem yenı dogum ıznınden dondu 3 aylık bebegını bırakıp tabi emzırmeyı de bıraktı. para var alt katta bebege kendısınden ıyı bakan genc annesı var bıde koltuguna pek duskun stajyerken mudur oluvermıs patron tanıdık olunca... ben 7 aylık hamıleyken gecenlerde grıp olup 1gun rapor aldım kac gun surat yaptı bana mesaj attım kotuyum dıye bı gecmıs olsun bıle demedı dusun ne kadar dusuncelı anne bır kadın! mıde bulantısından hastaneye yatırılmıstım rapor almak yasak demıs arkamdan heralde ofıse sedye serum gelmemı beklıyordu...o yuzden ona sormadan yasal hakkım olan 7.5 saatı kendım kullanmaya basladım yarı zamanlı ucretsız ne varsa kullancam dogumdan sonra da kımse kusura bakmasın! benı dusunmeyenı ben hıccccc dusunmem!
Olabilir arkadaşım bana benoxol diye bir ilaç başlattı doktorum ,ciddi rahatsız ediyor beni ama sol bacağımı bacak baak üstüne atarken bile acı hissediyorum nerdeyse, bakalım yeni başladım ilace bir hafta içinde enkisini görürüsün dedi günde 1 tane alıyorum ilacımı inşallah , sende gittiğinde sor bence doktorunaAyy canım bende belki 2 haftadır bu durumdan muzdaribimçok oturduktan sonra kalktığımda birde çok ayakta kaldıktan sonra otururken sol kalça kemiğim cızcız batıyo resmen bende o yüzden o tarafa zor basıyorum topallamaya başlıyorum. Acaba bendede B12 eksikliğimi var bende doktoruma gidince soruyum
Evet canım. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gününde hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimizeSanirm oluyor canm.. Benm ayak bileklerm aksama afedersn bildigin kazik boyle.. Bi de normalde kendm kilo alsam da bileklerm hep ince isi o yuzden baya degisik geliyo.. El bileklerm o kadr olmuyo ama onlar da eskiye gore kalin yine de
Aynen en guzeli ayaklari yukari kaldirip dinlendirmek ama ne zman yapcaz isteyken zaten olmuyo iste aksam bi kac saat yapabilirsek ne mutluu
Uzulme canm bebislerimiz icn her sey mubahtir
Benim de başıma geldi Hem de bir kaç kez yanında oğlum da vardı ona rağmen yer veren olmadı ne vicdansızlıkben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.
Geçmiş olsun canım inşallah şifalı olur ilaç. Şimdi gördüm benim haftalık yorumda da yazıyo yüz ayak şişmeleri yüksek tansiyon sebebi de olabilirmişOlabilir arkadaşım bana benoxol diye bir ilaç başlattı doktorum ,ciddi rahatsız ediyor beni ama sol bacağımı bacak baak üstüne atarken bile acı hissediyorum nerdeyse, bakalım yeni başladım ilace bir hafta içinde enkisini görürüsün dedi günde 1 tane alıyorum ilacımı inşallah , sende gittiğinde sor bence doktoruna
Canimiz arkadasimiz ve guzel kizimdan guzel haberler almak ne guzel...
Ben de aksam okuyacagm bildigim yapabildigim kadari ile canm, Allah yardimciniz olsn insallah
Masalimiz kilo aldi mi insallah??
evettt teyzecim 950 gr oldum ben, anneciğimn sütlerini lıkır lıkır akıtıyorlar miğdeme hortumla.
şu hortumlar çok canımı sıkıyor elimle sürekli çıkarmak istiyorum ama o kadar güçlü değilim henüz :) minicik minicik ellerim var
evettt teyzecim 950 gr oldum ben, anneciğimn sütlerini lıkır lıkır akıtıyorlar miğdeme hortumla.
şu hortumlar çok canımı sıkıyor elimle sürekli çıkarmak istiyorum ama o kadar güçlü değilim henüz :) minicik minicik ellerim var
inşallah canım benim inşallahCanimsin ya tuylerimi diken diken ettin.. Ben onun minicik ellerini yerm yamasallah gor bak haftaya baya baya kilo alms olacak yaz bize yine.. Bu zor gunleri atlaticaksiniz insallah hayirlisiyla
Ben bu konuda yüzsüzleştim artık. Sağlam görünen biri varsa hemen gidip müsade edermisiniz ben oturabilir miyim diyorum, mecbur kalkıyorlar. Kulaklık takıp kafasını dışarı doğru çeviren ya da uyuyan varsa dürtüklüyorumben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.
