Valla yaşlı teyzeler amcalar gezmeye gelince bedava iett kartıyla çok güzel geziyolar altın günleri flan otobüste yer bulamayınca tribe giriyolar valla bu hamilelik bana çok şey öğretti çok pis gaza geldim şuan çıksamda işten birine sarsamay genc gorunmekte suc! benı de gecen kocaman adam durttu kulaklıgı cıkardım gayet orta yaslı bı amcayı gosterdı ki normalde de yer vermem cok yaslı degılse hele de ıs saatı dısarı cıkan kahvehane yada gun grubuna! dedım beyfendı hamıleyım ben ondan daha cok oturmaya hakkım var! pardon dedı sustu... tum gun işte calısanlar sonra ıstanbul trafıgınde saatlerını gecırenler sonra da eve gelıp calısanlar olarak 40 üstü 65 altı abıler ablalar bnce bıze hamıle olmasakta yer vermelı!
Canım,geçen gün e bebekte indirim vardı kraftın yeni carmen modelini 440 lira yapmışlar,bende kraftın calipsoya bakıyordum. Hemen aldım. İnternette ölçüleri 70-110 görünüyor ama kesinlikle yanıltıcı,içine 70-120 yatak aldım da sığdı. Ne kadarlık bir bütçen var,ona göre daha uygun modellerede bakabilirsin.Arkadaslar besik konusunda park yatak almaya karar verdim yatak odama sigmaz diye daha kucuk bisey dusunuyodum ama bir iki mobilyayi kaldircaz yatak odasindan boylelikle sigar diye düşündük ve genel olarak sordugum cogu kişi park yatak tavsiye etti sizlerden daha once kullanan varsa ya da görüp yeni alanlar varsa hangi marka ve modeli onerirsiniz?
http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyahCanım,geçen gün e bebekte indirim vardı kraftın yeni carmen modelini 440 lira yapmışlar,bende kraftın calipsoya bakıyordum. Hemen aldım. İnternette ölçüleri 70-110 görünüyor ama kesinlikle yanıltıcı,içine 70-120 yatak aldım da sığdı. Ne kadarlık bir bütçen var,ona göre daha uygun modellerede bakabilirsin.
Arkadaslar besik konusunda park yatak almaya karar verdim yatak odama sigmaz diye daha kucuk bisey dusunuyodum ama bir iki mobilyayi kaldircaz yatak odasindan boylelikle sigar diye düşündük ve genel olarak sordugum cogu kişi park yatak tavsiye etti sizlerden daha once kullanan varsa ya da görüp yeni alanlar varsa hangi marka ve modeli onerirsiniz?
Bi sorum olacak, Dr. Um fazla kilolu olmadığından ve aile dede şeker hastalığı olan olmadığı için şeker yüklemesi yaptirmadi.sizce yaptirmalimiydim, bunlara rağmen şekeri çıkan oldu mu sizde
Canim bende çocuk odasına büyüyen beşik alcam annemse bana bunları almış yatağının yanina ve oturma odamda kullanmamıştır icinArkadaslar besik konusunda park yatak almaya karar verdim yatak odama sigmaz diye daha kucuk bisey dusunuyodum ama bir iki mobilyayi kaldircaz yatak odasindan boylelikle sigar diye düşündük ve genel olarak sordugum cogu kişi park yatak tavsiye etti sizlerden daha once kullanan varsa ya da görüp yeni alanlar varsa hangi marka ve modeli onerirsiniz?
Gecen ay bu sitede kampanya vardı. Sadece park yatak o casual olan 269 à aldım. Muhteşem geldi. Aynı yatak kraft da 519 tl idi. Ve 3 günde ağrıya geldi. Bu ay bu kampanyayı görünce pişman oldum çünkü bu arabayı da istiyordum. Kaçtı güzelim fırsathttp://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sabah bi arkadas bu siteyi atmisti bebek arabamizda yok dusunsem mi dedim de kararsiz kaldim nasil sence cnm?
