- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Kaynanamgil geçen göndermiş,köyden sarma yapraklarını tuzlamış tuzlamış göndermiş,eve gidince onları bir açayımda,sarayım madem bu akşam,ki normalde tek başıma hayatta sarma işine kalkışmam,hep gelene yaptırırıım. saolsnlar onlarda çok sevdiğimi bilirler,illa yapmadan gitmezler hahah.Ayyy sorma ya hassas noktam sarmadırr çok severim o yüzden herkesinkini beğenmem... Bi de hızlı sararım öyle kimseyi çağırmam yardıma ama yaprağım yok tek bi yerden alıyorum oraya gideyim hafta içi
Kesinlikle canm saglikl dogsunlar yorulmak falan nedirre
Biz de hala beraber uyuyoruz esimle bakalm git demeye de kiyamiyom yaaabazen haftasonlari gunduz tek uyuyorm mesela sankim daha rahat oluyor amaa, onu da bi suru uyandiriyorm gece ama henuz pes etmedi bakalmm
Uyku bi bastiriyo bazen valla film falan hikayee.. Ozellikle iste yorgun olunca daha iyi uyunuyo ciddenn...
Ya ben eşime git desem de gitmezki ben de ihtiyaç duymuyorum zaten
Valla zor bir durum baban muhakkak evliliğini düşündüğü için öyle yapmıştır onlara güvenip sürekli kavga edip evliliğini bozma diye yapmıştır biraz Zaman verkızlar bana bı akıl verın napacagımı bılemıyorum. gecen hafta eşimle tartıstık annemdeydım annnemde bunu babama anlatmış- ki ben onlara eşımle aramda olan seylerı anlatmama taraftarıyım cunku bız barısıyoruz ama onlar unutmuyor- bende bır gun sonra anneme gıttıgımde babam daha kapıda bana bagırıp cagırmaya basladı. yok kocanla nıye kavga edıyosun yok huysuzsun soylesın boylesın bende sınırlenıp eve gırmeden daha kendı evıme gıttım. tam bır hafta oldu. normalde ısten gec cıkıyorum ve yemek yapamıyorum dıye yemegı orda yıyorduk gıtmıyoruma artık.iş cıkısı yorgun argın eve gıdıp yemek yapıyorum . ablam dun babamı ara uzatma dıye vıcdan yapıncada demın dayanamadım aradım. ama bana gene aynı seyı yaptı ve telı kapatıp aglamaya basladım. bu durumu esıme anlatmadım. esımde neden gıtmıyoruz dıye sorup duuruyor. bı akıl verın lutfen. sız olsanız napardınız?
Ben de istanbuldayım Ümraniye'deAa meslektaslarim ne kadar cokmus bu grupta.istanbuldayim ben sen nerede gorev yapıyosun?sorma izin konusu hiç iyi denk gelmedi bizim cok kucukken baslicaz goreve
Katılıyorum sana canım artık bizi cepte mi görüyorlar acaba?Aman dur kiz sakin olkv ler kasiniyor bu araaaa
Bende esenlerdeyim iki yildir sakaryadaydim es durumuyla geldim bu yil ..kacinci yilinBen de istanbuldayım Ümraniye'de
Merhabalar Masal kızımla ben geldik
Özlemişiz sayfamızı beya
Can teyzeler bal teyzelerve kardeşler
Napıyonuz bakim şişkolar
Yeni emojilerde pek havalı
Masal kız büyüyor inşallah, ciğerleri daha rahat diyor doktorumuz, özlemek kötü işteiyiliğine şükredip özleşiyoruz
haftada bir hemşirelerden rica edip gizli gizli giriyorum bal kızımın yanına
yarın yine beyin usg çekilecek, inşallah temiz çıkar Allah'ım aminnnnnn
Perşembe günü de göz muayane var yine inşallah oda temiz çıkar
Öpüyoruz sizleri ve kaydeşleri
Bizi unutmayın dualarınızda hatırlayın kızımı olar mı
Katılıyorum sana canım artık bizi cepte mi görüyorlar acaba?
