- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Bi sorum olacak, Dr. Um fazla kilolu olmadığından ve aile dede şeker hastalığı olan olmadığı için şeker yüklemesi yaptirmadi.sizce yaptirmalimiydim, bunlara rağmen şekeri çıkan oldu mu sizde
HahahYüksek çıkmış şekerin baya ben 50 lik yaptırmıştım Dr 75 lik istemiştim ama neyse falan dedi sinirimi bozmuştu ki Şekerim falanda yok suyum fazlaymış Çocuğum bi hafta öndeymiş falan taktı ya bi ayda 2 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama napim 10 kilo almışım 6 ayda 3 ayda yine 2-2-2 gitsem 16yla biter ki o kadar vitamin yüklerken düşünseymiş o şişirdi beni aç mı kalim yani :) sana yazim derken kendimden söylendim kusura bakma arkadasım
Medela elektrikli süt pompası dün Eminönü'nde gördüm 189 tl gayet uygundugüle güle kullan bebişinle canım :)
benimki de geldi ama hala bakamadım iş yerinde kaldı :) sağlıcakla kullansın bebişlerimiz:)
ben de aventin elektrikli pompasını almaya gidicem bugun jokerde 299 a inmiş :) en iyisi o demişlerdi.
maşukiye cok güzel sanah kahvaltıya gitmiştim bi kaç kere.. bi kere de turla gitmiştim.. cok güzel bi fırsat bence..
amin, aynı durumdayım ben de inşallah ben döndüğümde tayini çıkmış olur diye dua ediyorum..
ben de sabah işe geliyorum akşam ayaklarım davul gibi daha sonrasını düşünmek istemiyorujm
gerçekten insanlar cok acımasız, ben de minibüste giderken falan hiç yer vermiolar cok garip gelio bana..
Cnm herhangi bi belirtin şikayetin ya da aile öykün yoksa gerek görülmüyor dert etme bu arada Aramıza hoşgeldin riskin ne Açıdan ?Bi sorum olacak, Dr. Um fazla kilolu olmadığından ve aile dede şeker hastalığı olan olmadığı için şeker yüklemesi yaptirmadi.sizce yaptirmalimiydim, bunlara rağmen şekeri çıkan oldu mu sizde
Nasıl vermedi ya? 3. Ayımdan beri vitamin kullanıyorum demirinden tut balık yağına d vitaminine kadarHahahhic onemli degil canim benim sekerin yoksa gene niye yukleme yapicam diyip vazgeciyor dengesiz. Ya ben cok kilo aldm zaten agzim durmuyoki masallah agopun kazi gibi yiyorum resmen oyle derler ya sende dolmussun baya sikma canini bebisler saglikli sorun yok :) ben 15 kilo almisimdir 2haftadir tartilmiyorum bi tartilim en son 10 kiloydu aldigim :) benim doktorumda bana hic ilac vermedi bu zamana kadar bugun sordum vericem sonra dedi iyi dedim
Ben normal yatağının üzerine Yünden yapılma yorgan koyucam onun üzerine yatırcam inş Yün candır kışın hele :)Aynen bizim kapilarda dar ama hafif kirinca toplar gibi geciyor pek sorun yaratmaz o sanirim bizde
Yok canm dahil degil yatagini kv ozel yapcakmis yun yatakta yatmaliymis oda ne kadar iyi pek bilmiyorum ben hic yun yataktada yatmadim ya
Ya baktım da harbı çok uygun. 2binler nerede bu nerde. Peki kalite olarak nasıl ben de fazla vermek istemiyorum
İnsallah canim normal cikar bakalim sen ikinciye giderken nasil beslendin bende oyle besleneyim :)Gecms olan canm, dikkat et kendine
Benm de ilki 167 cikmisti ama 75 likte butun degerlerm normal cikti canm, dikkat etmekte tabii fayda var ama gebelikte oyle oynama olabiliyoms yani dr um da oyle dedi diyete gerek yok ama azcik kendn dikkat et dedi ikinciler normal cikincabelki senin de normal
Cikacakk..
