2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İşin garip tarafıda o zaten patronum bayan ve 2 çocuğu var

heh ozmn aynı benım kı gıbı; müdürem yenı dogum ıznınden dondu 3 aylık bebegını bırakıp tabi emzırmeyı de bıraktı. para var alt katta bebege kendısınden ıyı bakan genc annesı var bıde koltuguna pek duskun stajyerken mudur oluvermıs patron tanıdık olunca... ben 7 aylık hamıleyken gecenlerde grıp olup 1gun rapor aldım kac gun surat yaptı bana mesaj attım kotuyum dıye bı gecmıs olsun bıle demedı dusun ne kadar dusuncelı anne bır kadın! mıde bulantısından hastaneye yatırılmıstım rapor almak yasak demıs arkamdan heralde ofıse sedye serum gelmemı beklıyordu... o yuzden ona sormadan yasal hakkım olan 7.5 saatı kendım kullanmaya basladım yarı zamanlı ucretsız ne varsa kullancam dogumdan sonra da kımse kusura bakmasın! benı dusunmeyenı ben hıccccc dusunmem!

Ayy canım bende belki 2 haftadır bu durumdan muzdaribim çok oturduktan sonra kalktığımda birde çok ayakta kaldıktan sonra otururken sol kalça kemiğim cızcız batıyo resmen bende o yüzden o tarafa zor basıyorum topallamaya başlıyorum. Acaba bendede B12 eksikliğimi var bende doktoruma gidince soruyum

ben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.

Herkesi bir temizlik telaşı almış sanki benimde yarın ev boyanacak ondan sonra dabayrıntılu bir temizlik halılar perdeler kıyafetler mutfa temizlenecek hafta sonu kardeşim gelecek ama o da çalışıyor biz ikimiz bir gün de ne yapabilirsek ağır işler için de kadın çapıracağım Ramazan ayı da yaklaşıyor benim kocam şimdi bir şey yapmıyor ramazanda kolunu kaldırmaz havalarda iyice ısınacağımdan bu temizlik işinin haxitirana kadar bitmesini istiyorum

Olabilir arkadaşım bana benoxol diye bir ilaç başlattı doktorum ,ciddi rahatsız ediyor beni ama sol bacağımı bacak baak üstüne atarken bile acı hissediyorum nerdeyse, bakalım yeni başladım ilace bir hafta içinde enkisini görürüsün dedi günde 1 tane alıyorum ilacımı inşallah , sende gittiğinde sor bence doktoruna

Evet canım. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gününde hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize

ben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.
Benim de başıma geldi Hem de bir kaç kez yanında oğlum da vardı ona rağmen yer veren olmadı ne vicdansızlık

Geçmiş olsun canım inşallah şifalı olur ilaç. Şimdi gördüm benim haftalık yorumda da yazıyo yüz ayak şişmeleri yüksek tansiyon sebebi de olabilirmişBende de şişmeler dün itibariyle başladı ama inşallah böle bişey çıkmaz.

Canimiz arkadasimiz ve guzel kizimdan guzel haberler almak ne guzel...
Ben de aksam okuyacagm bildigim yapabildigim kadari ile canm, Allah yardimciniz olsn insallah

Masalimiz kilo aldi mi insallah??

evettt teyzecim 950 gr oldum ben, anneciğimn sütlerini lıkır lıkır akıtıyorlar miğdeme hortumla.
şu hortumlar çok canımı sıkıyor elimle sürekli çıkarmak istiyorum ama o kadar güçlü değilim henüz :) minicik minicik ellerim var

Canimsin ya tuylerimi diken diken ettin.. Ben onun minicik ellerini yerm ya masallah gor bak haftaya baya baya kilo alms olacak yaz bize yine.. Bu zor gunleri atlaticaksiniz insallah hayirlisiyla

çok güldüm saol cnm ya

Ben bu konuda yüzsüzleştim artık. Sağlam görünen biri varsa hemen gidip müsade edermisiniz ben oturabilir miyim diyorum, mecbur kalkıyorlar. Kulaklık takıp kafasını dışarı doğru çeviren ya da uyuyan varsa dürtüklüyorum Benim oturmam lazım diip onları da kaldırıyorum

Malaşallah kuzuna Rabbim onu sana bağışlasın Allah ım Sana da kızınada güç versin .. İnşallah en kısa sürede daha da güçlenir kilo alır ve sağlık durumu çok daha iyi olup seninle beraber eve gider

Merhaba kızlar dün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili vermiştim bugün sonuçları aldım idrardaki enfeksiyon geçmemiş yine antibiyotik kullanicam albuminde sınırda çıktı zaten bi kaç gündür ayaklarimda şişlik oldu zaten ondanmis demek ki tuzluda hiç yemem kendimi bildim bileli ama sizlerde dikkat edin

güle güle kullan bebişinle canım :)

benimki de geldi ama hala bakamadım iş yerinde kaldı :) sağlıcakla kullansın bebişlerimiz:)

ben de aventin elektrikli pompasını almaya gidicem bugun jokerde 299 a inmiş :) en iyisi o demişlerdi.

Kizlar herkese merhaba bebisim ve ben iyiz cok sukur buyuyoruz ama gun gectikce de agirlasiyoruz +9 olduk..iyice agirlasmadan hazir yarin da tatilken masukiye ye gidelim dedik aranizda giden varmi ?

maşukiye cok güzel sanah kahvaltıya gitmiştim bi kaç kere.. bi kere de turla gitmiştim.. cok güzel bi fırsat bence..

amin, aynı durumdayım ben de inşallah ben döndüğümde tayini çıkmış olur diye dua ediyorum..

ben de sabah işe geliyorum akşam ayaklarım davul gibi daha sonrasını düşünmek istemiyorujm

gerçekten insanlar cok acımasız, ben de minibüste giderken falan hiç yer vermiolar cok garip gelio bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…