2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bi sorum olacak, Dr. Um fazla kilolu olmadığından ve aile dede şeker hastalığı olan olmadığı için şeker yüklemesi yaptirmadi.sizce yaptirmalimiydim, bunlara rağmen şekeri çıkan oldu mu sizde

Canımcım,benim ailemde de eşimin ailesinde de şeker hastalığı olan kimse yok,2. 3. kuşağa kadar söylüyorum. Ama ben bende hamilelik şekeri çıktı. normal şeker hastalığı ile kıyaslanacak birşey değil hamilelik şekeri. Hem bu kalıcı da değil geçici sadece bu gelişme dönemince bebek için dikkat edilmesi gerekli. Maalsef şeker yüklemesi yapılarak ortaya çıkıyor hassasiyetin. Şeker yüklemesine ne kadar karşı olsamda mecbur olarak yaptırdım ve çıktı. Karar senin,kendini sürekli kontrol ederek dengeli ve düzenli beslenip,saatlik şeker ölçümünüde yapabilirsin. Böylece durumunu da anlarsın

chilekciko zeynep-ahmet

Cnm park yataklarına ayrıca ölçüsüne uygun yatak alman gerkiyor. Ben çoooooook düşünüp eledikten sonra Kraftın Pamuk yatağını aldım ve bebek için sert olması gerekiyormuş. En başka yün yatak yaptırmayı düşündüm. Pamuk yatağın bebekler için daha iyi olduğunu söylediler. Sen bilirsin.

Hahah hic onemli degil canim benim sekerin yoksa gene niye yukleme yapicam diyip vazgeciyor dengesiz. Ya ben cok kilo aldm zaten agzim durmuyoki masallah agopun kazi gibi yiyorum resmen oyle derler ya sende dolmussun baya sikma canini bebisler saglikli sorun yok :) ben 15 kilo almisimdir 2haftadir tartilmiyorum bi tartilim en son 10 kiloydu aldigim :) benim doktorumda bana hic ilac vermedi bu zamana kadar bugun sordum vericem sonra dedi iyi dedim

Medela elektrikli süt pompası dün Eminönü'nde gördüm 189 tl gayet uygundu

Bi sorum olacak, Dr. Um fazla kilolu olmadığından ve aile dede şeker hastalığı olan olmadığı için şeker yüklemesi yaptirmadi.sizce yaptirmalimiydim, bunlara rağmen şekeri çıkan oldu mu sizde
Cnm herhangi bi belirtin şikayetin ya da aile öykün yoksa gerek görülmüyor dert etme bu arada Aramıza hoşgeldin riskin ne Açıdan ?

Nasıl vermedi ya? 3. Ayımdan beri vitamin kullanıyorum demirinden tut balık yağına d vitaminine kadar

Aynen bizim kapilarda dar ama hafif kirinca toplar gibi geciyor pek sorun yaratmaz o sanirim bizde

Yok canm dahil degil yatagini kv ozel yapcakmis yun yatakta yatmaliymis oda ne kadar iyi pek bilmiyorum ben hic yun yataktada yatmadim ya
Ben normal yatağının üzerine Yünden yapılma yorgan koyucam onun üzerine yatırcam inş Yün candır kışın hele :)

Ya baktım da harbı çok uygun. 2binler nerede bu nerde. Peki kalite olarak nasıl ben de fazla vermek istemiyorum

Canım ben beğendim, port bebe olarak da kullanılabiliyor port bebe olduğunda içine özel süngeri var bebeğin rahat etmesi için

ana kucağının da içi yumuşacık kadifemsi bir sırt desteği var ama aparat eksik geldiği için araca takamadım ben daha

Alt sepeti prk geniş değil ama çantamı tutma koluna asmayı planladığım için pek dert etmedim onu çarşı pazardan aldıklarımız sığar rahatlıkla

Benim aldığım sitede renkleri bitmiş heralde canım ben 450 tlye almıştım indirim koduyla birlikte başka sitelerde de var istersen sen de iyice bir araştır ona göre karar ver

İnsallah canim normal cikar bakalim sen ikinciye giderken nasil beslendin bende oyle besleneyim :)

Nasıl vermedi ya? 3. Ayımdan beri vitamin kullanıyorum demirinden tut balık yağına d vitaminine kadar
Valla vermedi canim folik asitten baska hic bir ek takviye ilac vermedi kafama gorede kullanmadim vericem diyo bilmiyorum birdahakine heralde

bende acayip gaza geldim çok çok kızıyorum boyle durumlarda sabah aksam toplam 4 vesait kullandığım için her aksam ayrı macera :)) kendimle kalmıyorum ben gözüme kestirdigimi kaldırıp başka hamile binerse onları da oturtuyorum.

http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sabah bi arkadas bu siteyi atmisti bebek arabamizda yok dusunsem mi dedim de kararsiz kaldim nasil sence cnm?
Ben bu arabayı gerçekten çok beğeniyorum eğer bende park yatak olmasaydı bende düşünürdüm çünkü araba için o kadar bütçe ayırmadım. Sabah paylasan bendim çok beğendiğim için :)
Yok canm dahil degil yatagini kv ozel yapcakmis yun yatakta yatmaliymis oda ne kadar iyi pek bilmiyorum ben hic yun yataktada yatmadim ya

Bende yatakları hala almadim fakat geçenler de okumuştum yün yataklarda akar oluşumu daha fazla rastlandığı için bebeklerde önerilmiyordu. Ama kvdeye ne kadar anlatabilirsin bu durumu bilmem :) benimki yapcam dediğini yapıyor bi şekilde. İnatlasmaktansa tamam güzel diyip geçiyorum :) evinde nem rutubet yoksa sorun olmaz heralde. Bir araştır istersen

K

kan değerlerin nasıl ? Vitaminler falan
Kanim ve b12im depolardan kullaniyormusum baska bir doktor kan ilaci kullanman lazim dedi digerleri normal dedi vitamin filan sadece kan ilaci olarak soyledi b12 icinde igne versin kendi doktorun demisti iste eksik yok ama depolarin bosaliyor cocuktan kaynakli dedi

hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım

Kızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimleri yazar mısınız ben daha isim belirleyemediği dikit verin bana

Canim benim cok sevindim..gozun aydin olmaya devam etsin hep insallah..maasallah prensesin de baya buyumus..saglikla zamaninda kucagina alirsin insallah

Ah benm davul ayaklarmmm... Sol ayagim nedense ekstra sismis bugn ama sanarsn bi sey sokms gibi valla insallh normal bi durumdur valla naylon coraptan da olabilir diye bugn corap giymedm sol daha fena sismis anlamiyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…