2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy sorma ya hassas noktam sarmadırr çok severim o yüzden herkesinkini beğenmem... Bi de hızlı sararım öyle kimseyi çağırmam yardıma ama yaprağım yok tek bi yerden alıyorum oraya gideyim hafta içi
Kaynanamgil geçen göndermiş,köyden sarma yapraklarını tuzlamış tuzlamış göndermiş,eve gidince onları bir açayımda,sarayım madem bu akşam,ki normalde tek başıma hayatta sarma işine kalkışmam,hep gelene yaptırırıım. saolsnlar onlarda çok sevdiğimi bilirler,illa yapmadan gitmezler hahah.

canım valla büyük konusmıyım ama yatak ayırmam. yatak ayırmak dogumdan once de sonrada bebek buyurken de ılıskıyı zedeleyebilecek bır durum. eskı yataklar 140lık mınnacıkmıs ozmn bıle yatak ayrılmazmıs. bırsuru arkadasım var boyle yatak, oda ayıran... hatta bazısının oyle bır zedelenıyor kı cocuk 4 yasına gelmış hala ayrı yatıyorlar. cunku psıkolojımız degısıyor duzen degısıyor ustune yatagı da ayırınca uzaklasma baslar gıbı gelıyor bana.. evliligın ılk zamanlarında kusunce ayrı yatıyorduk baktık ıyıce sogukluk oluyor kusmeler uzuyor artık yemınlıyız hıccc ayrı yatmıyoruz hepinize de tavsıye ederım cok zorunlu haller dısında cocugunuz bıle aranıza gırmesın [/QUOTE]
Valla zor bir durum baban muhakkak evliliğini düşündüğü için öyle yapmıştır onlara güvenip sürekli kavga edip evliliğini bozma diye yapmıştır biraz Zaman ver

Bugün de eşlerimizden dert yanma günü olsun

Misafirlerim gittiler sağolsun ben yemekleri hazırlamıştım ama servis ve bulaşık kısmıyla kendileri ilgilendiler, eltim bebeğime bir yelek örmüş çok tatlı elbise gibi yakası bile var :))

Araba konusunda şanssızlıktan ölüyoruz

Aldığımız arabayı geri yolladıktan sonra cadillac trona almıştık. Kırmızı rengini beğenip almıştık ama dün krem rengi geldi ellerinde kırmızı kalmamış onlar da krem yollamışlar bize eşimin içine sindi ama ben kararsızım renk konusunda kalsın mı krem sizce yoksa arayıp çirkeflik yapayım mı

Ohh ne guzel haberlerrr maslalah size yaaa cok sukur sayfana da bakiyoruz arada zatenn..

Biri sisko mu dedii evet evet o biziz hihi...

Insallh muayenelerinizin hepsi temiz cikar cabm hadi bakalm..

Katılıyorum sana canım artık bizi cepte mi görüyorlar acaba?

Olabilir tabii.. Ama ben artk mesafe koyacagim kararliym son zamanlarda sinirlarini asti azcik elimden geleni yaptm kiymet bileydi iyiydii.. Ama bilmiyorsa biz de o dilden konusiciizz mecburr

Valla benim kayınvalidem de ilk yılımda bir havalara girdi ondan sonra aramız açıldı ben mesafemi koydum artık o oldu daha da çok samimi değilim ama tatillerde gideriz kalırız onlar gelirler kalırlar her sene ama öyle telefonla felan sık sık konuşmam çok aramam sormam

Ağır tahrik var kelebek.hill seni savunur biz de şahidin oluruz

Şaka bir yana çok sinir bozucu bir durum hiç tavsiye vermek istemiyorum çok fevriyim ben bu gibi durumlarda çünkü

Ay ben eve almasam annesi alır yan tarafımda oturuyo zaten onlara güvendiği için böyle yapıyo valla artık diyorum ki haftasonu da çalışayım en iyisi evde strese giriyorum.
Üzüldüm cnm ya inan çok iyi Anlıyorum seni Öküz bunlar Öküz

ben dün hocanın eşine sordum tut dedi bana düşük tehliken yok kocaman çocuk artık dio ama aç kalınca bebişim oynamıor onu farkettimm napcağımı şaşırdım valla yaa
Olur mu öyle şey ya hamilelikte zorunlu oldugunu düşünmüyorum ben sonra tutarsın bakma sen her hocaya