Valla vermedi canim folik asitten baska hic bir ek takviye ilac vermedi kafama gorede kullanmadim vericem diyo bilmiyorum birdahakine heraldeNasıl vermedi ya? 3. Ayımdan beri vitamin kullanıyorum demirinden tut balık yağına d vitaminine kadar
Ben bu konuda yüzsüzleştim artık. Sağlam görünen biri varsa hemen gidip müsade edermisiniz ben oturabilir miyim diyorum, mecbur kalkıyorlar. Kulaklık takıp kafasını dışarı doğru çeviren ya da uyuyan varsa dürtüklüyorumBenim oturmam lazım diip onları da kaldırıyorum
ay genc gorunmekte suc! benı de gecen kocaman adam durttu kulaklıgı cıkardım gayet orta yaslı bı amcayı gosterdı ki normalde de yer vermem cok yaslı degılse hele de ıs saatı dısarı cıkan kahvehane yada gun grubuna! dedım beyfendı hamıleyım ben ondan daha cok oturmaya hakkım var! pardon dedı sustu... tum gun işte calısanlar sonra ıstanbul trafıgınde saatlerını gecırenler sonra da eve gelıp calısanlar olarak 40 üstü 65 altı abıler ablalar bnce bıze hamıle olmasakta yer vermelı!
Valla yaşlı teyzeler amcalar gezmeye gelince bedava iett kartıyla çok güzel geziyolar altın günleri flan otobüste yer bulamayınca tribe giriyolar valla bu hamilelik bana çok şey öğretti çok pis gaza geldim şuan çıksamda işten birine sarsam
Ben bu arabayı gerçekten çok beğeniyorum eğer bende park yatak olmasaydı bende düşünürdüm çünkü araba için o kadar bütçe ayırmadım. Sabah paylasan bendim çok beğendiğim için :)http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sabah bi arkadas bu siteyi atmisti bebek arabamizda yok dusunsem mi dedim de kararsiz kaldim nasil sence cnm?
Yok canm dahil degil yatagini kv ozel yapcakmis yun yatakta yatmaliymis oda ne kadar iyi pek bilmiyorum ben hic yun yataktada yatmadim ya
kan değerlerin nasıl ? Vitaminler falanValla vermedi canim folik asitten baska hic bir ek takviye ilac vermedi kafama gorede kullanmadim vericem diyo bilmiyorum birdahakine heralde
Kanim ve b12im depolardan kullaniyormusum baska bir doktor kan ilaci kullanman lazim dedi digerleri normal dedi vitamin filan sadece kan ilaci olarak soyledi b12 icinde igne versin kendi doktorun demisti iste eksik yok ama depolarin bosaliyor cocuktan kaynakli dediK
kan değerlerin nasıl ? Vitaminler falan
hayırlı olsun güzel günlerde kullan canımKızlar bu arada merak edenler için, arabamız geldi
Sepet kısmı biraz dar evet ama diğer kısımlar çok içime sindi port bebe olduğunda kullanmak için özel süngeri varmış içinde alırken farketmemiştim :))
Ana kucağının içi de kadifemsi yumuşacık ve baş korumalığı var, bizim ana kuvağını arabaya takacağımız aparat çıkmadı içinden onu istedik ekstradan gönderecekler, umarım kullanırken de çok memnun kalırız
Canim benim cok sevindim..gozun aydin olmaya devam etsin hep insallah..maasallah prensesin de baya buyumus..saglikla zamaninda kucagina alirsin insallahKizlaaar biz geldik zeynebimle kontrolden cok sukur iyi haberler verebiliorum size suyumuz hala az olsa da artmaya devam ediyo az az en azindan azalmio sukurler olsun . 1100 gr 36 cm olmusuz bi hafta gerideyiz ama bastan beri 5 gun geride oldugumuzu dusunursek sadece 2 gun gerideyiz ama olsun en azindan cok da saymiyoruz yerimizde doktor onemli gormedi o kadar geriligi bizde durumlar boyle arkadaslar insallah hep beraber guzel haberler vermeye devam ederiz ve zamaninda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi :)
Benim oglanin ismi Mehmet Ali olucak canim :) kizim olsaydi Erva Melek olucaktiKızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimleri yazar mısınız ben daha isim belirleyemediği dikit verin bana
İnsallah canim normal cikar bakalim sen ikinciye giderken nasil beslendin bende oyle besleneyim :)
Aynen bende hamileliğin başından beri kaç tane ilaç verdi artık zorla iciyorum midem kalkıyor içerkenNasıl vermedi ya? 3. Ayımdan beri vitamin kullanıyorum demirinden tut balık yağına d vitaminine kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?