Ben de park yatak aldım her odaya tasiyabileyim diye. Yatağı kurduk kapılardan geçmiyor valla. 70 110 ölçüsü ama ayakları dışarı doğru olduğu için geçmiyor. Alırken dikkat edin kızlar ben biraz bu özelliğinden ötürü pişman oldum ama park yatak çok kullanışlı . Beşik alıp da tekrar park yatağa dönen arkadaşlarım oldu. Park Yatak candir :)
Cnm bende kararsiz kalmistim park yatak aldik sonunda iki yegenim var biri park yatakla buyudu kiracilar, digeri kucuk besikleri vardi kendi evleri kucuk besikleri olan 10. ayda oda yaptilar besikli felan. Digeri hala park yatagi kullaniyor 2 yasina gelecek.Kuzeniminde bebegi vardi sepet besik, besik yatak vardi ama oda hep park yatakta yatirmis. Bende park yatak aldim. Yatak odasinda duracak zaten cok pratik istedigin odaya tasi vs. problem olmuyor.. evde teksen sen yemek hazirlarken mutfakta bile durabilir yani.. Biz prego tercih ettik gri renk 75*110 600 e aldik. simdilik memnunuz kullaninca gorecegiz. Donencesi felanda var icinde..
Sagol cnm cvbin icin icinde yatagi var mi 600 tl nin
Cnm bende kararsiz kalmistim park yatak aldik sonunda iki yegenim var biri park yatakla buyudu kiracilar, digeri kucuk besikleri vardi kendi evleri kucuk besikleri olan 10. ayda oda yaptilar besikli felan. Digeri hala park yatagi kullaniyor 2 yasina gelecek.Kuzeniminde bebegi vardi sepet besik, besik yatak vardi ama oda hep park yatakta yatirmis. Bende park yatak aldim. Yatak odasinda duracak zaten cok pratik istedigin odaya tasi vs. problem olmuyor.. evde teksen sen yemek hazirlarken mutfakta bile durabilir yani.. Biz prego tercih ettik gri renk 75*110 600 e aldik. simdilik memnunuz kullaninca gorecegiz. Donencesi felanda var icinde..
Ya baktım da harbı çok uygun. 2binler nerede bu nerde. Peki kalite olarak nasıl ben de fazla vermek istemiyorumEvet canım travel
Guzelmis cnm iyi dusunmussunuz gule gule kullanin :)Canim bende çocuk odasına büyüyen beşik alcam annemse bana bunları almış yatağının yanina ve oturma odamda kullanmamıştır icin
Ben de park yatak aldım her odaya tasiyabileyim diye. Yatağı kurduk kapılardan geçmiyor valla. 70 110 ölçüsü ama ayakları dışarı doğru olduğu için geçmiyor. Alırken dikkat edin kızlar ben biraz bu özelliğinden ötürü pişman oldum ama park yatak çok kullanışlı . Beşik alıp da tekrar park yatağa dönen arkadaşlarım oldu. Park Yatak candir :)
Sagol cnm cvbin icin icinde yatagi var mi 600 tl nin
İnşallah cnm saolGeçmiş olsun antibiyotiğini aksatmadan al umarım kısa bir sürede enfeksiyon geçer
Merhaba kızlar dün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili vermiştim bugün sonuçları aldım idrardaki enfeksiyon geçmemiş yine antibiyotik kullanicamalbuminde sınırda çıktı zaten bi kaç gündür ayaklarimda şişlik oldu zaten ondanmis demek ki tuzluda hiç yemem kendimi bildim bileli ama sizlerde dikkat edin
Kizlar sekerim 160 ciktisali gunu 100luk yapcaklar :) zaten biliyordum seker cikcaginida hayirlisi olsun diyete devam :) bebisimizde iyiymis oglum 750gramcik olmus :) boyle yani sizlere selami var oglumun teyziskolari :)
Canım,bunuda düşünebilirsin, bende aynı modeli tek başına aldım. Çokta seve isteye aldım. Hem yorumlarıda çok güzel. 2 si bir arada iyide bir fiyatı var. Al gitsin valla.http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sabah bi arkadas bu siteyi atmisti bebek arabamizda yok dusunsem mi dedim de kararsiz kaldim nasil sence cnm?
Saol cnm teşekkür ederimGecms olan canm, dikkat et kendine
Benm de ilki 167 cikmisti ama 75 likte butun degerlerm normal cikti canm, dikkat etmekte tabii fayda var ama gebelikte oyle oynama olabiliyoms yani dr um da oyle dedi diyete gerek yok ama azcik kendn dikkat et dedi ikinciler normal cikincabelki senin de normal
Cikacakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?