Malaşallah kuzuna Rabbim onu sana bağışlasın Allah ım Sana da kızınada güç versin .. İnşallah en kısa sürede daha da güçlenir kilo alır ve sağlık durumu çok daha iyi olup seninle beraber eve giderevettt teyzecim 950 gr oldum ben, anneciğimn sütlerini lıkır lıkır akıtıyorlar miğdeme hortumla.
Hayırlı haberle gel inşallahMerhaba güzel anneler ve tatlı bebişlerimiz. Biz muayeneye gidiyoruz. Miniğimi göreceğim bugün. Nasıl özledim
Geldiğimizde yazarım. Öpüyorm hepinizi
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnmMerhaba güzel anneler ve tatlı bebişlerimiz. Biz muayeneye gidiyoruz. Miniğimi göreceğim bugün. Nasıl özledim
Geldiğimizde yazarım. Öpüyorm hepinizi
Kızlar bu arada merak edenler için, arabamız geldi
Sepet kısmı biraz dar evet ama diğer kısımlar çok içime sindi port bebe olduğunda kullanmak için özel süngeri varmış içinde alırken farketmemiştim :))
Ana kucağının içi de kadifemsi yumuşacık ve baş korumalığı var, bizim ana kuvağını arabaya takacağımız aparat çıkmadı içinden onu istedik ekstradan gönderecekler, umarım kullanırken de çok memnun kalırız
Ben çatı ağrısını hiç yaşanadım nasıl bişi acaba,benimkinin ayakları hep midemden vuruyor. Aada dönüp göbek altına vuruyor. Belki kafası daha yukada diye anlamadım bend o ağrıyı. Benim daha çok midm ve kaburgalarımda baskı var. Gazım olduğunda oda çok sertleşiyor.ikisi birden öldürüyor beni sancıdan. Şimdilik gaz sancısını ayırt edebiliyorm. İnş doğum sancısını gaz samcısı sanmam. Benim regl sancılarım bile çok hafif geçerdi. Hiç yatarak geçirdiğimi hatırlamıyorum çünkü.
Bu arada kızlar bondigo oyun halımız geldi,çok tatlışmış. Fiyatınıda iyi aldık. Vledim çok salya akıtıcak bu halıya çokkkk
Kızlar bu gün Eminönü ne gittim Bebek şekeri kapı süsü birde hastanede oda süsleme için bir şeyler aldım benim alış veriş bitti gibi beşik ve süt pompası alacağım yalnız süt pompası manuel mi alsam yoksa elektrikli mi karar veremedim acaba manuel işmi görür mü
Kizlar herkese merhaba bebisim ve ben iyiz cok sukur buyuyoruz ama gun gectikce de agirlasiyoruz +9 olduk..iyice agirlasmadan hazir yarin da tatilken masukiye ye gidelim dedik aranizda giden varmi ?
Yani zaten bayan olarak hassasiz bir de hamileyken ekstra ekstra hassas ve kimsenin umrnda degil.. Ben cidden bazen beddua edecek konuma geldm ama Allah'a havale ettm bence gunah yani hamile insana bu kadr kaba ve dusuncesiz davranmak azarlamak..
Neyse ki gun sayiyorm artk.. Bi an once uzaklasmak istiyorm ve bunlarn hepsi de mudurden kaynaklaniyor, su sira hep dogum izninden dondugumde gitmis olur insallah diye dua ediyorm emekli olacak insallahhhh
Allah bizlere sabirlar versin canmm
Canım benimde bel ağrılarım var. Dediğin gibi dün itibariyle benimde inanılmaz ayak ve ayak bileklerim şişti resmen davul gibi olduhatta ellerim bile şişti. bende bazen ayağa kalktığımda aşağı doğru ağırlık oluyo, diyorum acaba bebişin kafası aşağıya mı geliyo Ayaklarımı biraz yukarı kaldırıp dinlendirdim birazcık geçti. Ama bugün yine bileklerim ağrıyo Bu şişlikler için ne yapmak lazım herkeste oluyomu bu durum kıslarrr
ben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?