Benim 9. YılımBende esenlerdeyim iki yildir sakaryadaydim es durumuyla geldim bu yil ..kacinci yilin
Valla benim kayınvalidem de ilk yılımda bir havalara girdi ondan sonra aramız açıldı ben mesafemi koydum artık o oldu daha da çok samimi değilim ama tatillerde gideriz kalırız onlar gelirler kalırlar her sene ama öyle telefonla felan sık sık konuşmam çok aramam sormamOhh ne guzel haberlerrrmaslalah size yaaa cok sukur sayfana da bakiyoruz arada zatenn..
Biri sisko mu dedii evet evet o bizizhihi...
Insallh muayenelerinizin hepsi temiz cikar cabm hadi bakalm..
Olabilir tabii.. Ama ben artk mesafe koyacagim kararliym son zamanlarda sinirlarini asti azcikelimden geleni yaptm kiymet bileydi iyiydii.. Ama bilmiyorsa biz de o dilden konusiciizz mecburr
Kızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana
Üzüldüm cnm ya inan çok iyi Anlıyorum seniAy ben eve almasam annesi alır yan tarafımda oturuyo zaten onlara güvendiği için böyle yapıyo valla artık diyorum ki haftasonu da çalışayım en iyisi evde strese giriyorum.
Olur mu öyle şey ya hamilelikte zorunlu oldugunu düşünmüyorum ben sonra tutarsın bakma sen her hocayaben dün hocanın eşine sordum tut dedi bana düşük tehliken yok kocaman çocuk artık dio ama aç kalınca bebişim oynamıor onu farkettimm napcağımı şaşırdım valla yaa
Tadında hiç sıkıntı olmaz cnm benim iç harcım artıncada Buzluğa Koyuyom sonra çıkartıp dolduruyorum dolmamı pişiriyorum mis:) Börek harcını da aynı Şekil geçen patates harcım arttı sakladım çıkardığımda sulanmıştı ona rağmen böreğim çok iyi olmuş ki bi dilim bile yiyemedim bana kalmadı :) ben dolma harcımı kavurup en son da bi bardak falan kaynar su koyup azda pişiriyorum için Çiğ kalma olasılığını ortadan kaldırıyorum :)Aa bende koyayim etrafima sormustum guzel olmaz oyle demislerdi bende sarip taze tuketiyorduk buzluga atayim bari valla mevlut gunu acaip ise yarar :) birde kizlar ic harcini nasil yapiyorsunuz ben cogu zaman tutturamiyorum kavurup yapiyorum suyunu cok koymus oluyorum filan cigdenmi koyuyosunuz icini
Valla benim kayınvalidem de ilk yılımda bir havalara girdi ondan sonra aramız açıldı ben mesafemi koydum artık o oldu daha da çok samimi değilim ama tatillerde gideriz kalırız onlar gelirler kalırlar her sene ama öyle telefonla felan sık sık konuşmam çok aramam sormam
Ağır tahrik varkelebek.hill seni savunur biz de şahidin oluruz
Şaka bir yana çok sinir bozucu bir durumhiç tavsiye vermek istemiyorum çok fevriyim ben bu gibi durumlarda çünkü
Kesinlikle canm saglikl dogsunlar yorulmak falan nedirre
Biz de hala beraber uyuyoruz esimle bakalm git demeye de kiyamiyom yaaabazen haftasonlari gunduz tek uyuyorm mesela sankim daha rahat oluyor amaa, onu da bi suru uyandiriyorm gece ama henuz pes etmedi bakalmm
Uyku bi bastiriyo bazen valla film falan hikayee.. Ozellikle iste yorgun olunca daha iyi uyunuyo ciddenn...
Kac bardak prince bir bardak su koyuyosun balimTadında hiç sıkıntı olmaz cnm benim iç harcım artıncada Buzluğa Koyuyom sonra çıkartıp dolduruyorum dolmamı pişiriyorum mis:) Börek harcını da aynı Şekil geçen patates harcım arttı sakladım çıkardığımda sulanmıştı ona rağmen böreğim çok iyi olmuş ki bi dilim bile yiyemedim bana kalmadı :) ben dolma harcımı kavurup en son da bi bardak falan kaynar su koyup azda pişiriyorum için Çiğ kalma olasılığını ortadan kaldırıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?