2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun antibiyotiğini aksatmadan al umarım kısa bir sürede enfeksiyon geçer

ben de bugün metrobüse bindim insanlık ölmüş arkadaşlar kimse yer vermedi. Kadının biri farketti camdan dışarı baktı tüm yol. Hele ki bir kadının bu hareketi yapması çok dokundu.
en sınır oldugum sey! sımdılık 1 kez basıma geldı yanımda esım de vardı acayıp sınırlendı engellı ve cocuklular ıcın ayrılan bolumdekı kadınların yanında ya sen yer ıste yada ben kaldırıcam dedı dur sus gerek yok derken duydu bırısı kalktı gorumcem son kontrollerinden birine gıderken dusun 9 ayı dolmak uzere kadın mınıbuste kımse yer vermemıs. tam bırısı buyrun demıs oraya yonelırken sız degıl demıs arkadakı genc turbanlı bır kızı ısaret etmıs. o kızda gecmıs oturmus. dınleyınce gozlerım doldu yemın ederım nasıl ayrıstık ınsan secer olduk hayret kıza ayrı ınsan ayıran gence ayrı sınırlendım! ben 3 aylık hamıleyken 6-7 aylık hamıle bırıne yer verdım cnku onun bnden daha cok ıhtıyacı vardı! bıraz ınsanıyet bıraz vıcdan tek lazım olan bu!

Valla ne Mutlu sana benim kucağımda bir yavru karnımda bir yavru mağazalarda zorla yer vermiyorlar daha iki gün önce oğlum kucağımda ağlıyor benim belim kırıldı beklemekten hamile kasasındayım kimse yer bile vermedi ki önümdekilerde gayet sağlıklı ve hiç bir sorunu olmayan adamlardı

Bu durumlarda söylemelisin işte çekilin çekilin hamile var diye

Bu durumlarda söylemelisin işte çekilin çekilin hamile var diye
Ben pasifim sanırım bu konularda ya bir de yani insanların görüp de tepkisiz kalması görmemezlikten gelmesi sinirimi bozuyor. Bu kadar mı insanlıktan yoksunuz. Normalde mecbur kalmasam metrobüse binmem ama tahlil vermeye gidiyordum devlet hastanesine.

En iyisi bencede bende herkese anlatıyorum işin çok iyi çıkmanı istemem diyolar öylede kardeşim tamam iyi hoş herkes kendini düşünüyo benim çocuğuma kv bakıcak zaten gözüm arkada kendi annemde olsa öyle olur zaten minicik bebek ,lise 3 e giden çocuğu sen izne çıkınca nasıl alıcam diye düşünüyo iş/ ev / okul yan yana ben anlamadım bu işi yurtdışına gönderince hiç sıkıntı yok böyle olunca sinirleniyorum işte niye insanlar böyle sizin ki can bizim ki değil mi? haklarımı sonuna kadar arayacağım he uymuyorsa onlara çıkarım onlara eleman çok ise bana da çalışmak istedikten sonra iş çok

goooody Canım banada geçen gün minibüste aynı şey oldu sonra kadının biri dedi ki sen hamile misin evet dedim liseli çocuklara dedi ki allah aşkınıza kendinize gelin artık neyse biri kalktı oturdum sakat bir bayan bindi bende o an zaten ayağımın üstüne basamıyorum belim ağrıyo çok ayakta bekledim neyse millet bana tutuldu mu kadın dedi ki genceciksin oturuyosun oysa yer verdiler zaten kadına ordan biri dedi ki o da hamile diye yer verdik zaten ay napalım hamileyse hiçte belli olmuyo dedi alllaaaah benim cinler tepeme bi geldi napim afiş mi asim boynuma dedim hla laf söylüyolar ya insanlık gerçekten ölmüş

Valla canim gobegimi gere gere biniyorum geziyorum yer versinler diye sizde oyle yapin ay ay diyin gobeginizi oksayin filan yani belinizi tutun azcik magduru oynayin

ohhh cok güzel yapıosun walla ben yapamam herhalde ..

ayyy buna sok oldum su an ne biçim insanlar var ya.. bi de laf sokmuş terbiyesiz..

valla canım senın yasal hakkın, he derse kı kabul etmıyorum ver tazmınatımı cıkıyım ısten sekerım dersın! ikale anlasması ımzalatır sana gerekıyorsa anlasmalı olarak cıkmıs olursun ama hakkın olan tazmınatını da almıs olursun... kımsede hakkını bırakma canım sorman gereken bırsey olursa bır ık cı olarak yardımcı olurum

Valla canim gobegimi gere gere biniyorum geziyorum yer versinler diye sizde oyle yapin ay ay diyin gobeginizi oksayin filan yani belinizi tutun azcik magduru oynayin
Benim göbeğimde çok hatta bebekli hamile tişörtü giyiyorum anlamıyolar mı yani daha napim yaaaa

teşekkür ederim canım

Benim göbeğimde çok hatta bebekli hamile tişörtü giyiyorum anlamıyolar mı yani daha napim yaaaa
Anlamiyolar degil aslinda anlamak istemiyolar islerine nasil geliyorsa oyle devam :) ama bende cok yorgun olursam kaldiriyorum yok ayakta durmaya halim olmuyorsa hic beni umursamayani bende umursamiyorum :)

ay genc gorunmekte suc! benı de gecen kocaman adam durttu kulaklıgı cıkardım gayet orta yaslı bı amcayı gosterdı ki normalde de yer vermem cok yaslı degılse hele de ıs saatı dısarı cıkan kahvehane yada gun grubuna! dedım beyfendı hamıleyım ben ondan daha cok oturmaya hakkım var! pardon dedı sustu... tum gun işte calısanlar sonra ıstanbul trafıgınde saatlerını gecırenler sonra da eve gelıp calısanlar olarak 40 üstü 65 altı abıler ablalar bnce bıze hamıle olmasakta yer vermelı!

Kizlar sekerim 160 cikti sali gunu 100luk yapcaklar :) zaten biliyordum seker cikcaginida hayirlisi olsun diyete devam :) bebisimizde iyiymis oglum 750gramcik olmus :) boyle yani sizlere selami var oglumun teyziskolari :)
Yüksek çıkmış şekerin baya ben 50 lik yaptırmıştım Dr 75 lik istemiştim ama neyse falan dedi sinirimi bozmuştu ki Şekerim falanda yok suyum fazlaymış Çocuğum bi hafta öndeymiş falan taktı ya bi ayda 2 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama napim 10 kilo almışım 6 ayda 3 ayda yine 2-2-2 gitsem 16yla biter ki o kadar vitamin yüklerken düşünseymiş o şişirdi beni aç mı kalim yani :) sana yazim derken kendimden söylendim kusura bakma arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…