Tadında hiç sıkıntı olmaz cnm benim iç harcım artıncada Buzluğa Koyuyom sonra çıkartıp dolduruyorum dolmamı pişiriyorum mis:) Börek harcını da aynı Şekil geçen patates harcım arttı sakladım çıkardığımda sulanmıştı ona rağmen böreğim çok iyi olmuş ki bi dilim bile yiyemedim bana kalmadı :) ben dolma harcımı kavurup en son da bi bardak falan kaynar su koyup azda pişiriyorum için Çiğ kalma olasılığını ortadan kaldırıyorum :)

Kızlar oruç hakkında konuşulmuş şu hadisi şerifi hatırlatmak istiyorum "zorlaştırmayınız kolaylaştırınız..."

Kendine güvenen tutsun tabiki ama ben kendime güvenemiyorum günde 5 öğünden fazla bişeyler yemem gerekiyor yoksa tansiyon mu şeker mi bilmem vcudum titremeye başlıyor ve baygınlık geçiriyorum aç kalırsam.

Allah kısmet eder de diğer ramazanlara ulaşırsak tutarız inşallah oruçları sütten kesince de borçlarımızı öderiz inşallah

En guzelini yapmissin canm bundan sonra ben de oyleym insallah.. Cabuk unutuyorm ben koru seyleri benm de kotu yanimm buuu

Ağır tahrik var kelebek.hill seni savunur biz de şahidin oluruz

Şaka bir yana çok sinir bozucu bir durum hiç tavsiye vermek istemiyorum çok fevriyim ben bu gibi durumlarda çünkü

Ah ahh cidden olacak is degil ama maleseff tahrik hukumleri oyle islemiyor bosa gaza getirmeyelm kizi simdi

Merhaba anneler erken.dogum.yapan.arkadasin.bebegi nasil.oldu acaba merak ediyorumm

canım valla büyük konusmıyım ama yatak ayırmam. yatak ayırmak dogumdan once de sonrada bebek buyurken de ılıskıyı zedeleyebilecek bır durum. eskı yataklar 140lık mınnacıkmıs ozmn bıle yatak ayrılmazmıs. bırsuru arkadasım var boyle yatak, oda ayıran... hatta bazısının oyle bır zedelenıyor kı cocuk 4 yasına gelmış hala ayrı yatıyorlar. cunku psıkolojımız degısıyor duzen degısıyor ustune yatagı da ayırınca uzaklasma baslar gıbı gelıyor bana.. evliligın ılk zamanlarında kusunce ayrı yatıyorduk baktık ıyıce sogukluk oluyor kusmeler uzuyor artık yemınlıyız hıccc ayrı yatmıyoruz hepinize de tavsıye ederım cok zorunlu haller dısında cocugunuz bıle aranıza gırmesın [/QUOTE]
Kesinlikle Katılıyorum Söylediklerine küs olunsa bile bir yatılmalı yoksa küslük uzuyo gece bi şekilde uyku sersemi sarılıyoruz falan bi şekilde soğukluk kırılıyo

Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Bugüne kadar hiç öyle bir durumla karşılaşmadık ama bundan sonra da istemem ayrı yatmayı, ki eşimde çok karşı ayrı yatmaya.
Bir de çocuk doğduğunda anneler çocuğa bakmak için kapı açık kalsın diip gece zırt pırt odaya giriolar ya, ablamdan biliyorum, ona bile çok kızıyorum ben. Orası bizim özelimiz olmalı ve ne olursa olsun bozulmamalı.[/QUOTE]
O da bişey mi eşim kayınvalidem ben bide ninemiz Erzincan'a gittik köylerine gece yatıyoruz gecenin bi saati çantadan bişey Alcam diye kapı bile çalmadan kayınvalidem içeri girdi Aldı çıktı afedersiniz 5 dk önce gelmiş olsa rezillikti yani acayip kızdım ya sıkıcaktım gırtlagını

Kac bardak prince bir bardak su koyuyosun balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…